İlk once satırlarıma Allah seni ıslah etsin diye başlıyorum.. anlıyorsun değil mi?? Şu cocuk sarsıntılardan aklı basında kurtulsun,nohut pılav dagıtacam kapının önünde.. kafamçokkarıştı
Ya anası gibi zıpır bir oglan beklıyorum bende.. halıyle her seferınde.. oglum evladım dedim, ı ıhh dedı döndü totosunu uyudu.. bı ara doktora sız verin bana ultrason cıhazının aletını, ben bıraz dolanayım karnımın ustunde, evladımla ılgıleneyım dedım.. doktor da bana -İyi olur Evrim, bende sahile inip bi bira ıcıyım bari dedı.. arada bakarsın hastalara dı mı dedı.. bu adamla herseferınde gırgır şamata acayip gecıyor yaaa su kontroller :)))
BURKO nerden aldınız evi? Ne çabuk... Hayırlı uğurlu olsun. Ya benim de annem çok hevesli çocuğa bakma konusunda. Ama fazla hevesli ve bu hevesi beni korkutuyor :)
Petrik çok güzel söylemişsin. Önce biz alalım hevesimizi.
:):):) Çok güldüm yaa.. İlahi Tahir :) ne güzel işte... Ayrıca oğlumun geçrdiği sarsıntılar zararsız beee... 32. haftaya kadar iznim var. Kaldı 8 hafta. Sonra uzunca bir süre kapsama alanı dışında olacakmışım gibi geliyor :)
bu arada herkese slm bayanlar ee neler yapıyosunuz geçmişi okumam uzun sürdü....bugün başak35 ded dediği gb genel izmir buluşması vardı oraya katılıp tanıştık çok şeker birisiymiş çok memnum oldum bende burda kimseyi tanımadığım için değişiklik oldu..ama sizinle tanışmayı iple çekiyorum evrişcim valla sizide acccaip merak ediyorum yaaaaa.buarada ben sizin gb alıntı yapıp hepinize cvp vermek istiyorum yapamıyorum
bende agustos enne adayıyım ve 25+ 3 üm sizleri uzun zamandır takip ediyordum aranıza katılmak şimdi kısmet oldu
kızlar ben geldim ve güzel haberler getirdim.bugün doktora gittim.oğlum iyiydi.tam 1100 gr idiboyuda 34-35 cm civarıydı maşallah bayağı büyümüştü.27+0 günlük haftası.27.haftayı bitirip 28.haftaya giriyoruz yarın çok şükür.gelişimi gayet iyi dedi doktorum.kalbini dinledi çok iyi dedi.ama benim minik yine elleriyle yüzünü kapattığı yetmiyor gibi bi de sol ayağını getirip yüzüne dayamıştı.o yüzden yine yüzünü göremedik.yan yatıyormuş oğlum sırtüstü.doktora hafif sulu akıntım oluyor bazen dedim korkulacak bi şey değil dedi.hafif kasık ağrılarım var dedim şiddetli değilse normal dedi.bana bol bol kırmızı et balık nohut mercimek kurufasulye yememi önerdi.oğlum sağlıklı ve gelişimi iyi diyince yüzünü gösterip göstermemesini umursamadan çıktım.bu arada bi ay boyunca bir kilo almışım.toplamda 11 kilo oldu ama bu ay bir kilo almışım.en azından bu ay kilo aliş hızım düşmüş.özel hiç bi çaba sarfetmedim ama demekki bazı dönemler hızlı bazı dönemeler yavaş alınıyor.tansiyonumda iyiydi.11 e 8 idi.doktordan çıkınca çılgınlar gibi diyarbakırı gezip oğluma bayağı bi alışveriş yaptım.benden bu kadar.geçmişi okuyacağım biraz
bende agustos enne adayıyım ve 25+ 3 üm sizleri uzun zamandır takip ediyordum aranıza katılmak şimdi kısmet oldu
hoşbulduk serap bisenden ses çıktı yahuu
hoşgeldin canımmrb arkadaşlar. sizi uzun süredir takip ediyor ve yazılanları ilgiyle okuyorum. çok faydalı ve güzel şeyleri paylaşıyorsunuz. ben 23+3 haftalık hamileyim ve inşallah sparta annesi olacağım. hihoyyyt
sırt ve bel ağrılarından ne uyuyabiliyor ne oturabiliyorum.doktorum normal dedi bebek büyüyor dedi.bende bel fıtığının etkiside var.akıntım bazen süt gibi bazen sarımtrak.bazende hafif sulu.bugün doktora sordum normal akıntılardır dedi.bende de bu haftalarda akıntı arttı.kızlaaaaaaar ses verin be ya....
benim bu hafta belim ağrımaya başladı.birde akıntı sorunu çıktı.artti sanki...doktorum olacak normal dedi ama çok sinir bozucu?sizde durumlar nasıl?
çok geçmiş olsun canımdoktoru aradım kızlar antibiyotiği içebilirmişim bi zararı yok dedi
zor nefes alıyorum burnum tıkalı doğal başka ne önerirsiniz
Arkadaslarım, doktordan geldık, tombiş oglum uyuyordu,pek pas vermedı bıse bu sefer :)) saglıgı sıhhatı iyi, SAT ıyla uyumlu.. baska da bı sorunumuz yok cok sukur.. Allahım nazarlardan saklasın.. sonuna kadar boyle yuzumuzu guldursun.. tüm annelerimizin. Pazartesı seker,kan ve ıdrar testlerını verecegım.. şimdilik bizden bu kadar.
hoşgeldin aramızabende agustos enne adayıyım ve 25+ 3 üm sizleri uzun zamandır takip ediyordum aranıza katılmak şimdi kısmet oldu
helincim maaşallah oğluna tosuncuk ne güzel bzimkide yüzün göstermedi oyun oynuyo bizle bacaklarını acıyo yüzünü kapatıyo tekrar gidicez yüzünü görmeye inş.gösterir
saolun kızlar.çok mutlu döndüm evimi.alışveriş yaptım.her zaman mutlu haberlerle dönmeyi nasip etsin allah hepimizeGözün aydın Helinim.. bugun ıkımızde oglusları gorduk, mutluyuz.. ne mutlu bıze.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?