petrik burko aynısı bendede var. kvaldem oy benim kuzum kızcem vs dedikce geliolar bana. bu neki hele dogumdan sonra kimse ellemesin isteyecekmisiz bebegimizi ve herkesten kıskanacakmısız
arkadaşlar günaydın.1 mayısta izmir buluşmasımı var.yoksa yalışmı anladım.
Günaydın kızlardelikafadulden
Yav biz kaynanamlara İzmir'den ev aldık ama iyi mi ettik bilmem:1no2:Kadının iyice çenesi düşmüş, uyku dışında hiiiç susmuyor. Hoş, uyurken de motor gibi horluyor ya neysekaydirigubbakcemile3Habire "ben kızıma şöyle yapacağım, ben kızıma bunu alacağım " diye anlatıp duruyor. O anlattıkça beni afaganlar basıyor. "Ben kızımı sana vermeeeem!!!" diye bağırasım geliyor. Ben çoook sakin, ılımlı bir insandım. Ne oldu bana:1shok:
bebek buyudukce ve tepikleri hareketleri arttıkca ona daha cok baglanıyoruz. sanki dogunca alacaklarmıs benden gibi korkuyorum benim cocugum o diyorum :)) simdiden delirdik hayırlı olsun :))
Yazık kadına ama yaa. Hevesleniyo napsın. Yaşlı onlar ama ya, biz yaşlanınca nolcaz acaba. Sen hamilesin tabi sinirlerin dayanmıyo. Çok konuşunca çık odadan darıltmadan falan.. Aynı evde değilsiniz diymeee?? -tatlicadiarzu-
mrb arkadaşlar. sizi uzun süredir takip ediyor ve yazılanları ilgiyle okuyorum. çok faydalı ve güzel şeyleri paylaşıyorsunuz. ben 23+3 haftalık hamileyim ve inşallah sparta annesi olacağım. hihoyyyt
hoşgeldin iremce.allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Doğru anladın canım. Erkenden buluşulacak ve Gaziemir pazarı gezilecek, sonra pazardan çıkıp dinlenilecek, sonra biraz daha gezilecek, sonra.... vs vslaelaelaelaelaeTüm İzmirlileri beklerizhihoyyyt
sorma canım.ben eskiden günde 1,5 saat yürür eve gelir kondisyon aletine binerdim.dün yarım saat yürüdüm bacak kaslarımın ağrısıyla uyandım bu sabah bir de hemen karnıma sancı giriyor yürürken sünnet olmuş oğlanlar gibi yürümeye başlıyorum..oysa kafası yukarda ayakları aşağıdaymış nasıl olıyor ya?didecim zaten rahim şimdi kocaman oldu tam göbek deliginin üstünde elini koyunca zaten hissedersin orada oldugunu senin dedigin şişlik o zaten sıpalar acil çıkış yerini biliyorlar nasıl olsa biz durada kalan zamanınızı geçiririz deyip yukarıya çıkmaya gerek yo diyorlar kesin iyi olsunlarda kasıklarda olsun varsın ana yürüyünce zor oluyor belli bir mesafeden sonra degilmi
saparta annesini bildiğine göre uzun zamandır buralardaydın.hoşgelmişsinmrb arkadaşlar. sizi uzun süredir takip ediyor ve yazılanları ilgiyle okuyorum. çok faydalı ve güzel şeyleri paylaşıyorsunuz. ben 23+3 haftalık hamileyim ve inşallah sparta annesi olacağım. hihoyyyt
hoşgeldin İremce
Eşim annesine söyledi Nesrin şimdiden kıskanıyor bebeğini diye, bebek doğsun sen bana yalvarakcaksın dedi anne sen bak ben uyuyayım dicekmişim, deli oldum kadın bizde kalmayı planlıyor ben kendi annem kalsın istiyorum nöbetleşe kalın demem lazım ama nasıl eşime söyledim bakalım o söyleyecek
Telkırma tmm yaşlılar hevesleniyorlar ama peki bizim hevesimiz ? yaşlılar onu düşünmüyor çok bencil oluyorlar, biz anneliğin tadına varalım önce sonra sevdinler onlar torunlarını dimi ama :dilcikar:
kayracım hoş geldin nasılsın
kayra şimdi geçmişi okuyor zannedersem anca okur çok çabuk ilerliyor sayfalar bazen benimde sadece okumak vaktimi alıyor birkaç soruya cevap vereyim diyorum bir bakıyorum cevaplanmış ay benmi yavaş kalıyorum acaba diyorum.
Buarada izmirlilerin maşşallahı var topikte yahu nerde olsa buluyoruz biz birbirimizi
mrb arkadaşlar. sizi uzun süredir takip ediyor ve yazılanları ilgiyle okuyorum. çok faydalı ve güzel şeyleri paylaşıyorsunuz. ben 23+3 haftalık hamileyim ve inşallah sparta annesi olacağım. hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?