2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bu arada herkese slm bayanlar ee neler yapıyosunuz geçmişi okumam uzun sürdü....bugün başak35 ded dediği gb genel izmir buluşması vardı oraya katılıp tanıştık çok şeker birisiymiş çok memnum oldum bende burda kimseyi tanımadığım için değişiklik oldu..ama sizinle tanışmayı iple çekiyorum evrişcim valla sizide acccaip merak ediyorum yaaaaa.buarada ben sizin gb alıntı yapıp hepinize cvp vermek istiyorum yapamıyorum

BURKO nerden aldınız evi? Ne çabuk... Hayırlı uğurlu olsun. Ya benim de annem çok hevesli çocuğa bakma konusunda. Ama fazla hevesli ve bu hevesi beni korkutuyor :)

Petrik çok güzel söylemişsin. Önce biz alalım hevesimizi.

:):):) Çok güldüm yaa.. İlahi Tahir :) ne güzel işte... Ayrıca oğlumun geçrdiği sarsıntılar zararsız beee... 32. haftaya kadar iznim var. Kaldı 8 hafta. Sonra uzunca bir süre kapsama alanı dışında olacakmışım gibi geliyor :)

Şu kadını çekiştire çekiştire.. büzdüre büzdüre bihal ettin yaaa... bir de ole bi tip olsa içim yanmayacak.. manyak fasulye Çok üzgünüm çoook

Sen mi :1shok: sen dikişini tuta tuta yine yaparsın annemm.. senden hersey beklenır kaydirigubbakcemile3

Burcu ıle ılgılı ızlenımlerım : ilk ve son kez yazıyorum..

Bu kadın böyle konusuyor, yazıyor ama.. inanın görseniz, oldukca sakin,düzgün, zarif ve hanımefendidir.. yani ben resmen bi sekso manyakla karsılasıcam dıye hıc bulusasım yoktu.. bi cıktı karsıma.. düşünün ben yanında zıpır kalıyorum kaydirigubbakcemile3 ve onu tanıdıgım ıcın cok mutluyum,seni çok seviyorum..

Konuları oku.. alıntı yapmak ıstedıklerın ınsanların pencerelerının altlarında
alıntı yap HQ falan dıye kutular var ya.. onlardan alıntı yapmak ıstedıklerının HQ kutularına bas.. en son alıntı yapacagın ınsanın alıntı yap kutusunu ısaretle.. tum ısaretledıklerın karsına cıkacaktır..

Her zaman basımızla beraber.. bekleriz seni.

kızlar ben geldim ve güzel haberler getirdim.bugün doktora gittim.oğlum iyiydi.tam 1100 gr idiboyuda 34-35 cm civarıydımaşallah bayağı büyümüştü.27+0 günlük haftası.27.haftayı bitirip 28.haftaya giriyoruz yarın çok şükür.gelişimi gayet iyi dedi doktorum.kalbini dinledi çok iyi dedi.ama benim minik yine elleriyle yüzünü kapattığı yetmiyor gibi bi de sol ayağını getirip yüzüne dayamıştı.o yüzden yine yüzünü göremedik.yan yatıyormuş oğlum sırtüstü.doktora hafif sulu akıntım oluyor bazen dedim korkulacak bi şey değil dedi.hafif kasık ağrılarım var dedim şiddetli değilse normal dedi.bana bol bol kırmızı et balık nohut mercimek kurufasulye yememi önerdi.oğlum sağlıklı ve gelişimi iyi diyince yüzünü gösterip göstermemesini umursamadan çıktım.bu arada bi ay boyunca bir kilo almışım.toplamda 11 kilo oldu ama bu ay bir kilo almışım.en azından bu ay kilo aliş hızım düşmüş.özel hiç bi çaba sarfetmedim ama demekki bazı dönemler hızlı bazı dönemeler yavaş alınıyor.tansiyonumda iyiydi.11 e 8 idi.doktordan çıkınca çılgınlar gibi diyarbakırı gezip oğluma bayağı bi alışveriş yaptım.benden bu kadar.geçmişi okuyacağım biraz

bende agustos enne adayıyım ve 25+ 3 üm sizleri uzun zamandır takip ediyordum aranıza katılmak şimdi kısmet oldu

helincim maaşallah oğluna tosuncuk ne güzel bzimkide yüzün göstermedi oyun oynuyo bizle bacaklarını acıyo yüzünü kapatıyo tekrar gidicez yüzünü görmeye inş.gösterir

Gözün aydın Helinim.. bugun ıkımızde oglusları gorduk, mutluyuz.. ne mutlu bıze.

hoşbulduk serap bisenden ses çıktı yahuu

çıkar çıkar canım merak etme başlardan öle oluyo alışırlar sanada sende alışırsın bu duruma bendede ilk öle olmuştu kimse tınlamıyo beni die düşünmüştüm ama ısrarla konuşmalara katıldım sonra sonra baktım herkes konuşuyo:lepi:

mrb arkadaşlar. sizi uzun süredir takip ediyor ve yazılanları ilgiyle okuyorum. çok faydalı ve güzel şeyleri paylaşıyorsunuz. ben 23+3 haftalık hamileyim ve inşallah sparta annesi olacağım. hihoyyyt
hoşgeldin canım

kızlaaaaaaar ses verin be ya....
benim bu hafta belim ağrımaya başladı.birde akıntı sorunu çıktı.artti sanki...doktorum olacak normal dedi ama çok sinir bozucu?sizde durumlar nasıl?
sırt ve bel ağrılarından ne uyuyabiliyor ne oturabiliyorum.doktorum normal dedi bebek büyüyor dedi.bende bel fıtığının etkiside var.akıntım bazen süt gibi bazen sarımtrak.bazende hafif sulu.bugün doktora sordum normal akıntılardır dedi.bende de bu haftalarda akıntı arttı.

doktoru aradım kızlar antibiyotiği içebilirmişim bi zararı yok dedi
zor nefes alıyorum burnum tıkalı doğal başka ne önerirsiniz
çok geçmiş olsun canım

gözünaydın canım.ayrıntılara girmemişsin.inşalllah testlerinde güzel çıkar.boyu kilosu nasıldı kuzeyin.ne kadar büyümüş bizde öğrenelim

bende agustos enne adayıyım ve 25+ 3 üm sizleri uzun zamandır takip ediyordum aranıza katılmak şimdi kısmet oldu
hoşgeldin aramıza

helincim maaşallah oğluna tosuncuk ne güzel bzimkide yüzün göstermedi oyun oynuyo bizle bacaklarını acıyo yüzünü kapatıyo tekrar gidicez yüzünü görmeye inş.gösterir

Gözün aydın Helinim.. bugun ıkımızde oglusları gorduk, mutluyuz.. ne mutlu bıze.
saolun kızlar.çok mutlu döndüm evimi.alışveriş yaptım.her zaman mutlu haberlerle dönmeyi nasip etsin allah hepimize
ben uyuyup dünleneceğim kızlar.çok yorgunum.hepiniz iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…