serap sen polis eşimiydin benmi yanlış hatırlıyorum
evet canım polis eşiyim sendemi
torun olunca güzel planlarım var köpüklü ayranı otursun kendi içsin :jeyyar:evet esracım fazla ilgi her koşulda ilgisizlikten iyidir.en güzeli herkesi olduğu gibi kabullenmek böylece sende daha mutlu olursun, torun olsun ayranın en köpüklüsünü yapar sana
ayy babaannendemi öle ne sinir bozucu bi durum benki bi o kadar yakınım samiyim ama makrşı taraf buzdolabııı Çok üzgünüm çoookDoğru değil yaptığı. Aman Esra sen sen ol çok fazla değer verme.. Saygın sonsuz olsun ama çok değer verirsen yıpratırlar. Babaannem gibi senin de kayınvaliden.
olsunnn sen kıymetini bil şeker güzel bişi en azından sana değer verdğini hissetiyor bu bile yeter..aa süper fikir uyanık hatun : ) bende söyliyeyim seni parçalarsam bilki hormonlardan derim :jeyyar:
Ay canım ya senin kaynanada tuafmış buzdolabı gibi :) aman emin ol karışsada dert yanardın boşver komşu gibi olsun senin için daha iyi
benimkine anahtarı vereyim evi temizle desem üstüne yemeğini bile yapar : ) kendini çocuklarına adamış bi anne düşün kendini hiç düşünmez ama benim huyum aşırı ilgiden hoşlanmıyorum kal geliyoo ama o da çok abartıyor ilgiyi kendi evimde misafir gibi davranıyor yangın vaaaaar diye vağırmak istiyorum öyle yani :) -tatlicadiarzu-
adaşım valla farklı cinsiyetler daha zor oluyo heleki yaş farkıda var umarım iyi anlaşırlar ama senin oğlan öyle şirinki kızın cadı olup onu parmağında oynatıcakmış gibime geliyoo kaydirigubbakcemile2ay çok fenasın telkırma:))))) oglum okumuyor allahtan bu yazılanları :)) oglumun yeri bambaskaaa yaa sanki yeni dogacak olanı bu sekil sevemezmisim gibi geliyor oglumu r esmen her geçen gun katlanan bir sevgi ile seviyorum.
ama oglumda pek bir hevesle bekliyorkardesini ya otururken bir anda geliyor pat diye karnıım opup gidiyor falan eriyorum vallahi insallah birbirlerne baglı iki kardes olurlar 9 yas ve cinsiyet farkı ile pek sanmıyorum ama kısmet yinede umudum var.
kayracımm bendee varr bel ağrısı akıntııı hepsii varr -tatlicadiarzu-kızlar bel ve sırt ağrınız oluyormu?birde akıntınız varmı?ya bugünlerde bunlar başladı bende.doktorum sorun değil olur dedi ama işte...
Şu kadını çekiştire çekiştire.. büzdüre büzdüre bihal ettin yaaa... bir de ole bi tip olsa içim yanmayacak.. manyak fasulye Çok üzgünüm çoook
Sen mi :1shok: sen dikişini tuta tuta yine yaparsın annemm.. senden hersey beklenır kaydirigubbakcemile3
Burcu ıle ılgılı ızlenımlerım : ilk ve son kez yazıyorum..
Bu kadın böyle konusuyor, yazıyor ama.. inanın görseniz, oldukca sakin,düzgün, zarif ve hanımefendidir.. yani ben resmen bi sekso manyakla karsılasıcam dıye hıc bulusasım yoktu.. bi cıktı karsıma.. düşünün ben yanında zıpır kalıyorum kaydirigubbakcemile3 ve onu tanıdıgım ıcın cok mutluyum,seni çok seviyorum..
kızlar ben geldim ve güzel haberler getirdim.bugün doktora gittim.oğlum iyiydi.tam 1100 gr idiboyuda 34-35 cm civarıydı maşallah bayağı büyümüştü.27+0 günlük haftası.27.haftayı bitirip 28.haftaya giriyoruz yarın çok şükür.gelişimi gayet iyi dedi doktorum.kalbini dinledi çok iyi dedi.ama benim minik yine elleriyle yüzünü kapattığı yetmiyor gibi bi de sol ayağını getirip yüzüne dayamıştı.o yüzden yine yüzünü göremedik.yan yatıyormuş oğlum sırtüstü.doktora hafif sulu akıntım oluyor bazen dedim korkulacak bi şey değil dedi.hafif kasık ağrılarım var dedim şiddetli değilse normal dedi.bana bol bol kırmızı et balık nohut mercimek kurufasulye yememi önerdi.oğlum sağlıklı ve gelişimi iyi diyince yüzünü gösterip göstermemesini umursamadan çıktım.bu arada bi ay boyunca bir kilo almışım.toplamda 11 kilo oldu ama bu ay bir kilo almışım.en azından bu ay kilo aliş hızım düşmüş.özel hiç bi çaba sarfetmedim ama demekki bazı dönemler hızlı bazı dönemeler yavaş alınıyor.tansiyonumda iyiydi.11 e 8 idi.doktordan çıkınca çılgınlar gibi diyarbakırı gezip oğluma bayağı bi alışveriş yaptım.benden bu kadar.geçmişi okuyacağım biraz
arapların kullandığı isimmiş ama ben çok beğendim işte alıştımda şimdiden sende alış bakalımm sırnaşık şey..................................
kızlar ben geldim ve güzel haberler getirdim.bugün doktora gittim.oğlum iyiydi.tam 1100 gr idiboyuda 34-35 cm civarıydı maşallah bayağı büyümüştü.27+0 günlük haftası.27.haftayı bitirip 28.haftaya giriyoruz yarın çok şükür.gelişimi gayet iyi dedi doktorum.kalbini dinledi çok iyi dedi.ama benim minik yine elleriyle yüzünü kapattığı yetmiyor gibi bi de sol ayağını getirip yüzüne dayamıştı.o yüzden yine yüzünü göremedik.yan yatıyormuş oğlum sırtüstü.doktora hafif sulu akıntım oluyor bazen dedim korkulacak bi şey değil dedi.hafif kasık ağrılarım var dedim şiddetli değilse normal dedi.bana bol bol kırmızı et balık nohut mercimek kurufasulye yememi önerdi.oğlum sağlıklı ve gelişimi iyi diyince yüzünü gösterip göstermemesini umursamadan çıktım.bu arada bi ay boyunca bir kilo almışım.toplamda 11 kilo oldu ama bu ay bir kilo almışım.en azından bu ay kilo aliş hızım düşmüş.özel hiç bi çaba sarfetmedim ama demekki bazı dönemler hızlı bazı dönemeler yavaş alınıyor.tansiyonumda iyiydi.11 e 8 idi.doktordan çıkınca çılgınlar gibi diyarbakırı gezip oğluma bayağı bi alışveriş yaptım.benden bu kadar.geçmişi okuyacağım biraz
Arkadaslarım, doktordan geldık, tombiş oglum uyuyordu,pek pas vermedı bıse bu sefer :)) saglıgı sıhhatı iyi, SAT ıyla uyumlu.. baska da bı sorunumuz yok cok sukur.. Allahım nazarlardan saklasın.. sonuna kadar boyle yuzumuzu guldursun.. tüm annelerimizin. Pazartesı seker,kan ve ıdrar testlerını verecegım.. şimdilik bizden bu kadar.
kızlar ya sağda puding reklamı var dr outkerin canım çektii bizim topiğe böle şeyler koymasınlar :mymeka:
evriş seninde gozun aydın oglunu gormussun masallah sizede :)
bel agrısı bendede oluyor dun ozellikle kalca ve bel agrısı biarada oldu, cok keyifsizdim ama bugun daha iiyim . bugun biyere gitmiycem evdeyim dinlenicem , uzanıcam keyif yapıcam.
Günaydın demeyi unuttum yahu :))
Çok geçmiş olsun.Bi güzel dinlen bende iş yerindeyken hep sırtım ağrıyo sol tarafım ama evde ağrımıyo şükür oturduğum koltuk dandik ondan herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?