2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar güzel dilekleriniz için teşekkürler.ilk kiloya geçiş haberini ben verdim.ama kayra derya gypsesrada geçmişlerdir .ben çok sık doktora gittiğim için daha önce haberi ben verdim

Niye çifter çifter çıkıyorsa bu mesajlar? Neyse akşam güzel haberler yazarım inşallah... Öptüm bebişlerinizi, nasılsa şimdi öpmek serbest, doğunca bağışıklıkları güçlkenene kadar öpmem, söz :))

inş. güzel haberlerle gelirisn canım... stress yapma doktorlarımız hep bizim için çalişio kızmaz sadece uyarır bence...
bu arada alkışlar evet yeni gelmiş bayıldıkm ya kıskandım bende koycam he çok şiriiiinalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ayy bide kolbastı yapan smile bulsalar..heee gypsym esram sık sık kullanır..1hug:

İnşallah iyi haberlerle gelirsin canım.

Heyecanlı olmam depresif halimin geçtiği anlamına gelmiyor tabii ki alkisalkisalkis

Oğlunu görücen annesi artıkın bi süre geçsin bari depresif halin ama sen bütünleşmişsin onla yapıştırmışsın üstüne. Bizim ruh halimiz şahane sanki yapma böyle kendine bebişe iyiyim iyiyim diye dolan bari annesi.

Link açılmıyo sayfa görüntülenemiyo yazıyo

kızlar ya sağda puding reklamı var dr outkerin canım çektii bizim topiğe böle şeyler koymasınlar :mymeka:

Alla alla, niye şaşırmadım ki ne :)))) pc yi yime olar mı Esramm.. ekran kalsın :)))) diyorum diyorum ama.. sanki biz çıtır fareyiz.. kaydirigubbakcemile3

Petrik, Pinky, Burkom.. ve tüm arkadaslarım tesekkur ederim ilginize..

Helinim ayrıntıya gırmemısım evet,hemen yazayım kuzum; 812 gram oglum, 30 cm boyu, yıne ayrıntılıdan gectık, kalp,kemik boyları, beyin lob ları,ıc organlarına falan tekrar baktık, herseyımız şükürler olsun ki yolunda kuzum.. bu arada bakılan SAT ım 24+5 idi arkadaslarım.

Yalnız, Kuzey uyuyordu, artıstık foto alamadık.. o yuzden koymadım bu sefer kuzular :)))

Link açılmıyo sayfa görüntülenemiyo yazıyo

hmmm evet denedim açılmadı bendede link değilde açıklama olarak yerini tarif edeyim

forumun anasayfasında ikinci başlaık yani duyduk duymadık demeyin bölumunde buluşma haberleri kısmında alt başlık olarakda garsonları bezdiren izmir buluşması ikiiiiiiiiiiii sanırım bu başlık altındaydı...alkisalkisalkisalkisalkisalkis hee iyiki alkış var ben hep kullancam bunu..kel alakada olsa...kaydirigubbakcemile3

selam kızlar ya benim sag ve sol tarafıma keskin kramplar giriyor kıpırdayamıyorum canım çok yanıyor hareketsiz kalınca bir süre geçiyor özellikle yatarken oluyor acaba farkında olmadan karnımın üzerinemi dogru dönüyorumda kızım rahatsız oluyor acıyla uyanıyorum.
dün bir arkadaşımız 13 aylık bebegi varmış halen eleviti kullanıyormuş ve elevit süt artırıyormuş kızlar aklınızda bulunsun bana sakın kullanmayı bırakma emzirme döneminde dedi.
büyük kızımda hiç aklıma gelmedi kullanmak anca sogan ve benzeri ürünler yedirdi annemler ama kızımı emzirememiştim fazla

Tamam canlarım açtım başak35 in kızı ne kadar güzel maşşallah bide canım çok çekti alkışlamakta istiyorum alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

resimleri göremedim bağlantım kötü bugün
eşim 3 gündür fuarda Franchise Türkiye fuarı yarın bende gidicem yardım edicem sefgilime :)
ben çıkıyorum kıslar iyi hafta sonları herkese

eeylem sagol canımgören tekrar tekrar maşşallah diyor allah nzarlardan korusun herkesin evladını

helincim seni çok bekledim ama uyuyakalmışım.maşallah bebişine..
canım sen baya önden gidiyorsun.sata göre ben daha n26.haftamdayım sen maşallah 27 olmuşsun.sanırım bayrak senle deryada.arkanızdan gypresra ve ben geliyoruz.allahım hepimizi tamamına erdirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…