2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Selam arkadaslar.. gezdim geldim, topuklarımın zonklamasını hıssedıyorum resmen.. halbu ki ayakta da o kadar cok kalmadım.. banyo setlerı ıle ılgılı kalan eksıklerını tamamlamaya calısıyorum.. bır kac bıseyını aldım yıne.. ciciler bolumune ekledım..

gecmıse bır donup bakayım..

benim cimcimede hiç uyumaz sabaha kadar en az 2 kere tuvalete kalkarız beni başına diker( tam tuvaletini yaparken üst komşu sifonu çekti çocukta klozette tabi ses ordan gelince korktu )yani her tuvalete kalkışında bende başındayım böyle olduğu halde sabah 7 de ayaktayız ben yine öyle böyle okul olmadığı günler 8 9 a kadar yatıyorum oda yanımda oynar ne açlık arar ne uykusuzluk garip bi kuş benim kız öğle uykusunuda 3 yaşında bıraktık
geçen gece acile gittiğimizde 4.35 te onuda uykudan uyandırdoktora gitik ben hastaneden gelince yattım onu anca kaşam 9 da yatğa sokabildik onun için maşalla kızına uyuyan çocuklara imrenirm bende
bizimkide peynir yemez sütü sever

deryacim masallah kizina allah nazarlardan saklasin cok guzel....

ohhh aycaa serapp bebisler kertilmeye baslamisss...ay bende kerticem oglumuu, huuu gizz analarriiiiii....

Off oku oku başım gözüm döndü yafflaelaelaelaelae:uhm:
dün biz de piknikteydik. grup olarak trekking yapıldı ama ben ve benim gibi hamile bir arkadaş hafif yürüyüş yaptık, ekiple dolaşmadık. bu da dünden bir göbek fotom...

Maşallah maşallah sen de hala göbek möbek diyorsun ya, yahu kardeşim sendeki göbekse bizdeki ne? Yok bizdeki göbekse sendeki ne:1shok:

3 saat mi? Helal olsun sana. Benim limitim 45-50 dakika. Bulunduğum her noktada önce tuvaleti gözüme kestiriyorum. Tuvaletsiz bir yere gideceksem saatlerce su içmiyorum o derece yani:bbo:

İsim konusunda sorun yaşamayan bir ben miyim ki? Her duyan "aa ne güzel uymuş" diyor. Babam zaten öyle alengirli isimleri hiç sevmez, basit olsun diyordu, çok sevindi:lepi:

deryacim masallah kizina allah nazarlardan saklasin cok guzel....

ohhh aycaa serapp bebisler kertilmeye baslamisss...ay bende kerticem oglumuu, huuu gizz analarriiiiii....

Kertelim canım. Yettimmm!!! Senden iyi dünür mü bulacağım (Evrişle Taze duymasın). Ama baştan söyleyeyim, İzmir'e iç güveysi alırım. Öyle Belçikalara göndermem kuzumukaydirigubbakcemile

vallahi maşallah biz ankaralılar çok azız

hoş geldin canım

Kertelim canım. Yettimmm!!! Senden iyi dünür mü bulacağım (Evrişle Taze duymasın). Ama baştan söyleyeyim, ızmir'e iç güveysi alırım. Öyle Belçikalara göndermem kuzumukaydirigubbakcemile

Duymadım duymadım.. ama ıyı oldu okudugum, haftaya gorusurusss hanımefendı.. seni ben kerterken kıtır kıtır, yazarsın bana bı savunma..

Sağol Deryam..

Off sorma ya, benim de en korktuğum şey erken doğum. En çok da bu korkum yüzünden üniversite hastanesi diye tutturdum ya zaten. Tam teşekküllü olsun, Allah korusun...Benim arkadaşa doktoru söylemiş, ayakta çalışanların 40. haftayı görmeleri pek beklenmiyormuş. Aman 35 üstüne razıyım da daha öncesinden Allah korusun kuzucukları:Saruboceq:Allah arkadaşının da yüzüne gülsün inşallah sağ salim kavuşur bebişine
Kesinlikle katılıyorum. Ortalık "Hiçbir şey olamazsam öğretmen olurum" mantığıyla mesleği seçmiş adamlarla dolu. Ne öğrencilere yararları var ne kendilerinekötükedihüso

Geçmiş olsun canım. Ben doktorum birşey demese de 3-4 haftada bir idrar tahlili yaptırıyorum. Bir de toksoplazma testi. Sen de kendi kendine takip et böyle, için rahat etsin

sağol norracım kaydirigubbakcemile3
ya ben çıkıcam sizler tek tek geliyorsunuz kötükedihüsobu böyle olurmu yapılırmı benim kibim hem hamiş hemde hasta bririsine yaklava:

Vallahi benim annem bana okumayı öğrendiğimde böyle bir hediye verseydi sevinçten deliye dönerdim herhaldedelikafadulden

su blog olayi iyiymis, daha okuyamadim sizinkileri eve gidince rahat rahat olurrum, bende mi yapsam???
Evet blog bekliyoruzdelikafaduldenDamadımı yakından tanıyayım değil mi amayerimseniben

TEKRAR SORUYORUM CEVAP İSTİYORUM
babak telsizi alan oldu mu? ne marka aldınız? kaça aldınız?
Kısma amaaaa:çok üzgünüm:Ben almadım kiii:çok üzgünüm:

Her duyduğumuzu illa ki kendimizle karşılaştırıyoruz. Bunlar gayet doğal. Ama aylar önce de söylemiştim; İYİ ÖRNEKLER KÖTÜ ÖRNEKLERDEN ÇOOOOOOOK DAHA FAZLA. NO CRY, YES TEKME:lepi:

Kertelim canım. Yettimmm!!! Senden iyi dünür mü bulacağım (Evrişle Taze duymasın). Ama baştan söyleyeyim, İzmir'e iç güveysi alırım. Öyle Belçikalara göndermem kuzumukaydirigubbakcemile

burcum senin kiz zor paylasilcak biz izmirliler arasinda, ee anasina bak kizini al demisler:))) onlar duymadan halledelim biz bu isi:)) yok yavrum zaten biz doneriz onlar buyuyesiye, burda yaslanmaya hic niyetim yok, izmir'im dururken..

Şekerin çıkmasa da sen bizim gözümüzde hep şekersina.s.MAŞALLAH

Bu yazılana yorum yapmak bile hakaret olur. BÜYÜKSÜN EVRİŞ:hooray:
Oh oh bir izmirli daha:dance:Hoşgeldin canım

Allah yardım etsin o aileye de minicik bebişlere de:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Böyle haberleri nasıl içtenlikle takip ediyoruz artık. Umarım hiçbirimiz o durumda kalmayız ama arkadaşlar bakın, üniversite hastanesinin farkını bir kez daha görmüş oluyoruzCADIARZU
Evrim ve ben Gaziemir'de, Keops Selçuk'ta, Burko Güzelyalı'da, Serap'ı biliyorsun. LalEce'nin ailesi Karşıyaka'da. Sanırım Başak da Şirinyer'e yakın bir yerde oturuyor.
Vay be!İzmir'i sarmışız desene:teytey:
merhaba kızlar nasılsınız bende izmirdenim göztepe de oturuyorum 6 aylık hamıleyım sizler nasılsınız:CüvCüv:
BUDUUUR!!! EVRİİİİŞ, TAZEEEE ÇATLAYIN İŞTE BEN DE KENDİME KAPI KOMŞUSU BULDUM. YAŞASIIIIIN. HOŞGELDİN CANIM:sm_cool:
Geçmiş olsun canım. Bebeğin iyiymiş neyse ki. Onlara kavuşmak için katlanacağız artık seve seve

PETRİK canım maşallah kuzucuğuna

kızlar geçenlerde şifada dogum yapan eşim arkadaşının hanımı vardı kadıncazı birkaç gün önce tekrar hastaneye yatırmış eşi durumu gerçekten iyi degilmiş ne olduysa dogum esnasında zaatürre etmişler kadını cigerleri şişmiş eşime mesaj atmış sakın şifaya doguma gitmeyin diye zaten sevmem ben o hastaneyi ama üzüldüm yazık bebecik annesinden ayrı kaldı şimdiden allahım hepimizi korusun rabbim hayırlı dogumlar verisin

ALLAH acil şifa versin canım zor bi durum doğum zaten başlı başına ALLAH'a emanetlik bi durum
RABBİM BİZLERİ VE BEBKLERİMİZİ KORUSUN

Çok çok gecmiş olsun.. Allah yardımcın olsun.

Ben senin fıstıgını yerım yaa.. ne kucuk, ne gusel bır kız cocugu.. Allah nazarlardan saklasın..

semiz otu kızlar en güzel omega.hatta biryerde okumustum balık kalp damar açısından daha iyi semiz ise beyın gelişiminde daha iyiymiş.

Saogol bu paylasımın ıcın.. gercekten cok faydalı bır bılgı.Ama ıste balıktakı fosfor da hıc bısı de yok annem.. yanı esıttır balık=semızotu olmuyor yıne.. sen de yazmıssın ya.

Dur ben bı daha bı daha okuyayım.. halıyle hamıleyım,idrak yerlerde :)))

Senin ben kafanı koparacagım hamsı gıbı.. bak bak laflara.. emzıremezmışşşş,senı gebertırımm.. ay fenalaşıyorummm yine -tatlicadiarzu-

seni güldürebildiysm ne mutlu bana su kurbişi..eşine saygılarımı ilet..gene ne haltlar karıştıracaksınız dışarda..neyse ben anlarım ciciler topiğinden...

kaydirigubbakcemile3 yerim seni yaaa, en sevdıgım kadın tipisin sen ya.. zeki kadın :))

Allahım evlatlarını annesine bagıslasın..

Bunları soyledıgın ıyı oluyor Başak.. akıllarında bu hastane varsa en azından ınsanları uyarmış oluyorsun.. Allah razı olsun senden Kralicem..

evrişim valla şifayı tercih edenler kusura bakmasınlar canım bu can başka şeye benzemez ben biliyorum o dogumda yapılan hataları yaşamış biri olarak yazmayı borç bilirim bağzı arkadaşlarım bana kıza bilir böyle olumsuz şeyleri yazıyor diye ama her türlü bilgiye sahip olmamız gerek bak ben şimdi o hataların bedelini çekiyorum hapşururken öksürürken bile idrarımı tutamıyorum azıcıkta olsa çamaşırım ıslanıyor günde 3 4 posta çamaşır degiştirmekten bıktım valla

Kıyamam sana, çok çok gecmiş olsun kuzum yaa.. yok yok bence en dogrusunu yapıyorsun, nası kızacaklar ki, ne munasebet, sen iyi bir insansın ki bunu paylasıyorsun.. kızmaya tenezzul edenler utansın.

selam kızlarr
geçmiş okumaya çalıştım ama sanırım bitiremedim yarın salim kafayla devam edeceğim.
bugün haliyle erkenden çıktık dışarı.bebeklerimizin ilk çocuk bayramı kutlu olsun. sabah çelenk koyduk Atatürk anıtımıza, sonrada törenleri izledik. hava berbattı, yağmur, fırtına, kapalı salonda yapıldı, çocuklar epeyce sıkıştı ama yinede keyifliydi. akşamda fener alayı vardı. ona katılamadım tabiii. sonrada arkadaşlarla balık yaptık ve yedikk. barbun, istavrit, birde çarpan diye çok çirkin görünen ama içinden fleto gibi eti çıkan bir balık var, yaptık ve yidik. tabi gün boyu ordan oraya yorulmuşum. bu arada arkadaşın 6 aylık bebeği var, ona oda takımı aldık, çok şirindi, 2.ooo tl, üç kapılı dolap, büyüyebilen yatak, komodini, birde salıncak. salıncak mobilyadan, üstü kitaplık gibi değişik yapılmış. beyaz ağırlıklı, üstünde yeşil, turuncu, ev gibi pencereleri var. birde içinde uyku seti var. güzeldi.
emre ve izmirli hoşgeldiniz....
deryacım kızına mavide çok yakışmış. çok şeker.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…