yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
bu arada GÜNAYDIN KIZLAR unuttumda...
Günaydın hayatıma.s.
günaydın bitanem...nasılsın?
ah petrikçim bende de aynı dert..annem hiç gelmedi batmana kayınvalidemler bu kış geldiler.doğumum da annemi istiyorum yanımda..kayınvalidem de gelmek istiyor.ikisinin arasında kalmak istemem hem zaten birbirlerini 3 kere görmüş insanlar.annem diyor ki o gelirse ben sonra geleyim..ufff bu halde bir de annmin nazını çekemiyorum valla..ikisi ayrı ayrı gelsin benim de işime gelir.artık kaynana sonra gelsin dedim kocişe o söyler..ne yapayım..ikisiyle uğraşamam birarada.her kafadan ayrı ses..kaynanam yine çok karışamaz tırsar da..annem ah annemhoşgeldin İremce
Eşim annesine söyledi Nesrin şimdiden kıskanıyor bebeğini diye, bebek doğsun sen bana yalvarakcaksın dedi anne sen bak ben uyuyayım dicekmişim, deli oldum kadın bizde kalmayı planlıyor ben kendi annem kalsın istiyorum nöbetleşe kalın demem lazım ama nasıl eşime söyledim bakalım o söyleyecek
Telkırma tmm yaşlılar hevesleniyorlar ama peki bizim hevesimiz ? yaşlılar onu düşünmüyor çok bencil oluyorlar, biz anneliğin tadına varalım önce sonra sevdinler onlar torunlarını dimi ama :dilcikar:
VALLA BANA ÇOK LAZIM BİŞEY GİBİ GELİYOR TELSİZ. BAZI ARKADAŞLARIM DA ALMAMIŞLAR AMA BEN YİNE DE ALMAK İSTİYORUM. angeleyes phillipsten memnun kalmışsın, fiyatı 100tl civarında. ben de ondan alayım bari.
kızlar birşey soracağım.ben iki doktora gidiyorum.ikisinin ölçümleri arasında hep fark oluyor.şimdi ben doğumumu sata göre hesaplıyorum.o yüzden usg yi pek ciddiye almıyorum.en son gittiğimde kafam karıştı.diyorki bpd:25/07/2009 ama ortalama ölçümde 30/07/2009.benim usg kağıtlarında doktorumun girdiği tarih yazıyor en başta.ama o ölçümle tutmuyor.şimdi bebişler bpd ye göremi doğuyor yoksa satımmı önemli?
kızlar, duygularımı paylaşmak istiyorum. pek içiaçıcı değil ama yazarsam ve sizden de güzel şeyler duyarsam kendimi daha iyi hissedebilirim;
ben üzülmemek için serenserengil haberini hiç takip etmemiştim. ne okudum ne de izledim. ama beni sevdiğinden ve iyiliğimi istediğinden çok emin olduğum bir arkadaş geldi dün bankaya ziyarete ve "nasıl gidiyor" diye sordu endişeli endişeli. "iyiyiz iyiyiz, çok mutluyum, alışverişlere bile başladım" dedim. o da sıkıla sıkıla benden çok tetikte olmamı kan tahlillerimi filan hiç aksatmamamı istedi. şaşkın şaşkın baktım "eee hani seren yapıyor. doktorum da çok rahatlatıcı bu konuda. normal doğum bile yapabileceğimi söylüyor. tabi son zamanlarda kontrollerim epey artacak. haftada bir doktora gideceğim.
.
bi de merak ediyorum s.s. uzun uçuşların bizim gibiler için normalde bile riskli olduğunu , kaldı ki hamileyken hiç tavsiye edilmediğini bilmiyor muydu acaba? mutlaka önlemini almıştır, ne biliyim ekstra doz heparin filan uygulamıştır ama yine de çok cesur kadınmış. ben de mesela nisan mayıs gibi tatil yapmayı çok istiyordum ama cesaret edip de uçağa filan binemedim. avrupaya bile uçmayı göze alamadım. allah korusun bişey olursa kendimi affetmemm diye... bu kadın teeee nerelere uçmuş. yargılamak kınamak istemiyorum, ama allahım bunları da takdir ediyordur inşallah,... inşallah hiçbirimizin emeğini özverisini yabana atmıyordur...
ayyyy rahatladım bile....
NAZAN lütfen moralini bozma. Kızların dediği gibi, herkesin bünyesi farklıdır. Sen elinden geleni fazla fazla yapıyorsun. Her türlü ayrıntıyı göz önünde bulunduruyorsun. Arkadaşlarının da senin için endişelenmesi normal ve güzel bir şey. Bu zaman zaman bizi sıksa da, -sen de söylemişsin- iyi niyetinden eminim diye. Güzel şeyler düşün, arkadaşının da içini rahatlat.. Naz sağ salim doğacak, hepimizin bebeği gibi.
Kızlar bu arada üniden bir arkadaşım ikiz bebeklere hamileydi. 26+1 de erken doğum yaptı ve bebişlerinin her biri 1 kg ın üstünde dünyaya geldi. Bu olay şubatta oluyor. Şubattan beridir bebişler 9 Eylül'de yenidoğan yoğun bakımda kalıyordu. Ne badireler atlattılar, neler neler yaşamışlar. Dün haberi geldi, biri eve gelmiş, diğeri henüz hastanedeymiş. İnşallah en kısa zamanda o da sağlığına kavuşur. Çok mutlu oldum. Sizinle paylaşayım, dedim.
kokoşum ben cavcaflı şeylere bayılırım kızlar nasıl sizce??? sizin görüşleriniz nedir?? park yatak mı böyle mobilyalar mı??
semiz otu kızlar en güzel omega.hatta biryerde okumustum balık kalp damar açısından daha iyi semiz ise beyın gelişiminde daha iyiymiş.
sorma canım.ben eskiden günde 1,5 saat yürür eve gelir kondisyon aletine binerdim.dün yarım saat yürüdüm bacak kaslarımın ağrısıyla uyandım bu sabah bir de hemen karnıma sancı giriyor yürürken sünnet olmuş oğlanlar gibi yürümeye başlıyorum..oysa kafası yukarda ayakları aşağıdaymış nasıl olıyor ya?
saparta annesini bildiğine göre uzun zamandır buralardaydın.hoşgelmişsin
hoşgeldin İremce
Eşim annesine söyledi Nesrin şimdiden kıskanıyor bebeğini diye, bebek doğsun sen bana yalvarakcaksın dedi anne sen bak ben uyuyayım dicekmişim, deli oldum kadın bizde kalmayı planlıyor ben kendi annem kalsın istiyorum nöbetleşe kalın demem lazım ama nasıl eşime söyledim bakalım o söyleyecek
Telkırma tmm yaşlılar hevesleniyorlar ama peki bizim hevesimiz ? yaşlılar onu düşünmüyor çok bencil oluyorlar, biz anneliğin tadına varalım önce sonra sevdinler onlar torunlarını dimi ama :dilcikar:
ah petrikçim bende de aynı dert..annem hiç gelmedi batmana kayınvalidemler bu kış geldiler.doğumum da annemi istiyorum yanımda..kayınvalidem de gelmek istiyor.ikisinin arasında kalmak istemem hem zaten birbirlerini 3 kere görmüş insanlar.annem diyor ki o gelirse ben sonra geleyim..ufff bu halde bir de annmin nazını çekemiyorum valla..ikisi ayrı ayrı gelsin benim de işime gelir.artık kaynana sonra gelsin dedim kocişe o söyler..ne yapayım..ikisiyle uğraşamam birarada.her kafadan ayrı ses..kaynanam yine çok karışamaz tırsar da..annem ah annem
ALLAHIM BU HAYIR MUBAREK CUMA GÜNÜN YÜZÜ SUYU HURMETİNE SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZİN HATRINA ŞUANDA TÜM SIKINTI ACI KEDER ÇIKMAZDA OLAN DARA DÜŞMÜŞ KULLARINA SEN MERHAMET ET YARABBİM!! BİZLERİ ELLERİMİZ BOŞ ÇEVİRME BİZ GÜNAHKAR KULLARINA SEN MERHAMET ET SABIRLA DUAYLA BEKLEDİĞİMİZ YAVRULARIMIZI ZAMANINDA SAĞLIKLA BİZLERE GÖNDER BAĞIŞLAMASI BOL OLAN RABBİM SENDEN BASKA GİDECEK YERİMİZ YOK ALLAHIM SENDEN BASKA İSTEYECEK DİLEK KAPIMIZ YOKK SEN BİZİ SIKINTILARIMIZDAN İŞLEDİĞİMİZ GÜNAHLARIMIZDAN KURTAR YARABBİM YÜCE ALLAHIM DERT ÇEKEN DERMAN ARAYAN KULLARININ İMDAT ÇIĞLIKLARINA SEN HAYIRLI ÇARELER HAYIRLI GÜNLER NASİİP ET !!! ŞÜKÜRLER OLSUN SANA RABBİM .... ( amin )
Günaydın kızlardelikafadulden
Yav biz kaynanamlara İzmir'den ev aldık ama iyi mi ettik bilmem:1no2:Kadının iyice çenesi düşmüş, uyku dışında hiiiç susmuyor. Hoş, uyurken de motor gibi horluyor ya neysekaydirigubbakcemile3Habire "ben kızıma şöyle yapacağım, ben kızıma bunu alacağım " diye anlatıp duruyor. O anlattıkça beni afaganlar basıyor. "Ben kızımı sana vermeeeem!!!" diye bağırasım geliyor. Ben çoook sakin, ılımlı bir insandım. Ne oldu bana:1shok:
arkadaşlar günaydın.1 mayısta izmir buluşmasımı var.yoksa yalışmı anladım.
mrb arkadaşlar. sizi uzun süredir takip ediyor ve yazılanları ilgiyle okuyorum. çok faydalı ve güzel şeyleri paylaşıyorsunuz. ben 23+3 haftalık hamileyim ve inşallah sparta annesi olacağım. hihoyyyt
ALLAHIM BU HAYIR MUBAREK CUMA GÜNÜN YÜZÜ SUYU HURMETİNE SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZİN HATRINA ŞUANDA TÜM SIKINTI ACI KEDER ÇIKMAZDA OLAN DARA DÜŞMÜŞ KULLARINA SEN MERHAMET ET YARABBİM!! BİZLERİ ELLERİMİZ BOŞ ÇEVİRME BİZ GÜNAHKAR KULLARINA SEN MERHAMET ET SABIRLA DUAYLA BEKLEDİĞİMİZ YAVRULARIMIZI ZAMANINDA SAĞLIKLA BİZLERE GÖNDER BAĞIŞLAMASI BOL OLAN RABBİM SENDEN BASKA GİDECEK YERİMİZ YOK ALLAHIM SENDEN BASKA İSTEYECEK DİLEK KAPIMIZ YOKK SEN BİZİ SIKINTILARIMIZDAN İŞLEDİĞİMİZ GÜNAHLARIMIZDAN KURTAR YARABBİM YÜCE ALLAHIM DERT ÇEKEN DERMAN ARAYAN KULLARININ İMDAT ÇIĞLIKLARINA SEN HAYIRLI ÇARELER HAYIRLI GÜNLER NASİİP ET !!! ŞÜKÜRLER OLSUN SANA RABBİM .... ( amin )
Merhaba arkadaşlar umarım keyifler yerindedir.
geçen perşembe hafiften karnımın heryerini acılar kapladı hafif hafifti.geçer diye bekledim
ha birde nette baktım miyomun sezeryan ,sırasında alınması uygun deil diyo kafam buna takıldı.
ALLAHIM saglık sıhat versin hepimize inşallah.
hepinizi çok öptüm tatlı bebişlerinizle.
sevgiyle kalın..a.s.
sağol canım hastalıktan kırılıyordum ama kuzum için düştük yollara çok güzel bir duygu saygı duruşu istiklal marşı oyunları hepsinde gözlerimden yaşlar süzüldü senağlama
senin fıstıkda çok tatlı olmuştur eminim darısı karnımızdaki kuzularımıza onalrınd aböyle güzel günlerini göstersin rabbim :Saruboceq:hihoyyyt
kızlar bu burçin hanımın yukarı çıkmaya niyeti yok galiba tam vajinanın üstünde kıpır kıpr bazen bilgisayar masasına fazla egiliyorum acaba ondanmı rahatsız oluyor diyorum kendimi çok kaptırıyorum kk tekmelerde hep kasıklarımda oluyor bazen kilolu hamile kaldım acaba ondanmı diye üzülüyorum bu duruma
esrako geçen arkadaşının durumunu okumuştum nasıl oldu?inşallah sıkıntı yoktur?
bende rahim ölçümü yaptırdım.3.66 çıktı.sende arkadaşınınkine 26.haftada böyle birşey yazmıştın sanırım ama bu ölçüm normalmiş.2.5 in altına düşerse riskmiş canım...
:Saruboceq:Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?