Aaaaa Başak , Başak'ını nasıl unuttum??
Allahım özene bezene yaratmış maaşşallah.. Çok güssel bahtı da kendi gibi güssel olur inşallah... Ay bayıldım resmen kızınaa... Ama büyüyünce işiniz zor walla anacım
Bu arada ben de 23 Nisan'da dr gittim şeker, kan, idrar testlerimi yaptırdım. şekerim ii çıktı: 127. Ben de dozunda şekerliymişim yanihihoyyythihoyyyt İltihap filan çıkmadı çok şükür o rahatlattı beni ama kansızlık çıktı birass. Oysam, demir ilacımı 2 aydır düzenli kullanıyorum. Ama çocukken de kansızlık tedavisi görmüştüm ben bizde biraz genetik sanırım... Neyse pekmeze başlicam tekrarkafamçokkarıştı. Şekerden korktuğum için ara vermiştim. Başka ne yapabilirim kısslar?
ben bu hamileliğin "üçlü test" ve "şeker testi" sınavlarından bütünlemeye kaldım. ama her sınavı bütünlemede verdim.
küsmemiştir gizze korkma ben o kadar sık karnımın üstüne yatar vaziyette uyanıyorumkı basık suratlı doğmasa iyi diyorum bazen ezik burunlu olacak diye korkuyorumdediğin gibi zaten tekmeleri indiriyor içerden rahatsız oluyor sanırım.şiddetli oluyor.kasık ağrıları olmasada rahat rahat uyusak korkusuz sessizsedasız ne olur sanki??İİİ:...
gizze hoş geldin epeydir yoktun iyisindir inşallah
kansızlık bende de çıktı Gizze, demir ilacımı günde ikiye çıkardık..ben nikaha gidiyorum..muzur bi not yazdım vereceğim altının içine..doğacak oğlum için acele arkadaş yapmanızı bekliyorum diye..
ben bu hamileliğin "üçlü test" ve "şeker testi" sınavlarından bütünlemeye kaldım. ama her sınavı bütünlemede verdim.
baçak resimleriniz nirde be kuzum bende bakcam ya
Süpersiniz kısslarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...iren-izmir-bulusmasi-ikiiiiiiii-fotalari.html
Burda tatlım... Bu arada senin kızınında resimlerini gördüm çok tatlı, çok güssel çok hanım hanımcık maaşallah.. Büyümüş de küçülmüş sanki... Annelerin en büyük arkadaşları kızları oluyor di mi canım?
lal sorma bizde sefkat sevgi hat safhada ama tutku ve icraat su 2 haftadır yok gibi. bide karnımız buyuyo. tek istedigim bizi kutsal varlık anne olarak gormesinler. ozamankotu .sorun oluyo işte
lal sorma bizde sefkat sevgi hat safhada ama tutku ve icraat su 2 haftadır yok gibi. bide karnımız buyuyo. tek istedigim bizi kutsal varlık anne olarak gormesinler. ozamankotu .sorun oluyo işte
valla ben aburcubura hiç karşı koyamam. şekerim yüksek çıksaydı mecbur yemiyecektim ama şimdi aklım çeliniveriyor. en iyisi almamak. yani LALECE, dolabı doldurup da el sürmemek çin işkencesi gibi olsa gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?