kız delisi olduğu için benim kaynanam(özellikle kendi kızının delisi) iyi olur sanırım..ama koca totolu olmayı göze alacaksın..yeme içme süperdir..kocamı ellerinden aldım ve tam 10 kilo verdirdim fit bir adam yaptım..Dide lütfen DNA sonuçları çıkmadan bana kardeşim demeee.. Çünkü daha hain planlarım var. Kardeşin olursam görümcen olamam. İlk hedefim görümcelik. Kaynanan iyi anne olur mu bana.. O koca totolu olan has/asıl/gerçek görümceni de ortadan kaldırırım merak etme. Kanımda kötülük var ya benim.. kötükedihüso
canım çok geçmiş olsun.benim de hamileliğimde ortaya çıkan iki miyomum var.doktorlar yerinin tehlikeli olmadığını söylediler..hatta bir tanesi normal doğumla atarsın dedi.ama bu aralar sanırım sağ taraftaki miyomum elime geliyor dışardan hidssediyorum..sert bir şekilde..bastırnca ağırıyor..seninkiler dışardan hissediliyor mu?Merhaba arkadaşlar umarım keyifler yerindedir.
geçen perşembe hafiften karnımın heryerini acılar kapladı hafif hafifti.geçer diye bekledim gece birden hem sancı hem acı beni mafetti.oksuyorum acıyor dokunsan karnım acıyor.
sabah hemen doktora gittik doktorum, miyomu muz vardı biliyosun dedi sancıyı o yapıyomuş.hamilelikte buyumuş ve hemen septik servise yatış yaptı beş gün hastanede yattım.sagıma soluma hiç birşekilde donemiyordum ,kalkamıyordum çok kötüydü 4 gün çektim sancıyı şimdi iyim çok şükür.doktorum kesin sezeryan dedi miyomuda ozaman alırız dedi.bu sancı birdaha teklarmı dedim evet şaşırmayın sakın tekrarlarsa dedi.buna alışacaksın dedi bebege bir zararı yokmuş miyomun.ama beni telef etti ALLAHIM kim seye yaşatmasın bu sancıyı dogum sancısı hiç kalır yanında çok zordu çok.
biraz uzun oldu kusura bakmayın.
ha birde nette baktım miyomun sezeryan ,sırasında alınması uygun deil diyo kafam buna takıldı.
ALLAHIM saglık sıhat versin hepimize inşallah.
hepinizi çok öptüm tatlı bebişlerinizle.
sevgiyle kalın..a.s.
di me yaaaa..bir yara da sen açma..suya katıp evimi silsem ne yapsam..geri de veremem artık..yapacağız bir şeyler artık.Deryacım kızına maşallah diyorum. Ne kadar şeker :) Bence bunu yeni avatarın yapmalısın :)
"Chicco setini aldım ama hiç kullanamadım" diyen bir yığın arkadaşım var. Bebek temizlik ürünlerinin çok da kullanışlı olmadığını duymuştum.
başakım sarı fırtınam bence alakası yoktur..benimki de %90 kasıklardan tebiyor..en son ters duruyordu ondan mı bilmiyorum..zaten midemin altı şiş daha çok alt göbüş inik ona göre.kızlar bu burçin hanımın yukarı çıkmaya niyeti yok galiba tam vajinanın üstünde kıpır kıpr bazen bilgisayar masasına fazla egiliyorum acaba ondanmı rahatsız oluyor diyorum kendimi çok kaptırıyorum kk tekmelerde hep kasıklarımda oluyor bazen kilolu hamile kaldım acaba ondanmı diye üzülüyorum bu duruma
Kızlar günaydın,
yeni katılanlar hoşgeldiniz
petrik oğlunun iyi olmasına çok sevindim. aftabru sen takma seren serengil muhabbetlerini hepimiz bebeklerimiz için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz, koruyoruz kolluyoruz Allah a emanet bebişler sen üzme naz kızını
yalniz degilsin emrecim 60 ile basladim hatta 59.5 suan 71 kg yum, bu forumda cogu kiside boyle canim....
oh hhhhhh bugün tosununu görücen güzel haberlerlede gelicen hihoyyytselam kızlar.bugün hiç pc başına oturamadım.sabah 23 nisan kutlaması vardı.saat 11 de eve geldim ve bi güzel uyudum.uyandıktan sonra arkadaşım geldi.onunla balkon sefası yaptık.balkonda güzel bi yemek yedik.daha sonra güzel bi duş aldım.yeni yalnız kaldım ve bi sizlere bakayım dedim.bu akşam çok heyecanlıyım yarın oğlumu görmeye doktor amcasına gideceğiz.geçmişi okumaya çalışacağım.bakalım sizlerde ne haberler var
ne güzel anlatmışlar gerçekten çok etkileyici senağlamagunaydınn herkese,
dun giremedim cunku hep dısardaydım. dun annelikle ilgili bir seminere gittim turklerin hazırladıgı. okadar duygusaldıki salya sumuk cıktım ordan.bikac anektod aktarayım slaytlardan
- cicek annem varlıgımı ogrendikten sonra dunyanın en mutlu insanı oldun, herkesi arayıp hamileyim diye haber verdin.
- geceleri uykusuz kaldın, cok canın yandı ama beni kucagına alınca hepsini unuttun.
- butun anneler cicektir, cocuklarsa kelebek. ne olur ilkbahar hic bitmesin ciceklerle kelebekler hic ayrılmasın.
bide guzel bebek resimleri anne karnında bebiş resimleri koymuslarki koptum resmen. bir arkadasımın ogluda o seminerin duzenlendigi okula gidio. seminerin sonunda butun cocuklar annelerine hediye verdiler ben kalakaldım( neyseki minnosum tepükleriyle ben burdayım dedi bana. onun varlıgı bile hediye bana. hepimize...
sağol canım minik erkeklerimizde çok yakışıklıydı öğretmenimiz sağolsun çok titizlendi herşeyde ortayada böyle güzel melekler çıktı kaydirigubbakcemile5Şakaleyn kızın çok tatlı. İnşallah ikinci bebeğim kız olur..Bu arada erkeklerin kıyafetleri de pek şık değil mi bayanlar..
Günaydın herkese :)
Siney geçmiş olsun
Derya kızın çok tatlı maşallah maviler çok yakışmış
sağol canım senin şeker yüklesesi ne zaman ?
petrik canım doktorum şeker testini 4 hafta sonra yapalım dedi bende 18 mayısa randevu almayı düşünüyorum işyerinden hastaneye gittiğim için izinli sayılıyorum tatili birleştireyim bari diyorum
benide 18 mayısa çağırdı : ) ama 19 mayısta tatil yok bizekeşke olsa süper olurdu
Burko bende de var o kıskançlık hissettiğin bu dedimi kıskançlık : )) kayınvalidem küçük koçum deyip seviyor kıskanıyorum çok : ))
size yakınmı oturuyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?