herkesin zevki isteği farklı ben oda olmayı düşünüyorum çok hevesim var, o mağaza nerdeymiş ilk senden duyuyorum gitmek isterim bi netten bakayım
duyarsınız duyar merajk etmeyingüzelim, diyelim ki arkadaşların geldi, siz koyu sohbete daldınız ve oğlun da odasında uyuyor. çığlık çığlık ağlayana kadar duyamazsın ki onu. duyar mısın? ben duyamam valla
maşallah bebişe sanada geçmiş olsun yürüyüşüde abartma okadar canım yarım saat yeter hamiş olduğunuzu unutuyormusunuz be kuzum yürüş iyi gleir elbette ama bu kadar uzun hem seni hem bebişi yorar doktorunda söylemiş dinlenben geldim kızlar sanırım bugun dizi gunu.kanamam birdaha olmadı doktorum her nedense enfeksiyon için ilaç vermedi ötekı vermişti kararsız kaldım öylece duruyorum.aspirini bıraktırdı ve iğnemin dozunu arttırdı.aspirin kanamaya daha elverişliymiş.o yuzden 0,4 lük değil 0,6 lık kullanacağım.tabı bu kısmı sanırım en iyi aftabru anlayacak.597 gr olmus.herşey güzel dedi.enfeksiyon konusunda ilaç vermeme konusunda ısrarcı ha birde 15-20 dk dan fazla yürüme dedi ıstirahat edeceksin dedi.halbukı bende yuruyuslerin iyi geleceğini düşünerek 1 saat yuruyordum en az.açık avada cok iyi geliyordu.neyse su 2 ayıda hayırlısıyla bir atlatsak bu kadar cok korkmam herhalde.
güle güle giysin hayırlı yolculuklar sana bu arada canımbugun oglusuma bi suru cici aldim 1€ tanesi:)) bi suru body aldim kusup sicip giysin diye:)))) biara foto ceker koyarim ama yarin son gunum vaktim olurmu bilmem, valizimi yapicam daha:))))
herkese günaydın.
ulusal egemenlik ve çocuk bayramınız kutlu olsun.çağdaş,Atatürkçü neslin devamı olacak bebeklerimizin de ilk çocuk bayramlarını kutluyorum.ellerinden tutup bayramlara götürdüğümüz günleri görmek dileğiyle...
bize yarın da tatil olduğu için bahar temizliği yapmaya niyetlenmiştim ama hava yağmurlu görünüyor,ne yapacağımı bilmiyorum.oysa bu 4 gün için ne hayallerim vardı...yazlıkları çıkaracak,halılarımı yıkatacaktım...inşallah yapabilirim.
görüşmek üzere güzel anneler...
günaydınnnnn
bugün 23 nisannn neşe doluyorr insannn hihoyyythihoyyythihoyyyt
çocuk olup gösterilere katılmak istiyorum bendeeee Çok üzgünüm çoook
okul yaşamım boyunca hep katılmışımdır etkinlikleree yok folklordu yok dans grubuydu yok şiir okumaktıı,benim oğluşumda öylee olsunn,birazdan hazırlanıcam görümcelerimi izlemeye gidicem stada, oğluşumuuu izleyeciğim günlerde gelsinn..
tüm anneler onların minik minik cici cici kıyafetler giyip gösteri yaptığı günleri görün inşallahhh..kaydirigubbakcemile2
günaydıııııın... bugun 23 nisan neşe doluyor insan..:) eşimide bu nakaratla uyandırım..:)
butun bebişlerin ulusal egemenlik ve cocuk bayramını kutluyorum...
ayyh hava çok kötu ya yazık çocuklara zaten yagmursuz bi 23 nisan bilmem bu yaşıma kadar..:)
ben keyifsizim böle havaları hiç sevemem evde öylece oturup saçma sapan işler yaparım..bugunde öyle gececek sanırım...
E-5 üzerinde Petrik, K. çekmece yönünden gelenler için sağ tarafta kalıyor, sanırım 3 katlı bi mağaza..
siney merak etme benim kardeşte de aynı senin gibi miyom vardı. sezeryan hatta epidural sezeryanla doğuma aldılar. ve bebeği doğduktan sonra genel anesteziye çevirip miyomunu aldılar. şimdi iyi şükür. sen de iyi olursun inşallahMerhaba arkadaşlar umarım keyifler yerindedir.
geçen perşembe hafiften karnımın heryerini acılar kapladı hafif hafifti.geçer diye bekledim gece birden hem sancı hem acı beni mafetti.oksuyorum acıyor dokunsan karnım acıyor.
sabah hemen doktora gittik doktorum, miyomu muz vardı biliyosun dedi sancıyı o yapıyomuş.hamilelikte buyumuş ve hemen septik servise yatış yaptı beş gün hastanede yattım.sagıma soluma hiç birşekilde donemiyordum ,kalkamıyordum çok kötüydü 4 gün çektim sancıyı şimdi iyim çok şükür.doktorum kesin sezeryan dedi miyomuda ozaman alırız dedi.bu sancı birdaha teklarmı dedim evet şaşırmayın sakın tekrarlarsa dedi.buna alışacaksın dedi bebege bir zararı yokmuş miyomun.ama beni telef etti ALLAHIM kim seye yaşatmasın bu sancıyı dogum sancısı hiç kalır yanında çok zordu çok.
biraz uzun oldu kusura bakmayın.
ha birde nette baktım miyomun sezeryan ,sırasında alınması uygun deil diyo kafam buna takıldı.
ALLAHIM saglık sıhat versin hepimize inşallah.
hepinizi çok öptüm tatlı bebişlerinizle.
sevgiyle kalın..a.s.
çok geçmiş olsun myomun hamilelikten sonramı oldu yoksa öncemiMerhaba arkadaşlar umarım keyifler yerindedir.
geçen perşembe hafiften karnımın heryerini acılar kapladı hafif hafifti.geçer diye bekledim gece birden hem sancı hem acı beni mafetti.oksuyorum acıyor dokunsan karnım acıyor.
sabah hemen doktora gittik doktorum, miyomu muz vardı biliyosun dedi sancıyı o yapıyomuş.hamilelikte buyumuş ve hemen septik servise yatış yaptı beş gün hastanede yattım.sagıma soluma hiç birşekilde donemiyordum ,kalkamıyordum çok kötüydü 4 gün çektim sancıyı şimdi iyim çok şükür.doktorum kesin sezeryan dedi miyomuda ozaman alırız dedi.bu sancı birdaha teklarmı dedim evet şaşırmayın sakın tekrarlarsa dedi.buna alışacaksın dedi bebege bir zararı yokmuş miyomun.ama beni telef etti ALLAHIM kim seye yaşatmasın bu sancıyı dogum sancısı hiç kalır yanında çok zordu çok.
biraz uzun oldu kusura bakmayın.
ha birde nette baktım miyomun sezeryan ,sırasında alınması uygun deil diyo kafam buna takıldı.
ALLAHIM saglık sıhat versin hepimize inşallah.
hepinizi çok öptüm tatlı bebişlerinizle.
sevgiyle kalın..a.s.
badibad6487694 .!.:siney merak etme benim kardeşte de aynı senin gibi miyom vardı. sezeryan hatta epidural sezeryanla doğuma aldılar. ve bebeği doğduktan sonra genel anesteziye çevirip miyomunu aldılar. şimdi iyi şükür. sen de iyi olursun inşallah
çok geçmiş olsun myomun hamilelikten sonramı oldu yoksa öncemi
bende 3 aylıkken bi kanama geçirmiştim ve myomun var demişlerdi başka yerdede yok dediler zaten daha sonrada hiç çıkmadı ama aklıma takıldı şimdi :uhm:
en kıymetlisi senin kızın...
Çok teşekkür ederim.benim hamile kalmadan öncede vardı ama küçük ve hamilelige bir zararı yok dediydi doktorum. şüan beş santim olmuş.
sanırım senin koybomuş olablir miyomun hamilelikte.sorunsuz atlatırız inşallah bugunleri.
canım ben sana özleden msj atmıştım.sanırım gelmedi herhalde..
aaa saol canımbenim kızımı senin oğlana vercem bende adıda güzel en sevdiğim isimlerden RÜZGAR-LENA yakıştılarmı hihoyyyt
demek gelmemiş.siney gelmemiş canım istersen birdaha gönder
Kızın börek açmayı biliyo mu..Yani doğunca öğretirsen olur. Daha dün 3 yaşında börek saran bi kızla söz kestik oğluma. Yaşı büyük olcak ama napalım ilerde kapanır. Hem nerden bulcam börek saran bi gelin.. Ama ama dur bakiim.. Rüzgar-Lena da pek uyumlu oldu. Güzel kız çıkar İzmirden derler..Hım sanırım fikrimi değiştiriyorum. Olsun be yaaa aldık gitti. Babası verir mi bize ama?? Sen bir sor da..
hoşgeldin aramızaselam arkadaşlar ;
aranzıa yeni katıldım gerçe sürekli okuyorum sizleri ama daha yeni yazma fırsatı buldum.İzmir'liyim:)
muhtemel doğum tarihim 2 ağustos allah nasip ederse oğluşum olucak.adınıda ÇINAR diye düşünüyoruz.şu an 25+4 üm.Bebişimde maşşallah kıpır kıpır.Çok normal bir hamilelik geçirdim.Hiç sorun yaşamadığım olsa gerek biraz fazla kilo aldım .aranızda benim gibi çok kilo alan varmı.62 ile başladım şuan 74 üm:CüvCüv:
acil şifalar canımNAZAN lütfen moralini bozma. Kızların dediği gibi, herkesin bünyesi farklıdır. Sen elinden geleni fazla fazla yapıyorsun. Her türlü ayrıntıyı göz önünde bulunduruyorsun. Arkadaşlarının da senin için endişelenmesi normal ve güzel bir şey. Bu zaman zaman bizi sıksa da, -sen de söylemişsin- iyi niyetinden eminim diye. Güzel şeyler düşün, arkadaşının da içini rahatlat.. Naz sağ salim doğacak, hepimizin bebeği gibi.
Kızlar bu arada üniden bir arkadaşım ikiz bebeklere hamileydi. 26+1 de erken doğum yaptı ve bebişlerinin her biri 1 kg ın üstünde dünyaya geldi. Bu olay şubatta oluyor. Şubattan beridir bebişler 9 Eylül'de yenidoğan yoğun bakımda kalıyordu. Ne badireler atlattılar, neler neler yaşamışlar. Dün haberi geldi, biri eve gelmiş, diğeri henüz hastanedeymiş. İnşallah en kısa zamanda o da sağlığına kavuşur. Çok mutlu oldum. Sizinle paylaşayım, dedim.
süpersin yaa izmir haritası gibi olmuş topiğimizin izmir muhtarı kaydirigubbakcemile3Evrim ve ben Gaziemir'de, Keops Selçuk'ta, Burko Güzelyalı'da, Serap'ı biliyorsun. LalEce'nin ailesi Karşıyaka'da. Sanırım Başak da Şirinyer'e yakın bir yerde oturuyor.
oooo sende hoşgeldin ne iş izmirliler coştu galibaamerhaba kızlar nasılsınız bende izmirdenim göztepe de oturuyorum 6 aylık hamıleyım sizler nasılsınız:CüvCüv:
ayy benimde kızım olsaydıı ismini ecrin koyucaktımmmmerhaba canım hoşbulduk kızım olacak inşallah ismi ecrin yeliz koyacagız senın bellımı peki
serap bayıldım tabirlerine kız aşşağı kız yukarı kaydirigubbakcemile3 kızz ayçaa naber kaydirigubbakcemile3kızz saol valla güzel anlatmışsın yemiş kadar zevk aldım ben..evet kız aslında samsunluyuz biz ordan biliyorum hamsi kuşunu
sende kaynana olucan asıl sen biliyomusun börek açmayı?????? :mymeka:Kızın börek açmayı biliyo mu..Yani doğunca öğretirsen olur. Daha dün 3 yaşında börek saran bi kızla söz kestik oğluma. Yaşı büyük olcak ama napalım ilerde kapanır. Hem nerden bulcam börek saran bi gelin.. Ama ama dur bakiim.. Rüzgar-Lena da pek uyumlu oldu. Güzel kız çıkar İzmirden derler..Hım sanırım fikrimi değiştiriyorum. Olsun be yaaa aldık gitti. Babası verir mi bize ama?? Sen bir sor da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?