2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

sağol esracım, geçen ay sadece 1 kilo almıştım ama bu ay farkındayım yani iştahım abardı kabardı bişeyler oldu da 4 kilo çokmuş olmazmış sonra ne yaparmışım daha 3 ay varmış... e haklı tabi de... işte... ben de mahzun kaldım öyle oralarda :1shok: bir de diyorum ya kibar bir insan yani kızsa söylense o kadar takmayacağım kafama da, o kibarlık altında ezildim çok senağlama

haaaaaa!! bir de eleviti haftada 2 ye düşürdük! Bunca kilodan sonra anca 2 tane alabilirmişim haftada. Bu arada toplamda 84'üm merak edenler olabilir.

sana kolbastı smiley'si mi sipariş edecekti pinky ne oldu :) nedir bacım senin bu kolbastı aşkın :)

sorma canım evrişim sen yokken arada geçiştirelim dedik yakalanıverdik ama bis sadece anne değilizki( çok hoş tombikmi tombik hamis değilmyihihoyyytz) ve çıtır hatunlarız sevilmeye ihtiyacımıs varrrrrrrrrrr
evriş, gelgit, keops35+, LalEce, sakaleynmaster slm hepinize kızlarrr ben geldimmm birazdan eşim gidicek iyice takılırım geçmişi okumaktan yazamadım yaaaavvvv
bende polis eşiyim kocişde gece nöbetine gitti yani kızım durduğu sürece takılıcam buraya
Selam Serap.. bende dısarıdayım su an.. eve gıdınce takılırım sıze.. sımdılık opuyorum hepınızı.
çabuk gellllllllllllllllllllldelikafadulden

mevzu aslında kanama meselesi canım benim 30 gün dolmamıştı bittimişti kanamam ama kendini nezaman hazır hissedersen o zaman en uygunu a.s
tıbbi olarakta 40 günde rahim eski halini alıyormuşya sen ne yaparsan yap gerçekten ancada öyle 40 gün doluyo geçiyor kanama dursa bile mirmirmirmir

3k1m hoş geldin maşallah bebişede güzel haberle gelmene sevindim
canım 4 kilo gerçekten çok toplmda ne kadar aldın

3k1m ne güzel bebişini görmüşsün bugün kilo hızlı almışsın ama olsun ya biraz dikkat edrsin bebeğinden gzel haberler var ya boşverrr gerisini
sakaleynmaster bende bu gece yalnızım ama gene senin kızın var ve karnında bebişin var..bnde gece boyu takılırım artıkk:lepi:

3k1m hoş geldin maşallah bebişede güzel haberle gelmene sevindim
canım 4 kilo gerçekten çok toplmda ne kadar aldın

toplamda 10 oldu aldığım kilo sakaleyncim... sağolasın, teşekkür ederim canım..

sağolasın serapcım... evet hızlı aldık farkındayım :bbo:

bended 12 oldu ama hafta farkı var dikkatli beslenmek en önemlisi temmuz annelerinde bir arkadaş vardı çok az kilo almıştı hemen hemen aynı haftadaydık ama sadce 4 kilo almıştı kasılmaları başlamış ve hastanede yatıyormuş şimdi aslında herşeyin olması gerektiği gibi olması gerek hamilelik bu kilo alıcam diyede yanlış beslenmeye gerek yok sanırım rahat olun ben kızımda 20 kilo aldım daha 10 kilosu hastaneden çıkmadan 3 gün içinde gitti öyle bir gidiyorki onun için tamam dikkat edelim ama abartmayalım derim
arkadaşaımızada geçmiş olsun kızışı ve kendisi şimdi iyiymiş bu arada
tabi olayını tam olarkta sorununu bilmiyorum ben sadece kilo ile ilgili yorum yapmak adına yazdı yanlış anlaşılmasın

ama senin de bebişin var karnındaa :1hug:

evet kızımla başbaşa kaldık biraz onunla konuşuyorum biraz sizinle yazılanları falan okuyorumki şimdiden alışsın size dimi:roflol:
sakaleynmaster dediği gb kiloyu takma ama bence toplamda 10 bence çok değil ben hamilelikte 30 kilo alanları bile biliyorum normali 8-12 arası değilmi

evet sakaleyncim, sen benden 3 hafta öndesin, dolayısıyla benim 10 senin 12 almış olman normal... yani benim 10 çok çok iyi bir rakam değil ama olsun, dediğin gibi kasmaya gerek yok... ben de sorun etmiyorum zaten ama dr. bak çok kilo alırsan doğuma kadar ellerin ayakların şişer, bebeğe de faydası olmaz, doğum da kolay olmayabilir tarzında anlatınca moralim bozuldu. Haklı yani ne diyeyim ki...

Temmuz annesi arkadaşa da geçmiş olsun inşallah bir sorun kalmamıştır.

evet canım alışsın bize de kaydirigubbakcemile5

sanırım 15 e kadar normal sınırlarda sayılıyor... ama emin değilim..
tabi esas son aylarda bebeğin de aldığı kilo artacağı için, bizim kilomuz da daha hızlı artacak. İşte dr da bu hızlı artışa biraz fren yapmak istiyor haklı olarak. yasakkelime

3k1m gözün aydın bebişin iyiymiş işte kilo alacağız tabi bende almadım almadım bu ay verdiğim bütün kiloları aldım.yanı sanırım normal bu ay alınması gerekiyor CADIARZU

valla haklısın fasulyecim ben ara vermeden nefes bile almadan yemeğe gömüleyim şöylee bende tombik olayım biraz ne bu böle ya hiç hamile gb değilim hamile dediğin belli olur tombik olur zevki orda zaten dimi

tabe canım. Al sen, sonra 3K1M gibi azar işit :)

fasulyemmm saçının sadece diplermi beyaz ?? fön çektirip bandana taksan fular tarzında ablam öle yapıyo beyazları kapamak içinn benimki kaç yaşında beyazlar acaba fisfisfis

Yok canım elini tepene koy, oralarının dipleri beyaz sadece. Önlerim beyaz değil. At kuyruğu yapınca beyaz falan görünmüyor ama, at kuyruğu ve temizlikçi kadın modeli dışında (kelebeklerle tutturulmuş saç) bişi yapamıyorum. Oysa ben saçımla çok oynarım.

toplamda 10 oldu aldığım kilo sakaleyncim... sağolasın, teşekkür ederim canım..

Benim gibi yaklaşık her ay 2 şerden alsaydın 9 kilo, alışırdın her gittiğinde azar işitmeye ve artık yalama olup böreğe tatlıya devam ederdin :)))) Bebişin iyiyse, şeker tansiyon problemin yoksa korkma. Sonradan vericez artık napalım. Zaten bebişler verdirecek bize. Buna inanıyorum ben. (ya da inanmak istiyorum diyelim) Bu arada gözün aydın canım, bebişin iyiymiş :)

hoşgeldin seerni yeniden..benim de sırt ağrılarım çok arttı..ansızlık ilaçla önlenebilecek bir durum iyiki..sen biraz olsun yatabiliyorsun demek ki yüzüstü ben düşünemiyorum bile.
mucizem valla bebiş tosuncuk gibi eminmisin 700-800 dediğine..yanlış anlamışsındır şeker..ama normal sınırlar içindedir bilemem ben..ben tam 23te gittiğimde 550 grdı ve tam satoyla uyumlu demişti doktor.belki 2 hafta farkediyordur..

banuu, başak 35+, bitanecix, gelgit, gypsyesra, tazefasulye+, zeytin2007 işte yakaladımm sizi napıyosunuz bakiyym

yüzüstü yatmayınkaydirigubbakcemile arkadaşlar sol yatış öneriliyor sebebi bebeğe tam kan akışı sol yatışla sağlanıyor birde sol yatışta böbrekler daha iyi çalışıyor ve ödem olmuyor
karaciğerde sağda olduğu için sol yatışta onada yük binmiyor Çok üzgünüm çoooksengözlerimebaksanab

iyim serap kocişi bekliyorum siparişlerim vardı gunduz uğrayıp bırakacaktı ama bırakmadı halbukı dun gece söylemiştim kıyamadığım için yollamamıstım.şimdide eziyet yapacağım ve getirdiklerinin sadece tadına bakıp atacağım biraz inadım bu huyum çok kötü ama bana yaşattığının bedelini ödemelikötükedihüso

yok yok yüzüstü yatmıyoruz ama uyandığımızda kendimizi yüzüstü uyur yanı uyanık buluyoruz işte anla canım yahuu..bilinçli değil yatış pozisyonumuz ama bir bacak herzaman dizlerimizden kırıyoruz yanı göbek hava alacak şekilde oluyor ama bebiş rahatsız oluyor yinede hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…