2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Pembe ne yakışmış oğluna Esrako,
Hep de gülüyo oğlun. Kızkardeşini seviyo bak şuna..Doğsun da sen gör emi Berke..Herkes onu sevecek sen kaldın açıkta..Ağla dur haline o zaman..

Bir zamanlar ben 4 yaşındayken eve gelen kakalı bebek ne sinirlendirmişti beni..Hep ilgi hep ilgi ona..ne bu yaa demiştim..

merhaba kızlarrr... esracım oğluşunla çok güselsiniz.. inşallah bugünleri görürüs bis de spartalılar olarak.

kızlar ben de bebişimi kimseye vermek öptürmek istemiorum özellikle son zamanlarda yenidoğan bebekleri mıncıklayan insanların nasıl mikrop saçtığı ve bebeğe nası zarar verdiğini okuduktan sonra. belli bi zaman mesafeli yaklaşılması gerekiomuş. benim de annem gelecek bebişimle bana yardıma. kayınvalidem de annem döndükten 1 ay sonra gelebilcek. çünkü ilk zamanlar bebek bakımında destek kuvvete ihtiyacım var ama sonra eşimle 3 kişi olmanın keyfini çıkarmak istiorum. aynı yerde yaşamayınca gelen gitmio tabi. sabah gelip akşama doğru giden misafirimiz olmuo bizim. gelen kalıo bi de baya uzak olduğundan baya kalıolar. büyükler kendi doğum heveslerini yaşamışlar şimdi sıra bizde. izin vermek ve bencil olmamak zorundalar.bizim en güsel günlerimiz anlarımız. bu büyüyü inadı ve bencilliğiyle kim bozmaya kalkarsa hayatım boyunca affetmem zaten

6. kutucuğa geçmişimmmm. yuppiiii

helincim hayırlı haberlerle gel inşallah.
kayra ben de alttan ölçtürdüm. 38.2 mm çıktı. ilk ölçüm yanlışmış.şimdi 24. haftadan sonra azalcaksa bu kötü olcak demek. e ben 30 . hafta uçmayı planlıorum. yani 31 . haftada avrupayaa uçan 36. haftada amerikaya uçan tanıdıklarım var ama işte herkesin gebeliği farklı. ben ülkemde doğurmak istiorum inşallah olur.

aminnnn canım benim eline yüreğine sağlıkk

ayyy sende ne fitne kadınsın yaa iyi kardeşini boğmaya felan kalkışmamışsın belli olmaz yaneee cööö yapan bi anneden herşey beklenir :mymeka:

adaşım çok tatlı oğlun yaa maşallah ben sana çok benzetiyorum ağız yapısı gülüşünz hep aynıı ve çok yakışıklıı

Amin inşallah. Yüce rabbim hiçbirimizi darda bırakmasın (AMİNNNNN!!!)

bol sabır lazım bana ALLAH sabır versin hepimize

Seni çok iyi anlayabiliyorum. Bizimkiler uzaktalar ama evlerine gittiğimde,mesela yemekte ne içersin diyolar, önüme kola, ayran, meyvesuyu, su, çay, koyuyolar. Yemeği hiç söylemiyorum bile.. Ya birini koy yeter demi.. Ben de fazla ilgiden hiiiç hoşlanmıyorum ama napıyım yazık işte diyorum hevesleniyolar... En güzeli eşleri devreye sokmak haklısın..

Ama bebek doğunca gerçekten öyleymiş. Ya birisi baksa da 5 dk uyusam diyomuşsun. O yüzden sen kayınvalideni de yabana atma. Boşver gelsin ilgilensin... Herşeye karışacaklar ama..Yok çok giydirdin, yok niye yıkadın, kucağına alma, gık deyince koşma, bırak uyusun gebelik depresyonuyla kayınvalide ve anne birleşince cinnet mi geçiririz artık bilemiyorum.. Acısını muhtemelen eşlerimizden çıkarırız.

Ben şimdiden eşime anlatıyorum. Depresyona girebilirim, sana çok kötü davranabilirim, bil ki aklım başımda değildir, küsme kendini ikinci planda hissetme ve bana destek ol..Biraz dayan, malum bu bebek ikimizin. Sonra düzelecek diye.. Nasıl taktik. Kafasını kırsam gık diyemez artık, mazeretim var :) hehehe

kızlar ben bi gir çık yapıyorum malum evimde 4 çocuk var habire teyze pcyi ver hala oyun oynucaz diyen kokoş kızlarr var şimdi biraz dışarı çıktılarda aldım elime kime ne yazdımı hatırlamıyorum pek
deryacım kızın çok tatlıı maşallah yazdımmı hatırlamıyorum
iremcim sende hoşgeldin aramıza
ay kızlar yaa ikinci kez anne olanlarra Allah yardım etsin heleki 3. felan olanlarr düşünemiyorum hem evdeki çocuklarla başetmek hemde kendi derdine düşmek ne zormuşşş yan gelip yatıyodum canım bişi isterse dolaptan alıp yiiyodum ama şimdi hep onlara bişiler hazırlamakla geçiyo günlerim heryer kırıntı felan oluyo çerez yiyolarr döküyolarr felann arkalarını topluyommm ayyss valla zormuşşş

aminnnn canım benim eline yüreğine sağlıkk

ayyy sende ne fitne kadınsın yaa iyi kardeşini boğmaya felan kalkışmamışsın belli olmaz yaneee cööö yapan bi anneden herşey beklenir :mymeka:

Yaa öyle söylemeee. Daha 4 yaşında çocuktum ben.. Sonra çok sevdim onu ama, ilk başta kıskanmışım napıyım.. Sen son çocuk musun yafrum..

kızlar birdekayınvalidelerden bahsedilmiş çok ilgiden felan petrik ne güzell kız çok ilgi iyi değil ama hepten ilgisizlikten iyidir mesela basit birşey anlatıcam ve bu konuda sizce benmi abartıyorum bi fikir sunun??
biz aynı aptda oturuyoruz kayınvalidem doğru dürüst çağırmaz bile bize mesela bu dönemlerde hazır yemek vs o kadar iyi geliyorki insana kocamın zoru ile 15 günde bi balık kızartır anca öyle yanii yani en azından bana seslense gel birlikte yemek yiyelim dese yine giderim ama yokk öyle ince düşünce geçenlerde lahmacun yaptırdık o günde bütün gün temizlik yapmıştım hatta kendi uğradı bana gündüz ev ayaktaa görseniz dedimki anne akşam yemek yemeyin lahmacun yaptırcaz bende markete çıkıp yoğurt alıcam yanına ayran yapıcam dedim oda dedi bende yoğurt var senin çıkmana gerek yok dedi bende tmm dedim..neyse kociş dediki akşam ben lahmacunları alırım yukarda yeriz hem dedi iyi dedim evimide yeni temizledim kirlenmemiş olur..ay ne olsa beğenirsnz akşamsütü kapıçaldı görümcem yoğurt getirdi şok oldum aynen yani bi ayranı yapmak bu kadar zormu yoğurdu yolluyo çok basit ama çok dokundu tam tersi demesi gerekki gelin kızım sende bütün gün temizlk yaptın vs dedi ama kadın yoğurdu yolluyo yaa küfür eder gibi bende aldım ayranı yaptım..uzun oldu biraz ama böyle şeyler dokunuyo bana ya siz böyle yazdıkça bide bizimkine bakıyorum ne kadar düşüncesiz Allaha şükür kolay bir hamilelik geçiriyorum kimseye muhtaç kalmıyorum ama üst katımda oturmaları hiç bir anlam ifade etmiyor sıradan komşudan farkı yok

Sayfa Çok hızlı ılerledıĞı ıÇın tek tek yazamayacaĞım kusura bakmayın arkadaŞlar hoŞbulduk teŞekkÜr ederım hepınıze..

Yaa öyle söylemeee. Daha 4 yaşında çocuktum ben.. Sonra çok sevdim onu ama, ilk başta kıskanmışım napıyım.. Sen son çocuk musun yafrum..
evet cicim ben kazandibiyimm babam 45 yaşındaymış ben doğduğumdaa anamda 10 sene sonra yapmış benii tabikii yanlışlıkla olmuşum delikafadulden ama en şımarık çocuk benmişim herkese her istedğimi yaptırımışım evden kaçarmışım çok çekmişler bendenn çokk komşulardan toplarlarmış benii küçüklükten belliymiş ne olacağımmm koltuk tepesinden inmezmişim ayy oğlum bana benzerse mokuu yedimmm :1shok:

arkadaşlar birşey sormak istiyorum. benim tam olarak bulantılarım geçmedi hala. ilk 3 ay bulantılar yüzünden 10 gün hastanede yatmıştım hiçbirşey yiyemiyordum. şimdi iştahımda herhangi bir sorun yok çok şükür ama ağzımda kötü bir metalimsi tat var ve midemi çok bulandırıyor. devamlı işyerinde sakız çiğnemekten daral geldi benneyaptımki

ne yapabilirim sizce??

canım bi de samimi olup her dakika görüşüp bi de bu işleri devamlı yaptıuğını düşün. yardıma diye gelip tatil yapıolar. düşün bi de hergün sıkı fıkı olduğunu. kırk yılda bir gör daha ii demek

evet esracım fazla ilgi her koşulda ilgisizlikten iyidir.en güzeli herkesi olduğu gibi kabullenmek böylece sende daha mutlu olursun, torun olsun ayranın en köpüklüsünü yapar sana

Doğru değil yaptığı. Aman Esra sen sen ol çok fazla değer verme.. Saygın sonsuz olsun ama çok değer verirsen yıpratırlar. Babaannem gibi senin de kayınvaliden.

aa süper fikir uyanık hatun : ) bende söyliyeyim seni parçalarsam bilki hormonlardan derim :jeyyar:

Ay canım ya senin kaynanada tuafmış buzdolabı gibi :) aman emin ol karışsada dert yanardın boşver komşu gibi olsun senin için daha iyi
benimkine anahtarı vereyim evi temizle desem üstüne yemeğini bile yapar : ) kendini çocuklarına adamış bi anne düşün kendini hiç düşünmez ama benim huyum aşırı ilgiden hoşlanmıyorum kal geliyoo ama o da çok abartıyor ilgiyi kendi evimde misafir gibi davranıyor yangın vaaaaar diye vağırmak istiyorum öyle yani :) -tatlicadiarzu-

Bünye meselesi galiba. Burda bir arkadaşım var 7 aylık, hala deli gibi midesi bulanıyo ve kusuyo, hiç geçmedi..

Ben bulantılarım varken taze zerdeçal kullandım, çok işe yaradı, ya da benim bulantıların geçeceği vardı bilmiyorum.. Çok kafanı takma, bebek işte annesini üzüyo bazen..

ay çok fenasın telkırma:))))) oglum okumuyor allahtan bu yazılanları :)) oglumun yeri bambaskaaa yaa sanki yeni dogacak olanı bu sekil sevemezmisim gibi geliyor oglumu r esmen her geçen gun katlanan bir sevgi ile seviyorum.

ama oglumda pek bir hevesle bekliyorkardesini ya otururken bir anda geliyor pat diye karnıım opup gidiyor falan eriyorum vallahi insallah birbirlerne baglı iki kardes olurlar 9 yas ve cinsiyet farkı ile pek sanmıyorum ama kısmet yinede umudum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…