2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

herkesin zevki isteği farklı ben oda olmayı düşünüyorum çok hevesim var, o mağaza nerdeymiş ilk senden duyuyorum gitmek isterim bi netten bakayım

E-5 üzerinde Petrik, K. çekmece yönünden gelenler için sağ tarafta kalıyor, sanırım 3 katlı bi mağaza..

Merhaba arkadaşlar umarım keyifler yerindedir.
geçen perşembe hafiften karnımın heryerini acılar kapladı hafif hafifti.geçer diye bekledim gece birden hem sancı hem acı beni mafetti.oksuyorum acıyor dokunsan karnım acıyor.
sabah hemen doktora gittik doktorum, miyomu muz vardı biliyosun dedi sancıyı o yapıyomuş.hamilelikte buyumuş ve hemen septik servise yatış yaptı beş gün hastanede yattım.sagıma soluma hiç birşekilde donemiyordum ,kalkamıyordum çok kötüydü 4 gün çektim sancıyı şimdi iyim çok şükür.doktorum kesin sezeryan dedi miyomuda ozaman alırız dedi.bu sancı birdaha teklarmı dedim evet şaşırmayın sakın tekrarlarsa dedi.buna alışacaksın dedi bebege bir zararı yokmuş miyomun.ama beni telef etti ALLAHIM kim seye yaşatmasın bu sancıyı dogum sancısı hiç kalır yanında çok zordu çok.
biraz uzun oldu kusa bakmayın.
ha birde nette baktım miyomun sezeryan ,sırasında alınması uygun deil diyo kafam buna takıldı.
ALLAHIM saglık sıhat versin hepimize inşallah.
hepinizi çok öptüm tatlı bebişlerinizle.
sevgiyle kalın..a.s.

güzelim, diyelim ki arkadaşların geldi, siz koyu sohbete daldınız ve oğlun da odasında uyuyor. çığlık çığlık ağlayana kadar duyamazsın ki onu. duyar mısın? ben duyamam valla
duyarsınız duyar merajk etmeyin
maşallah bebişe sanada geçmiş olsun yürüyüşüde abartma okadar canım yarım saat yeter hamiş olduğunuzu unutuyormusunuz be kuzum yürüş iyi gleir elbette ama bu kadar uzun hem seni hem bebişi yorar doktorunda söylemiş dinlen
bugun oglusuma bi suru cici aldim 1€ tanesi:)) bi suru body aldim kusup sicip giysin diye:)))) biara foto ceker koyarim ama yarin son gunum vaktim olurmu bilmem, valizimi yapicam daha:))))
güle güle giysin hayırlı yolculuklar sana bu arada canım

HEPİMİZİN KUTLU OLSUN BEBİŞLREİNİZİ İZLEDİĞİNİZ GÜNLERDE GELİR İNŞLLAH
BEN BUGÜN KIZIMI İZLEDİM ÇOK TATLIYDILAR RESİMLERİNİ EKLEYECEĞİM Bİ ARA

Merhaba arkadaşlar umarım keyifler yerindedir.
geçen perşembe hafiften karnımın heryerini acılar kapladı hafif hafifti.geçer diye bekledim gece birden hem sancı hem acı beni mafetti.oksuyorum acıyor dokunsan karnım acıyor.
sabah hemen doktora gittik doktorum, miyomu muz vardı biliyosun dedi sancıyı o yapıyomuş.hamilelikte buyumuş ve hemen septik servise yatış yaptı beş gün hastanede yattım.sagıma soluma hiç birşekilde donemiyordum ,kalkamıyordum çok kötüydü 4 gün çektim sancıyı şimdi iyim çok şükür.doktorum kesin sezeryan dedi miyomuda ozaman alırız dedi.bu sancı birdaha teklarmı dedim evet şaşırmayın sakın tekrarlarsa dedi.buna alışacaksın dedi bebege bir zararı yokmuş miyomun.ama beni telef etti ALLAHIM kim seye yaşatmasın bu sancıyı dogum sancısı hiç kalır yanında çok zordu çok.
biraz uzun oldu kusura bakmayın.
ha birde nette baktım miyomun sezeryan ,sırasında alınması uygun deil diyo kafam buna takıldı.
ALLAHIM saglık sıhat versin hepimize inşallah.
hepinizi çok öptüm tatlı bebişlerinizle.
sevgiyle kalın..a.s.

E-5 üzerinde Petrik, K. çekmece yönünden gelenler için sağ tarafta kalıyor, sanırım 3 katlı bi mağaza..

sağolun arkadaşlar! timam küsmek yok kaydirigubbakcemile2evet E5 üzerinde hatta eşlerinize avcılardaki Vatan Computerin yanındaymış derseniz biraz daha etkili olurgamyoncuiremsu bende fırsat bulunca gideyim istiyorum.
dediğiniz gibi internnette daha ucuz olabilir haklısınız. ama Saraçhanede de iyi pazarlık yapabiliyormuşsun.

siney merak etme benim kardeşte de aynı senin gibi miyom vardı. sezeryan hatta epidural sezeryanla doğuma aldılar. ve bebeği doğduktan sonra genel anesteziye çevirip miyomunu aldılar. şimdi iyi şükür. sen de iyi olursun inşallah

aramıza yeni katılanlar hoş gelmişler
norra benimde aynı senin gibi oluyor normalde gebelikte 9-6 ama demekki düşünce oluyormuş hiç o durumdaykende ölçtürmedimde dikkatetmek gerek o zaman

çok geçmiş olsun myomun hamilelikten sonramı oldu yoksa öncemi
bende 3 aylıkken bi kanama geçirmiştim ve myomun var demişlerdi başka yerdede yok dediler zaten daha sonrada hiç çıkmadı ama aklıma takıldı şimdi :uhm:

telkırma teşekkurler canım.
badibade inşalah canım bende sorunsuz atlarım.

Çok teşekkür ederim.benim hamile kalmadan öncede vardı ama küçük ve hamilelige bir zararı yok dediydi doktorum. şüan beş santim olmuş.
sanırım senin koybomuş olablir miyomun hamilelikte.sorunsuz atlatırız inşallah bugunleri.
canım ben sana özleden msj atmıştım.sanırım gelmedi herhalde..

detaylıda çıkmadığına göre kaybolmuş gerçi bi doktor var dedi kanman ondan olmuş dedmişti ertesi gün başka doktora gittim myomun yok düşük tehlikesi var demişti v.
ne zamandıki sanırm gelmedi bi bakayım
inşallah hepimiz hayırlı sonuca varıcaz az kaldı

aaa saol canımbenim kızımı senin oğlana vercem bende adıda güzel en sevdiğim isimlerden RÜZGAR-LENA yakıştılarmı hihoyyyt

Kızın börek açmayı biliyo mu..Yani doğunca öğretirsen olur. Daha dün 3 yaşında börek saran bi kızla söz kestik oğluma. Yaşı büyük olcak ama napalım ilerde kapanır. Hem nerden bulcam börek saran bi gelin.. Ama ama dur bakiim.. Rüzgar-Lena da pek uyumlu oldu. Güzel kız çıkar İzmirden derler..Hım sanırım fikrimi değiştiriyorum. Olsun be yaaa aldık gitti. Babası verir mi bize ama?? Sen bir sor da..

öğretiriz canım börekte açar kat kat baklavada :1hug: hem sende hamsi kuşunu öğretirsin benim kıza oda annesine yapar ben yerim artık :dance: ben babasıylada konuşayım o tamam der ne diyecek hadi bu iş oldu bilelim artık :teytey: :teytey: :teytey:

hoşgeldin aramıza
acil şifalar canım
Evrim ve ben Gaziemir'de, Keops Selçuk'ta, Burko Güzelyalı'da, Serap'ı biliyorsun. LalEce'nin ailesi Karşıyaka'da. Sanırım Başak da Şirinyer'e yakın bir yerde oturuyor.
süpersin yaa izmir haritası gibi olmuş topiğimizin izmir muhtarı kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar nasılsınız bende izmirdenim göztepe de oturuyorum 6 aylık hamıleyım sizler nasılsınız:CüvCüv:
oooo sende hoşgeldin ne iş izmirliler coştu galibaa
merhaba canım hoşbulduk kızım olacak inşallah ismi ecrin yeliz koyacagız senın bellımı peki
ayy benimde kızım olsaydıı ismini ecrin koyucaktımmm
kızz saol valla güzel anlatmışsın yemiş kadar zevk aldım ben..evet kız aslında samsunluyuz biz ordan biliyorum hamsi kuşunu
serap bayıldım tabirlerine kız aşşağı kız yukarı kaydirigubbakcemile3 kızz ayçaa naber kaydirigubbakcemile3
sende kaynana olucan asıl sen biliyomusun börek açmayı?????? :mymeka:

O hooo, resmen kerttiniz çocukları?? SıNEY geçmiş olsun canım. ınşallah bir daha tekrarlamaz.

Kızlar KıPAda 500 ml nivea şampuanın yanında 250 ml hediye. Fiyatı da 9.90. Üstelik içinde alüminyum, çinko falan yok... Hemen gaptım 1 tane. Gerçi sebamed almıştım ama, kullanılır nasıl olsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…