2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bencede al canım enazından senin hevesin kalmasın büyünce arkadaşımızın dedigi gibi yenisini alırsın bakarsın ikinci bebek gelir o mobilyalar ona kalır sende çocugunun istedigini yaparsın benim kızımın yatagı büyüyen yataklardandı şimdi taktık pembeye mobilyalarımız yeniliyecegiz sadece bebege dayımız küçük bir beşik yapacak ikiside kız oldugu için ayrı oda ihtiyacı duymadım ayrı oda olayı olsaydı ablamızın yeni bir odası olacaktı ama gerk yok

cnm ya büyük konuşmayayım ama 2. bir çocuk istemiyorum kocamda diyor o kadar para vereceksek 2. bebekte yapmaya söz verecekmişim oldu dedim başka isteğin aslında böyle bir türkiyeye 1 çocuk bile fazla ama :1no2: benim baktığım modellerde büyüyen karyolalardan ama ben şimdi istediğimi alayım o dillendiğinde babasına aldırır yenisini ona hayır diyemez sırnaşık şey

nayiirrr nolaamaazzz nezlee oluyrummmm, burnum akmaya basladii, bende ki sansin benn..basimda agriyor, izmirde havada yagmuluymuss offfff.....

Aynen devam canım ya - yazdım ben geçmişi okuduysan - 2. tahlil temiz çıktı ama doktor hala teredütte - 3. istiyo
deney tahtası gibi oldum
Genelde ayda 1 defa görüşüyoduk kontrolden kontrole - ama bu ay okadar sık gittim ki kendisini hiç özlemeden bir sonraki kontrolüm geliyo :)
Bu arada senin gittiğin hastanede doğum yapmaya karar verdim - benim doktorum dışardan gelebilirmiş doğuma oraya sordum ve öyle karar verdim
Bi aksilik çıkmazsa - bakmışın aynı gün denk gelmişiz kaydirigubbakcemile3

nayiirrr nolaamaazzz nezlee oluyrummmm, burnum akmaya basladii, bende ki sansin benn..basimda agriyor, izmirde havada yagmuluymuss offfff.....

Bende hamileliğim msürecinde yakalandığım 3. nezlemi atlatmış bulunuyorum sanada çok geçmiş olsun. Havanın sağı solu belli olmaz canım açar belkim

tahlilleri nerede yaptırıyorsun söylede bari ben gitmeyeyim oraya delikafadulden benim hastanede ücret ne kadar istiyorlar ben daha sormadım sen sordun mu?? inşallah aynı güne denk gelir senin bebeğin cinsiyeti tam belli oldu mu?

selam kızlar.bugün hiç pc başına oturamadım.sabah 23 nisan kutlaması vardı.saat 11 de eve geldim ve bi güzel uyudum.uyandıktan sonra arkadaşım geldi.onunla balkon sefası yaptık.balkonda güzel bi yemek yedik.daha sonra güzel bi duş aldım.yeni yalnız kaldım ve bi sizlere bakayım dedim.bu akşam çok heyecanlıyım yarın oğlumu görmeye doktor amcasına gideceğiz.geçmişi okumaya çalışacağım.bakalım sizlerde ne haberler var

Bizimki kız teysezi :)
devlet hastanesinde yaptırdım bügüne kadar tüm tahlillerimi ve tarama testlerimi - hiç sorun olmamıştı - ama işte olacağı varmış
Ücretleri sordum evet - normal -300 sezeryan -300 epidural normal - 300 epidural sezeryan -300 Bu fiyatlar eğer güvencen varsa ve eğer hastanenin doktoru İsmail Eren doğumunu yaptırırsa geçerli
İşte benimki dışardan geleceği için anlaşmamız gerekiyomuş - konuşmadım daha kendi doktorumla ama geçen hafta nerde yaparsan yap ben doğumuna gelecem demişti - bakalım...

tamam işte kız odalarıda yan yana tam oldu sırnaşık şey fiyatlar çok iyi benim doktorum nasılsa ismail eren ama seninki ekstra ücret istemeyecek mi?? arkadaşım kasımda epidural sezeryan oldu 3 gün kaldı ikiz bebişleriyle o da 350 vermişti sanırım

dnzyildizi84 ve jenny_sh merhabalar Balıkesirin içindenmisiniz arkadaşlar.
hangi doktora gidiyorsunuz benim doktorum Nurettin serinkan.

fiyatlar müthiş ya - ben geçen internette arattım işte farklı forumlarda doğum fiyatlarını 500 ile 8000 arası gidip geliyo - bazı hastaneler gerçekten abartıyo durumu
Benimki ekstradan ücret isteyecek - onunla bi oturup konuşmamız lazım - daha o konuşara girmedik zaman var diye :)

serap buluşma 1 mayısta diilmi?? yarın olacağı nerden çıktı izmirde diilim amaa takipteyimmm sengözlerimebaksanab

dnzyildizi84 ve jenny_sh merhabalar Balıkesirin içindenmisiniz arkadaşlar.
hangi doktora gidiyorsunuz benim doktorum Nurettin serinkan.

Evet canım ben merkezde oturuyorum - doktorum Şule Turhan Demiralp - aynı anda ssk nın doktoru
Yaklaşık 2 yıldır ona gidiyorum ben gayet memnunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…