2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
bu arada GÜNAYDIN KIZLAR unuttumda...

esrako geçen arkadaşının durumunu okumuştum nasıl oldu?inşallah sıkıntı yoktur?
bende rahim ölçümü yaptırdım.3.66 çıktı.sende arkadaşınınkine 26.haftada böyle birşey yazmıştın sanırım ama bu ölçüm normalmiş.2.5 in altına düşerse riskmiş canım...

ah petrikçim bende de aynı dert..annem hiç gelmedi batmana kayınvalidemler bu kış geldiler.doğumum da annemi istiyorum yanımda..kayınvalidem de gelmek istiyor.ikisinin arasında kalmak istemem hem zaten birbirlerini 3 kere görmüş insanlar.annem diyor ki o gelirse ben sonra geleyim..ufff bu halde bir de annmin nazını çekemiyorum valla..ikisi ayrı ayrı gelsin benim de işime gelir.artık kaynana sonra gelsin dedim kocişe o söyler..ne yapayım..ikisiyle uğraşamam birarada.her kafadan ayrı ses..kaynanam yine çok karışamaz tırsar da..annem ah annem

ben almayı dusunmuyorum oglumdada aynı evde idik duyuyorduk sesini rahatca ilk4 ay yanımızda yattı zaten sepette sonra odasına aldık gik dedigi an esmide bende fırlıyorduk hiçsıkıntı çekmedki bu konuda. ki benim uykum çokkk agırdır top atsalar duymam istanbulda yasayıp 17 agustos depremini 16. katta iken yasamıs ve uykuya devam etümis bir insanım anla yani:) ama bebek olunca soz konusu olan beyin sartlanıyor anında uyanıyorsun su an oglum kalksa bagırsa avaz avaz belki duyarım belki duymam ama ozamanlar duyuyordum:)

misafirlrde avaz avaz iz lemesin canım film falan izlerken yok yani herkes bagırcak degil ya yada oglumun sesi kart dı zaten gurul gurul duyulurdu kizinki narin olursa alırmı sonra:)))

sat a bakılıyor aslen diye bilyiorum mantikende oyle bebek ileri gitti kilosu buyuk çıktı diye cigeri gelisti hersey itamam demek degilkii. sat onemli bence

nazancım
serenin sorununun senile aynı oldungunu bende bilmiorudm roportajını simdi bulup okuyacagım. ama bir yakınım en canlı ornegim var benim kızımız su anda yasına gelmek uzre ve arkadasım ilk bebegini 17 haftalıkken kaybetti . sonrasinda hastalık anlasıldı ve hergun senin gibi igne vurarak 39. haftada kızını dunyaya getirdi yanılmıyorsam 38 de olabilir ama asla daha erken değil. ve bu hastalıgın biliyorsun dereceleri var.

sahsen seren i kinamak da istemiyorum daha evelde yazmıstım ne isi varmıs amerikada diye ama tatile diye mi gitmis dogumu orda yapmak içinmi gtimis bilmioyrum hos dogumu orda yapmakta sartmı usa vatandasi olcak diye kaybetti yani belkiede nedeni ucak yolculugu. hiç bir hamile mecbur kalmadıkca okadar uzun sure uçmamalı bence. ben ucakla izmire gitmeye korkuyorum valla. sen içini ferah tut arkadaslar da yazmıs tedbir bizden taktir alahtan. dunyaya geleceği varsa bebeginin bir sekilde gelecek ve saglıkla yasayacaktır bazen kaderci olmak insanı en rahatlatan sey olur. sen elinden geleni yapıyosun hos 40 haftalık doup yasamayan bebekde var yada yasına gelmeden olen bebeklerde var yani bunları dusununce insan rahatlıyor allaha kalmıs hersey.

fasulye ya arkadasıın diger bebegide insalah en kısa surede evinde olur geçmis olsun arkadasına.
26+1 ya ne kadar kuçukk ay allahım sen koru tum bebeklerimizi

kokoşum ben cavcaflı şeylere bayılırım kızlar nasıl sizce??? sizin görüşleriniz nedir?? park yatak mı böyle mobilyalar mı??

ben park yataklardan hiç hoslanmıyorum portatif sakil geliyor gozume ben mobilya takımı alacagım. ama sade beyaz yada krem rengi tullu dolaplı falan duvarını renkli boyamayı dusunuyorum vs

semiz otu kızlar en güzel omega.hatta biryerde okumustum balık kalp damar açısından daha iyi semiz ise beyın gelişiminde daha iyiymiş.

ciddimisin gelgit bayılırım semizotunaa ve salatasınaaa superr hergun yerim yani yogurtul harika bir bilgi verdin valla duymamıstım hç.

kızlaaaaaaar ses verin be ya....
benim bu hafta belim ağrımaya başladı.birde akıntı sorunu çıktı.artti sanki...doktorum olacak normal dedi ama çok sinir bozucu?sizde durumlar nasıl?

hoşbulduk. evet uzun süredir sizleri takip ediyorum. ve okudukçada çok keyif alıyorum kaydirigubbakcemile2

hoşbulduk petrik hihoyyyt

en güzeli eşinin söylemesi hanımın annesi gelsin o yorulunca gider sonra sen gelirsin desin başka çare yok, ben eşime söyledim herşeye karışan 2 anneye sabredemem derpresyone sokarlar sütüm kesilirse sorarım hesabını dedim, çünkü annesinin huyunu biliyor iyi niyetli ama çok karışıyor evin işine çalışıyorum diye yardım etmek istiyor en nefret ettiğim seydir işime karışılması bin kez söyledim "ev sahibinin işine karışılmaz" ama anlamıyor bu lafımdan bağırıp yüzgözolmak lazım heralde kötükedihüso
geçen geldi oturuyoruz salonda ben kalktım o da kalktı "ne alcaktın kızım nereye gidiyorsun, ben getireyim" wc giderkende habermi vereyim uff uyus oluyorum aşırı ilgisine

ALLAHIM BU HAYIR MUBAREK CUMA GÜNÜN YÜZÜ SUYU HURMETıNE SEVGıLı PEYGAMBERıMıZıN HATRINA ŞUANDA TÜM SIKINTI ACI KEDER ÇIKMAZDA OLAN DARA DÜŞMÜŞ KULLARINA SEN MERHAMET ET YARABBıM!! BıZLERı ELLERıMıZ BOŞ ÇEVıRME BıZ GÜNAHKAR KULLARINA SEN MERHAMET ET SABIRLA DUAYLA BEKLEDıĞıMıZ YAVRULARIMIZI ZAMANINDA SAĞLIKLA BıZLERE GÖNDER BAĞIŞLAMASI BOL OLAN RABBıM SENDEN BASKA GıDECEK YERıMıZ YOK ALLAHIM SENDEN BASKA ıSTEYECEK DıLEK KAPIMIZ YOKK SEN BıZı SIKINTILARIMIZDAN ıŞLEDıĞıMıZ GÜNAHLARIMIZDAN KURTAR YARABBıM YÜCE ALLAHIM DERT ÇEKEN DERMAN ARAYAN KULLARININ ıMDAT ÇIĞLIKLARINA SEN HAYIRLI ÇARELER HAYIRLI GÜNLER NASııP ET !!! ŞÜKÜRLER OLSUN SANA RABBıM .... ( amin )

:Saruboceq:Amin

Ahahaha.. kaşındın kaşındın getirdin kadını dibineeee... e hayırlı olsunnn kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar günaydın.1 mayısta izmir buluşmasımı var.yoksa yalışmı anladım.

Dogrudur Emrem.. basımızın üstünde yerin var..

mrb arkadaşlar. sizi uzun süredir takip ediyor ve yazılanları ilgiyle okuyorum. çok faydalı ve güzel şeyleri paylaşıyorsunuz. ben 23+3 haftalık hamileyim ve inşallah sparta annesi olacağım. hihoyyyt

Oooo sparta annesi oalcagım dedıgıne gore sen zaten bızım ıcımızdeymıssın.. hoşgeldın.

Ahh ahhh duanın dıleklerın güzelliğine bak Kayram, Allah razı olsun.. aminn inşallahh, cümlemizinnn. Hayırlı cumalar kuzum sana da...

siney çok geçmis olsun insalah tekrar etmez.

canım massalah kızına ya bende birazdan a tacagım oglumun kostumlu resmini ne kadar duygulanıyor i nsan değilmi. geçmis olsun sanada deryacım

ya basak son bir hatfdarı benimde tekmeler kasıklarda ustten pek vurmuyorki ustte n vuruyordu son gittigimde bas asagı inik di ayaklar yukardan mideye vuruyordu heralde yine dondu popo ustu oturdu alttan tekmeleyip duruyor benimkide

canım suan durumu iyi riskli uç gunu atlattı geçirdigi enfeksiyona baaglı kanaması oluduunu dusunuyorlar yattıgı suree rahim agzı daha incelmezmis pek. altta tasıyanların çok uzun uzun yurumemesi çok ayakta kalmaması gğrekiyormus. bened yarın dr a gitcem ve olcturcem rahim agzını sen neden olcturdn rutin birsey değilb ildigim kadarıyla da .

bu güzel duana canı gönülden katılarak aminnn diyorum canım.....rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip eder inşallah....

kızlar selammmm

Dun malum 23 nisan resmi tatildi bizede tatildi bugun burdayız pazartes guibi geliyor bugun bana ama değillll oyle hos bir gun ki:) zaten sirketin yarıdan çogu izina lıp baglamıs tatili kaçmıs biryerlere az buz kisi burdayız kısır falan yapıp getirsek gun yaparmısız herkes muhabettte tatlı bir ortam var calısan pek yok:)))

esim ve oglum evde msn de yazıp duruyorlar kameram acık oglumu izliyorum çok hos bir gun dedigim gibi:)

bu arada bizim gosterimiz duniptal olmadı yarısı okulun kapalı alanında yarısı bahcede yapıldı oglum tango yaptıı. kırık parmagı ile zor tutustular kız arkadası ile ama oyle boyle yaptı birseyler kostumlu resmini biraz sonra ekleyecegim.

birde dun pazardan kızım açoks iirn body tulum vari yazlık birseyler aldım ne denir onlara bilmiyorum sort tulum gibi . ama onunde cilek kabartması falan olanlar var ya çok useniorum tek tek resmini çek koy nereye kadar hani mink her parcanın resmini çekmiyorum o yuzden kızmayın:)

arkadasımdan ana kucagınıa falan aldım kılıfını yıkayıp hazırlayacaım. bu pazarad modakoya gideceğiz ancak gezip bakarım iki uç hafta gezerim ancak karar verip siparis veririm ve uzun uzun yurumeye korkuorum artık birsey olcak asagı incek falandiye o yuzden otura kalka anacak birazını gezerim modakonun diyorum iste boyle.

esracım yok canım rutin bir kontroldü.doktorum zaten iki haftaya bir ölçer tüm gebeler için böledir.rahim ağzı yetmezliği çok yaygın bilirsin.ondan ölçüyor.haftaya randevum var tekrar ölçecek..24.haftadan sonra kısalmaya başlarmış rahim ağzı.mesela benim ilk ölçümüm 4.11 idi.şimdi 3.66 olmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…