kızlar niye kanamanız oldu tam olarak. enfeksionlardan mı
kızlar bi nisan bebekjlerine baksanzı ya çok tatlılar darısı başımıza
amin canım.darısı başımıza.
kızlar bel ve sırt ağrınız oluyormu?birde akıntınız varmı?ya bugünlerde bunlar başladı bende.doktorum sorun değil olur dedi ama işte...
derya doktora sordum.sarı gibi değil süt kesiği gibi.amniyon değilmiş ama 10 gündür falan arttı.
benimde ilk önce süt kesiği gibi kuruyunca öyle renk alıyor ilk başda su gibi ve beyazımsı
mantar filan olmasında
ben baya hastayım kayra grip olmuşum şimdide ıhlamur içiyorum birazdanda uzanacağım
canım ben kültür testi yaptırdım mantar çıkmadı.perşembede idrar kültürü yapılacak,evet benimde çamaşırımda kuruyunca iz bırakıyor.sorunca banada anlat.endişeleniyorum.bende uzanacağım canım.görüşürüz.çok geçmiş olsun.
geçmiş olsun canım. kanın fasla sulandı die mi kanadı yani. sonradan dengelendi. tekrar geçmiş olsunbenşm kanamm oldu canım.enfeksiyondan olduğunu sanmıyorum.bnim kan pıhtılaşma sorunu yuzunden iğne ve bebe aspirini kullanıyordum.sanırım o yuzdden oldu.tedavi yöntemini değiştirdi doktorum.şuanda iyiyim.
kızlar bel ve sırt ağrınız oluyormu?birde akıntınız varmı?ya bugünlerde bunlar başladı bende.doktorum sorun değil olur dedi ama işte...
canım ben kültür testi yaptırdım mantar çıkmadı.perşembede idrar kültürü yapılacak,evet benimde çamaşırımda kuruyunca iz bırakıyor.sorunca banada anlat.endişeleniyorum.bende uzanacağım canım.görüşürüz.çok geçmiş olsun.
yaz meyveleri gibisi var mı ya. kirazı çileği kavunu karpuzu şeftalisi. gelince çıldırcammm
bencedeeeee rüyalarıma giriyordu artık ahhhhh diyordum bir yaz gelsede meyve yemeye başlasam diye..
Şeftali şeftali şeftali şeftali....
kızlar selam bugün izmir buluşması vardı ama genel buluşma hamişlerinki degil katılmayacaktım ama eşim ısrar etti git diye sagolsun serap arkadaşımızda geldi çok tatlı şekermi şeker çıtı pıtı bir hamiş ben yanında dev gibi kaldım şahsen resimler ekleniyor yavaş yavaş link vermek isterdim ama henüz beceremedim buluşma aktivitelere girince görürsünüz zaten bu kalabalıkla gidersek zaten izmirde mekan bulamıyacagız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?