2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar ya sağda puding reklamı var dr outkerin canım çektii bizim topiğe böle şeyler koymasınlar :mymeka:
benim sayfamda laptop reklemı var..kızz adamına göre muamele olmasın bu reklemlar..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol: ay canıım kızım yap 10dk sürmes istersen gel ben yapiim:):1hug:

ayss yapcem tabee ayıpsınn kahvaltımı edem yapcemm alkisalkisalkis

ayça nerden aldın o yastıklardan?ne kadar bide araç kullanırken kullanılırmı benimdee çok ihtiyacım varrr

ayy ya evet nerden aklına geldi aman aman Allah kourusun...:Saruboceq:

ayça nerden aldın o yastıklardan?ne kadar bide araç kullanırken kullanılırmı benimdee çok ihtiyacım varrr

Bakırköyden bir arkadaşım alıp getirmişti bana, sağlık ürünleri satan yerler var ya oralarda bulabilirsin evet araçta da kullanılıyor. Araba kullanırken öyle belim ağrıyoki. İşyerinde kalıyo yastık malum..

bendeki buna benziyo

Geçen yıl almıştım 35 milyondu, hamilelikte çok işe yaradı..ışyerinde hiç belim ağrımıyo

Evet telkırmacım bi yastık farz oldu artık .

Küçük insan' dan alıntıdır.
Diğer taraftan son günlerde sırtınızda da ufak bir ağrı çekiyorsanız, hamilelik hormonlarından kaynaklanan bu durumu da göz önünde tutmalısınız. Zaman içinde eklemlerinizdeki güç kaybı da, tamamen değişen fiziksel denge düzeninizdir. Uzun süre yürümek, ayakta kalmak veya oturmak veya bazı ağırlıklar kaldırmak ya da çevirmek de sırt ağrıları yaşamanıza yol açabilir. Bu anlamda ılık bir banyo veya serin bir kompres, sizi iyileştirebilecektir. Bunun için bir terapist vasıtasıyla doğum öncesi masaj alabilirsiniz. Yatarken hamilelik yastığı kullanırsanız, sırtınız ve uyluğunuzu da korumuş olursunuz, bu bakımdan uyku pozisyonunuzu rahat ettirmeye çalışın. Sert hareketlerden, ani kaldırışlardan kaçının ve bedeninizin herhangi bir yerinde ağrı hissederseniz, tıbbi bakım uzmanınıza danışın.

kızlar ben ayaktayken gülünce hani göbüş sallanıyor ya ayy acıyor ya sanki ogluşum içede sıkışıyor gibi sizde de oluyormu bu?

Günaydınlar herkese
Maşallah Kuzey beye tombiş oğlunun resimlerini eklede görelim annesi

gözünaydın Helin maşallah oğluşuna

bende agustos enne adayıyım ve 25+ 3 üm sizleri uzun zamandır takip ediyordum aranıza katılmak şimdi kısmet oldu
hoşgeldin morlavanta

petrikim ayy sende ayrıntılıya gtmiştin dimi gözun aydın canım maşallah ogluna.. ne mutlu sana.:)
Sağol canım,
dikkatimi çekti sen, esra, baby evdesiniz ama erkecisizi

kızlar ben ayaktayken gülünce hani göbüş sallanıyor ya ayy acıyor ya sanki ogluşum içede sıkışıyor gibi sizde de oluyormu bu?

benim gülünce değil derin heves alınca bile ağrıyor çok gergin oluyor bazen özellikle akşamları göbek deliğim ağrıyo 3 gündür, birde alnımda kahverengi bi leke vardı düz bi leke hamilelikten sonra iri bezelye boyutunda oldu saçlarımdan görünmüyor ama ben çokrahatsız oluyorm cildiyeye mi gitmem lazım ?

Günaydın kızlar. Çok şükür kızımla başbaşa kalabildik. Off kafam şişmişti kaç gündür. En azından birkaç saat yalnızım evde ve çoooook mutluyumhihoyyyt
Benim kayınpeder böyle ossuruğu cinli bir adamdır (Bu tamamen eşimin tabirikaydirigubbakcemile3) Uzun işlere gelemez, bir an önce bitsin ister. Tamiratını yapamayınca sinirinden banyodaki lavabonun seramik ayağını bir çekiç darbesiyle kırmışlığı vardır o derece:1shok:Buca'da otoban tarafında yeni bir binada bulmuşlar, 2 gün içinde aldılar. Eşim bu durumdan hiç hoşlanmadı ama neyse. O da tam tersi kılı kırk yarar. Neyse işte, evi aldılar, birkaç haftaya da taşınacaklar bakalım.

Kesinlikle katılıyorum. Karşı karşıya geldiğinizde görüp görebileceğiniz en ağırbaşlı, en ciddi insanlardan biridir. Ortama alışmam uzun sürer, alıştıktan sonra da bu kadar rahat konuşurum diyor zaten. Sakın yanlış bir izlenim edinmeyin arkadaşımla ilgili. Öptüm canıma.s.
kızlar ben geldim ve güzel haberler getirdim.......
Maşallah maşallah kuzucuğaAllah nazarlardan saklasın. Mutlu sona gitgide yaklaşıyoruz. Ayyy çok heyecanlı:sm_cool:

Evrişim Kuzeye de maşallah kocaman kocamanE biraz da naz yapsın annesi, hep öyle gülücük gülücük karşılayamaz ki sizi

Bende de bir rahatsızlık hissi oluyor ama acı diye tarif etmezdim. Kasılma falan gibi. Gülerken, öksürürken, hapşururken, bağırırken oluyor. Ayaklarımı karnıma çekmem ya da öne eğilmem işe yarıyor

Lekelerin hamilelikte artması normal ya, o yüzden büyümüştür. Güneş kremi aldın mı, ben bu haftasonu alıcam. Çok rahatsız oluyosan git tabi bi doktor önerisi al.. Göbek deliği nasıl ağrır ki!!!

Bu arada benim de olmuyo Pinky. Benim hiç bi yerimde ağrım olmuyo..Sadece çok oturmaktan kuyruk sokumu kemiğim ağrıyo.. O önceden de olurdu ama..

Sadece reflü şikayetim hat safhada..Soda içiyorum işe yarıyor.

günaydın güzel anneler

evrimcim ve helincim gözünüz aydın, tombiş oğluşlarınıza maşallah...

lavanta hoş geldin...

uleynnn nazan yazmışsın bir sürü endişeli cümle, canım sıkıldı dün okudum. niye böyle düşündü bu hatun dedim kendi kendime, herşey ne kadar güzel gidiyor çok şükür, hiçbir sorunumuz yok, ne yiyeceğimizi ne alacağımızı yazışıp duruyoruz. arada griplerimiz, bel ağrılarımız filanda nazar boncuğu gibi oluyor. dünde pek göremedim seni ya topikte, sabaha kadar uyudum uyandım seni gördüm rüyalarımda, ne kadar aklımda yer ettiysen, kızını gördüm seni gördüm çok çok tatlıydınız. bir daha gelmesin o endişeler aklına, herşey bizler için çok güzel olacak!!!!!

Telkırma geriliyor etrafı ağrıyor karnıma dokunuca artıyor ağrısı, leke dediysem 3 boyutlu oldu iri bezelye kadar parmağımla tutabiliyorum öyle yani,
gebelik lekesi gögsümde var o normal biliyorum sonra geçecek

dikkatimi çekti sen, esra, baby evdesiniz ama erkecisizi
evet tatlım ben sbaah genelde erken kalkarım hamilelik bende ters etki yaptı genelde çok uyku yaparderler amaben hepden uykusuz kaldım yahu.. eşimde çok sevmes uykuyu sanırım birbirimize benzemeye başladık..

bu gülerken olan acıma demek yanlış oldu sanırım ama sanki kasılma gibi oluyor.. ama çok gülersem eger..:)mesela gecen gun telkirma dide kardeş konusunda ve evrimin yazdıgı anektodları okurken resmen kaskatı oldu göbüşüm..

nesrincim bu aydan sonra lekeler iyice artıcak güneşde kalmamaya dikkat et ve kesinlikle güneş kremi kullan ben nisan başından beri kullanıyorum 40 faktörlük..ben bide hemen kızarırım yani kaararmam amele yanıgı gibi olur yanaklarım falan o yusden ben güneş kremi kullanmaya mahkumum üstelik yüksek faktör..:)

ayça tatlım forumun ana sayfasında duyduk duymadık demeyin bölumunde buluşma haberlerinde yada dur ben san link veriim bari..
http://http://www.kadinlarkulubu.com/bulusma-haberleri-amp-aktiviteler/274616-garsonlari-canlarindan-bezdiren-izmir-bulusmasi-ikiiiiiiii-fotalari.htmlresimlerin altına zaten nickleri yazmışlar...

haa o zaman git bi doktora..başımıza gelen herşeyi gebelikten biliyoruz...

Kızlar melabaa...

1 saat içinde evden çıkmak zorundayım. Tombiş oğluşu görmeye didicez. Yani daha doğrusu bakalım tombiş mi, yediğim çikolatalar, abur cuburlar bebeğe yaramış mı onu göreceğiz, dr'dan fırça yiyeceğiz falan filan.. anlayacağınız işim var yani bugün :S En çok da fırça kısmından korkuyorum. Ben de kiloma bakılırken çıkarırım belki bu sefer pantolonu falan napiym.. Nasılsa dr değil yardımcısı bakıyor kiloya dr a çaktırmadan birkaç gram daha atarım üstümden alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

bu alkış da yeni çıkmış sanırım, çok sevimli alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…