Kendin açıklamayı yapmışsın işte hormonlarımızla alakalı diye. Kilolar alıyoruz hareketlerimiz kısıtlanıyo eskisi gibi enerjik değiliz tabi hey gidi günler hey hihoyyyt Kendimizi en iyi hissetmemiz gereken zamandayız ama illaki gelgitler oluyo işte hepimiz öyleyiz inan yalnız değilsin kaç kişinin her anı birbirini tutarki. Kedinede üzüldüm canım e ayrılık illaki var işte.
evet canım, haklısın, bakalım idare etmeye çalışıyoruz bir öyle bir böyle :S
tazem
mucizeee ayy süpersin bas konuş telsiz hee bikaç sene sonra kullanırsın artık onu basmayı anca öğrenir kaydirigubbakcemile3
ya sorma esra teyzesi, aslında kolay yani; kısaca sistem söyle işleyebilirdi; basacak düğmeye "mey dey mey dey, süt lazım tamam" diyecek hemen gidecem servise de... neyse amaan almıyorum telsiz falan, eldekiyle yetinmeyi öğrensin, elimizde bas konuş var napalım, kullanabilirse kullansın, yok kullanamadı doğal yöntemlerle iletişime geçmeyi öğrensin... şakkıdı :1closedeyes:
Nihayet sabahtan beri hayatımı mok eden tansıyonda bıraz duzelme var.. şükürler olsun gözümü acabılıyorum artık..
kaydirigubbakcemile3 sevıyorum sizi yaaa
Aman yavrum.. 150 ye nevresım mı olurmus.. Tac da bıle 50 tlsı.. gerek yok bencede. Bir de somonun yerlısı olmaz.. somon soguk suların balıgıdır.. bizim ülkemizde yetişmez kuzum.
Seni sevdiğimi yukarıda yazmıstım di mi.. kaydirigubbakcemile3
evriş, geçmiş olsun, neyse ki düzelmiş tansiyonun... ayrıca ben seni sevduğumiii da tünyalara pildirdum demek istiyorum sayın seyirciler... bilmukabele güzel anne kuş, ben de seni seviyorum :1hug:
evet evet nevresim olayından vazgeçtik zaten... somonu da istanbulda pek çok balıkçıda yerli somon diye satıyorlar evrişcim... yani gerçek somon değil gerçeği pembe olan ama ne hikmetse yerli somon adında bir balık var yani... benzemiyor zaten pembe olana, ama ben o ithal somonu yiyemiyorum, 1-2 denedim ağladım yaa benneyaptımki
herkesin 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun....
senin dee, hepinizin kutlu olsuun...
kızlar, duygularımı paylaşmak istiyorum. pek içiaçıcı değil ama yazarsam ve sizden de güzel şeyler duyarsam kendimi daha iyi hissedebilirim;
ben üzülmemek için serenserengil haberini hiç takip etmemiştim. ne okudum ne de izledim. ama beni sevdiğinden ve iyiliğimi istediğinden çok emin olduğum bir arkadaş geldi dün bankaya ziyarete ve "nasıl gidiyor" diye sordu endişeli endişeli. "iyiyiz iyiyiz, çok mutluyum, alışverişlere bile başladım" dedim. o da sıkıla sıkıla benden çok tetikte olmamı kan tahlillerimi filan hiç aksatmamamı istedi. şaşkın şaşkın baktım "eee hani seren serengil olayı duyunca aklıma sen geldin, çok endişeleniyorum senin için" dedi. bir doktor röportajda "kanı pıhtılaşanların bebeğinin 9 ay bekletilmemesi gerektiği" ni söylemiş. o da gelip benimle paylaşmak istedi. iyi niyetine gerçekten inanıyorum. ama ben bilmiyordum seren serengilin probleminin de kan pıhtılaşması olduğunu. dün ondan öğrendim. haliyle de kötü etkilendim. arkadaşım üzülmesin diye ona bişi belli etmedim ama eve gelince nete girdim ve arşiv haberleri röpörtajları filan okudum. o da hergün iğne vuruyormuş kendisine. ben tansiyondan filan oldu sanıyordum. meğer benim hastalığımdanmış. ama yine de kötü düşünmek istemiyorum. ben gerçekten elimden gelen özeni gösteriyorum ve allaha emanet ediyorum. benim durumumda olan bir sürü kadın gayet sağlıklı doğum yapıyor. doktorum da çok rahatlatıcı bu konuda. normal doğum bile yapabileceğimi söylüyor. tabi son zamanlarda kontrollerim epey artacak. haftada bir doktora gideceğim.
.
bi de merak ediyorum s.s. uzun uçuşların bizim gibiler için normalde bile riskli olduğunu , kaldı ki hamileyken hiç tavsiye edilmediğini bilmiyor muydu acaba? mutlaka önlemini almıştır, ne biliyim ekstra doz heparin filan uygulamıştır ama yine de çok cesur kadınmış. ben de mesela nisan mayıs gibi tatil yapmayı çok istiyordum ama cesaret edip de uçağa filan binemedim. avrupaya bile uçmayı göze alamadım. allah korusun bişey olursa kendimi affetmemm diye... bu kadın teeee nerelere uçmuş. yargılamak kınamak istemiyorum, ama allahım bunları da takdir ediyordur inşallah,... inşallah hiçbirimizin emeğini özverisini yabana atmıyordur...
ayyyy rahatladım bile....
yok yok öyle düşünme sakın, sen özen gösteriyorsun tabii.. gönlünü ferah tut, birşey olmayacak Allah'ın izniyle...
Dün ilk uçakla Dido'nun yanına gittim, hasretle birbirimize sarıldık, o kara ben kumral, kanından aldım bir tüp, şimdi DNA testine göndercez, sonuçları bekleyelim arkadaşlar...
bekliyoruz... şakkıdı
ayy sende aynı tarz cümleler yazmışsınn bu kadar olur yaa herkes kardeş oluyoo hadi gel bizde olalım bariii delikafadulden
bir siz eksiktiniz, hadi siz de kardeş olun gayri kaydirigubbakcemile lülülülülülü