dnzyildizi84 ve jenny_sh merhabalar Balıkesirin içindenmisiniz arkadaşlar.
hangi doktora gidiyorsunuz benim doktorum Nurettin serinkan.
sineyy büyük geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum
ben uzaktayım size göre altınoluktayım ama balıkesire geliyorum doktorum özel balıkesir hastanesi ismail eren
jenny_sh
Alıntı:
Siney kullanıcısından alıntı Mesajı göster
dnzyildizi84 ve jenny_sh merhabalar Balıkesirin içindenmisiniz arkadaşlar.
hangi doktora gidiyorsunuz benim doktorum Nurettin serinkan.
Evet canım ben merkezde oturuyorum - doktorum Şule Turhan Demiralp - aynı anda ssk nın doktoru
Yaklaşık 2 yıldır ona gidiyorum ben gayet memnunun
bende ivrindide oturyorum inşallah tanışma fırsatımız olur arkadaşlar.
inş. cnm sende pek yakın değilmişsin zaten sizin doktorlar muayene ücreti ne kadar alıyorlar??
bize hiç uzak gelmiyor 20 dakikada balıkesirdeyiz canım..
80miş muayne ücreti ama memurlardan 50 alıyor benim doktorum..
iyi geceler kızlar ben kaçtım
bana göre bayağı yakınsın şanslısın yani yerimseniben bende sıra bekleme olayından sıkıldığım için özel muayenehanesine gidicem orada 70 alıyor kendi özel hastanesi var orada 20 alıyordu ama artık bugün haberlerde okudum 10 tl kesinti yapıyordu ya devlet o kaldırılmış sanırım hastane artık 10 tl alacak o zmn
valla bizim 50 lirada benzin yakıyor her dafasında ama hiiiç umrumuzda değil zor kavuştuk biz kızımıza çok değerli oevet canım senin için zor oluyodur tabi nerdese iki saatlik yol.
demek nerdese aynı ücretleri ben sürekli muaynanesine gidyorum har ay .
özel hastanede çok uygun gerçekten. gidiyor parıcaklar neyapalım saglıkla dogsunlar da insan birşeyi görmüyor..
hoşgeldin aramıza
sende kaynana olucan asıl sen biliyomusun börek açmayı?????? :mymeka:
slm herkese ii geceler eftelyacım kurandan buldum çok okurum ölmüşlerimize dikkatimi cekti araştırdık insandan gelen güzel insan ayyüzlü insancıl ve bereketliymiş anlamı arapların çok kullandığı bi isimmiş aslında ama olsun ben çok beğenmedim daha evlenmeden kızım olursa lena koyucam diyordum hep....
serap buluşma 1 mayısta diilmi?? yarın olacağı nerden çıktı izmirde diilim amaa takipteyimmm sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?