sakaleyen maşşallah senin kız abla olmuş kocaman çok tatlı allah nazarlardan saklasın benim fındıkta çifte telli oynadı eşimin tlf resimleri ancak yarın yüklüyebilirim eşim gece gelicek
amin canım ama senin oglan artık zeybek oynar benim burçinde bakalım şansına ne çıkarsa karnımdaki hareketlerinden belli oynak birşey olucak zannedersem bugün bende ayakta bekledim biraz seyretti diger oyunlarıda ama belim agrıyınca hadi annecim gidelim diyince itiraz etmedi kuzum
O hooo, resmen kerttiniz çocukları?? SİNEY geçmiş olsun canım. İnşallah bir daha tekrarlamaz.
Kızlar KİPAda 500 ml nivea şampuanın yanında 250 ml hediye. Fiyatı da 9.90. Üstelik içinde alüminyum, çinko falan yok... Hemen gaptım 1 tane. Gerçi sebamed almıştım ama, kullanılır nasıl olsa :)
bebişi büyütür bayada uygunmuş
sanırım bende yine nivea seti alıcam chicco dan vazgeçer gibiyim en azından kullandım biliyorum niveayı yerimseniben
Deryacım kızına maşallah diyorum. Ne kadar şeker :) Bence bunu yeni avatarın yapmalısın :)
"Chicco setini aldım ama hiç kullanamadım" diyen bir yığın arkadaşım var. Bebek temizlik ürünlerinin çok da kullanışlı olmadığını duymuştum.
sakaleyn benimde başım fena agrıyor minoset içtim ama nasile kızımda erken kalktı uzanmıştım anne karnım agrıyor dedi acıktıgını anladım tamam uzan biraz kalkıyorum dedim yavrum uzanınca hemen uyuya kalmış aç karnına biranda uyumuş yoruldu canım kendimi kötü hissettim biran ilgilenmedim onunla diye şimdi başında bekliyorum uyansında istedigi sucuklu ekmegi hazırlayayım diye annelik çok zor ne olursa olsun uyurken bile başını bekliyorum gözümün önünden ayrı olsun istemiyorum kuzumu
kızlar bu burçin hanımın yukarı çıkmaya niyeti yok galiba tam vajinanın üstünde kıpır kıpr bazen bilgisayar masasına fazla egiliyorum acaba ondanmı rahatsız oluyor diyorum kendimi çok kaptırıyorum kk tekmelerde hep kasıklarımda oluyor bazen kilolu hamile kaldım acaba ondanmı diye üzülüyorum bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?