eeylem sagol canımgören tekrar tekrar maşşallah diyor allah nzarlardan korusun herkesin evladını
canm ya geçmiş olsun lutfen dikkatli ol bak dinlen ayakda kalm sonrasında bebeğe bişey olack diye senin psikolojin altüst oluyor..Aklına kötu şeyler getirme hepimiz saglıkla kavuşcas bebklerimize inş. dikkat etmemiz gerekir.iki gündür şiddetli bel ağrım var kızlar.dün gece hiç uyumadım sabaha kadar yatakta dört döndüm.dün çok ayaktaydım ve anladımki bana ayakta kalmak haram...karnımın alt kısmınada bir ağrı girdi allahım beterinden sakla sabaha kadar ödüm koptu birşey olacak diye.şükür şimdi iyiyim ama belim hala berbat...uzanacağım şimdi.kib
Çocuğumuz bir zamanlar sadece harflerini söyleyebildiğimiz bir dua idi. Bedeninin hiçbir ayrıntısını bilmeden istedik çocuğumuzu. Hiçbir duygusunu tanımadan istedik çocuğumuzu. Adını ile koymadan istedik. Sonra geldi. Gönderildi. Doğdu. Çocuğumuz oldu. En sevdiğimiz oldu. Kalbimize sokuldu. Sevdik onu. Herkesten çok sevdik. Sadece harflerini fısıldamıştık oysa: "Ç-O-C-U-K". Yaratıcımız harfleri bizim için bir araya getirdi. Duamıza en güzel biçimi verdi. Çocuğumuz kabul edilmiş en güzel duamız oldu. s.demirci
paylaşmak istedim....
ayça nerden aldın o yastıklardan?ne kadar bide araç kullanırken kullanılırmı benimdee çok ihtiyacım varrr
hamilelikte böle lekeler olabiliyormuş. benim cildim de güneş lekelerine çok masaittir. artık güneşe çıkacağım zaman 30 spf koruyucu sürüyorum. çok işe yarıyorlar. mutlaka kullan. özellikle lancaster marka çok iyi.benim gülünce değil derin heves alınca bile ağrıyor çok gergin oluyor bazen özellikle akşamları göbek deliğim ağrıyo 3 gündür, birde alnımda kahverengi bi leke vardı düz bi leke hamilelikten sonra iri bezelye boyutunda oldu saçlarımdan görünmüyor ama ben çokrahatsız oluyorm cildiyeye mi gitmem lazım ?
ne sodası kuzum, gaviscon onun ilacı. belki fazla soda zararlı olabilir. gaviscon iç, çok masum bişey, ben de başlarda ilaç sanıp içmiyordum ama baktım millet şişe şişe bitiriyor, çok kötü olunca içtim bir kaç yudum. anında kesiyor.Sadece reflü şikayetim hat safhada..Soda içiyorum işe yarıyor.
uleynnn nazan yazmışsın bir sürü endişeli cümle, canım sıkıldı dün okudum. niye böyle düşündü bu hatun dedim kendi kendime, herşey ne kadar güzel gidiyor çok şükür, hiçbir sorunumuz yok, ne yiyeceğimizi ne alacağımızı yazışıp duruyoruz. arada griplerimiz, bel ağrılarımız filanda nazar boncuğu gibi oluyor. dünde pek göremedim seni ya topikte, sabaha kadar uyudum uyandım seni gördüm rüyalarımda, ne kadar aklımda yer ettiysen, kızını gördüm seni gördüm çok çok tatlıydınız. bir daha gelmesin o endişeler aklına, herşey bizler için çok güzel olacak!!!!!
Evriş, Helin, maşallah tombiş oğullarınıza... Ne güzel bend e güzel haberler alırım inşallah bugün... Heyecan yaptım...
eeylem sagol canımgören tekrar tekrar maşşallah diyor allah nzarlardan korusun herkesin evladını
kızlar tv ye bakarken uyuyakalmısım 2 saate yakın uyumusum anca kalktım evi toparlamaya basladım. temizlik yapıcam dinlene dinlene. simdi toparladım dinlenmedeyim sonra supurcem dinlenicem vsvs oyle benim temizligi. biraz keyifi isi:) buarada dun biriyle tanıstım turk 9 aylık hamile mayısın ortasında beklenio bebek . ama cocuk 2 kg imis az deilmi son ayında 2 kg. bide bana surekli ay senin ne cok karnın var kendi karnı ufak gercektende tipin oglan tipi hic kalcan buyumemis karnın sivri bence oglan bu diyip durdu sinir oldum yorum yaomadım basından beri ne ilac kullanmıs ne demir ne vitamin ne de su iciomus boyle ben su ictikce oda icti.. ama 2 kg son ayda bana az geldi yani ama yorum yapmadım sizce normalmi
eylemcim yazı senai demirciye ait bi arkadasım mail olarak yazmış bende paylaştım sizlerle..
iki gündür şiddetli bel ağrım var kızlar.dün gece hiç uyumadım sabaha kadar yatakta dört döndüm.dün çok ayaktaydım ve anladımki bana ayakta kalmak haram...karnımın alt kısmınada bir ağrı girdi allahım beterinden sakla sabaha kadar ödüm koptu birşey olacak diye.şükür şimdi iyiyim ama belim hala berbat...uzanacağım şimdi.kib
helinciğim maşallah.gözün aydın..o doktor sonrası sevinçler kese düşmanı oluyor biraz..canları sağolsun kuzularımızın.cicileri ekle de görelm..diyarbakır cicileri benim de ilgii çekiyor biliyorsun..kızlar ben geldim ve güzel haberler getirdim.bugün doktora gittim.oğlum iyiydi.tam 1100 gr idiboyuda 34-35 cm civarıydı maşallah bayağı büyümüştü.27+0 günlük haftası.27.haftayı bitirip 28.haftaya giriyoruz yarın çok şükür.gelişimi gayet iyi dedi doktorum.kalbini dinledi çok iyi dedi.ama benim minik yine elleriyle yüzünü kapattığı yetmiyor gibi bi de sol ayağını getirip yüzüne dayamıştı.o yüzden yine yüzünü göremedik.yan yatıyormuş oğlum sırtüstü.doktora hafif sulu akıntım oluyor bazen dedim korkulacak bi şey değil dedi.hafif kasık ağrılarım var dedim şiddetli değilse normal dedi.bana bol bol kırmızı et balık nohut mercimek kurufasulye yememi önerdi.oğlum sağlıklı ve gelişimi iyi diyince yüzünü gösterip göstermemesini umursamadan çıktım.bu arada bi ay boyunca bir kilo almışım.toplamda 11 kilo oldu ama bu ay bir kilo almışım.en azından bu ay kilo aliş hızım düşmüş.özel hiç bi çaba sarfetmedim ama demekki bazı dönemler hızlı bazı dönemeler yavaş alınıyor.tansiyonumda iyiydi.11 e 8 idi.doktordan çıkınca çılgınlar gibi diyarbakırı gezip oğluma bayağı bi alışveriş yaptım.benden bu kadar.geçmişi okuyacağım biraz
hoşgeldin canım.bende agustos enne adayıyım ve 25+ 3 üm sizleri uzun zamandır takip ediyordum aranıza katılmak şimdi kısmet oldu
puding kötü şey katkı maddeli.dondurma ye tamam mı?kızlar ya sağda puding reklamı var dr outkerin canım çektii bizim topiğe böle şeyler koymasınlar :mymeka:
ben de 3. ayımda almıştım taktım işyerindeki koltuğuma ama bu aralar işe yaramıyor sırtım çok ağırıyor.Bel yastıklarından aldım ben. İşyerinde belim ağrımıyo artık. Tavsiyemdir nacizane..
Pudingggg mi. İyi de senin canın çektiğinde gir mutfağına yap gyps, biz napalım öhööööööö. Kaldırsınlar reklamları!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?