2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canım eşim fazla iradeli. yani herşei keyfible yapar. ben suyunu çıkarırım. dolaptaki çukularımıs keyif çukusu . canımız çektiğinde 1 parça koparıp yielim die. ama eşim gerçekten 1 parça koparıor kahvesinle yior. ama benim için tehlike şu an onlar. eskiden böle deildim. aburcubur dolabım olurdu. içinden alır alır yerdim yerinde yerdim ama. tadımlık bırakırdım. şimdi gözüm dönüorrrrr... 2-3 parça kopardım yedim şimdi çuku. dün de helvayı bitirdim. irademi kaybettimmmmmmm

diorum eskiden daha tehlikeliydi bebek asagıdaydı dusuk tehlikesi olabilirdi simdilik bu konuda oyle tehlike gorunmuyo ama ozaman gobegin bana degmiodu dio ya (( ama o gobegi sevmesiide bilio . Lal cok haklısın gobusu deil beni sev :) yeni sloganımız bu olsun

lal cuku konusunda cok iradesizim ben , daha yeni nutella aldım actım bir kasık yedim kesmedi kavanozu aldım yanıma off cok kotu ama durduramdım napayım

merhaba kızlar ben eskisi gibi giremiyorum artık sırt ağrısı falan bitiriyo
gizzecim teşekkür ederim canım atlattık gripi sanırım kansızlık çoğu hamilede çıkyo bendede çıktı biraz çok dert etmeyin kızlar
gece zor yatıyorum artık birazcık karnımın üstüne yatsam bebiş başlıyo tekmelemeye hemen düzelmek zorunda kalıyorum doğurana kadar rahat uyuyamicaz artık heralde

seerni bi sure sonra alısıyonuz bebekte sende
ben ilk zaman uyuyamıodum ama hareketlerine alısınca oda oyle uyumaya alıstı bende
endise etme canım zamanla gecio

çuku konusunda takmazdım aslında ama şu şeker işi aklımı karıştırdı. çuku yerken bebişime ihanet ediomuşum gibi gelio.o nutellada eve alınır mı yaaaa... 2 renkli olanı hele. tam işkence. bu arada 3. yemeğimi yedim bugün. ara öğünler dışında. iştahım cidden yokk cokacimcoook sizde de var mı doysamda yiebiliorum sanki hep yer var. önüme ne koysanız yiorum. yemek ayırmıorum. ve herşei bitiriorum ve bunları canım çekmeden karnım aç olmadan yapabiliorum.

bu arada bebişimi sünnet ettircem ben hemen.ama nasıl kıycam bilemiorum o minikeee.. zaten karanlıktan aydınlığa çıkmanın travmasını yaşıcak . gaz ağrısınla tanışçak . açlık filan derken acılara boğulmuş bebeğimin pipisini kestircem . kötü anne miyim ben

sakaleyn kız annesi olmak ne guzeldir kimbilir. ins bizde o gunleri yasarız
EVET İYİKİ KIZIM VAR İNŞALLAH CANIM

EFET AMA BİZİMKİ GÖBİŞDEN BİLE UZAK DURUYOR GEÇEN GECEKİ OLAY ADAMCAĞIZIN KORKULU RÜYASI OLDU .delikafadulden
benim kociş erkek delisidri( kızınıda omzundan indirmez ayrı seviyor ama )erkek çok istiyordu ve bişey olucak diye korkuyor asla kendini affetmez rabbim korusun geçenki olaydada benim yüzümdenmi oldu diye yanıma yaklaşıp sordu bi tuhaf olmuştum çok üzülmüş vede korkmuştu hastaneye giderken herzaman hızlı süren adam gaza basmıyordu sakin sakin gitmiştik okadar korktuki oğlumuzuda bi kucağımıza alsaydık diyor canım benim ALLAH O GÜNLERİDE GÖSTERECEK İNŞALLAH :Saruboceq:

benim de minik kuzum ben kalkıncaya kadar kımıldamıo. kalkıorum 15 dk sonra başlıor kığraşmaya. yatıncada ilk 15-20 dk oynuor. sonra duruor teyzeleri. uykucu bebiş bu da benim gibi. anne oğul yiğip yiğip uyuorus

kızışım benimle oyna diyor kızlar sohbette güzel ama meleğimle ilgilenmem gerek
YENİ SLOGAN :jeyyar:süprizzzzz
:lepi:GÖBEĞİMİ SEVME BENİ SEV:lepi:

canım yani o kadar çok korkuolar ki olmas ki. bebeği nası yaptık. zararlı bişi olsa zaten nufüs azalırdı. senağlama göbeğimisde bebek deil yağ var zannetsinler. tombiğiz çok die düşünsünler . yani içerde bebeğin olması fikrini ben de öle durumlarda kafamdan atıorum. çok enteresan yani. erkek olmakta zor. anne karnında bebek olmakta zor. :roflol::roflol::roflol: minik bebişlerimise bişi olmıcak . allah korusun olursa da onlar yüzünden deil kader yüzünden olcak. allah korusun tüm meleklerimiisii

Ben bagısıklık sıstemı daha oturmadan sünnet ettırmek ıstemıyorum.. cunku antıbıyotık kullanılacak yaranın ıyılesmesı ıcın.. baya baya arastırdım.. ıkı yasında gıbı yaptırıcamm.. o cıvarlarda.. yoksa bende hemen sunnet dusunuyordum ama ılac alması gerektıgını falan duyunca vazgectım Lal im.. ıstersen bı arastır bak.. ondan sonra bır daha dusun.

Bir de bakıyorum libido tavanlarda yine topikte.. herkes saldırı pozısyonunu almıs.. :)))) soguk duş alın hanımlar.. kendınıze gelırsınızz,nedır bu yaff.. adamlar sakinn,kadınlar sapıtıkk.. dunya tersıne mı donuyor neeaaa kaydirigubbakcemile3

artan kan hacmi kaydirigubbakcemile3 ben çıkıorum kızlarrr..
sünnet olayını araştıraım evet izmire gidince soruşturaım.

evriş, gelgit, keops35+, LalEce, sakaleynmaster slm hepinize kızlarrr ben geldimmm birazdan eşim gidicek iyice takılırım geçmişi okumaktan yazamadım yaaaavvvv

evriş, gelgit, keops35+, LalEce, sakaleynmaster slm hepinize kızlarrr ben geldimmm birazdan eşim gidicek iyice takılırım geçmişi okumaktan yazamadım yaaaavvvv

merhaba canım,
geçmişi okuyordum.temizliğe ara verdim,dinleniyorum.fotoğraflarını gördüm canım,maşallah fazla kilo almamışsın,seni fit hamile :mymeka: Çok üzgünüm çoook kaydirigubbakcemile biz aldık başımızı gidiyoruz...

evris cıtır tazem yazıo die suclu oluyo aslında hepimiz onun kadar duskunuz:) ee bu cocukları leylekler getirmedi dimi :)) hemde hayatın gercegi , olmadıgı zaman kendimizi kadın gibi hissetmioruz ister hamile olalım ister normal :))

serap masallah cok hos hatunsun sende. bizim topigin bebisleri afet olcak die bosuna demiorum ben yahu .anaların hepsi guzel bebisler nasıl guzel olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…