inş. güzel haberlerle gelirisn canım... stress yapma doktorlarımız hep bizim için çalişio kızmaz sadece uyarır bence...Kızlar melabaa...
1 saat içinde evden çıkmak zorundayım. Tombiş oğluşu görmeye didicez. Yani daha doğrusu bakalım tombiş mi, yediğim çikolatalar, abur cuburlar bebeğe yaramış mı onu göreceğiz, dr'dan fırça yiyeceğiz falan filan.. anlayacağınız işim var yani bugün :S En çok da fırça kısmından korkuyorum. Ben de kiloma bakılırken çıkarırım belki bu sefer pantolonu falan napiym.. Nasılsa dr değil yardımcısı bakıyor kiloya dr a çaktırmadan birkaç gram daha atarım üstümden alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
bu alkış da yeni çıkmış sanırım, çok sevimli alkisalkisalkis
Kızlar melabaa...
1 saat içinde evden çıkmak zorundayım. Tombiş oğluşu görmeye didicez. Yani daha doğrusu bakalım tombiş mi, yediğim çikolatalar, abur cuburlar bebeğe yaramış mı onu göreceğiz, dr'dan fırça yiyeceğiz falan filan.. anlayacağınız işim var yani bugün :S En çok da fırça kısmından korkuyorum. Ben de kiloma bakılırken çıkarırım belki bu sefer pantolonu falan napiym.. Nasılsa dr değil yardımcısı bakıyor kiloya dr a çaktırmadan birkaç gram daha atarım üstümden alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
bu alkış da yeni çıkmış sanırım, çok sevimli alkisalkisalkis
Heyecanlı olmam depresif halimin geçtiği anlamına gelmiyor tabii ki alkisalkisalkis
evet tatlım ben sbaah genelde erken kalkarım hamilelik bende ters etki yaptı genelde çok uyku yaparderler amaben hepden uykusuz kaldım yahu.. eşimde çok sevmes uykuyu sanırım birbirimize benzemeye başladık..
bu gülerken olan acıma demek yanlış oldu sanırım ama sanki kasılma gibi oluyor.. ama çok gülersem eger..:)mesela gecen gun telkirma dide kardeş konusunda ve evrimin yazdıgı anektodları okurken resmen kaskatı oldu göbüşüm..
nesrincim bu aydan sonra lekeler iyice artıcak güneşde kalmamaya dikkat et ve kesinlikle güneş kremi kullan ben nisan başından beri kullanıyorum 40 faktörlük..ben bide hemen kızarırım yani kaararmam amele yanıgı gibi olur yanaklarım falan o yusden ben güneş kremi kullanmaya mahkumum üstelik yüksek faktör..:)
ayça tatlım forumun ana sayfasında duyduk duymadık demeyin bölumunde buluşma haberlerinde yada dur ben san link veriim bari..
http://http://www.kadinlarkulubu.com/bulusma-haberleri-amp-aktiviteler/274616-garsonlari-canlarindan-bezdiren-izmir-bulusmasi-ikiiiiiiii-fotalari.htmlresimlerin altına zaten nickleri yazmışlar...
kızlar ya sağda puding reklamı var dr outkerin canım çektii bizim topiğe böle şeyler koymasınlar :mymeka:
evriş seninde gozun aydın oglunu gormussun masallah sizede :)
bel agrısı bendede oluyor dun ozellikle kalca ve bel agrısı biarada oldu, cok keyifsizdim ama bugun daha iiyim . bugun biyere gitmiycem evdeyim dinlenicem , uzanıcam keyif yapıcam.
Gözün aydın canım.Maşşallah ton ton oğluşuna.
Tombiş oğlunu sevsinler. Hep kıpı kıpır mı olsun canım azcıkda dinlensin yazık annesi.
Canım, canının çektiği puding olsun bi market yakınlığında. Erikle çağla diye öldüğümüz zamanlar bitti şükür. Bitti demi arkadaşlar canı çekenler alıp yemiştir pot kırmış olmayım aman.
günaydın güzel anneler
evrimcim ve helincim gözünüz aydın, tombiş oğluşlarınıza maşallah...
lavanta hoş geldin...
uleynnn nazan yazmışsın bir sürü endişeli cümle, canım sıkıldı dün okudum. niye böyle düşündü bu hatun dedim kendi kendime, herşey ne kadar güzel gidiyor çok şükür, hiçbir sorunumuz yok, ne yiyeceğimizi ne alacağımızı yazışıp duruyoruz. arada griplerimiz, bel ağrılarımız filanda nazar boncuğu gibi oluyor. dünde pek göremedim seni ya topikte, sabaha kadar uyudum uyandım seni gördüm rüyalarımda, ne kadar aklımda yer ettiysen, kızını gördüm seni gördüm çok çok tatlıydınız. bir daha gelmesin o endişeler aklına, herşey bizler için çok güzel olacak!!!!!
Evriş, Helin, maşallah tombiş oğullarınıza... Ne güzel bend e güzel haberler alırım inşallah bugün... Heyecan yaptım...
Link açılmıyo sayfa görüntülenemiyo yazıyo
Link açılmıyo sayfa görüntülenemiyo yazıyo
Güzel haberlerle gel mucizeHeyecanlı olmam depresif halimin geçtiği anlamına gelmiyor tabii ki alkisalkisalkis
hmmm evet denedim açılmadı bendede link değilde açıklama olarak yerini tarif edeyim
forumun anasayfasında ikinci başlaık yani duyduk duymadık demeyin bölumunde buluşma haberleri kısmında alt başlık olarakda garsonları bezdiren izmir buluşması ikiiiiiiiiiiii sanırım bu başlık altındaydı...alkisalkisalkisalkisalkisalkis hee iyiki alkış var ben hep kullancam bunu..kel alakada olsa...kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?