2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

merhaba kızlar doktora gittim daha doğrusu sağlık ocağına ama hastane gibi muayene oldum enfeksiyon varmı diye kandan bakıldı az çıktı antibiyotik yazdı ama çok bi artış yok bol sıvıyla ıhlamurla filan geçirmeye çalış dedigeçmezse ilaca başlarsın dedi bende bu gün bi vitamin doping yapayım diyorum portkalı suyu içtim çilek yedim ıhlamur kaynatacam yeniden değişme olmazsa kendi doktoruma sorup içerim artık
haftaya kontrolüm var zaten
kızımla ilgili yorumlarınıza teşekkürler
birde rahim ağzı ölçümünü konuşmuşsunuz haftaya gidince bende bi sorayım bakalım

doktoru aradım kızlar antibiyotiği içebilirmişim bi zararı yok dedi
zor nefes alıyorum burnum tıkalı doğal başka ne önerirsiniz

esrako oğluşuna ve sana maşallah gerçekten insan nasıl heyecanlanıyor değilmi rabbim diğer arkadaşlarımızada nasip etsin
kayracım duan çok güzel onun için sadce kocaman bi AMİN DENİR anca

kızlar niye kanamanız oldu tam olarak. enfeksionlardan mı

benşm kanamm oldu canım.enfeksiyondan olduğunu sanmıyorum.bnim kan pıhtılaşma sorunu yuzunden iğne ve bebe aspirini kullanıyordum.sanırım o yuzdden oldu.tedavi yöntemini değiştirdi doktorum.şuanda iyiyim.

kızlar bel ve sırt ağrınız oluyormu?birde akıntınız varmı?ya bugünlerde bunlar başladı bende.doktorum sorun değil olur dedi ama işte...

kızlar bel ve sırt ağrınız oluyormu?birde akıntınız varmı?ya bugünlerde bunlar başladı bende.doktorum sorun değil olur dedi ama işte...

magnezyum içtiğim için bel sırt ağrısı şikayetim yok ama akıntım arttı doktora gittiğimde soracağım çamaşırıma hafif sarımtırak leke bırakıyor kokusuz ama senindemi öyle yoksa şeffafmı canım

derya doktora sordum.sarı gibi değil süt kesiği gibi.amniyon değilmiş ama 10 gündür falan arttı.

derya doktora sordum.sarı gibi değil süt kesiği gibi.amniyon değilmiş ama 10 gündür falan arttı.

benimde ilk önce süt kesiği gibi kuruyunca öyle renk alıyor ilk başda su gibi ve beyazımsı
mantar filan olmasında
ben baya hastayım kayra grip olmuşum şimdide ıhlamur içiyorum birazdanda uzanacağım

benimde ilk önce süt kesiği gibi kuruyunca öyle renk alıyor ilk başda su gibi ve beyazımsı
mantar filan olmasında
ben baya hastayım kayra grip olmuşum şimdide ıhlamur içiyorum birazdanda uzanacağım

canım ben kültür testi yaptırdım mantar çıkmadı.perşembede idrar kültürü yapılacak,evet benimde çamaşırımda kuruyunca iz bırakıyor.sorunca banada anlat.endişeleniyorum.bende uzanacağım canım.görüşürüz.çok geçmiş olsun.

tamam canım görüşürüz sende kendine iyi bak kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar anca gelebildim
Annemler misafirliğe geliyolar haftasonu için istanbuldan - hazırlık yaptım - çok yoruldum ama
Biraz şöyle geçmişte göz gezdirdim ama ne mümkün çoşmuşunuz yine kaç sayfa doldurmuşunuz
Nasılsınız bakalım- var mı bi yaramazlık

benşm kanamm oldu canım.enfeksiyondan olduğunu sanmıyorum.bnim kan pıhtılaşma sorunu yuzunden iğne ve bebe aspirini kullanıyordum.sanırım o yuzdden oldu.tedavi yöntemini değiştirdi doktorum.şuanda iyiyim.
geçmiş olsun canım. kanın fasla sulandı die mi kanadı yani. sonradan dengelendi. tekrar geçmiş olsun

ben de oluo canım sırt ağrısı. özellikle uykudan kalkınca. sabahları kalkmak zulüm

canım sen de antibiotik mi kullanmıştın. ben antibiotik sonrası vozdum vajinal sıvılarımı. ama düzeldi şimdi. her antibiotik altları mafedio benim. sengözlerimebaksanab

akıntı normal beyaz şekilde devam..sırt ağrılarım ise yaşam kalitemi bozuyor.son haftalarda.

bu arada ben bu gün tetanızun ikinci dızu için gittim 4 gün vardı gerçi ama klum çok ağırıyor haftasınu geçer diye ama yapmadlar.sağlık ocağı cehennemin dibi..bir daha gideceğim.
ben biraz cici ekleyeyim bari

kızlar selam bugün izmir buluşması vardı ama genel buluşma hamişlerinki degil katılmayacaktım ama eşim ısrar etti git diye sagolsun serap arkadaşımızda geldi çok tatlı şekermi şeker çıtı pıtı bir hamiş ben yanında dev gibi kaldım şahsen resimler ekleniyor yavaş yavaş link vermek isterdim ama henüz beceremedim buluşma aktivitelere girince görürsünüz zaten bu kalabalıkla gidersek zaten izmirde mekan bulamıyacagız

Arkadaslarım, doktordan geldık, tombiş oglum uyuyordu,pek pas vermedı bıse bu sefer :)) saglıgı sıhhatı iyi, SAT ıyla uyumlu.. baska da bı sorunumuz yok cok sukur.. Allahım nazarlardan saklasın.. sonuna kadar boyle yuzumuzu guldursun.. tüm annelerimizin. Pazartesı seker,kan ve ıdrar testlerını verecegım.. şimdilik bizden bu kadar.

yaz meyveleri gibisi var mı ya. kirazı çileği kavunu karpuzu şeftalisi. gelince çıldırcammm

bencedeeeee rüyalarıma giriyordu artık ahhhhh diyordum bir yaz gelsede meyve yemeye başlasam diye..

Şeftali şeftali şeftali şeftali....

Ahh ahhh.. yaktınıs beni en zayıf yerimdenn :1no2:

Keske bıze de katılsaydın.. bız de genel bulusmadaki arkadaslarının yanında rahat ettıgın kadar rahat ettırırdık senı eminim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…