sırnaşık şey evet ben şimdi taktım ya alırım kesin eşim durup durup park yatak sayıklıyor ama yok ben mobilya alıcam ayrıca fisher price salıncak var ya ondan alıcam sanırım yatıyor onuda gece yanıma alırım olur biter sırnaşık şey
jenny seni bir türlü yakalayamıyorum ya tam yazıcam bakıyorum çıkmışsın kaydirigubbakcemile3
bencede al canım enazından senin hevesin kalmasın büyünce arkadaşımızın dedigi gibi yenisini alırsın bakarsın ikinci bebek gelir o mobilyalar ona kalır sende çocugunun istedigini yaparsın benim kızımın yatagı büyüyen yataklardandı şimdi taktık pembeye mobilyalarımız yeniliyecegiz sadece bebege dayımız küçük bir beşik yapacak ikiside kız oldugu için ayrı oda ihtiyacı duymadım ayrı oda olayı olsaydı ablamızın yeni bir odası olacaktı ama gerk yok
burdayım cnm nasılsınkaydirigubbakcemile5
nayiirrr nolaamaazzz nezlee oluyrummmm, burnum akmaya basladii, bende ki sansin benn..basimda agriyor, izmirde havada yagmuluymuss offfff.....
Aynen devam canım ya - yazdım ben geçmişi okuduysan - 2. tahlil temiz çıktı ama doktor hala teredütte - 3. istiyo
deney tahtası gibi oldum
Genelde ayda 1 defa görüşüyoduk kontrolden kontrole - ama bu ay okadar sık gittim ki kendisini hiç özlemeden bir sonraki kontrolüm geliyo :)
Bu arada senin gittiğin hastanede doğum yapmaya karar verdim - benim doktorum dışardan gelebilirmiş doğuma oraya sordum ve öyle karar verdim
Bi aksilik çıkmazsa - bakmışın aynı gün denk gelmişiz kaydirigubbakcemile3
nora eylem çok geçmiş olsun ya yazın ortasında nezle nedir???
dikkat etsenize birazcık((
nora eylem çok geçmiş olsun ya yazın ortasında nezle nedir???
dikkat etsenize birazcık((
tahlilleri nerede yaptırıyorsun söylede bari ben gitmeyeyim oraya delikafadulden benim hastanede ücret ne kadar istiyorlar ben daha sormadım sen sordun mu?? inşallah aynı güne denk gelir senin bebeğin cinsiyeti tam belli oldu mu?
hani derler ya sakınan göze çöp batarmış - tam da yola çıkacağın zaman hiç davetsiz gelmiş vallakismaa bizeeee(( vallla tikkat ettim aplaaa...kendi geldiiii...
Bizimki kız teysezi :)
devlet hastanesinde yaptırdım bügüne kadar tüm tahlillerimi ve tarama testlerimi - hiç sorun olmamıştı - ama işte olacağı varmış
Ücretleri sordum evet - normal -300 sezeryan -300 epidural normal - 300 epidural sezeryan -300 Bu fiyatlar eğer güvencen varsa ve eğer hastanenin doktoru İsmail Eren doğumunu yaptırırsa geçerli
İşte benimki dışardan geleceği için anlaşmamız gerekiyomuş - konuşmadım daha kendi doktorumla ama geçen hafta nerde yaparsan yap ben doğumuna gelecem demişti - bakalım...
dnzyildizi84 ve jenny_sh merhabalar Balıkesirin içindenmisiniz arkadaşlar.
hangi doktora gidiyorsunuz benim doktorum Nurettin serinkan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?