2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Başaaaakkkkkk
Allahın emri ile kızını oğluma istiyorummmm..ablasıı böyleyseee kardeşiii nasıl olurrr..bak ne dicem bende çıksa çıksa kara bi oğlan çıkarr senin kızda sapsarııı ayss prenses gibi ne güzel bi çift olurlar dimeee :dance: bak bebişiii vermek istemezsen ablasınada talip olurum derler yaa kız büyük olursa zenginde olunurmuşş 5-6 yaştan bişi olmasss tmmmıı :icecream:

serap sende ne güzel hatunsun ya maşallah biz hiç sevmeyisss böle hamile tipleriii fitt hamileleriiii haberin olsunnn bol boll yeee tmmmııı şişko ollll :mymeka:

bu arada sloganınıza bayıldımmm kıslarrr ama ben kocişe gayet sarılıyorum en kötsü sırtımı dönüyorum o arkadan sarılıyooo bazende ben ona arkadan sarılıyom bebiş bi tepikliyo sırtında hissediyoo kopuyoruz gülmekten sizde öle yapın çok komikkk delikafadulden galibaa cinsel hayatı tek normal giden bismiyizzz yaaa yani sadece biraz daha ara vererek ama düzenli gidiyor gece yaşantımızzz kaydirigubbakcemile

saol canım valla bende kilo almak istiyorum ama olmuyooooo alamıyorum bi türlü hayatımda ilk defa baskülde 50 yi gördüm belki bu ayda hızlı kilo alırım bendecokacimcoook

serap masallah cok hos hatunsun sende. bizim topigin bebisleri afet olcak die bosuna demiorum ben yahu .anaların hepsi guzel bebisler nasıl guzel olmasın

saol valla ben hep öle zayıff iştee şöle yanaklarım falan şiş görmek istiyorm kendimi artık yaa keops35 sanada teşekkür edderim

Topiğimizin en yüksek libidolu insanı geldi ve konuya el atacak izninizle :)) Kızlar bizde de işler kesat. Mustafa gitti diye bir kutlama yaptık ama, o kadar. Zaten benim adam ta Çiğli'de çalışıyor. Günde yaklaşık 4 saati yolda geçiyor. Eve geldiğinde cılkı çıkıyor, bir de ben çıkarmıyorum :) GYPSY ne güzel sizin hiç sekteye uğramamış :) Bir de Onur bana bir şey demiyor ama, adamcağızın ödü kopuyor. Aynen dediğiniz gibi, günde 50 defa yanağımı sıkıyor, öpüyor, kokluyor, karnımı okşuyor... Benim sloganım da yanağımı değil, popomu sık :) :lepi: Bir de çok tuhaf, her zaman hoşlandığımız pozisyonlar (göbeğim engel olmadığı halde) rahat gelmiyor. Kullanabildiğimiz 1-2 pozisyon var.

Bunun dışında babymom sana tamamen katılıyorum. Hele bir de yarısı beyaz saçlarımla kendimi iyice kezban gibi hissediyorum. Okulda topuklu ile dolaşan kadınları, dip boyasını yaptırıp, fönünü çektirmiş hatunları gördükçe içim gidiyor. Fön çektiremiyorum çünkü beyazlarım çıkıyor. Bİr de saçlarım iyice cansızlaştı gibi geliyor bana. Kaşlarım da çıktı iyice, kuaföre gidip bir yoldurmam gerek... Saç boyama konusunda; bir boya buldum, içinde amonyak sıfır!!! Zaten boyayı saç kurutma makinası ile yediriyorsun, bekleyerek değil. 10 gün sonraki randevumda adama soracağım. OK derse boyamayı planlıyorum. Bir de kendi saç rengim beni çok sert gösteriyor. Beğenmiyorum.

Anneme boya işini açtım da, çok sert "hayır" dedi :) Ama doktor OK derse annemi falan dinlemiycem. Çok çirkinim bu aralar bence. Havalar ısınsa da bari renkli renkli şeyler giysek, bir şeye benzesek :)

esra bu kadarmı benzerlik olur ayol aynen bizi tarif etmişsin bizimkide aralıklıda olsa gayet güzel gidiyor ben mutlu eşim mutlu bebiş mutlu daha ne isteyeyim zati dogumdan sonra 40 yasak demi ama evriş bizi topa tutucak valla :mymeka:

slm serapcım eşim işten geliyormuş o gemeden biraz takılayım dedim amannn nasıl olsa bir gün kızları vermiyecekmiyim vermesse benim anam vermezdi gerçi vermedide eşime oda kaçırdı valla şimdiden damatları benimseyeyim diyorum malum erkek adamın erkek damatları olurmuş bizim oglan olmayınca bu sözü çok sever oldum

Bu arada ben de bugün yazlık - kışlık değiştirdim. 1 gardrop, 1 de gömme dolap olmak üzere 2 dolabımız oldu bu evde. Doruk'un giysilerine yer açtım gardropta :) Utanmasam yıkayıp ütüleyip, yerleştirceğim :)) Deterjanını, yumuşatıcısını da aldık. Tatile girelim diye bekliyorum :) Tatile girince başlayacağım.

Ayrıca mermerşai kenarı işlemeye başladım tığla. Annem ve Onur şoktalar :)) Onur hadi dizi izleyelim diyor, ben "dur şu sırayı çıkayım" diyorum :))) Adam böyle :1shok: bakıyor bana. Hayatında tığ - şiş görmemiş ki elimde...

Bu arada SERAP eğer haftaya bizim buluşmaya gelmek istiyorsan çabuk 5 kilo daha al. Yoksa seni aramıza almayız :) Bak çıtır LAL bile 11 kg almış :) Biz hepimiz 10 ar kg almışken sen utanmayacak mısın çıtır çıtır dolaşmaya yanımızda ? kaydirigubbakcemile3

evet anneler ne kadar olmaz vermem desede kızlar bi yolunu buluyo dediğin gb erkek adamın erkek damadı olur ben zaten bu lafa bayılıyorum ya ne de güzel söylemişler....

valla haklısın fasulyecim ben ara vermeden nefes bile almadan yemeğe gömüleyim şöylee bende tombik olayım biraz ne bu böle ya hiç hamile gb değilim hamile dediğin belli olur tombik olur zevki orda zaten dimi

ayyy illa 40 die bi kuralmı var yaaa kanama ne zaman biter kendimi ne zaman iyi hissedersem yaparım valla hiç bekleyememm yerimseniben
ayrıcaa senin gibi güzel bi hatundan çirkin ördek yavrusu çıkmaz şekerim merak etmeee

fasulyemmm saçının sadece diplermi beyaz ?? fön çektirip bandana taksan fular tarzında ablam öle yapıyo beyazları kapamak içinn benimki kaç yaşında beyazlar acaba fisfisfis

Merhaba kızlaar, ben geldim, ve beklenen oldu yedik fırçayı dr'dan. 4 kilo almışım 1 ayda yuh dedi, peki dedim ne diyim, bi de doktorum kibar bir insan kibarca söylüyor, o daha da insanı yerin dibine geçiriyor, yani eğdim başımı aşağı gözlerimin suyu ha geldi ha gelecek dinledim melül melül, tamam dedim, yeme dedi tamam dedim falan... :1shok:

sonra bebişe baktı ama 1 monitör var ve tabi ki dr kendisine çeviriyor arada bana da bak bu yüzü diye döndürdüyse de 3 boyutlu vs. olmadığı eski siyah beyaz ultrasonlardan olduğu için hem bir nane anlamadım hem de ayıp olmasın diye hıı aaa çok cici falan dedim... birkaç resim var ama ya karın çevresi, ya kafa çevresi, ya da uyluk kemiği gözüküyor... hiç buralara koyup da gözterilesi cinsten değil.. aman neyse dedim, sağlıklı olsun da görmesem de, uyluk kemiği fotosuyla yetinsem de olur...

kilosu 700 ile 800 gram arası birşey dedi de tam aklımda kalmadı. Normal dedi, ama sata göre 6 gün önde çıkıyoruz bazı ölçümlerde.. neyse o da normal sınırlardadır sanırım.. yine kan idrar şeker vs. testler istedi...

uyardı pinky'm... uyarılmayı sevmiyorum hele hele istediğim bazı şeyleri yemeyeceksem daha da sevmiyorum bu ara...

muayene sonrası birkaç kalp kırdım galiba ki çok üzgünüm :çok üzgünüm: yani geçmedi bir şu üstümdeki stres ve somurtkan hal :1no2:

Güzel haberlerle gelesın inşallah..

3K1M iyi haberlerini bekliyoruz cicima.s.

Güzel haberlerle gel mucize

sağolun arkideşlerim...

canım çok geçmiş olsun... uzan dinlen bol bol...

sana da geçmiş olsun canım... sağolasın...

çok güzelmiş... a.s.

hadi bakalım canım, senden haberleri bekliyoruz şimdi... inşallah artistik bir foto da kaparsın. bayılıyorum rahimiçi bebe fotolarına...

sağol aftabru, ha bu arada uyluk kemiği fotosu lazım mı :bbo:

İyi haberlerle gel biseee:)

işte geldim alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis sağolasın :)

gözünaydın canımm ayy ben onun uyluk kemiğini yerim yaa grmda maşallah nazarlardan saklasın rabbim senin doktor bide beni görse napar acaba merak ediyorum kibar kibar küfür eder heralde bu kadar kilo alınırmı diyee delikafadulden

ben biraz uzanıcam kociş gelene kadar misafirlerimde gitti dinlenmen lazım artıkın nasıl hamieysem bende anlamadım gitti hep hareket halindeyim mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…