2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

iki gündür şiddetli bel ağrım var kızlar.dün gece hiç uyumadım sabaha kadar yatakta dört döndüm.dün çok ayaktaydım ve anladımki bana ayakta kalmak haram...karnımın alt kısmınada bir ağrı girdi allahım beterinden sakla sabaha kadar ödüm koptu birşey olacak diye.şükür şimdi iyiyim ama belim hala berbat...uzanacağım şimdi.kib

sagol kayracım ........
bende 25 haftaya girdim şimdi 6 ay bitip 7 aya başlıyoruz degilmi? gerçi sizler çoktan 7 aya girdinizde ben anca yol alabildim kaplumbaga misali sırnaşık şey

canm ya geçmiş olsun lutfen dikkatli ol bak dinlen ayakda kalm sonrasında bebeğe bişey olack diye senin psikolojin altüst oluyor..Aklına kötu şeyler getirme hepimiz saglıkla kavuşcas bebklerimize inş. dikkat etmemiz gerekir.

dün benim özel derms vradı.2 çocuklu bi bayan ben ders sonunda kitaplıkdan bişey almak için uzandım ayy kadın bana neler anlattı varya o kadr cok korktumki sbaha kadar aklıma nekadar dua geldiyse okudum...biz sadece ekndimizden sorumlu değiliz o yusden daha dikkatli ve yavaş avramnak zorundayız..
valla benim çabuk yoruluyor olmamam takmış durumdaki kayınvalidemem bende son zmaanlarda bana yada bebeiğime bişey olursa hızlı yurumemim bana faydası olmıcak diyorum ve siniiiiir oluyorum..

helin evriş maşallah bebişlere büyümüş kuzucuklar
bu arada bende antibiyotiğe başladım kızlar baya kötüyüm şöyle bi bakayım dedim
yeni gelenler hoş gelmişlre doktora gidenlerde güzel haberlele gelirler inşallah

Çocuğumuz bir zamanlar sadece harflerini söyleyebildiğimiz bir dua idi. Bedeninin hiçbir ayrıntısını bilmeden istedik çocuğumuzu. Hiçbir duygusunu tanımadan istedik çocuğumuzu. Adını ile koymadan istedik. Sonra geldi. Gönderildi. Doğdu. Çocuğumuz oldu. En sevdiğimiz oldu. Kalbimize sokuldu. Sevdik onu. Herkesten çok sevdik. Sadece harflerini fısıldamıştık oysa: "Ç-O-C-U-K". Yaratıcımız harfleri bizim için bir araya getirdi. Duamıza en güzel biçimi verdi. Çocuğumuz kabul edilmiş en güzel duamız oldu. s.demirci
paylaşmak istedim....

kızlar tv ye bakarken uyuyakalmısım 2 saate yakın uyumusum anca kalktım evi toparlamaya basladım. temizlik yapıcam dinlene dinlene. simdi toparladım dinlenmedeyim sonra supurcem dinlenicem vsvs oyle benim temizligi. biraz keyifi isi:) buarada dun biriyle tanıstım turk 9 aylık hamile mayısın ortasında beklenio bebek . ama cocuk 2 kg imis az deilmi son ayında 2 kg. bide bana surekli ay senin ne cok karnın var kendi karnı ufak gercektende tipin oglan tipi hic kalcan buyumemis karnın sivri bence oglan bu diyip durdu sinir oldum yorum yaomadım basından beri ne ilac kullanmıs ne demir ne vitamin ne de su iciomus boyle ben su ictikce oda icti.. ama 2 kg son ayda bana az geldi yani ama yorum yapmadım sizce normalmi

Çok güzel paylaşım için sağol. Bi kitaptan mı alıntı eğer öyleyse adını yazar mısın yada yazıysa yazının linkini paylaşır mısın ?

basakkk resimlere niye bakmadın canım ya hic poz vermemissin ama masallah prensesimiz senin yerine poz vermiş . allah nazarlardan saklasın

herkese merhaba,
topiğin kakılmış'ı geldi,gerçi babymom da temizlik yapıyormuş ama...haftasonu ve güzel havayı değerlendirenlere iyi gezmeler diliyorum,doktordan iyi haberlerle gelenlerin gözü aydın.
görüşmek üzere güzeller,öpüldünüz...

HELİNcim, gözünaydın canım. senin oğlana maşallah, koç gibi olmuş. artık sen kilolu cümleler kuracaksın ne güzel.... darısı bizlerin de başına. yalnız seninki çok uyuzmuş , bi göstermedi suratını.:1no2: alan delon gibi bişey mi olacak ne.... gerçi anası da göstermedi daha.... ne göbek ne surat fotosu göremedik senin henüz...

ayça nerden aldın o yastıklardan?ne kadar bide araç kullanırken kullanılırmı benimdee çok ihtiyacım varrr

tabi kullanılır şeker, özellikle araba koltuğuna göre de esniyor zaten onun lastiği

hamilelikte böle lekeler olabiliyormuş. benim cildim de güneş lekelerine çok masaittir. artık güneşe çıkacağım zaman 30 spf koruyucu sürüyorum. çok işe yarıyorlar. mutlaka kullan. özellikle lancaster marka çok iyi.

Sadece reflü şikayetim hat safhada..Soda içiyorum işe yarıyor.
ne sodası kuzum, gaviscon onun ilacı. belki fazla soda zararlı olabilir. gaviscon iç, çok masum bişey, ben de başlarda ilaç sanıp içmiyordum ama baktım millet şişe şişe bitiriyor, çok kötü olunca içtim bir kaç yudum. anında kesiyor.

haklısın canım, o akşam çok moralim bozuktu, sabah kalkarkalkmaz sizle paylaştım. iyi geleceğini biliyordum, nitekim de iyi geldi. çok sağolun hepiniz çok güzel moral verdiniz. ayyy ne biliim hani S.S. de zengin sosyetik kadın, en iyi doktorlara gidiyordur, en iyi imkanları kullanıyordur, onun bile önüne geçemedilerse diye endişelendim biran için. ama sonra düşündüm arkadaşlar da bahsetmiş; onun vücut yapısıyla benimki farklı oldukça. ayrıca da hatun çok uzun uçuş yapmış ki bizim gibiler hamile değilken bile uzun uçuşlarda iğne vuruyor. yani ben 4 saat ve üstü bütün uçuşlarda iğne vuruyorum artık. kaldı ki hamileyken hiç uçağa bile binmesem olur yani... bu kadının ki deli cesareti olsa gerek. allah yardımcısı olsun....

Evriş, Helin, maşallah tombiş oğullarınıza... Ne güzel bend e güzel haberler alırım inşallah bugün... Heyecan yaptım...

hadi bakalım canım, senden haberleri bekliyoruz şimdi... inşallah artistik bir foto da kaparsın. bayılıyorum rahimiçi bebe fotolarına...

ayy canım çok fena bişiiler istedi evde hiçç aburcubur kalmamış..dolapda tek buldugum şey damla çikolata doldurdum kaseye cerez gibi yiyorum..işim bitsin dışarı çıkıp bişiiler almam gerek..ayy benm gözum döndü valla...bi tabak turlu yedim üstelik bir dilim ekmekle ama hala bişiiler arıyorum yemek için.biri içimdeki şu canavarı durdursun.......

nazancım soda zararlı değil magnezyum da içeriyor üstelik.benm doktorum gunde 1 tane önerdi ben bazen hrgun bazen 2 gunde bir içiyorum mutlaka..bu arad hayert sen haftasonu evde dururmuydun yahu...

eylemcim yazı senai demirciye ait bi arkadasım mail olarak yazmış bende paylaştım sizlerle..

eeylem sagol canımgören tekrar tekrar maşşallah diyor allah nzarlardan korusun herkesin evladını

BAŞAKçım, kızına bir maşşallah da benden... yapma porselen bebek gibi. o saçlar nasıl o kadar uzadı ayol? hiç kestirmediniz herhalde...
buluşma fotolarını göremedim ama...

KAYRA ve DERYA
size de geçmiş olsun arkadaşlar. benim karnım allaha şükür hiç ağrımıyor. kasık ağrım filan da olmuyor. hiçbir yerim sürekli ağrımıyor. ama gel gör ki sol kalça kemiğimde bir yer var, ayağa kalktığımda, özellikle de uzun/rahat oturuşlardan ya da uykudan sonra fena ağrıyor. tutulup kalıyorum. gittikçe de kötüye gidiyor. yürüdükçe açılıyor. yani hep hareket halinde olmam gerek. biraz istirahat edeyim desem oturduğum yerden zor doğruluyorum. bel fıtığı korkusu var bakalım doğumdan sonra ne çıkacak...

BABY, galiba biraz küçük. eğer bebek bir ay içinde 500 gr alırsa iyi olur. 2,500 ve üstü doğan bebekler normal kiloda kabul ediliyor diye biliyorum. ama benim 29 haftalık hamile bir arkadaşımın bebeği 1.600 dü. onunla kıyaslayınca minik kalıyor tabi. ama bebeğin kilosu çok da mühim değil herhalde. önemli olan gelişimini tamamlamış olması. zayıf doğanlar da kısa sürede palazlanıyor ne de olsa. benim de kızım zayıf doğacak herhalde. 23+4 ken 650gr dı. ben 3 kilo doğursam nurtopu gibi kızım oldu diycem valla. zaten TINYBABY tulumlarını aldım bile. erken doğum ihtimalim de çok ya o yüzden...

aftabru benimkide 22+3 ken 527 gr dı . zaten son aylarda alıolarmıs en cok kilolarını . dedgin gibi hayırlısıyla dogsunlar. ins seninkide gununu tamamlayıp oyle dogar kendini sartlama erken doguma.

keops benim bi silmem kaldı gulum ben otura otura iş yapıorum buna ragmen belim agrıo.

pinky aynı krize bende girdim biraz cips vardı ama oda kesmedi en son yemek yedimde rahatladım.

dun bebek gordum 15 gunluk ac olmadıgı halde habire meme istiyo dudak tiryakisi :)) bide kucaga alısmıs kucakta susuyo. aglıo icerde annesi tın dioki ac deil sımarıklıktan aglıo cozmus hemen oglunu :)) bide kız dediki dogum yaptıgım anda hayatımda vucudumda normale dondu. bigun once heryerim kopuyodu birgun sonra kus gibiydim hic normal yemek yiyemeyecegimi dusunuyodum dio . yani dogum yaptıgımız an normal insan olcaz ne guzel :)) ben diom esime sanki hep boyle gobuslu kalcam hic eski haime donemiycem die. sacmalama dio

bide artık bana sarılmıyo geceleri korkuyomus bebegi sıkıstırmaktan carpmaktan konustumda ikna ettim 1 haftadır o bi kosede ben bi kosede yatıorum bana hic yanasmıo sex acısındanda sonra konustum psikolojikmis korkuyomus bebege bisey olcak diye. neyse ikna ettim. bende artık beni begenmedigini dusunmeye baslamıstım.sizdede oluyomu

yaw bel ağrısı bende cok çekiyorum en iyi gelen seyde sıcak bir duş.
ağrıların enfeksiyondan olabılırmı acaba.kayra canım bu aralar korkuların artmıs olabilir içini ferah tutmaya çalış.endişelerimizi bir kenara bırakalım zor da olsa tabı kendimize dikkat ederek.bol dinlen ayakta kalma az kaldı geçecek bitecek bebeğimize kavuşacağız sağlıkla..

PıNKY cim al benden de o kadar. durdum durdum yapamadım bir paket cheetos yedim. üstelik de kahvaltımı yapmıştım, ara öğün olarak muzumu yedim, sonra öğle yemeğinde kıymalı pazı ve yoğurt yedim, arkasından 300gr kadar erik yedim. işte bunların üstüne cheetos bile kesmedi. hep aburcubur yemek istiyorum ama hayıııırrrrr :1no2: yemeyeceğim daha fazla... hergün için bir tek aburcubur hakkım var artık (kendimce) birazdan sütümü içerim. akşam da balık ve salata yiyeceğim.
nasıl ama?

helinciğim maşallah.gözün aydın..o doktor sonrası sevinçler kese düşmanı oluyor biraz..canları sağolsun kuzularımızın.cicileri ekle de görelm..diyarbakır cicileri benim de ilgii çekiyor biliyorsun..
bende agustos enne adayıyım ve 25+ 3 üm sizleri uzun zamandır takip ediyordum aranıza katılmak şimdi kısmet oldu
hoşgeldin canım.
kızlar ya sağda puding reklamı var dr outkerin canım çektii bizim topiğe böle şeyler koymasınlar :mymeka:
puding kötü şey katkı maddeli.dondurma ye tamam mı?
ben de 3. ayımda almıştım taktım işyerindeki koltuğuma ama bu aralar işe yaramıyor sırtım çok ağırıyor.

aftabru bende 23+5 iken gittiğimde 597 idi.yanı gayet normal bence.yoksa bende endişeleneceğim.

babymom, normale döneceğiz hakaydirigubbakcemile3 alemsin wallahi ama bende özledim normal bir şekilde yaşamayı..

eşime gelince eli karnımdayken birden cekiyor birşey olacak korkusuyla sanırım herkeste durum aynı.ancak uykuya dalınca mumkunse uzak yatmamız bebeğim ve benım sağlığım acısından daha iyi.çünkü eşim rüyasında konusur ve cok hareket eder az dayak yemedim.daha yeni suratıma şaplak yedim hemde.

kızlar, hani ben evdeki gardrobu kaplamıştım ya, hani yenisini almama için. bugün bi yere gittik atölye gibi aynı dolabın yenisini (benim dolap yepyeni gıcır gıcır ama ben beyaz istiyordum ya) yani beyazını 170tl ye yaparlarmış. ben çıtalarını beyazla değiştirirler mi diye sormaya gitmiştim adam da "ne gerek var, aynısının beyazını 170 e yaparım" dedi. çok küçük bir atölyeydi. belki de çok iğrenç , yapacaklar risk alıyoruz. böylece kızımın odasında iki tane iki kapaklı gardrob olacak. birine ben elbiselerimi asarım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…