Arkadaslarım, doktordan geldık, tombiş oglum uyuyordu,pek pas vermedı bıse bu sefer :)) saglıgı sıhhatı iyi, SAT ıyla uyumlu.. baska da bı sorunumuz yok cok sukur.. Allahım nazarlardan saklasın.. sonuna kadar boyle yuzumuzu guldursun.. tüm annelerimizin. Pazartesı seker,kan ve ıdrar testlerını verecegım.. şimdilik bizden bu kadar..
evrişçiğim çık sevindim inan..inşallah sonuna kadar böyle götürürüz..kan uyuşmazlığı işi ne oldu..gerçi sormuştun değil mi daha önce?telkırmayla dna muhabbetinden ötürü kaçırdımah ayça ahhh
gözün aydın evrimcim...
EVRİŞ gözünaydın canım. her gitmede aynı performansı sergilemiyor sıpalar... benim ki de bazen kıpır kıpır, bazen el ense.... yeni foto verdi mi sana? senin satın neydi buarada?
Gözünaydın Evriş, darısı tüm iyi haber bekleyenlerin başına.
evet aftabru annelik işte nedense onun karnını doyurmadan kendim yemek bile yiyemiyorum.evrişşşşşş canım sanki sitem kokusu alıyorum canım benim önceki buluşmada biliyorsun geç saatte oldugu için malum birde fındık yorgun oluyor okuldan gelince çocugu birde ben perişan etmek istemedim hatta dün gecede yazıştık serapla buradan gitmeye niyetim bile yoktu günler torbaya girmediki güzelim daha çok birlikte olucaz hatta bebişlerle gezicez
6. kutucuğa geçmişimmmm. yuppiiii.
ulen böyle oluyor da niye benin habire kolum deliniyor..iki doktorda aynısını dedi bana.senin doktorun dediği mantıklı.sonuşta mesele bebişin rh+ olup olmaması değil mi? neyse doktor ne derse onu yapcez artık.
Gözün aydın Lalim..
Ya tatlım, sen bı kurtaj gecırmemıs mıydın?? Yoksa ben mı yanlıs hatırlıyorum..
evet canım..bebiş ölmüştü o yüzden..o zaman olmuşyum anti d denen zımbırtıyı
haaaaaaaaaaHeh işte dedene rahmet.. o ilk gebelık sayılıyo, ondan sana ıkıncı gebelık muamelesı yapılıyor kuzum.. benımkısı ilk gebelik oldugu ıcın ole yapılacak.
2 gündür alıntı yapamıyorum kızlar, neden anlayamadım. Bu nedenle aklımda kalanları yazacağım.
Öncelikle, bir dişimde ufak bir çatlak vardı, korktum ilerde bana sorun çıkarır mı, diye. Bugün gittim doktora lokal anestezi ile dişim oyuldu ve dolduruldu. İyi ki de gitmişim, bayağı çürümüş içten içten. Az daha beklesem kanala inecekmiş. Şimdi anestezi etkisi geçtiği için çenem ağrıyor resmen. Ağzımı açamıyorum. Oysa ne planlarım vardı bu gece ile ilgili :icecream: :icecream: Şeniz yerimseniben
ESRAKO oğlunla ikiniz çok şeker çıkmışsınız. Daha doğrusu üçünüz çok güzel çıkmışsınız. Çok beğendim.
EVRİŞİM maşallah diyorum oğluna :) Uslu uslu yatıyormuş işte çocuk. Her seferinde şov mu yapacak :)
YENİ GELEN ARKADAŞLARA hoşgeldiniz diyorum.
Hastasıyım YAZ MEYVELERİNİN :) Hele kiraz, karpuz, kayısı ve şeftalinin. Bİr de incir var kiii... Bardacık olursa başım gözüm üstüne. :)
2 gündür alıntı yapamıyorum kızlar, neden anlayamadım. Bu nedenle aklımda kalanları yazacağım.
Öncelikle, bir dişimde ufak bir çatlak vardı, korktum ilerde bana sorun çıkarır mı, diye. Bugün gittim doktora lokal anestezi ile dişim oyuldu ve dolduruldu. İyi ki de gitmişim, bayağı çürümüş içten içten. Az daha beklesem kanala inecekmiş. Şimdi anestezi etkisi geçtiği için çenem ağrıyor resmen. Ağzımı açamıyorum. Oysa ne planlarım vardı bu gece ile ilgili :icecream: :icecream: Şeniz yerimseniben
ESRAKO oğlunla ikiniz çok şeker çıkmışsınız. Daha doğrusu üçünüz çok güzel çıkmışsınız. Çok beğendim.
EVRİŞİM maşallah diyorum oğluna :) Uslu uslu yatıyormuş işte çocuk. Her seferinde şov mu yapacak :)
YENİ GELEN ARKADAŞLARA hoşgeldiniz diyorum.
Hastasıyım YAZ MEYVELERİNİN :) Hele kiraz, karpuz, kayısı ve şeftalinin. Bİr de incir var kiii... Bardacık olursa başım gözüm üstüne. :)
Hımmm dün de tesadüf Almadovar adlı bir yönetmenin filminin tanıtımını izliyordum. Ordaki oyuncunun filmdeki adı LENA idi. AA dedim gelinimin adı..
Ben yabancı isim zannetmiştim. Arap ismi olacağı aklıma gelmemişti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?