2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Kızlar benim gibi gezentiyseniz ve arabada çok vakit geçirecekseniz SAKIN HA SAKIN ARABA KOLTUĞUNU İHMAL ETMEYİN!!! Ben biraz araştırdım ve şu siteyi buldum:
bebek oto koltuğu

petrik burko aynısı bendede var. kvaldem oy benim kuzum kızcem vs dedikce geliolar bana. bu neki hele dogumdan sonra kimse ellemesin isteyecekmisiz bebegimizi ve herkesten kıskanacakmısız

Ben şimdiden hissediyorum, sanki eşimden bile kıskanacakmışım, kucağımdan indiremeyecekmişim gibi geliyor

kızlar ben bugun bebek gormeye gidicem yeni dogdu hani yazmıstım ya 3 saatte normal dogum diye. gidip biiraz bilgi toplayım sizede yazarım. hemde bebegi gorurum . bugun hava burda yagmurlu ama sozvedim gitmem gerek .2 gundur ıhlamur iciorum zaten . geceleri ustumu basımı actıgım icin uyandıgımda soguk yemis oluyorum bisekilde.

bebek buyudukce ve tepikleri hareketleri arttıkca ona daha cok baglanıyoruz. sanki dogunca alacaklarmıs benden gibi korkuyorum benim cocugum o diyorum :)) simdiden delirdik hayırlı olsun :))

mrb arkadaşlar. sizi uzun süredir takip ediyor ve yazılanları ilgiyle okuyorum. çok faydalı ve güzel şeyleri paylaşıyorsunuz. ben 23+3 haftalık hamileyim ve inşallah sparta annesi olacağım. hihoyyyt

arkadaşlar günaydın.1 mayısta izmir buluşmasımı var.yoksa yalışmı anladım.

Doğru anladın canım. Erkenden buluşulacak ve Gaziemir pazarı gezilecek, sonra pazardan çıkıp dinlenilecek, sonra biraz daha gezilecek, sonra.... vs vslaelaelaelaelaeTüm İzmirlileri beklerizhihoyyyt

Yazık kadına ama yaa. Hevesleniyo napsın. Yaşlı onlar ama ya, biz yaşlanınca nolcaz acaba. Sen hamilesin tabi sinirlerin dayanmıyo. Çok konuşunca çık odadan darıltmadan falan.. Aynı evde değilsiniz diymeee?? -tatlicadiarzu-

Yok hayatta adetim değildir kendimden büyüklere laf söylemek. Kendi kendimi yerim böyle

mrb arkadaşlar. sizi uzun süredir takip ediyor ve yazılanları ilgiyle okuyorum. çok faydalı ve güzel şeyleri paylaşıyorsunuz. ben 23+3 haftalık hamileyim ve inşallah sparta annesi olacağım. hihoyyyt

hoşgeldin iremce.allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Doğru anladın canım. Erkenden buluşulacak ve Gaziemir pazarı gezilecek, sonra pazardan çıkıp dinlenilecek, sonra biraz daha gezilecek, sonra.... vs vslaelaelaelaelaeTüm İzmirlileri beklerizhihoyyyt

Ne güzel ama ben 1 mayısta çalışıyorum.keşke gelebilseydim.neyse bidahaki sefere pazar günü buluşursanız mutlaka gelicem.

sorma canım.ben eskiden günde 1,5 saat yürür eve gelir kondisyon aletine binerdim.dün yarım saat yürüdüm bacak kaslarımın ağrısıyla uyandım bu sabah bir de hemen karnıma sancı giriyor yürürken sünnet olmuş oğlanlar gibi yürümeye başlıyorum..oysa kafası yukarda ayakları aşağıdaymış nasıl olıyor ya?
saparta annesini bildiğine göre uzun zamandır buralardaydın.hoşgelmişsin

hoşgeldin ıremce

Eşim annesine söyledi Nesrin şimdiden kıskanıyor bebeğini diye, bebek doğsun sen bana yalvarakcaksın dedi anne sen bak ben uyuyayım dicekmişim, deli oldum kadın bizde kalmayı planlıyor ben kendi annem kalsın istiyorum nöbetleşe kalın demem lazım ama nasıl eşime söyledim bakalım o söyleyecek

Telkırma tmm yaşlılar hevesleniyorlar ama peki bizim hevesimiz ? yaşlılar onu düşünmüyor çok bencil oluyorlar, biz anneliğin tadına varalım önce sonra sevdinler onlar torunlarını dimi ama :dilcikar:

Evet evethihoyyytKesinlikle katılıyoruma.s

kayracım hoş geldin nasılsın

deryacım günaydın bitanem.dün akşam gelgite baktım çıktım.seni görmedim canım ya.çok şkür çok iyiyiz bir sıkıntımız yok.sen nasılsın?bu arada kızını allah nazarlardan saklasın...

evet başakcım.malum artık çok fazla girmediğim için sizleri merak ediyorum.bakıyor okuyorum.allaha şükür kimsede sıkıntı yok...sende iyisin inşallah...

günaydın kızlar

hoşgeldin irem, oğlun sağlıkla gelsin.

HELıNCıM
hayırlı haberlerle gel tatlım.kocaman olmuştur oğlun.artık benimli son gittiğimde usg ye sığmıyordu.doktorumuz parça parça bakabiliyorum dedi.çok şaşırmıştım...güzel haberlerini bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…