2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ay pardon kızlar herkese günaydın bugün şeker yüklemem vardı ama kızım evde gezmeye gitmek istiyor diye erteledim artık pazartesine kadar onun isteklerini yapıcam ne yaparsınız cadılarda pek cimcime her istediklerini yaptırıyorlar valla insana

basakcım sana cimcimenle ii gezmeler hayatım .

sakaleyn senin prensesinde cok tatlı masallah

telkırma canımcım ben bakudeyim ya 2 saat fark var dolayısıyla siz mısıl mısıl uyurken ben hayata 2 saat once baslamıs oluyorum orda gorunen 7 aslında bana gore 9 canım.

norraa geldinmi acep yolculugun nasıl gecti ii haberlerini bekliorum

aftabru sen kimsenin onu bunu demesine kulak asma , ne guzel ilerliyosun moral bozcak bisey yok ortada. hersey Allahtan biliosun ve ins agustosta naz bebegin resimlerini ve diger guzel bebslerinde burda gorcez hemde kucaklarda.

teşekkürler babymom sizinde bebişler büyüynce ellerinden tutup gezdireceksiniz gerçekten anneyle bir başka oluyor çocugun gezmesi.

gunaydın herkese....hava güzeş dışarı çıkcaktım ama bugun özel dersm var...neyhse saat 4 e kadar bari çıksam bi yerlere....

kız delisi olduğu için benim kaynanam(özellikle kendi kızının delisi) iyi olur sanırım..ama koca totolu olmayı göze alacaksın..yeme içme süperdir..kocamı ellerinden aldım ve tam 10 kilo verdirdim fit bir adam yaptım..
canım çok geçmiş olsun.benim de hamileliğimde ortaya çıkan iki miyomum var.doktorlar yerinin tehlikeli olmadığını söylediler..hatta bir tanesi normal doğumla atarsın dedi.ama bu aralar sanırım sağ taraftaki miyomum elime geliyor dışardan hidssediyorum..sert bir şekilde..bastırnca ağırıyor..seninkiler dışardan hissediliyor mu?
di me yaaaa..bir yara da sen açma..suya katıp evimi silsem ne yapsam..geri de veremem artık..yapacağız bir şeyler artık.
başakım sarı fırtınam bence alakası yoktur..benimki de %90 kasıklardan tebiyor..en son ters duruyordu ondan mı bilmiyorum..zaten midemin altı şiş daha çok alt göbüş inik ona göre.

Kızlar günaydın,
yeni katılanlar hoşgeldiniz
petrik oğlunun iyi olmasına çok sevindim. aftabru sen takma seren serengil muhabbetlerini hepimiz bebeklerimiz için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz, koruyoruz kolluyoruz Allah a emanet bebişler sen üzme naz kızını

Günaydın herkese :)

Siney geçmiş olsun
Derya kızın çok tatlı maşallah maviler çok yakışmış

sağol canım senin şeker yüklesesi ne zaman ?

petrik canım doktorum şeker testini 4 hafta sonra yapalım dedi bende 18 mayısa randevu almayı düşünüyorum işyerinden hastaneye gittiğim için izinli sayılıyorum tatili birleştireyim bari diyorum

didecim zaten rahim şimdi kocaman oldu tam göbek deliginin üstünde elini koyunca zaten hissedersin orada oldugunu senin dedigin şişlik o zaten sıpalar acil çıkış yerini biliyorlar nasıl olsa biz durada kalan zamanınızı geçiririz deyip yukarıya çıkmaya gerek yo diyorlar kesin iyi olsunlarda kasıklarda olsun varsın ana yürüyünce zor oluyor belli bir mesafeden sonra degilmi

Günaydın kızlardelikafadulden
Yav biz kaynanamlara İzmir'den ev aldık ama iyi mi ettik bilmem:1no2:Kadının iyice çenesi düşmüş, uyku dışında hiiiç susmuyor. Hoş, uyurken de motor gibi horluyor ya neysekaydirigubbakcemile3Habire "ben kızıma şöyle yapacağım, ben kızıma bunu alacağım " diye anlatıp duruyor. O anlattıkça beni afaganlar basıyor. "Ben kızımı sana vermeeeem!!!" diye bağırasım geliyor. Ben çoook sakin, ılımlı bir insandım. Ne oldu bana:1shok:

oh hhhhhh bugün tosununu görücen güzel haberlerlede gelicen hihoyyyt
ne güzel anlatmışlar gerçekten çok etkileyici senağlama
Şakaleyn kızın çok tatlı. İnşallah ikinci bebeğim kız olur..Bu arada erkeklerin kıyafetleri de pek şık değil mi bayanlar..
sağol canım minik erkeklerimizde çok yakışıklıydı öğretmenimiz sağolsun çok titizlendi herşeyde ortayada böyle güzel melekler çıktı kaydirigubbakcemile5
Günaydın herkese :)

Siney geçmiş olsun
Derya kızın çok tatlı maşallah maviler çok yakışmış

sağol canım senin şeker yüklesesi ne zaman ?

teşekkürler canım kaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkıyorum kocişim görevden gelir şimdi ona kahvaltı hazırlayacağım
başakcım mesajına cevap yazdım umarım gelmiştir
HADİ SONRA KÖRÜŞÜRÜK KISLAR

petrik canım doktorum şeker testini 4 hafta sonra yapalım dedi bende 18 mayısa randevu almayı düşünüyorum işyerinden hastaneye gittiğim için izinli sayılıyorum tatili birleştireyim bari diyorum

benide 18 mayısa çağırdı : ) ama 19 mayısta tatil yok bize keşke olsa süper olurdu

Burko bende de var o kıskançlık hissettiğin bu dedimi kıskançlık : )) kayınvalidem küçük koçum deyip seviyor kıskanıyorum çok : ))
size yakınmı oturuyor ?

offf çok sıkıcı bir gün dünkü tatilden sonra sıkıcı kapalı bir hava sabah zor kalktım gözlerimi açamıyordum biran önce akşam olsun istiyorum hatta yarın olsun dr. gidicez kızımı görmeye ben onu çookk özledim ya sanırım bu sıkıntımın sebebi o....

ne yaptınız yavaş yavaş hazırlıklara başladınızmı kıyafet haricinde bebişlerin beşiklerini odasını hazırladınızmı?kendinize gecelik, pijama aldınızmı? bebeğiniz için bebek telsizi offf ne kadar çok yapılacak şey var zaman daralıyor düşündükçede sanki hiçbirşeyi yetiştiremeyecekmişim gibi geliyor.....

Evet canım ya. Kıskançlık küpü oldum, sinirli sinirli geziniyorum evdekötükedihüsoKadının her söylediği batıyor. Geçen gün siz bana bırakır gidersiniz falan dedi, çöküverecektim boğazınaÇok üzgünüm çoookEvi çok yakın değil, biz arabayla gidip geleceğiz ama yine de haftada 3-5 gün görüşmek farz olacak bebiş doğunca:çok üzgünüm:

petrik burko aynısı bendede var. kvaldem oy benim kuzum kızcem vs dedikce geliolar bana. bu neki hele dogumdan sonra kimse ellemesin isteyecekmisiz bebegimizi ve herkesten kıskanacakmısız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…