2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evet canım, haklısın, bakalım idare etmeye çalışıyoruz bir öyle bir böyle :S

tazem

mucizeee ayy süpersin bas konuş telsiz hee bikaç sene sonra kullanırsın artık onu basmayı anca öğrenir kaydirigubbakcemile3

ya sorma esra teyzesi, aslında kolay yani; kısaca sistem söyle işleyebilirdi; basacak düğmeye "mey dey mey dey, süt lazım tamam" diyecek hemen gidecem servise de... neyse amaan almıyorum telsiz falan, eldekiyle yetinmeyi öğrensin, elimizde bas konuş var napalım, kullanabilirse kullansın, yok kullanamadı doğal yöntemlerle iletişime geçmeyi öğrensin... şakkıdı :1closedeyes:

evriş, geçmiş olsun, neyse ki düzelmiş tansiyonun... ayrıca ben seni sevduğumiii da tünyalara pildirdum demek istiyorum sayın seyirciler... bilmukabele güzel anne kuş, ben de seni seviyorum :1hug:

evet evet nevresim olayından vazgeçtik zaten... somonu da istanbulda pek çok balıkçıda yerli somon diye satıyorlar evrişcim... yani gerçek somon değil gerçeği pembe olan ama ne hikmetse yerli somon adında bir balık var yani... benzemiyor zaten pembe olana, ama ben o ithal somonu yiyemiyorum, 1-2 denedim ağladım yaa benneyaptımki

herkesin 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun....

senin dee, hepinizin kutlu olsuun...

yok yok öyle düşünme sakın, sen özen gösteriyorsun tabii.. gönlünü ferah tut, birşey olmayacak Allah'ın izniyle...

Dün ilk uçakla Dido'nun yanına gittim, hasretle birbirimize sarıldık, o kara ben kumral, kanından aldım bir tüp, şimdi DNA testine göndercez, sonuçları bekleyelim arkadaşlar...

bekliyoruz... şakkıdı

ayy sende aynı tarz cümleler yazmışsınn bu kadar olur yaa herkes kardeş oluyoo hadi gel bizde olalım bariii delikafadulden

bir siz eksiktiniz, hadi siz de kardeş olun gayri kaydirigubbakcemile lülülülülülü

neyse cnm üzülme ya izmir o kadar kötü olmaz sanırım inş. havalar düzelir sırf senin için piknik falan yaparsın ohh ne güzel :1rolleyes:

iste benimde uzuldugum o pazara piknik planim vardi solee mangalli bol yesillikli, salatali, sarmali...insallah duzelir, nutfeeeennnnnnn....:Saruboceq:

nurdan valla zayıf bailadım maşallahım var ama engellemek için bir şey de yapmıorum. izmire gelince ben de o dediklerinden istiorummmm....

çok güzelmiş dnz. bayıdım buna

bugun 23 nisan , herkes nese doldu, kendini disari atti heralde, kimsecikler yok topicikte....
ha gayret nurdan senin de son 2 saatin:))))

ne tatlıdır şimdi o heyecan vakitte geçmez :)) iyi yolculuklar şimdiden

en kıymetlisi senin kızın...

seninki evet dikkat isteyen bir gebelik ama zaten ona göre de doktoruna gidiyorsun kimse kimseye benzemez ya benim polis bayan arkadaşım vardı oda bu sorununu öğrenene kadar üç bebeğini karnında kaybetmiş sonrada bu sorunu ortaya çıkmış şimdi 5 yaşında tosun gibi bi oğluşu var üzülme canım naz kızımızı sağlıkla kucapına alacaksın sen tatlı tatlı alışverişine ve hazırlığına devam canım olumsuz düşünmek yok
TEDBİR BİZDEN TAKDİR ALLAH 'tan kaydirigubbakcemile5

yime yime, doğurıym sonra yi, ooma mıı?

teşhir etmedim, şüpheleniyorum dedim -tatlicadiarzu-

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

sevindim norraa, aman şeker meker olmayın...

ağızdada hep sigara..iki karısı da var tam yani

iyiymiş yav

vallahamı kızzz ahh canım nasıl istiyo ben balığa dokunamıyorum ki yapsam burda küçük balıkları temizlemiyolarmış tarifine falan bakmıştım sen nasıl yapıyosun

ben de dokunamam!

hoşgeldin canım...

ay canım diğer bebiş de çok iyi olur inşallah...

dayak yemeden nereyee yasakkelime :tomato:

kırmızı renk agresifliğe sebep olabilir diye duymuştum, bu oda takımı da halis kırmızı yani.. belki biraz daha açığı daha uygun olabilir.. naçizane fikrim bu.. diğer renk çok hoş.

ben de kırmızılı odayı beğendim sanki küçük makyaj masası var die beğendim.ilk gözüm ona takıldı. kokoşluk dediniz ya. bebek olsam onu isterdim.

dnzyildizi84,
Kırmızılı iyi ama o daha bebek yaa ne anlayacak böyle şeylerden. Bence 4-5 yaşına gelince yeni yeni mobilyalar çıkınca onunda hevesine göre alırsın..

Nasıl hevesini kırdım demi bi anda.. Al kardeşim boşver.. O zaman da yeni takım alırsın..Ohh miss gibi

norra iyi yolculuklar sana ben haberde dinledim haftasonu hava güzel olacakmış dert etme

noracım sağlıcakla gel canummm. kavuş ailene şehrineee... ne zor gurbet ama en güsel kısmı bu. yola çıkmak:CüvCüv:

Cevap veriyorum. Herkesin ihtiyaçları farklı şekilde oluyor badibade. Ben sallanan ahşap beşik almayacağım, çok az yatıyolar çünkü, e öte taraftan normal beşik alırsam odama sığmıyo, başka odada yatarsa geceleri nasıl duyacam onu değil mi.. Parkyatak mantıklı gibi geliyor ama...Gerçi benim en son kararım İkeadan beşik ve şifonyer almaktı.. Yardımcı olamadım galiba((((((

Bu arada o mağazayı geçerken görüyorum. Sahi ucuzmuymuş. Bak bu pazar gideyim oraya sana haber veririm..Ama bir arkadaşımın tavsiyesi şudur: ALACAĞINIZ ÜRÜNLERİ MAĞAZADA GÖRÜN BEĞENİN, GİDİN İNTERNETTEN ARAŞTIRIP ALIN, ÇÜNKÜ DAHA UCUZ OLUYOR. Ama nette herşeyi bulamıyosun demi..

herkesin zevki isteği farklı ben oda olmayı düşünüyorum çok hevesim var, o mağaza nerdeymiş ilk senden duyuyorum gitmek isterim bi netten bakayım

canım odana park yatak sığacaksa park yatak al. ama benim odama sığmıo bu yüzden sallanan ahşap beşik alacağım ben. odamda kalsın 1-2 ay bebek. sonra odasına geçircem orda da yatağı olacak zaten. park yatak alırsan hep bebeğin odasında hem de kendi yatak odanda kullanabilirsin. tabi yerin varsa

ben çıkıorum kızlar. yarın görüşürüs. ne yemek yapçak halim varrr ne ortalık toparlayacak. ama birinin yapması lazım dimi. mirmirmirmir maleseffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…