Başaaaakkkkkk
Allahın emri ile kızını oğluma istiyorummmm..ablasıı böyleyseee kardeşiii nasıl olurrr..bak ne dicem bende çıksa çıksa kara bi oğlan çıkarr senin kızda sapsarııı ayss prenses gibi ne güzel bi çift olurlar dimeee :dance: bak bebişiii vermek istemezsen ablasınada talip olurum derler yaa kız büyük olursa zenginde olunurmuşş 5-6 yaştan bişi olmasss tmmmıı :icecream:
serap sende ne güzel hatunsun ya maşallah biz hiç sevmeyisss böle hamile tipleriii fitt hamileleriiii haberin olsunnn bol boll yeee tmmmııı şişko ollll :mymeka:
Başaaaakkkkkk
Allahın emri ile kızını oğluma istiyorummmm..ablasıı böyleyseee kardeşiii nasıl olurrr..bak ne dicem bende çıksa çıksa kara bi oğlan çıkarr senin kızda sapsarııı ayss prenses gibi ne güzel bi çift olurlar dimeee :dance: bak bebişiii vermek istemezsen ablasınada talip olurum derler yaa kız büyük olursa zenginde olunurmuşş 5-6 yaştan bişi olmasss tmmmıı :icecream:
ayol fındıgı istiyen istiyene bergamalı bir mütahitin ogluna düşünüyordum eczacı hemşom çıktı babası izmir eczacılar odası başkanı annnesi çocuk doktoru tam onlara evet demişken gözlükçü arkadaş talip oldu gözlükçü dediyesem enaz 3 dükkan ama kızım begenmedi oglanı ama küçüge şimdilik talip yok gibi evriş düşünüyordu burçini bakalım bir dogsunda bakarsın çirkin ördek yavrusu olur o zaman kaytarmayın ha kafamçokkarıştı
serap masallah cok hos hatunsun sende. bizim topigin bebisleri afet olcak die bosuna demiorum ben yahu .anaların hepsi guzel bebisler nasıl guzel olmasın
bu arada sloganınıza bayıldımmm kıslarrr ama ben kocişe gayet sarılıyorum en kötsü sırtımı dönüyorum o arkadan sarılıyooo bazende ben ona arkadan sarılıyom bebiş bi tepikliyo sırtında hissediyoo kopuyoruz gülmekten sizde öle yapın çok komikkk delikafadulden galibaa cinsel hayatı tek normal giden bismiyizzz yaaa yani sadece biraz daha ara vererek ama düzenli gidiyor gece yaşantımızzz kaydirigubbakcemile
esra bu kadarmı benzerlik olur ayol aynen bizi tarif etmişsin bizimkide aralıklıda olsa gayet güzel gidiyor ben mutlu eşim mutlu bebiş mutlu daha ne isteyeyim zati dogumdan sonra 40 yasak demi ama evriş bizi topa tutucak valla :mymeka:
inş. güzel haberlerle gelirisn canım... stress yapma doktorlarımız hep bizim için çalişio kızmaz sadece uyarır bence...
bu arada alkışlar evet yeni gelmiş bayıldıkm ya kıskandım bende koycam he çok şiriiiinalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ayy bide kolbastı yapan smile bulsalar..heee gypsym esram sık sık kullanır..1hug:
İnşallah iyi haberlerle gelirsin canım.
Oğlunu görücen annesi artıkın bi süre geçsin bari depresif halin ama sen bütünleşmişsin onla yapıştırmışsın üstüne. Bizim ruh halimiz şahane sanki yapma böyle kendine bebişe iyiyim iyiyim diye dolan bari annesi.
Güzel haberlerle gelesın inşallah..
3K1M iyi haberlerini bekliyoruz cicima.s.
Güzel haberlerle gel mucize
iki gündür şiddetli bel ağrım var kızlar.dün gece hiç uyumadım sabaha kadar yatakta dört döndüm.dün çok ayaktaydım ve anladımki bana ayakta kalmak haram...karnımın alt kısmınada bir ağrı girdi allahım beterinden sakla sabaha kadar ödüm koptu birşey olacak diye.şükür şimdi iyiyim ama belim hala berbat...uzanacağım şimdi.kib
helin evriş maşallah bebişlere büyümüş kuzucuklar
bu arada bende antibiyotiğe başladım kızlar baya kötüyüm şöyle bi bakayım dedim
yeni gelenler hoş gelmişlre doktora gidenlerde güzel haberlele gelirler inşallah
Çocuğumuz bir zamanlar sadece harflerini söyleyebildiğimiz bir dua idi. Bedeninin hiçbir ayrıntısını bilmeden istedik çocuğumuzu. Hiçbir duygusunu tanımadan istedik çocuğumuzu. Adını ile koymadan istedik. Sonra geldi. Gönderildi. Doğdu. Çocuğumuz oldu. En sevdiğimiz oldu. Kalbimize sokuldu. Sevdik onu. Herkesten çok sevdik. Sadece harflerini fısıldamıştık oysa: "Ç-O-C-U-K". Yaratıcımız harfleri bizim için bir araya getirdi. Duamıza en güzel biçimi verdi. Çocuğumuz kabul edilmiş en güzel duamız oldu. s.demirci
paylaşmak istedim....
hadi bakalım canım, senden haberleri bekliyoruz şimdi... inşallah artistik bir foto da kaparsın. bayılıyorum rahimiçi bebe fotolarına...
İyi haberlerle gel biseee:)
mucizemmm geldinmiii doktora gidicektin dimiii ??
ayyy illa 40 die bi kuralmı var yaaa kanama ne zaman biter kendimi ne zaman iyi hissedersem yaparım valla hiç bekleyememm yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?