2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

neyyse kızlar benim için yorucu bi gündü artık dayanamıycam yatıcam sizede doyum olmaz yarın devam ederiz öpüyrom çok ii geceler size

evet esracım fazla ilgi her koşulda ilgisizlikten iyidir.en güzeli herkesi olduğu gibi kabullenmek böylece sende daha mutlu olursun, torun olsun ayranın en köpüklüsünü yapar sana
torun olunca güzel planlarım var köpüklü ayranı otursun kendi içsin :jeyyar:
Doğru değil yaptığı. Aman Esra sen sen ol çok fazla değer verme.. Saygın sonsuz olsun ama çok değer verirsen yıpratırlar. Babaannem gibi senin de kayınvaliden.
ayy babaannendemi öle ne sinir bozucu bi durum benki bi o kadar yakınım samiyim ama makrşı taraf buzdolabııı Çok üzgünüm çoook
olsunnn sen kıymetini bil şeker güzel bişi en azından sana değer verdğini hissetiyor bu bile yeter..
adaşım valla farklı cinsiyetler daha zor oluyo heleki yaş farkıda var umarım iyi anlaşırlar ama senin oğlan öyle şirinki kızın cadı olup onu parmağında oynatıcakmış gibime geliyoo kaydirigubbakcemile2
kızlar bel ve sırt ağrınız oluyormu?birde akıntınız varmı?ya bugünlerde bunlar başladı bende.doktorum sorun değil olur dedi ama işte...
kayracımm bendee varr bel ağrısı akıntııı hepsii varr -tatlicadiarzu-

morlavanta hoşgeldin aramıza

evrişimm gözün aydın canım gr neymiş maşalla oğluşuna her seferinde gülücüklermi saçıcak şekerim uyusunda büyüsün foto varmııı?

helincim ayyy 1100 gr değmesinn harikaa sen gr ları geçtin artıkkk bende haftaya gidicem detaylıya bende geçmiş olucam hayırlısı ilee maşallah tosunununaaa ilk sen doğurcannn hihoyyyt

helin hivda kullanıcısından alıntı Mesajı göster
kızlar ben geldim ve güzel haberler getirdim.bugün doktora gittim.oğlum iyiydi.tam 1100 gr idiboyuda 34-35 cm civarıydımaşallah bayağı büyümüştü.27+0 günlük haftası.27.haftayı bitirip 28.haftaya giriyoruz yarın çok şükür.gelişimi gayet iyi dedi doktorum.kalbini dinledi çok iyi dedi.ama benim minik yine elleriyle yüzünü kapattığı yetmiyor gibi bi de sol ayağını getirip yüzüne dayamıştı.o yüzden yine yüzünü göremedik.yan yatıyormuş oğlum sırtüstü.doktora hafif sulu akıntım oluyor bazen dedim korkulacak bi şey değil dedi.hafif kasık ağrılarım var dedim şiddetli değilse normal dedi.bana bol bol kırmızı et balık nohut mercimek kurufasulye yememi önerdi.oğlum sağlıklı ve gelişimi iyi diyince yüzünü gösterip göstermemesini umursamadan çıktım.bu arada bi ay boyunca bir kilo almışım.toplamda 11 kilo oldu ama bu ay bir kilo almışım.en azından bu ay kilo aliş hızım düşmüş.özel hiç bi çaba sarfetmedim ama demekki bazı dönemler hızlı bazı dönemeler yavaş alınıyor.tansiyonumda iyiydi.11 e 8 idi.doktordan çıkınca çılgınlar gibi diyarbakırı gezip oğluma bayağı bi alışveriş yaptım.benden bu kadar.geçmişi okuyacağım biraz

oy maşallah helincim ne güzel iyi haberlerle gelmişsin ogluşunun iyi olmasına çok sevindim.. inşallah hep böyle güzel haberle gelelim cümlemiz...

Kızım yaa... Böyle duygusala bağlama, valla gözlerim doldu :) Ama demek buluşasın yoktu benimle ha :))) Buna çok güldüm. Bundan mıdır yoksa bazı arkadaşların bana mesafeli durması Ben de seni çok sevdim canım arkadaşım. :1hug: Beeen de seniiiii seeeeevgııııııliiiiiiimmmmm kaydirigubbakcemile3

maşallah maşallah oğluna helincim. Çok sevindim. Demek bizim sıpalar da o zman 2 hafta sonra 1 kg ı geçecekler, öyle mi? Doktorun -tazefasulye ye- demedi mi :) Tekrar gözün aydın diyorum. Ne mutlu sana...

MORLAVANTA hoşgeldin cicim. Şimdi sen bize bakma, bizim burası -zamanla göreceksin- kimsenin kimseyi kasmadığı, benim de üstün (!) katkılarımla gayet large bir topik. Kimse kimseye küsmez, herkes birbirini hoşgörmeye çalışır. Bu topikte küsmek yasaktır. Bu nedenle (bak Serap'a) sen dal muhabbete bir yanından özel ilgi bekleme, buyur, istediğin yere geç otur :)

günaydın babymim her zamanki gibi topiği sen açmışsın bugün (dükkan gibi oldu delikafadulden )

evriş seninde gozun aydın oglunu gormussun masallah sizede :)

bel agrısı bendede oluyor dun ozellikle kalca ve bel agrısı biarada oldu, cok keyifsizdim ama bugun daha iiyim . bugun biyere gitmiycem evdeyim dinlenicem , uzanıcam keyif yapıcam.

kızlar ya sağda puding reklamı var dr outkerin canım çektii bizim topiğe böle şeyler koymasınlar :mymeka:

Gözün aydın canım.Maşşallah ton ton oğluşuna.

Tombiş oğlunu sevsinler. Hep kıpı kıpır mı olsun canım azcıkda dinlensin yazık annesi.

kızlar ya sağda puding reklamı var dr outkerin canım çektii bizim topiğe böle şeyler koymasınlar :mymeka:

Canım, canının çektiği puding olsun bi market yakınlığında. Erikle çağla diye öldüğümüz zamanlar bitti şükür. Bitti demi arkadaşlar canı çekenler alıp yemiştir pot kırmış olmayım aman.

Günaydın demeyi unuttum yahu :))

Çok geçmiş olsun.Bi güzel dinlen bende iş yerindeyken hep sırtım ağrıyo sol tarafım ama evde ağrımıyo şükür oturduğum koltuk dandik ondan herhalde

ayyyy gunaydın kızlar bissürüm alıntı yapmıştım yanlış bir tuşl mahvettim hepsini.. kusra bakmasın unuttuklarım ama kısaca aklımda kalanları yazayım..

gyosym esram ahh be kuzu senin gibi sıcak kanlı bir kıza böle soguk bi kaynana canım benm boşver onuda öle kabullencen değişmes artık bu yaşdan sonra..
benm kayınvalidemle aynı apartmandayız ama çok şekerdir kendisi allah başımızdan eksik etmesin çok yardımcıdır..ilk bebeğimde düşük yaptıgım gun onlar tatildeydi saat 4 de aradaık düşük riski var diye akşam 11 de gelmişti valla parası ödenmiş tatilini yarıda bırakıp geldi saolsun benm annem konyada oldugu için annem hemen gelemiyecegi için her zama yardımıma koşar misafirim gelcegi zaman o meşhur arnavut böreklerinden yaar getirii bana üstelik 66 yaşında maşallah ama çok dinç. hatta benm buyuk eltim memur onun cocuklarına bakıyor ve yemekerlini kaynanam yapıyor o kadar yani..ama onunda hoşumuza gitmeyen huyları illaki var kabulleniyoruz değiştiremiyecegimize göre amaan napalım diyorus..:)

evrim cim gözun aydın KUZEY saglıklıymış maşallah.. umarım sonuna kadar hep böle güzel haberlerl gelrisin

taze burcu geçmiş olsun dişçiye gitmişsin.. iyikide ihmal etmeyip gitmişsin.. umarım bu son olur.

helincim sennde gözun aydın maşallah artık kiloya geçmişsiniz ayy ne güzel ya bende haftahafta gebelikden baktım bizde artık yarım kiloya yaklaştık şükürler olsun bu gunlere geldik keseyi görüpde çok küçük değdini hatırlıyorum doktorumun. sonra fasulyeye benzer halini ve şimdi nerdeyiz inş. Rabbim saglıkla kavusturur hepimizi bebeklerimize.
fasulyeko can baktım cicilerine güle güle kullansın kızın ayy bayılıyorum pembiş pembiş ya

gelelim başak ve serap buluşma resmlerinze baktım..çok şekersiniz.. ya başakk bayıldım senin fındık kızına ayyy yerim onu ya çoooooook güzel maşallah boncuk gibi gözler saçlar sapsarı allahım ya v alla kartpostal gibi maşallah bittim bittim valla hazırlıklı olun çok güzel ve güzelliğinin farkında olan cilveli bir geç kız olcak pozlardann belli ...

yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz epey izmirli oldu yahu ..bu arada en son gelen morlavantaydı sanırım sende hoşgeldin öyle alınganlık yapma şeker dal konuya .. görceksin kısa zamanda alışırsın sende ..anlat bakalım nerdensin bebeiş ilkmi kız mı erkek mi?vs vs vs....
birde uzun zamndır takip edip yazamamanızı anlıyamıyorum ya hepimizi tanımışsındır artık ama ben duramazdım valla öle uzakdan okuyp okuyup çıkmaya..

esrako oglunla olan resimleriniz ne kadar şen çıkmış ayy berke bide kardeşini okşuyo tatlım ya maşallah parmagıda yaralı kıyamam..ben hep diyorum sende tatlı çocuk dogurma ppotansiyeli var..:)kızına talip olmak gerek..bak telkirma serapın kızına kerteme yapmış gel sende ver kıznı benm ogluşuma..:)

petrikim ayy sende ayrıntılıya gtmiştin dimi gözun aydın canım maşallah ogluna.. ne mutlu sana.:)

Günaydın demeyi unuttum yahu :))
Çok geçmiş olsun.Bi güzel dinlen bende iş yerindeyken hep sırtım ağrıyo sol tarafım ama evde ağrımıyo şükür oturduğum koltuk dandik ondan herhalde

Bel yastıklarından aldım ben. İşyerinde belim ağrımıyo artık. Tavsiyemdir nacizane..

Pudingggg mi. İyi de senin canın çektiğinde gir mutfağına yap gyps, biz napalım öhööööööö. Kaldırsınlar reklamları!!!

gülistanım geldin rengarenk yazılarınla içimi açtın kızzz haklısın kaynana konusunda ne desek boş öyle kabullenicez iyi yönünden bakıyorum kayranınki gibi olabiilrdii Allah muhafaza ayy gelmez inş yine kızın başına yaaa nerden aklıma geldi o caduuu kadunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…