2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canım lena nın anlamı nedir:uhm:

slm herkese ii geceler eftelyacım kurandan buldum çok okurum ölmüşlerimize dikkatimi cekti araştırdık insandan gelen güzel insan ayyüzlü insancıl ve bereketliymiş anlamı arapların çok kullandığı bi isimmiş aslında ama olsun ben çok beğenmedim daha evlenmeden kızım olursa lena koyucam diyordum hep....

gypsyesracım valla benim konuşmalar komiktirr biraz zaten eşimde hep güler bi de biraz lazlık var kendime özgü kelimelerim falan vardır:lepi:

oooo 9 tene kişi var topikte. ne güzel..... badibade, başak 35, defnedamla, dnzyildizi84, evriş, jenny_sh, norraa, Siney naber kızlarrr

canim arkadaina acil sifalar diliyorum, insallah biran once bebcigine kavusur..allah hepimizi esirgesin boyle kotu komplikasyonlardan...

merhaba serap sen geldin ben çıkıyorum eşim geç gelecegi için uzunca takıldım ama burnum kanamaya başladı bu hep oluyor neyse herkese iyi geceler burçin hanımı dinlendireyim biraz herkesi öptüm iyi geceler melekler ve anneleri a.s.

geçmiş olsun sana olsun görüşürüz genede yarın ne yapıcaksın sen gidicekmisin onu sorucaktım sana

canim arkadaina acil sifalar diliyorum, insallah biran once bebcigine kavusur..allah hepimizi esirgesin boyle kotu komplikasyonlardan...

sağol canım gerçekten zor bir durum canının derdinemi düşsün evde kokusuna doyamadıgı yavrusunumu düşünsün allah yardımcısı olsun kendine iyi bak canım tabi kuzumuzada iyi geceler :1hug:

geçmiş olsun sana olsun görüşürüz genede yarın ne yapıcaksın sen gidicekmisin onu sorucaktım sana

nereye canım hastaneyemi? yarın kızıma söz verdim onunla geçirecegim günümü kendi işlerimi erteledim hastane vs gibi sabah evden çıkıcagız bütün gün ne yapmak istiyorsa yapıcaz gezicez alışverişe gidicez tabi burçin için degil başagıma kıyafetler alıcam teyzesi kız annesi olmak zor çok kaprisli bu yüzden ilgi odagımız sadece o oluyor Şeniz

anladım yarın buluşma varya izmirde onu sormuştum aslında ama sanırım gitmiceksinn neyse hadi tutmayalım seni ii geceler bende çıkıcam zaten uykum geldi

ayy bu alıntı işleride zor sanki fisfisfis teşekkürler cnm fikirlerini paylaştığın için ama kocam ve benden agresif bir çocuk olması için çok çalışmamız lazım sırnaşık şey ama klasik renklerdende sıkıldım ben değişik olsun istiyorum kızımın odası yerimseniben

sırnaşık şey evet ben şimdi taktım ya alırım kesin eşim durup durup park yatak sayıklıyor ama yok ben mobilya alıcam ayrıca fisher price salıncak var ya ondan alıcam sanırım yatıyor onuda gece yanıma alırım olur biter sırnaşık şey

anladım yarın buluşma varya izmirde onu sormuştum aslında ama sanırım gitmiceksinn neyse hadi tutmayalım seni ii geceler bende çıkıcam zaten uykum geldi

evet canım haberim var hatta gidicektim ama oraya gidince kızım biraz durup sıkılıcak hadi gidelim diye birde sohpet ettirmiyecek 6 yaşındaki bir çocugu o kadar kadının içinde nasıl oyalayabilirimki artık başka sefere kaldı geçen sefer anneme bırakmıştım ama bu seferde bırakamam sen gidicekmisin?

selam. bi yandan aşk-ı memnu izleyip bi yandan sizi takip ediyorum

selam oh ne güzel dizi seyrediyorsun babamız evde yok fındık tabiki DİSNEY CHANNEEL syrediyor bende sayesinde sabah akşam çizgi filim seyrediyorum mutfakta televizyon var ama orasıda sakat ya insan ister istemez birşeyler atıştırıyor sakıncalı yani :jeyyar:

vallla hiç karar veremedim bi gideyim bi gitmeyeyim oluyorum bilmiyorumki nasıl oluyo nasıl geçiyoo yarınki ruhh durumuma kaldı artık ama şuanki fikrim gitmiyeyim diyorum

al bendende o kadar serap gelen kişiler gerçekten cana yakın sevecen ama ne kadar olsada bazen yabancı kalabiliyor insan aralarında çünki bagzıları çok sık görüşüyor bende kesin gitmiycem canım insanın evladı önce geliyor valla bu günleri degerlendirmeliyim dogumdan sonra fazla gezdiremiyecegim kızımı en azından burçin biraz büyüyene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…