EVET İYİKİ KIZIM VAR İNŞALLAH CANIMsakaleyn kız annesi olmak ne guzeldir kimbilir. ins bizde o gunleri yasarız
senağlama senağlama senağlama ama bis eskisinden de güsel renkli hayatımıs olcak die bebeklerimisi hayatımısa eklios. artık bizden 1 tane daha olcak. yani aşkımısın perçinleşmesi lazım. ama aşk farklı boyutta. göbeğimi sevme beni sev kocacımmmmmmm
EVET İYİKİ KIZIM VAR İNŞALLAH CANIM
canım 2. de inşallah kızımız olur bizim de.
EFET AMA BİZİMKİ GÖBİŞDEN BİLE UZAK DURUYOR GEÇEN GECEKİ OLAY ADAMCAĞIZIN KORKULU RÜYASI OLDU .delikafadulden
benim kociş erkek delisidri( kızınıda omzundan indirmez ayrı seviyor ama )erkek çok istiyordu ve bişey olucak diye korkuyor asla kendini affetmez rabbim korusun geçenki olaydada benim yüzümdenmi oldu diye yanıma yaklaşıp sordu bi tuhaf olmuştum çok üzülmüş vede korkmuştu hastaneye giderken herzaman hızlı süren adam gaza basmıyordu sakin sakin gitmiştik okadar korktuki oğlumuzuda bi kucağımıza alsaydık diyor canım benim ALLAH O GÜNLERİDE GÖSTERECEK İNŞALLAH :Saruboceq:
çuku konusunda takmazdım aslında ama şu şeker işi aklımı karıştırdı. çuku yerken bebişime ihanet ediomuşum gibi gelio.o nutellada eve alınır mı yaaaa... 2 renkli olanı hele. tam işkence. bu arada 3. yemeğimi yedim bugün. ara öğünler dışında. iştahım cidden yokk cokacimcoook sizde de var mı doysamda yiebiliorum sanki hep yer var. önüme ne koysanız yiorum. yemek ayırmıorum. ve herşei bitiriorum ve bunları canım çekmeden karnım aç olmadan yapabiliorum.
bu arada bebişimi sünnet ettircem ben hemen.ama nasıl kıycam bilemiorum o minikeee.. zaten karanlıktan aydınlığa çıkmanın travmasını yaşıcak . gaz ağrısınla tanışçak . açlık filan derken acılara boğulmuş bebeğimin pipisini kestircem . kötü anne miyim ben
[
[
gelelim başak ve serap buluşma resmlerinze baktım..çok şekersiniz.. ya başakk bayıldım senin fındık kızına ayyy yerim onu ya çoooooook güzel maşallah boncuk gibi gözler saçlar sapsarı allahım ya v alla kartpostal gibi maşallah bittim bittim valla hazırlıklı olun çok güzel ve güzelliğinin farkında olan cilveli bir geç kız olcak pozlardann belli ...
saol canım teşekkür ederiz resimlerden beni gördünüz yabancılık çekmezzsiniz artıkkk sırnaşık şey
morlavanta kullanıcısından alıntı Mesajı göster
serap sen polis eşimiydin benmi yanlış hatırlıyorum
evet canım bende polis eşiyim sendemi öleydin demek?????
yaa evet bu gecede bizde aynı nöbet var yalnızım evde artık gidene kadar pek takılamıyorum gittiği zaman gece boyunca netteyimmm :sm_cool:evt güzelim bende ve gece nöbetindeyiz bilirsin yanlız kalmayı evde ne sıkıcı
Bir de bakıyorum libido tavanlarda yine topikte.. herkes saldırı pozısyonunu almıs.. :)))) soguk duş alın hanımlar.. kendınıze gelırsınızz,nedır bu yaff.. adamlar sakinn,kadınlar sapıtıkk.. dunya tersıne mı donuyor neeaaa kaydirigubbakcemile3
evriş, gelgit, keops35+, LalEce, sakaleynmaster slm hepinize kızlarrr ben geldimmm birazdan eşim gidicek iyice takılırım geçmişi okumaktan yazamadım yaaaavvvv
evriş, gelgit, keops35+, LalEce, sakaleynmaster slm hepinize kızlarrr ben geldimmm birazdan eşim gidicek iyice takılırım geçmişi okumaktan yazamadım yaaaavvvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?