2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

nazan ohh maşallah sende ki krizde aynıymış.. ama bende komik olan kısım şu.. perşembe gunu misafiri vardı kadın bana kilo almamışsın sadece göbeğin çıkmış dedi bende henuz sadec 2.3 aldım dedim kadın hayretle aaa sen doyuyomusun dedi.. başladı kendi hamileliğini anlatmaya "ben yemekden sonra masayı toplayıp yerime oturunca tekrar acıkıyodum " dedi. bende yok bende hiiiç öle bi durum yok çok şükr doyuyorum demiştim hatta ben akşamları iştahım bile olmuyor demiştim.. ve bugun cumartesi bendede aynı durum başladı.. mutfakda öglen yemeğimi yedim masayı toplayıp makinaya yerleştirdim bulşıkları ve tezgahı üstünü topladım bunlam toplam 15 dk falan maksimumum sürmüştür ve ben yeniden açıkdım...ahh ahh kadını çok kınadım herhalde..yahu birden dğeiştim resmen gözum döndu... napcasw bakalım böle..:)
beni elma paklar çıkıp alıyım bari..elma tokluk veriyor ya..:)

bbaby cim eşlerimiz hep aynı sanırım..nasıl bizde annelik şefkati varsa onlarda baba olcaklar ya bebeğe bişey olcak korkusuyla duygularını frenliyolar..:)sarılma konusunda zaten artık ortamızda oglumuz var o yusden uzakdan ölesarılmış gibi yapıyorus..:)benm en hoşuma giden manzarada artık dışardan belli olan gçbeğim ve eşimle elele yürümek hep özenirdim böle hamile olan çiftlere.şimdide çok zevk alıyorum bu durumdan..alkisalkisalkisalkisalkisalkis ay ben bu alkışı çok sevdim...

pinky sana kadının gozu degmis. elmada once tokluk yaratıo sonra cok fena aclık. ama elma yememiz gerekio bebegin ciger gelisimi acısından. nekadar cok elma yersek bebegimiz okadar az grip astım vs olma riski ile karsılasır.

aftabru bencede 170 icin ugrasmaya degmez yapsın bakalım ana kız aynı oadada giyinirsiniz olmadı. nekadar igrenc olabilirki. bence guzel olcak naz kısmetli bi bebek

gelgit evet normal bir kadın olmak guzel fit ve cocuklu:) eminim super bisey olur zaten simdiden hayal ediorum hem bebekli ben zayıf hem bakımlı bi kadın olmayı. bakalım ins istedigimiz gibi olur.

burarada ev isim bitti ama kocise guzel yemekler yapmak istiyorum markete gidip bisiler aldım tatlı yapıcam. şimdilik mutfaga kacıorum

Yalnız, Kuzey uyuyordu, artıstık foto alamadık.. o yuzden koymadım bu sefer kuzular :)))

Boşver uyusun Kuzey'in. Doğduktan sonra bol bol seni uyutmayacak nasıl olsa...Maşallah oğluşa..Sağlıkla al kucağına..

eeylem sagol canımgören tekrar tekrar maşşallah diyor allah nzarlardan korusun herkesin evladını

Başaaaaak, bu nasıl bişey ya.. Çok güzel, talihi de kendi kadar güzel olsun kızının.. Bak maşallah diyorum nazar olmasın..Bol bol nazar boncuğu falan tak kızına..

Doğduktan sonra hiç kesilmemiş mi saçları yoksa??

slm kızlar. evrişçim helincim bebişlerinize nazar değmesin. tosuncuklar. löp löp yağ dolsun bacakları da çıkınca ısıralım.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. ağustosta nüfus patlaması yaşanacak .

pis boğazlık bana da gelior gibi tutuorum kendimi. buzdolabında çukulata dolu elimi sürmüyorum.ne kadar daha kontrollü olurum bilmiorum

babaymum galiba eşimde beni beğenmio gibi gelio. çok üsülüorum. söledim de. yani şefkatli çok devamlı sevgi kumkumasıyız . o kadar kardeş olduk

Normali 3 3,5 kilo arası canımcım. Ama kardeşim 2.5 kilo doğmuş, hayatında hasta olmadı fıstık gibi..5 kilo doğuran da var aynı şekilde sağlıklı..2 az gibi ama kötü değil bence..
Sen bakma ona..herkes bişey konuşuyo işte..

başakçım kızın nasıl güsel denizkızı gibi maşallah saçları. allah nazarlardan korusun. allah bahtını açık etsin ve çirkin şansı versin kaydirigubbakcemile5 lolitamıs

2 kilo bana az gibi geldi ama tabi genetik faktörlerde etkiliymiş.bebişlerimis hayata hazır ve güçlü dünyaya gelirler inşallah. tosunluk sağlık demek deil.ama çok zayıf bebekte biraz zor olabilir.

valla ben aburcubura hiç karşı koyamam. şekerim yüksek çıksaydı mecbur yemiyecektim ama şimdi aklım çeliniveriyor. en iyisi almamak. yani LALECE, dolabı doldurup da el sürmemek çin işkencesi gibi olsa gerek.

Öncelikle hayırlı olsun, güle güle otursunlar diyorum. 2. olarak da; o sizin güzelliğiniz. Beni şımartıyorsunuz kuzummm :1hug: a.s.

Cildiyeye bir görünmelisin bence de petrik. Umarım önemli bir şey değildir.

İyi haberlerle gel biseee:)

NURDAAAN nerdesin canım yaaa? Bugün mü geliyordun, geldin mi yoksa? Bir ses ver...

Aftabru, evet o ilacı söylüyosunuz hep. Ne biliyim günde 5 tane ilaç alınca nefret ediyo insan başka bişey almaktan..Dr dayadı vitamini bana, içmekten nefret ediyorum.. Çok kötü olursam alıcam ama saol..

Eşlerin korku durumu bizde de var malesef.. Bişey olacakmış..Yaw ne olacak...

Ağustosun güssel anneleri merhaba,

Artık çok nadiren yazabiliyorum size. Çok fırsatım kalmıyor işte. Evde de pc başına oturmak istemiyorum zaten işyerinde tüm gün pcnin başındayım mecburenbenneyaptımkibenneyaptımki

Alıntı yapmadım aklımda kalanları yazayım...

Seerni, Gelgit, Sakalyenmaster çoook geçmiş olsun arkadaşlar... Seerni ve Sakalyen dikkat edin kendinize diyecem ama grip bir şekilde buluyor işte insanı ne kadar dikkat edilse de... Dinlenmeye çalışın... Gelgit senin de tekrarlamamasına çok sevindim. Ben de öle bir korku yaşamıştım nedeni seninkinde farklı ama bir daha olmadı çok şükür.. Seni korkutmass inş bir daha...

Petrik, Evrim ve Helin kuzucuklarınızı görmüşsünüz.. Gözünüz aydın. Herşeyin yolunda olması da süper. Maaşallah kuzucuklarınıza Kucağımıza alacağımız günlerde çok yakınlaştı artık...

Başkkkaaa hmmmmmmmCADIARZUCADIARZU Başka bişi kalmamış kısslar aklımda yaf.. Neyse yazdıkça hatırlarım belki...

Aaaaa Başak , Başak'ını nasıl unuttum??

Allahım özene bezene yaratmış maaşşallah.. Çok güssel bahtı da kendi gibi güssel olur inşallah... Ay bayıldım resmen kızınaa... Ama büyüyünce işiniz zor walla anacım

Bu arada ben de 23 Nisan'da dr gittim şeker, kan, idrar testlerimi yaptırdım. şekerim ii çıktı: 127. Ben de dozunda şekerliymişim yanihihoyyythihoyyyt İltihap filan çıkmadı çok şükür o rahatlattı beni ama kansızlık çıktı birass. Oysam, demir ilacımı 2 aydır düzenli kullanıyorum. Ama çocukken de kansızlık tedavisi görmüştüm ben bizde biraz genetik sanırım... Neyse pekmeze başlicam tekrarkafamçokkarıştı. Şekerden korktuğum için ara vermiştim. Başka ne yapabilirim kısslar?

Serap, sevgili dünürüm, Lena'nın annesi sen ne hoşmuşsun öyle..İznin olmadan buraya ekledim fotonu. Umarım kızmazsın..

senden ne haber GİZZE? kızın nasıl?

İyiyiz biz aftrabru bir sorunumuz yok çok şükür.. Siz nasılsınız? Sizi takip ediyorum sürekli biraz geriden olsa da ama cevap yazamıyorum...Senin yazını da okudum. Arkadaşlar da çok güssel yazmışlar... Serengil kötü bir örnek ama çok çok ii örneklerde var. Sen de ii örneklerden birisin bence tatlım. İnşallah sonuna kadar da öle devam edicek kaydirigubbakcemile5

Hoşgeldin Gizzee,
Şeker kız tahtına kimseye kaptırmıyo desene...Ben henüz şeker testi yaptırmadım..

Bu arada bu gece kasık ağrısı ile uyandım kısslar yaf. Yani kasık ağrısı değil de rahatsızlığı diyeyim öle çok rahatsız edici bir ağrısı yoktu. Karnımı elledim daşşş gibi olmuş resmen. Sanırım rahimde kasılma oluyor böle olunca. Yafrum da içerden vuruyor ama çok hissedemiyordum sanki... Neyse kalktım dolaştım birass magnezyum içeyim dedim aç karnına camı açtım odamı havalandırdım yatağımda oturdum bekledim ve geçti.... Sonra da kuzum da içerden öle bir vurdu ki "Annecim" der gibi çok hoşuma gittiŞeniz. Ama korkuttu beni bu ağrı. Neyin nesi şimdi bu anlamadımCADIARZU

Bir de sabah zor uyandım tabi gece uyanık kalınca bir süre. Alarmı susturmak için yatağımdan uzandım ama karnımın üstüne yattığımın farketmedim bilee. Çok kıssdım kendime ve korktum bişey oldu kızıma die ama hemen tepükledi annesini. Gerçi bugün eskisi kadar hareketli deil küstümü acaba annesine die düşünüyorum canım kızım benim:asigim::asigim:

Hoşgeldin Gizzee,
Şeker kız tahtına kimseye kaptırmıyo desene...Ben henüz şeker testi yaptırmadım..

Hoşbulduk tatlımm. Evet en şekerimiz o. Ama gayet iyi idare ediyor kilo bile vermiş baksana. Bu arada tebrik ederim walla Esrako.

Senin için erken henüz canım 24-28 arası yapılıyor bildiğim kadarıyla testler ama önceden yaptırıp çnlemini de alabilirsin tabi... Açıkcası bu hafta çikolatayı fazla kaçırdığım için korkuyordum şekerden ama bişey çıkmadı şükür. Onun yerine kansızlık çıktı başımakafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…