2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ınsanın abisi olması gibisi var mı. ınşallah bizim de öyle olur..ıkinci bebek kız yani..

insallah canım . herkesin ikinci bebisleri insallah farklı cinsiyetolur her ikisindie tatmıs oluruz en ideali bu sanırım en arzu edileni yada.

bana soruyorlar kızmı diye nedense herkes cinsiyeti ne demek yerine kızmı diyor:) evet diyince ben ay ne sanslısınn ayyy ne guzel falan bir tezahurat sormayın :) çokmutlu oluyor insan yaa

yaa öyledir eminim..bizde de 3. kardeşim erkek olunca haftalarca babama tebrik telefonları yağmış 2 kızdan sonra erkek diye.. Annem ısrarla cinsiyetini ultrasondan öğrenmemiş, doğana kadar bilmiyorduk. Ben 11 yaşındaydım..

Rüyamda ikiz erkek çocuk gördüm. 5 yaşlarında falandılar. Biri bana sütlü kahve alır mısın dedi. Ben de kucağıma aldım onu kafeye girdim. Çok hoş bi duyguydu. Niye ikiz gördüm anlamadım ama:) Bide o yaştaki çocuk sütlü kahve mi ister..Hay allahım...

ayyyy kızlar alakasız olacak konuyla ama.çilekler çıktı bol bol yiyin alerjiniz yoksa.çok faydalı ben cok sık tuketiyorum bu aralar dedim faydası ne acaba baktım nete epey sağlıklı.idrarda söktürüyormus.demekkı o yuzden 2 gundur idrara cıkma konusunda sıkıntı cekmiyorum.demir ve fosforda varmış.neyse bakarsınız artık netten.

evet çileğin faydalarını bende duydum arkadaşlar.birde çileği yerken dudaklarınıza sürün bebişlerimizin dudakları çilek gibi renkli oluyormuşkaydirigubbakcemile2

Yaaaa ben deli gibi çilek yemek istiyorum bu araalr ama hormonlu diye korkuyorum. Gerçi kaçamak yapıyorum. Kokuları da çok güzel, pek hormonlu gibi değiller ama..

bu aralar angeleyes pek yazmıyor değil mi??

gecen gun uzunca topluca yanıt yazdıgnı gordum ama bilmiyoru neden az giriyor.

ben hergun birsuru çilek yiyorum diyetimin musade ettigi miktarlarda ama tum meyva hakkımı çilekten yana kullanıyorum valla bayılrıım cilege. minik miniklerle ugrasamam valla hormonlu falan yiyorum artık :)
buyukler harika gorunuyorama orta boy almaya gayret edyiorum .

Yaaaa ben deli gibi çilek yemek istiyorum bu araalr ama hormonlu diye korkuyorum. Gerçi kaçamak yapıyorum. Kokuları da çok güzel, pek hormonlu gibi değiller ama..

ye anacım ya biraz yemekten birsey olmazzzz bu kadark asmayın kendinizi hormondan uzak durcam vs diye

aaaaaaa olurmu ben 2 hatta 3 haftadır yiyorum hemde cok güzel hormonlu falan değiller.çileğin çeşitleri var canım aralık ayında bile cıkıyor bizim köyde cıkmıstı ancak biz sehirde bulamıyoruz tabı öyle köy çilği falan kışın bende cok canım cekse bile sadece 1-2 taneyle nefsime hhakım oldum.ama suanda tarla çıktı maketlerde istediğim gibi bulamıyorum tabı bende bir pazar belirledim ordan alıyorum.koca pazardan sadece aldığı yer güzel düşün yanı ama piyasada var yanı yk değil.bak ve iyisini al ben cok severim hatta en sevdiğim meyve çilek diyebilirim.hem hormonlusunu yerken hatur hutur ediyor sankı ama tarla olan kum gibi dağılıyor sankı ne bileyım anlarsın işte.

Esrako, beni tanıdıysan az çok bilirsin çok rahatım ama..Çilek çok ilginç bi meyve, geceden sabaha büyüyomuş. Arkadaşım anlatmıştı, topraktan sesini bile duyuyoruz çatır çatır hormonlu çileklerin büyürken diye..

Ama ben de yiyorum yani korkarak morkarak. Esra yiyosa artık ben de rahatlıkla yiycem artıkınnnnn..

esrakocum canım diyette neler yasak sana bilmiyorum ama kolestrol 0.şeker hastaları bile içleri rahat bir şekilde yiyebilirmiş.düşün yanı tabı üstüne öyle seker falan koymak yok.

yaz meyveleri gibisi var mı ya. kirazı çileği kavunu karpuzu şeftalisi. gelince çıldırcammm

HELİN gelmemiş sanırım.gerçi şimdi doktordan çıkar küçük beye ciciler bakar.ancak akşama gelir...

bencedeeeee rüyalarıma giriyordu artık ahhhhh diyordum bir yaz gelsede meyve yemeye başlasam diye..

kayra canım sağol ben iyiyim dinlenmek çok iyi geldi.kanama olmadı birdaha çok şükür.dinlenirkende dediğin gibi sırt üstü yattım ve ayakalrımn altınada yastık koydum.epey iyi geldi dun gece oğlum cok hareketlendi ve annesinin canını hiç acıtmadı yukarı cıktı yanı.yada beni rahatsız etmeyecek pozisyona geldi desem daha doğru olacak.ağrım yok idrarada 2 gundur güzel çıkıyorum.dikkat edeceğiz artık napalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…