2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

babymom aynı durum bizdede mevcut geçnki hasret gidermeden sonra solıuğu hastanede alınca kociş benden uzak duruyor bende üzülüyorum bu günde sev beni diye kucağına bıraktım kendimi sarıl bari dedim adamcağızada sarılacazda biliyosun yani öyle işte ama bugün biraz yaklaştırdım zorlaya uf kızımda hiç sorunumuz yoktu oğlan nazlı geliyor şimdiden aramıza girdi sıpa
Nazancım sağol canım dikkate ediyoruz ama geldimi geliyor işte mahvetti beni artık antibiyotiğe başalmak zorunda kaldım dün kanımda enfeksiyon çıktı mecbur içiyorum bebeğin gelişimini etkiliyormuş enfeksiyon fazla değil dedi doktor ama ilerlemeden içmeliymişi yoksa daha ağır antibiyotik kullanmak zorunda kalırmışım sabahda sıcak bi duş aldım uyudum tekrar şimdi iyiyim

küsmemiştir gizze korkma ben o kadar sık karnımın üstüne yatar vaziyette uyanıyorumkı basık suratlı doğmasa iyi diyorum bazen ezik burunlu olacak diye korkuyorum dediğin gibi zaten tekmeleri indiriyor içerden rahatsız oluyor sanırım.şiddetli oluyor.kasık ağrıları olmasada rahat rahat uyusak korkusuz sessizsedasız ne olur sanki??ııı:...

Bu arada Burko ve senin bloglarınıza baktım, Ayça. Çok hoşuma gitti ama baktım sadece okumayı denedim ama vazgeçtim. Bu hormonlar tam başa bela durumunda şu an bende... 2 satır okuyorum ağlamaya başlıyorum... Yaşlar böleee süzülüp gidiyor gözümden... Off ağlamak da istemiyorum çok başım ağrıyor sonra. Ben nie böyleyim yaaaaa..... Kocişimi çok össledm ondan mı acaba... Baba denince ağlamaya başlıyorummmmsenağlama

O yüzdn ben de başlıkları okuyup resimlerine bakabildim sadece... Ama dahiyane bir fikir.. Tebrik ederim sizi...a.s.

kansızlık bende de çıktı Gizze, demir ilacımı günde ikiye çıkardık..ben nikaha gidiyorum..muzur bi not yazdım vereceğim altının içine..doğacak oğlum için acele arkadaş yapmanızı bekliyorum diye..

ben bu hamileliğin "üçlü test" ve "şeker testi" sınavlarından bütünlemeye kaldım. ama her sınavı bütünlemede verdim.

]

şeker testin temiz çıkmış gözün aydın olsun iyi olmanızada sevindim

Di mi kuzu küsmemiştir?? Evet beni ilk kez bu kadar rahatsız etti bu ağrılar... Yani ağrısın razıyım ama dediğin gibi korkusu çok kötü... Rabbim sağlıkla sıhhatle ve zamanında yavrularımıza kavuştursun inşallah hepimizi:Saruboceq: Hepimiz için tek dileğim tek duam bu kısslar..

gizze hoş geldin epeydir yoktun iyisindir inşallah

Ben iyiyim canım. Burdayım hep aslında ama geriden okuyabiliyorum sadece. Çok yazamıyorum... Ama günlerim yine sizinle geçiyor.. İkinci ailem gibi oldu burası. iyi ki varsınız hepiniza.s.

ben bu hamileliğin "üçlü test" ve "şeker testi" sınavlarından bütünlemeye kaldım. ama her sınavı bütünlemede verdim.

Süpersiniz kısslarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

baçak resimleriniz nirde be kuzum bende bakcam ya

http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...iren-izmir-bulusmasi-ikiiiiiiii-fotalari.html

Burda tatlım... Bu arada senin kızınında resimlerini gördüm çok tatlı, çok güssel çok hanım hanımcık maaşallah.. Büyümüş de küçülmüş sanki... Annelerin en büyük arkadaşları kızları oluyor di mi canım?

sağol teyzesi öyle büyümüşde küçülmüş modunda bi çocuk değil malesef cadılığı sadece banadır.kafamçokkarıştı

lal sorma bizde sefkat sevgi hat safhada ama tutku ve icraat su 2 haftadır yok gibi. bide karnımız buyuyo. tek istedigim bizi kutsal varlık anne olarak gormesinler. ozamankotu .sorun oluyo işte

lal sorma bizde sefkat sevgi hat safhada ama tutku ve icraat su 2 haftadır yok gibi. bide karnımız buyuyo. tek istedigim bizi kutsal varlık anne olarak gormesinler. ozamankotu .sorun oluyo işte

aynen tutku ve icraat sıfıra indi bizde:çok üzgünüm: ama artık yataktada ta öbür uçta yatıyor ya taaaaaaaaaaaaaaaaaa diyecektim okadar uzak geliyorki ben kocişimin bana sarılıp uyumasını ösledim senağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

senağlama senağlama senağlama ama bis eskisinden de güsel renkli hayatımıs olcak die bebeklerimisi hayatımısa eklios. artık bizden 1 tane daha olcak. yani aşkımısın perçinleşmesi lazım. ama aşk farklı boyutta. göbeğimi sevme beni sev kocacımmmmmmm

en azından içim biras rahatladı . tek takıntılı adam ben de deilmiş. yani daha aylar var önümüsde ve gün geçtikçe büyüoruz. nasıl olcek bu iş anlamadım

abur cubur bendede pek yoktur hastalıktan hatta 1 kiloda vermişim hiç bişey yiyemiyordum iştahım hiç yoktu ama şimdi zorla kuzu için yiyorum hatta bu gün çikolata bilem yedim bunda kuzuyu öne süremeyeceğim canım istedi yidim alkisalkisalkis

sakaleyn aynen kocamın tutkulu karısı olmayı ozledim :) biraz daha ozliycem galiba 40ım cıkıp cocugu yola koyana dek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…