2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

taze taze 23 nisan resimlerimiz hepsini arada çekebildim asıl çekimlerimiz için profesyonel resimci geldiği için bizi içeriye pek almadılar şimdilik bunlar var elimizde ilki gösteriden sonra içeri girerlerken yine arada yakaladığım resim tabi kızmda bi baksamış gürültüdende seslensekde duymuyor meleğim

sakaleyen maşşallah senin kız abla olmuş kocaman çok tatlı allah nazarlardan saklasın benim fındıkta çifte telli oynadı eşimin tlf resimleri ancak yarın yüklüyebilirim eşim gece gelicek

sakaleyen maşşallah senin kız abla olmuş kocaman çok tatlı allah nazarlardan saklasın benim fındıkta çifte telli oynadı eşimin tlf resimleri ancak yarın yüklüyebilirim eşim gece gelicek

sağol canım hastalıktan kırılıyordum ama kuzum için düştük yollara çok güzel bir duygu saygı duruşu istiklal marşı oyunları hepsinde gözlerimden yaşlar süzüldü senağlama
senin fıstıkda çok tatlı olmuştur eminim darısı karnımızdaki kuzularımıza onalrınd aböyle güzel günlerini göstersin rabbim :Saruboceq:hihoyyyt

amin canım ama senin oglan artık zeybek oynar benim burçinde bakalım şansına ne çıkarsa karnımdaki hareketlerinden belli oynak birşey olucak zannedersem bugün bende ayakta bekledim biraz seyretti diger oyunlarıda ama belim agrıyınca hadi annecim gidelim diyince itiraz etmedi kuzum

kızlar şu haftalara göre ayları yazabilirmisiniz - bulamadım gerilere gittim ama- biri yazmıştı geçenlerde tekrar yazarmısınız :)

ben oturacak yer buldum güzel düzenlemişlerdi iki sıra sınıflardan sıra koymuşlardı zaten ilk bizim minikleri çıkardılar iki gösteri izlettikten sonra sınıfa aldılar ordada ayakta bekledik öğretmenimiz titiz velileri çekim sırasında içeri almadı arada derede çektim işte
kaç gündür griple boğuşuyorum sabah zorla kalktım hertarafım ağrıyodu burun tıkalı sabaha kadar uyumamışım bi üşüyorum bi ter basıyor öyle bir gecenin sonunda 23 Nisan kutlamasına gittik ama insan kendini unutuyor kızım mutlu olduya önemli olanda oyerimsenibena.s
şansımdan eşimde evdeydi arabayla gittik babası çekim yaptı ben oturdum şimdide kırılıyor hertarafım ilaçta içmek istemiyorum ıhlamur tuzlu suyla gargara öyle idare ediyorum.kafamçokkarıştı

bebişi büyütür bayada uygunmuş
sanırım bende yine nivea seti alıcam chicco dan vazgeçer gibiyim en azından kullandım biliyorum niveayı yerimseniben

bebişi büyütür bayada uygunmuş
sanırım bende yine nivea seti alıcam chicco dan vazgeçer gibiyim en azından kullandım biliyorum niveayı yerimseniben

Deryacım kızına maşallah diyorum. Ne kadar şeker :) Bence bunu yeni avatarın yapmalısın :)

"Chicco setini aldım ama hiç kullanamadım" diyen bir yığın arkadaşım var. Bebek temizlik ürünlerinin çok da kullanışlı olmadığını duymuştum.

sakaleyn benimde başım fena agrıyor minoset içtim ama nasile kızımda erken kalktı uzanmıştım anne karnım agrıyor dedi acıktıgını anladım tamam uzan biraz kalkıyorum dedim yavrum uzanınca hemen uyuya kalmış aç karnına biranda uyumuş yoruldu canım kendimi kötü hissettim biran ilgilenmedim onunla diye şimdi başında bekliyorum uyansında istedigi sucuklu ekmegi hazırlayayım diye annelik çok zor ne olursa olsun uyurken bile başını bekliyorum gözümün önünden ayrı olsun istemiyorum kuzumu

Bende aynısını duydum çok yerden - bebek bakım ürünleri kullanışlı değilmiş - ben nivea alıcam sanırım

sağo lcanım bende düşündüm artıkın yarın ilgilenirim okadar yorgunum ki
evet ozaman nivea olacak hemde çantası çok kullanışlı en altında fermuarlı yerinde alt açması var oda çok güzel sırtınada takabiliyorun spor yani chicco nun çanta rengini beğenmedim mavi favorim nivea çantada mavi :lepi:

GELGıT canım;
evet ben okuldan ayrılalı bugün tam 23 gün oldu.kesinlikle yürümüyorum.dışarı sadece doktora gitmek için çıkıyorum.son gittiğimde bebişim artık yukarıdaydı.doktorum kendini kısıtlama gez eğlen risk yok desede içim rahat etmiyor.yarın eyvah diyeceğime otururum.30.haftadan sonra ufak ufak dışarı çıkarım ama arabayla gider çay bahçesinde oturur gelirim.
canım dinlenince ve bol su içince sorun olmaz allahın izniyle.günde en az 10 bardak içmelisin ve sırt üztü uzan.allah bebişlerimizi zamanında bizlere sağlıkla yollasın.çok geçmiş olsun...

evet annelik bu canım anlıyorum seni bende dün gripten dolayı resmen yığıldım kaldım kuzum hemen gelip yanı başıma oturdu su istersem getirir kızım benim (babamız nerde diyene gece görevinde adam sürekli kızımla yanlızız çoğu zaman )neyse açıkmış yavrum ama acıktım demiyor sen yat anne bişey yeriz diyor dayanamayıp kalktım hazırlayıp doyurdum kızımı ama kalkamasam benim kız öyle uyuyup kalmaz öyle oturur u
yanmazsa uyandırma uykuda bi besin onlar için gece kalkarsa süt verirsin kötü hissetme canım ya

kızlar bu burçin hanımın yukarı çıkmaya niyeti yok galiba tam vajinanın üstünde kıpır kıpr bazen bilgisayar masasına fazla egiliyorum acaba ondanmı rahatsız oluyor diyorum kendimi çok kaptırıyorum kk tekmelerde hep kasıklarımda oluyor bazen kilolu hamile kaldım acaba ondanmı diye üzülüyorum bu duruma

çıkar canım gerçi benimkide hala aynı seninki gibi alttan alttan çalışıyor sırnaşık şeybazen bizim başımız aşağıda artıkın dönmez sanırım bende bilgisayrın karşısında çok oturunca ayağa kalkıp yürüyeniyorum ya sağ kasığımhala aynı delikafadulden:uhm:

yok uyandırmam canım merak etme uyanınca doyururum erken kalktı bu sabah normalde öglen uykusuna alışkın okulda uykusu gelmesin diye erken kaldırmıyorum saat 10 kadar uyuyor tabi uyanana kadar hiç bir iş yapmıyorum evde tek uyusun diye.
ah süt içse içirmezmiyim teyzesi küçükken sütten zehirlendi yavrum o günden beri agzına süt sürmez ama yogurt ve peyniri sever oradan kapatıyoruz açıgımızı

kayra şimdi geçmişi okuyor zannedersem anca okur çok çabuk ilerliyor sayfalar bazen benimde sadece okumak vaktimi alıyor birkaç soruya cevap vereyim diyorum bir bakıyorum cevaplanmış ay benmi yavaş kalıyorum acaba diyorum.
buarada izmirlilerin maşşallahı var topikte yahu nerde olsa buluyoruz biz birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…