canım lena nın anlamı nedir:uhm:
kızlar geçenlerde şifada dogum yapan eşim arkadaşının hanımı vardı kadıncazı birkaç gün önce tekrar hastaneye yatırmış eşi durumu gerçekten iyi degilmiş ne olduysa dogum esnasında zaatürre etmişler kadını cigerleri şişmiş eşime mesaj atmış sakın şifaya doguma gitmeyin diye zaten sevmem ben o hastaneyi ama üzüldüm yazık bebecik annesinden ayrı kaldı şimdiden allahım hepimizi korusun rabbim hayırlı dogumlar verisin
merhaba serap sen geldin ben çıkıyorum eşim geç gelecegi için uzunca takıldım ama burnum kanamaya başladı bu hep oluyor neyse herkese iyi geceler burçin hanımı dinlendireyim biraz herkesi öptüm iyi geceler melekler ve anneleri a.s.
canim arkadaina acil sifalar diliyorum, insallah biran once bebcigine kavusur..allah hepimizi esirgesin boyle kotu komplikasyonlardan...
geçmiş olsun sana olsun görüşürüz genede yarın ne yapıcaksın sen gidicekmisin onu sorucaktım sana
yime yime, doğurıym sonra yi, ooma mıı?
teşhir etmedim, şüpheleniyorum dedim -tatlicadiarzu-
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sevindim norraa, aman şeker meker olmayın...
iyiymiş yav
ben de dokunamam!
hoşgeldin canım...
ay canım diğer bebiş de çok iyi olur inşallah...
dayak yemeden nereyee yasakkelime :tomato:
kırmızı renk agresifliğe sebep olabilir diye duymuştum, bu oda takımı da halis kırmızı yani.. belki biraz daha açığı daha uygun olabilir.. naçizane fikrim bu.. diğer renk çok hoş.
oooo 9 tene kişi var topikte. ne güzel..... badibade, başak 35, defnedamla, dnzyildizi84, evriş, jenny_sh, norraa, Siney naber kızlarrr
dnzyildizi84,
Kırmızılı iyi ama o daha bebek yaa ne anlayacak böyle şeylerden. Bence 4-5 yaşına gelince yeni yeni mobilyalar çıkınca onunda hevesine göre alırsın..
Nasıl hevesini kırdım demi bi anda.. Al kardeşim boşver.. O zaman da yeni takım alırsın..Ohh miss gibi
anladım yarın buluşma varya izmirde onu sormuştum aslında ama sanırım gitmiceksinn neyse hadi tutmayalım seni ii geceler bende çıkıcam zaten uykum geldi
selam. bi yandan aşk-ı memnu izleyip bi yandan sizi takip ediyorum
evet canım haberim var hatta gidicektim ama oraya gidince kızım biraz durup sıkılıcak hadi gidelim diye birde sohpet ettirmiyecek 6 yaşındaki bir çocugu o kadar kadının içinde nasıl oyalayabilirimki artık başka sefere kaldı geçen sefer anneme bırakmıştım ama bu seferde bırakamam sen gidicekmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?