ay çok fenasın telkırma:))))) oglum okumuyor allahtan bu yazılanları :)) oglumun yeri bambaskaaa yaa sanki yeni dogacak olanı bu sekil sevemezmisim gibi geliyor oglumu r esmen her geçen gun katlanan bir sevgi ile seviyorum.
ama oglumda pek bir hevesle bekliyorkardesini ya otururken bir anda geliyor pat diye karnıım opup gidiyor falan eriyorum vallahi insallah birbirlerne baglı iki kardes olurlar 9 yas ve cinsiyet farkı ile pek sanmıyorum ama kısmet yinede umudum var.
insallah canım . herkesin ikinci bebisleri insallah farklı cinsiyetolur her ikisindie tatmıs oluruz en ideali bu sanırım en arzu edileni yada.
bana soruyorlar kızmı diye nedense herkes cinsiyeti ne demek yerine kızmı diyor:) evet diyince ben ay ne sanslısınn ayyy ne guzel falan bir tezahurat sormayın :) çokmutlu oluyor insan yaa
ayyyy kızlar alakasız olacak konuyla ama.çilekler çıktı bol bol yiyin alerjiniz yoksa.çok faydalı ben cok sık tuketiyorum bu aralar dedim faydası ne acaba baktım nete epey sağlıklı.idrarda söktürüyormus.demekkı o yuzden 2 gundur idrara cıkma konusunda sıkıntı cekmiyorum.demir ve fosforda varmış.neyse bakarsınız artık netten.
bu aralar angeleyes pek yazmıyor değil mi??
ayyyy kızlar alakasız olacak konuyla ama.çilekler çıktı bol bol yiyin alerjiniz yoksa.çok faydalı ben cok sık tuketiyorum bu aralar dedim faydası ne acaba baktım nete epey sağlıklı.idrarda söktürüyormus.demekkı o yuzden 2 gundur idrara cıkma konusunda sıkıntı cekmiyorum.demir ve fosforda varmış.neyse bakarsınız artık netten.
Yaaaa ben deli gibi çilek yemek istiyorum bu araalr ama hormonlu diye korkuyorum. Gerçi kaçamak yapıyorum. Kokuları da çok güzel, pek hormonlu gibi değiller ama..
Yaaaa ben deli gibi çilek yemek istiyorum bu araalr ama hormonlu diye korkuyorum. Gerçi kaçamak yapıyorum. Kokuları da çok güzel, pek hormonlu gibi değiller ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?