Yalnız, Kuzey uyuyordu, artıstık foto alamadık.. o yuzden koymadım bu sefer kuzular :)))
eeylem sagol canımgören tekrar tekrar maşşallah diyor allah nzarlardan korusun herkesin evladını
kızlar tv ye bakarken uyuyakalmısım 2 saate yakın uyumusum anca kalktım evi toparlamaya basladım. temizlik yapıcam dinlene dinlene. simdi toparladım dinlenmedeyim sonra supurcem dinlenicem vsvs oyle benim temizligi. biraz keyifi isi:) buarada dun biriyle tanıstım turk 9 aylık hamile mayısın ortasında beklenio bebek . ama cocuk 2 kg imis az deilmi son ayında 2 kg. bide bana surekli ay senin ne cok karnın var kendi karnı ufak gercektende tipin oglan tipi hic kalcan buyumemis karnın sivri bence oglan bu diyip durdu sinir oldum yorum yaomadım basından beri ne ilac kullanmıs ne demir ne vitamin ne de su iciomus boyle ben su ictikce oda icti.. ama 2 kg son ayda bana az geldi yani ama yorum yapmadım sizce normalmi
Benim kayınpeder böyle ossuruğu cinli bir adamdır (Bu tamamen eşimin tabirikaydirigubbakcemile3) Uzun işlere gelemez, bir an önce bitsin ister. Tamiratını yapamayınca sinirinden banyodaki lavabonun seramik ayağını bir çekiç darbesiyle kırmışlığı vardır o derece:1shok:Buca'da otoban tarafında yeni bir binada bulmuşlar, 2 gün içinde aldılar. Eşim bu durumdan hiç hoşlanmadı ama neyse. O da tam tersi kılı kırk yarar. Neyse işte, evi aldılar, birkaç haftaya da taşınacaklar bakalım.
Kesinlikle katılıyorum. Karşı karşıya geldiğinizde görüp görebileceğiniz en ağırbaşlı, en ciddi insanlardan biridir. Ortama alışmam uzun sürer, alıştıktan sonra da bu kadar rahat konuşurum diyor zaten. Sakın yanlış bir izlenim edinmeyin arkadaşımla ilgili. Öptüm canıma.s.
Telkırma geriliyor etrafı ağrıyor karnıma dokunuca artıyor ağrısı, leke dediysem 3 boyutlu oldu iri bezelye kadar parmağımla tutabiliyorum öyle yani,
gebelik lekesi gögsümde var o normal biliyorum sonra geçecek
Kızlar melabaa...
1 saat içinde evden çıkmak zorundayım. Tombiş oğluşu görmeye didicez. Yani daha doğrusu bakalım tombiş mi, yediğim çikolatalar, abur cuburlar bebeğe yaramış mı onu göreceğiz, dr'dan fırça yiyeceğiz falan filan.. anlayacağınız işim var yani bugün :S En çok da fırça kısmından korkuyorum. Ben de kiloma bakılırken çıkarırım belki bu sefer pantolonu falan napiym.. Nasılsa dr değil yardımcısı bakıyor kiloya dr a çaktırmadan birkaç gram daha atarım üstümden
bu alkış da yeni çıkmış sanırım, çok sevimli alkisalkisalkis
senden ne haber GİZZE? kızın nasıl?
Hoşgeldin Gizzee,
Şeker kız tahtına kimseye kaptırmıyo desene...Ben henüz şeker testi yaptırmadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?