2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evrişçiğim çık sevindim inan..inşallah sonuna kadar böyle götürürüz..kan uyuşmazlığı işi ne oldu..gerçi sormuştun değil mi daha önce?telkırmayla dna muhabbetinden ötürü kaçırdımah ayça ahhh

selam kızlar, saatler topikteyim ama ancak okumayı bitirebildim. bu kez alıntı yapmadım hiç. yoksa çok yavaş oluyor, muhabbeti kaçırıyorum.
hastalarımız artmış, herkese acil şifa diliyorum, allah dermensız dert tedavisiz hastalık vermesin diyorum. ki aslında çoğunuzun ki anladığım kadarıyla hastalık bile sayılmaz, endişelerinizi yazmışsınız....
benim endişelerime de çok güzel yorumlar yapılmış, çok güzel moral verilmiş, herkesin ağzına ellerine sağlık.... haklısınız s.s. ile kendimi bir tutmamalıyım...
SAKALEYN, ESRAKO, ne kadr güzel fotolar koymuşsunuz. siz ne şanslısınız arkadaşlar ya.... allah bozmasın aile saadetinizi. iyi anlaşır inşallah çocuklarınız kardeşleriyle...
GYPSY sen ne tatlı kızsın yauw.... bayıldım o yoğurt ayran muhabbetine... suratın gözümde canlandı... hiç değişme kuzum sen..valla çok datlısın...
HELıN doktora gitmeyecek miydi bugün? ben yanlış mı anladım? son sayfaya kadar ha yazdı ha yazacak diye merakla geldim.
PETRıK, canım kayınvalidenin ilgisinden hiç şikayet etme, bak ne kayınvalideler var, burdan beraber okuyoruz.
.
bi de dikkatimden kaçmadı , beşik kertmeleri filan başlamış. şimdiden hayırlı olsun diyelim o zaman...
.
KAYRA, rahim ağzı yeterliliğine ben bir kere baktırdım (bir hafta önce) değeri bilmiyorum hatırlamıyorum ama doktor "süper" dedi. ben de hiç irdelemedim.
.
kim koymuştu hatırlamıyorum ama iki tane oda fotosu konmuştu. EFTELYA olabilir. ikisi de çok güzel bnce. kırmızı çok canlı parlak kaçabilir. eflatundan hiç mi hiç hoşlanmam ama odada iyi durmuş.
.
SAKALEYN, yauw kızının bebek arabasını ben yeni zannettim biliyor musun? ne kadar temiz kullanmışsınız. hiç binmedi galiba.

EVRıŞ gözünaydın canım. her gitmede aynı performansı sergilemiyor sıpalar... benim ki de bazen kıpır kıpır, bazen el ense.... yeni foto verdi mi sana?
senin satın neydi buarada?

LALECE, canım sen izmire geldiğinde tüm meyveler çıkmış olur. doya doya yersin. ben de dört gözle kiraz bekliyorum. en çok erik ve kiraz severim ben. ha bi de incir... ha bi de şeftali ama en sulusundan.... ha bi de yeni dünya... o çıktı gerçi de henüz açılışı yapmadım.

BAŞAKçım, hani kızın uyumuş kalmış ya senden sucuk ekmek beklerken, ayyy içim cız etti. şimdi biz anne olunca vicdanımız nasıl rahatsız olacak böle en ufacık bir hatamızda... yanlış anlama senin yaptığın da hata değildi aslında, tamamen insancıl bir ihtiyaç ama nasıl vicdan yapmışsın bak....

PıNKY burdasın galiba ve okumakla meşgulsün.... ben de saatlerdir pc başındayım. biraz uzanıp karnımı rahatlatayım kızlar... malum sabahtan beri oturur vaziyetteyim. kızım çok sıkışmasın artık...

evet aftabru annelik işte nedense onun karnını doyurmadan kendim yemek bile yiyemiyorum.
evrişşşşşş canım sanki sitem kokusu alıyorum canım benim önceki buluşmada biliyorsun geç saatte oldugu için malum birde fındık yorgun oluyor okuldan gelince çocugu birde ben perişan etmek istemedim hatta dün gecede yazıştık serapla buradan gitmeye niyetim bile yoktu günler torbaya girmediki güzelim daha çok birlikte olucaz hatta bebişlerle gezicez

Gözünaydın Evriş, darısı tüm iyi haber bekleyenlerin başına.

Yafrum, doktor Kuzey dogduktan sonra kan gurubuna bakılacak, bendense yapılmayacak, babasından ıse kan gurubu hemen bana ve Kuzey e ıgne yapılacakmıs, ikinci bebekte ıse 28. haftada vuruluyormus anneye, boyle acıkladı kuzum.

gözün aydın evrimcim...

Sagol Kayram.. cok zarıfsın.

EVRİŞ gözünaydın canım. her gitmede aynı performansı sergilemiyor sıpalar... benim ki de bazen kıpır kıpır, bazen el ense.... yeni foto verdi mi sana? senin satın neydi buarada?

Cd sıne kadar aldım Nazan :)) sat ım 24+5.. satıyla uyumlu tam tamına.. bu da en mutlu oldugum sey acıkcası.

Gözünaydın Evriş, darısı tüm iyi haber bekleyenlerin başına.

Amin Aidaamm saolasın kuzum benım, cümlemize inşallah..

İnşallah Başak.. nası arzu edersen, kapımız sana daim açıktır.

ulen böyle oluyor da niye benin habire kolum deliniyor..iki doktorda aynısını dedi bana.senin doktorun dediği mantıklı.sonuşta mesele bebişin rh+ olup olmaması değil mi? neyse doktor ne derse onu yapcez artık.

6. kutucuğa geçmişimmmm. yuppiiii.

Gözün aydın Lalim..

ulen böyle oluyor da niye benin habire kolum deliniyor..iki doktorda aynısını dedi bana.senin doktorun dediği mantıklı.sonuşta mesele bebişin rh+ olup olmaması değil mi? neyse doktor ne derse onu yapcez artık.

Ya tatlım, sen bı kurtaj gecırmemıs mıydın?? Yoksa ben mı yanlıs hatırlıyorum..

benim koca bebek küsüştü gitti.onunla ilgilenmiyormuşum diye.kitap okuyacakmış..gidip gönlünü alayım

evet canım..bebiş ölmüştü o yüzden..o zaman olmuşyum anti d denen zımbırtıyı

Heh işte dedene rahmet.. o ilk gebelık sayılıyo, ondan sana ıkıncı gebelık muamelesı yapılıyor kuzum.. benımkısı ilk gebelik oldugu ıcın ole yapılacak.

2 gündür alıntı yapamıyorum kızlar, neden anlayamadım. Bu nedenle aklımda kalanları yazacağım.

Öncelikle, bir dişimde ufak bir çatlak vardı, korktum ilerde bana sorun çıkarır mı, diye. Bugün gittim doktora lokal anestezi ile dişim oyuldu ve dolduruldu. ıyi ki de gitmişim, bayağı çürümüş içten içten. Az daha beklesem kanala inecekmiş. Şimdi anestezi etkisi geçtiği için çenem ağrıyor resmen. Ağzımı açamıyorum. Oysa ne planlarım vardı bu gece ile ilgili :icecream: :icecream: Şeniz yerimseniben

ESRAKO oğlunla ikiniz çok şeker çıkmışsınız. Daha doğrusu üçünüz çok güzel çıkmışsınız. Çok beğendim.

EVRıŞıM maşallah diyorum oğluna :) Uslu uslu yatıyormuş işte çocuk. Her seferinde şov mu yapacak :)

YENı GELEN ARKADAŞLARA hoşgeldiniz diyorum.

Hastasıyım YAZ MEYVELERıNıN :) Hele kiraz, karpuz, kayısı ve şeftalinin. Bır de incir var kiii... Bardacık olursa başım gözüm üstüne. :)

Son düzenleme:
Heh işte dedene rahmet.. o ilk gebelık sayılıyo, ondan sana ıkıncı gebelık muamelesı yapılıyor kuzum.. benımkısı ilk gebelik oldugu ıcın ole yapılacak.
haaaaaaaaaa

taze burcu geçmiş olsun..iyiki de gitmişsin...ben de karpuzu bekliyorum peynirle dalacağım.çıktı gerçi ama kelek midir? buraların en güzel yanı karpuzu.zebeş diyorlar karpuza çok hoşuma gidiyor.zebeş

İlk once satırlarıma Allah seni ıslah etsin diye başlıyorum.. anlıyorsun değil mi?? Şu cocuk sarsıntılardan aklı basında kurtulsun,nohut pılav dagıtacam kapının önünde.. kafamçokkarıştı

Ya anası gibi zıpır bir oglan beklıyorum bende.. halıyle her seferınde.. oglum evladım dedim, ı ıhh dedı döndü totosunu uyudu.. bı ara doktora sız verin bana ultrason cıhazının aletını, ben bıraz dolanayım karnımın ustunde, evladımla ılgıleneyım dedım.. doktor da bana -İyi olur Evrim, bende sahile inip bi bira ıcıyım bari dedı.. arada bakarsın hastalara dı mı dedı.. bu adamla herseferınde gırgır şamata acayip gecıyor yaaa su kontroller :)))

arapların kullandığı isimmiş ama ben çok beğendim işte alıştımda şimdiden sende alış bakalımm sırnaşık şey..................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…