sorma canım evrişim sen yokken arada geçiştirelim dedik yakalanıverdik ama bis sadece anne değilizki( çok hoş tombikmi tombik hamis değilmyihihoyyytz) ve çıtır hatunlarız sevilmeye ihtiyacımıs varrrrrrrrrrrBir de bakıyorum libido tavanlarda yine topikte.. herkes saldırı pozısyonunu almıs.. :)))) soguk duş alın hanımlar.. kendınıze gelırsınızz,nedır bu yaff.. adamlar sakinn,kadınlar sapıtıkk.. dunya tersıne mı donuyor neeaaa kaydirigubbakcemile3
bende polis eşiyim kocişde gece nöbetine gitti yani kızım durduğu sürece takılıcam burayaevriş, gelgit, keops35+, LalEce, sakaleynmaster slm hepinize kızlarrr ben geldimmm birazdan eşim gidicek iyice takılırım geçmişi okumaktan yazamadım yaaaavvvv
çabuk gellllllllllllllllllllldelikafaduldenSelam Serap.. bende dısarıdayım su an.. eve gıdınce takılırım sıze.. sımdılık opuyorum hepınızı.
ayyy illa 40 die bi kuralmı var yaaa kanama ne zaman biter kendimi ne zaman iyi hissedersem yaparım valla hiç bekleyememm yerimseniben
ayrıcaa senin gibi güzel bi hatundan çirkin ördek yavrusu çıkmaz şekerim merak etmeee
fasulyemmm saçının sadece diplermi beyaz ?? fön çektirip bandana taksan fular tarzında ablam öle yapıyo beyazları kapamak içinn benimki kaç yaşında beyazlar acaba fisfisfis
3k1m hoş geldin maşallah bebişede güzel haberle gelmene sevindim
canım 4 kilo gerçekten çok toplmda ne kadar aldın
3k1m ne güzel bebişini görmüşsün bugün kilo hızlı almışsın ama olsun ya biraz dikkat edrsin bebeğinden gzel haberler var ya boşverrr gerisini
sakaleynmaster bende bu gece yalnızım ama gene senin kızın var ve karnında bebişin var..bnde gece boyu takılırım artıkk:lepi:
bende bu gece yalnızım ama gene senin kızın var ve karnında bebişin var..bnde gece boyu takılırım artıkk:lepi:
ama senin de bebişin var karnındaa :1hug:
bended 12 oldu ama hafta farkı var dikkatli beslenmek en önemlisi temmuz annelerinde bir arkadaş vardı çok az kilo almıştı hemen hemen aynı haftadaydık ama sadce 4 kilo almıştı kasılmaları başlamış ve hastanede yatıyormuş şimdi aslında herşeyin olması gerektiği gibi olması gerek hamilelik bu kilo alıcam diyede yanlış beslenmeye gerek yok sanırım rahat olun ben kızımda 20 kilo aldım daha 10 kilosu hastaneden çıkmadan 3 gün içinde gitti öyle bir gidiyorki onun için tamam dikkat edelim ama abartmayalım derim
arkadaşaımızada geçmiş olsun kızışı ve kendisi şimdi iyiymiş bu arada
tabi olayını tam olarkta sorununu bilmiyorum ben sadece kilo ile ilgili yorum yapmak adına yazdı yanlış anlaşılmasın
evet kızımla başbaşa kaldık biraz onunla konuşuyorum biraz sizinle yazılanları falan okuyorumki şimdiden alışsın size dimi:roflol:
sakaleynmaster dediği gb kiloyu takma ama bence toplamda 10 bence çok değil ben hamilelikte 30 kilo alanları bile biliyorum normali 8-12 arası değilmi
valla haklısın fasulyecim ben ara vermeden nefes bile almadan yemeğe gömüleyim şöylee bende tombik olayım biraz ne bu böle ya hiç hamile gb değilim hamile dediğin belli olur tombik olur zevki orda zaten dimi
fasulyemmm saçının sadece diplermi beyaz ?? fön çektirip bandana taksan fular tarzında ablam öle yapıyo beyazları kapamak içinn benimki kaç yaşında beyazlar acaba fisfisfis
toplamda 10 oldu aldığım kilo sakaleyncim... sağolasın, teşekkür ederim canım..
hoşgeldin seerni yeniden..benim de sırt ağrılarım çok arttı..ansızlık ilaçla önlenebilecek bir durum iyiki..sen biraz olsun yatabiliyorsun demek ki yüzüstü ben düşünemiyorum bile.merhaba kızlar ben eskisi gibi giremiyorum artık sırt ağrısı falan bitiriyo
gizzecim teşekkür ederim canım atlattık gripi sanırım kansızlık çoğu hamilede çıkyo bendede çıktı biraz çok dert etmeyin kızlar
gece zor yatıyorum artık birazcık karnımın üstüne yatsam bebiş başlıyo tekmelemeye hemen düzelmek zorunda kalıyorum doğurana kadar rahat uyuyamicaz artık heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?