iyim serap kocişi bekliyorum siparişlerim vardı gunduz uğrayıp bırakacaktı ama bırakmadı halbukı dun gece söylemiştim kıyamadığım için yollamamıstım.şimdide eziyet yapacağım ve getirdiklerinin sadece tadına bakıp atacağım biraz inadım bu huyum çok kötü ama bana yaşattığının bedelini ödemelikötükedihüso
Boşver uyusun Kuzey'in. Doğduktan sonra bol bol seni uyutmayacak nasıl olsa...Maşallah oğluşa..Sağlıkla al kucağına..
slm kızlar. evrişçim helincim bebişlerinize nazar değmesin. tosuncuklar. löp löp yağ dolsun bacakları da çıkınca ısıralım.:
evris cıtır tazem yazıo die suclu oluyo aslında hepimiz onun kadar duskunuz:) ee bu cocukları leylekler getirmedi dimi :)) hemde hayatın gercegi , olmadıgı zaman kendimizi kadın gibi hissetmioruz ister hamile olalım ister normal :))
Başaaaakkkkkk
Allahın emri ile kızını oğluma istiyorummmm..ablasıı böyleyseee kardeşiii nasıl olurrr..bak ne dicem bende çıksa çıksa kara bi oğlan çıkarr senin kızda sapsarııı ayss prenses gibi ne güzel bi çift olurlar dimeee :dance: bak bebişiii vermek istemezsen ablasınada talip olurum derler yaa kız büyük olursa zenginde olunurmuşş 5-6 yaştan bişi olmasss tmmmıı :icecream:
ayol fındıgı istiyen istiyene bergamalı bir mütahitin ogluna düşünüyordum eczacı hemşom çıktı babası izmir eczacılar odası başkanı annnesi çocuk doktoru tam onlara evet demişken gözlükçü arkadaş talip oldu gözlükçü dediyesem enaz 3 dükkan ama kızım begenmedi oglanı ama küçüge şimdilik talip yok gibi evriş düşünüyordu burçini bakalım bir dogsunda bakarsın çirkin ördek yavrusu olur o zaman kaytarmayın ha kafamçokkarıştı
Valla kısmet olursa alarımmm tabiki de.. sonucta sözü aldım.. herkes ıstedıgı kadar mıyavlasın,söz benim.. ablasına bakınca kardesıne karsı umutlarım buyuk halıyle :)))))
Topiğimizin en yüksek libidolu insanı geldi ve konuya el atacak izninizle :)) Kızlar bizde de işler kesat. Mustafa gitti diye bir kutlama yaptık ama, o kadar. Zaten benim adam ta Çiğli'de çalışıyor. Günde yaklaşık 4 saati yolda geçiyor. Eve geldiğinde cılkı çıkıyor, bir de ben çıkarmıyorum :) GYPSY ne güzel sizin hiç sekteye uğramamış :) Bir de Onur bana bir şey demiyor ama, adamcağızın ödü kopuyor. Aynen dediğiniz gibi, günde 50 defa yanağımı sıkıyor, öpüyor, kokluyor, karnımı okşuyor... Benim sloganım da yanağımı değil, popomu sık :) :lepi: Bir de çok tuhaf, her zaman hoşlandığımız pozisyonlar (göbeğim engel olmadığı halde) rahat gelmiyor. Kullanabildiğimiz 1-2 pozisyon var.
Bunun dışında babymom sana tamamen katılıyorum. Hele bir de yarısı beyaz saçlarımla kendimi iyice kezban gibi hissediyorum. Okulda topuklu ile dolaşan kadınları, dip boyasını yaptırıp, fönünü çektirmiş hatunları gördükçe içim gidiyor. Fön çektiremiyorum çünkü beyazlarım çıkıyor. Bİr de saçlarım iyice cansızlaştı gibi geliyor bana. Kaşlarım da çıktı iyice, kuaföre gidip bir yoldurmam gerek... Saç boyama konusunda; bir boya buldum, içinde amonyak sıfır!!! Zaten boyayı saç kurutma makinası ile yediriyorsun, bekleyerek değil. 10 gün sonraki randevumda adama soracağım. OK derse boyamayı planlıyorum. Bir de kendi saç rengim beni çok sert gösteriyor. Beğenmiyorum.
Anneme boya işini açtım da, çok sert "hayır" dedi :) Ama doktor OK derse annemi falan dinlemiycem. Çok çirkinim bu aralar bence. Havalar ısınsa da bari renkli renkli şeyler giysek, bir şeye benzesek :)
Topluca gülüyorumm, ama hepsıne tek tek güldüm okurken:)) hamıleyım de boyle ayrıntılı yazıyım didimm :))) kaydirigubbakcemile3
sorma canım evrişim sen yokken arada geçiştirelim dedik yakalanıverdik ama bis sadece anne değilizki( çok hoş tombikmi tombik hamis değilmyihihoyyytz) ve çıtır hatunlarız sevilmeye ihtiyacımıs varrrrrrrrrrr
bende polis eşiyim kocişde gece nöbetine gitti yani kızım durduğu sürece takılıcam buraya
çabuk gellllllllllllllllllllldelikafadulden
mevzu aslında kanama meselesi canım benim 30 gün dolmamıştı bittimişti kanamam ama kendini nezaman hazır hissedersen o zaman en uygunu a.s
tıbbi olarakta 40 günde rahim eski halini alıyormuşya sen ne yaparsan yap gerçekten ancada öyle 40 gün doluyo geçiyor kanama dursa bile mirmirmirmir
kaydirigubbakcemile3 siz var ya öldüreceksiniz beni kaydirigubbakcemile3
aaaaa kimse yok haftasonu herkes kocasıyla geçiriyodur
Ahh kıyamam sana.. eşin yine mi nöbetçi yoksa??
Göbek deliği ağrım var arkadaşlar.. bi Petrik te okudum bu ağrı olayını.. netten baktıgım kadarıyla rahim buyumesınden dolayı kaynaklanıyormuş, bazen cıddı cıddı sızlıyor.. neyse ki tadsız bişi değil.. şükür.
Naber kuşum? göbek deliğim ağrımıyor ama kararmaya başladı. Nerlerdeydin sen bakayım?
yya evrişcim gene nöbetçi yalnızım gene bi kızım var bi ben o da babası yok die pek hareketli değil aaaa ağustos gelse artık
gypsyesra, keops35+, tazefasulye+ buarada slm kızlar sizde gelmişsiniz ama ben yatıcam artık bekle bekle kimse gelmedi siz geldiniz ama benimde uykum geldii maleseff
merhaba,iyi geceler.ben de yorgunum,birazdan kaçarım. mirmirmirmir
evet evriş sorma neyse 25 hafa bitti az kaldı artık ağustosa neyse ben çıkıyorum yarın görüşürüzzz öpüldnüz byee
Hadi Serap hep burada onu anlıyorum da.. Nevin hn.. ıkı dakka kalıver be kadın, yasıyor musun, napıosun?? cuma gunu gorucem senı ama, ön calısma yapalım sımdıden :))
Ya ben hani demiştim ya, arkadasım beşik verecek dıye.. onu almaya gıttık arkadaslara.. onları hallettikk falan.. o beşiğe yeni örtü almak ıstıyorum Burcum.. o yuzden Kemeraltına ınmem gerek.. onun bebişi kızdı, ortu halıyle pembe.. mavi ortu almam gerek.. bir de pazardan Kuzey e nevresım takımı aldım ben cuma gunu babasıyla.. gercekten guseldı.. 20 tlsı na maloldu.. Alman marka nevresim takımı, taş gibiydi Burcu, sana da göstereyim onlardan gittiğimizde.
Sen ne yaptın?
.
canım,özür dilerim.bütün gün temizlik yaptım,yoruldum.yoksa ben burada vakit geçirmekten büyük zevk alıyorum (korkarım bunu pek belli edemiyorum)
Şeniz :1hug: a.s. :asigim:
Aaa süpermiş. Ben de alayım. Kemeraltı projesi bizim de var. Muhtemelen çarş 3 ten sonra... Sen de gel? Yazlık - kışlık değişimi yaptım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?