benim sayfamda laptop reklemı var..kızz adamına göre muamele olmasın bu reklemlar..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol: ay canıım kızım yap 10dk sürmes istersen gel ben yapiim:):1hug:kızlar ya sağda puding reklamı var dr outkerin canım çektii bizim topiğe böle şeyler koymasınlar :mymeka:
Bel yastıklarından aldım ben. İşyerinde belim ağrımıyo artık. Tavsiyemdir nacizane..
Pudingggg mi. İyi de senin canın çektiğinde gir mutfağına yap gyps, biz napalım öhööööööö. Kaldırsınlar reklamları!!!
ayy ya evet nerden aklına geldi aman aman Allah kourusun...:Saruboceq:gülistanım geldin rengarenk yazılarınla içimi açtın kızzz haklısın kaynana konusunda ne desek boş öyle kabullenicez iyi yönünden bakıyorum kayranınki gibi olabiilrdii Allah muhafaza ayy gelmez inş yine kızın başına yaaa nerden aklıma geldi o caduuu kadunnn
ayça nerden aldın o yastıklardan?ne kadar bide araç kullanırken kullanılırmı benimdee çok ihtiyacım varrr
Maşallah Kuzey beye tombiş oğlunun resimlerini eklede görelim annesiArkadaslarım, doktordan geldık, tombiş oglum uyuyordu,pek pas vermedı bıse bu sefer :)) saglıgı sıhhatı iyi, SAT ıyla uyumlu.. baska da bı sorunumuz yok cok sukur.. Allahım nazarlardan saklasın.. sonuna kadar boyle yuzumuzu guldursun.. tüm annelerimizin. Pazartesı seker,kan ve ıdrar testlerını verecegım.. şimdilik bizden bu kadar..
gözünaydın Helin maşallah oğluşunakızlar ben geldim ve güzel haberler getirdim.bugün doktora gittim.oğlum iyiydi.tam 1100 gr idiboyuda 34-35 cm civarıydı maşallah bayağı büyümüştü.27+0 günlük haftası.27.haftayı bitirip 28.haftaya giriyoruz yarın çok şükür.gelişimi gayet iyi dedi doktorum.kalbini dinledi çok iyi dedi.ama benim minik yine elleriyle yüzünü kapattığı yetmiyor gibi bi de sol ayağını getirip yüzüne dayamıştı.o yüzden yine yüzünü göremedik.yan yatıyormuş oğlum sırtüstü.doktora hafif sulu akıntım oluyor bazen dedim korkulacak bi şey değil dedi.hafif kasık ağrılarım var dedim şiddetli değilse normal dedi.bana bol bol kırmızı et balık nohut mercimek kurufasulye yememi önerdi.oğlum sağlıklı ve gelişimi iyi diyince yüzünü gösterip göstermemesini umursamadan çıktım.bu arada bi ay boyunca bir kilo almışım.toplamda 11 kilo oldu ama bu ay bir kilo almışım.en azından bu ay kilo aliş hızım düşmüş.özel hiç bi çaba sarfetmedim ama demekki bazı dönemler hızlı bazı dönemeler yavaş alınıyor.tansiyonumda iyiydi.11 e 8 idi.doktordan çıkınca çılgınlar gibi diyarbakırı gezip oğluma bayağı bi alışveriş yaptım.benden bu kadar.geçmişi okuyacağım biraz
hoşgeldin morlavantabende agustos enne adayıyım ve 25+ 3 üm sizleri uzun zamandır takip ediyordum aranıza katılmak şimdi kısmet oldu
Sağol canım,petrikim ayy sende ayrıntılıya gtmiştin dimi gözun aydın canım maşallah ogluna.. ne mutlu sana.:)
kızlar ben ayaktayken gülünce hani göbüş sallanıyor ya ayy acıyor ya sanki ogluşum içede sıkışıyor gibi sizde de oluyormu bu?
kızlar ben ayaktayken gülünce hani göbüş sallanıyor ya ayy acıyor ya sanki ogluşum içede sıkışıyor gibi sizde de oluyormu bu?
Benim kayınpeder böyle ossuruğu cinli bir adamdır (Bu tamamen eşimin tabirikaydirigubbakcemile3) Uzun işlere gelemez, bir an önce bitsin ister. Tamiratını yapamayınca sinirinden banyodaki lavabonun seramik ayağını bir çekiç darbesiyle kırmışlığı vardır o derece:1shok:Buca'da otoban tarafında yeni bir binada bulmuşlar, 2 gün içinde aldılar. Eşim bu durumdan hiç hoşlanmadı ama neyse. O da tam tersi kılı kırk yarar. Neyse işte, evi aldılar, birkaç haftaya da taşınacaklar bakalım.BURKO nerden aldınız evi? Ne çabuk... Hayırlı uğurlu olsun. Ya benim de annem çok hevesli çocuğa bakma konusunda. Ama fazla hevesli ve bu hevesi beni korkutuyor :)
Petrik çok güzel söylemişsin. Önce biz alalım hevesimizi.
Kesinlikle katılıyorum. Karşı karşıya geldiğinizde görüp görebileceğiniz en ağırbaşlı, en ciddi insanlardan biridir. Ortama alışmam uzun sürer, alıştıktan sonra da bu kadar rahat konuşurum diyor zaten. Sakın yanlış bir izlenim edinmeyin arkadaşımla ilgili. Öptüm canıma.s.Burcu ıle ılgılı ızlenımlerım : ilk ve son kez yazıyorum..
Bu kadın böyle konusuyor, yazıyor ama.. inanın görseniz, oldukca sakin,düzgün, zarif ve hanımefendidir.. yani ben resmen bi sekso manyakla karsılasıcam dıye hıc bulusasım yoktu.. bi cıktı karsıma.. düşünün ben yanında zıpır kalıyorum kaydirigubbakcemile3 ve onu tanıdıgım ıcın cok mutluyum,seni çok seviyorum..
Maşallah maşallah kuzucuğakızlar ben geldim ve güzel haberler getirdim.......
Bende de bir rahatsızlık hissi oluyor ama acı diye tarif etmezdim. Kasılma falan gibi. Gülerken, öksürürken, hapşururken, bağırırken oluyor. Ayaklarımı karnıma çekmem ya da öne eğilmem işe yarıyorkızlar ben ayaktayken gülünce hani göbüş sallanıyor ya ayy acıyor ya sanki ogluşum içede sıkışıyor gibi sizde de oluyormu bu?
benim gülünce değil derin heves alınca bile ağrıyor çok gergin oluyor bazen özellikle akşamları göbek deliğim ağrıyo 3 gündür, birde alnımda kahverengi bi leke vardı düz bi leke hamilelikten sonra iri bezelye boyutunda oldu saçlarımdan görünmüyor ama ben çokrahatsız oluyorm cildiyeye mi gitmem lazım ?
evet tatlım ben sbaah genelde erken kalkarım hamilelik bende ters etki yaptı genelde çok uyku yaparderler amaben hepden uykusuz kaldım yahu.. eşimde çok sevmes uykuyu sanırım birbirimize benzemeye başladık..dikkatimi çekti sen, esra, baby evdesiniz ama erkecisizi
Telkırma geriliyor etrafı ağrıyor karnıma dokunuca artıyor ağrısı, leke dediysem 3 boyutlu oldu iri bezelye kadar parmağımla tutabiliyorum öyle yani,
gebelik lekesi gögsümde var o normal biliyorum sonra geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?