2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

3 ten sonra gec olur be annem.. aksama kalınır, neyse konusurus, bu arada şu mermersahı kenar ısleme olayını bana da ogretırsen cok sevınırım Burcum ya.. bende kendım yapmak ıstıyorumm...

akşa hava geç kararıyo ya.. 4 te konakta olsak 3-4 saat gezebiliriz dedik.. Uyarsa gel. Konuş Öziyle.. Kenar işleme olayını gösteririm, zevkle :) Senin o salyalı ağzını yarim ben diye diye, sabırla... Gerçkten pek keyifli :)

Ay çok iyi fikir.. Kesin söyle :) Ne var ne yoksa getirsn. Gerçi benm sıpanın bir yığın pikesi ve battaniyesi oldu şimdiden :) Olsun. Oyun minderi lazım. Nevresim lazım...

Çarsamba pazar yapyıoruz ya.. bır de carsı yı benım bunye zor kaldırır.. derdım o.. neyse bı o zaman gelsın konsuuruss tabe..

Pazartesı kan, ıdrar,şeker vermeye gidiyorum Burcum.. doktor kendısı alacakmıs testlerı hastanede, onun yanınıza gıdecegız, bakalım bızım pıyangoya ne vuracak??

Salyalı agzını yirim diye diye işleniyor ole mı?? kaydirigubbakcemile3 yerim ben seni yaa..

Ay çok iyi fikir.. Kesin söyle :) Ne var ne yoksa getirsn. Gerçi benm sıpanın bir yığın pikesi ve battaniyesi oldu şimdiden :) Olsun. Oyun minderi lazım. Nevresim lazım...

Bak oyun mınderınden soyleyeyım getırsın.. cunku sadece bana getırecektı bır tane.. malları gercekten cok guzel.. Ozgur bıle kendını kaybettı adam gorunce mallarını :)))

:teytey:bugün toopi ben açam barii hayırlı pazarlar olsun efem topimizin tüm güzel anne adaylarına kocamannn günaydınnnnnnnnnnnnn güneşin dogdugu yerden slmmmmmmmm olsun

sıcak karşilama için teşekür ederim öncelikle ne güzel topikte polis eşide çok :sm_cool:

MORLAVANTA hoşgeldin cicim. Şimdi sen bize bakma, bizim burası -zamanla göreceksin- kimsenin kimseyi kasmadığı, benim de üstün (!) katkılarımla gayet large bir topik. Kimse kimseye küsmez, herkes birbirini hoşgörmeye çalışır. Bu topikte küsmek yasaktır. Bu nedenle (bak Serap'a) sen dal muhabbete bir yanından özel ilgi bekleme, buyur, istediğin yere geç otur :) [/QUOTE]
günaydın fasülyecim hoşbulduk küsarmiyim hiç ilgi çekmeye çalıştım azcık:jeyyar:
ablasıtamam şeker en güzel yere geçtim oturdum dogurana kadar kalkmıycam:lepi:

yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz epey izmirli oldu yahu ..bu arada en son gelen morlavantaydı sanırım sende hoşgeldin öyle alınganlık yapma şeker dal konuya .. görceksin kısa zamanda alışırsın sende ..anlat bakalım nerdensin bebeiş ilkmi kız mı erkek mi?vs vs vs....
birde uzun zamndır takip edip yazamamanızı anlıyamıyorum ya hepimizi tanımışsındır artık ama ben duramazdım valla öle uzakdan okuyp okuyup çıkmaya..

hoşbulduk güzelim evet bebegim ilk olacak erkek bekliyoruz insallah sag saglım alırız kucamıza 25+5im sırnaşıkşey güzel soru valla her kayıt denemende yazdıgım rumuzumu kabul etmiyordu k.k bende vazgeçiyordum bigün bayya bi ugraştım en sonunda morlavantayı kabul ettire bildim:lepi:artık aranızdayım inşallaha.:1hug:

aramıza hoşgeldin morlavanta arkadaşlarımın dediği gibi hemen dal konulara bak göreceksin burda herkes kardeş gibi

minnoşlar gunaydın, ben ızmirdeyıi nihayet,, annemlerde milattan onceden kalan bir bilgisayar var onunla girmeye calsıyorum o yuzden pek kolay olmadı internete girmek,,
sızlerı ozledim, 2 gündür girememeiştim,,,
ben ve bebişim çok iyiyizzz,,
fırsat bulursam annemlerden tekrara girerim,burda kapanın elinde kalıyorum iki gündür,,
Evrim sana yolladığım tel çalışıyor,açıldı,yrn ararım seni,,,
hepinizi çok öptüm,,,

günaydın ve de iyi pazarlar tüm annelere. bugün hava cok güzel tam pazara yakışır güzellikte ama ben malesef temizlik yapmak zorundayımÇok üzgünüm çoook

Günaydın kızlar. İzmir'in güzeli, hoşgeldina.s.E olacak o kadar kapanın elinde kalma. Özlemiştir herkes seni:1hug:

günaydın kıslar mor lavanta hoş geldin sendemi polis eşisin canım arttık baya ama hepimiz bir yerdeyiz :içelim:
ankarada hava süper ama kocişim görevden geldi yatmak zorunda artkın onun yatıp kalkmasını bekliyeces kalkınca bişeyler yaparız alkisalkisalkisalkisalkisalkisCADIARZU

bendede var azcık azcık acıyo hatta
doktordan güzel habrelerle gelicen evrişimalkisalkisalkisalkisalkisalkis bal şekerimiz sadece esrakomuz oda fit hamile olarak kalcek be anam:jeyyar:

oh hoş geldin canım senden mutlusu yoktur şimdi doya doya hasret gider gez kaydirigubbakcemile5

Günaydın kıssslar,

3K1M, gözün aydın canım. Tosununa da maaşallah Herşeyin yolunda olmasına da sevindim. Kiloyu da bence çok dert etme. Benim kuzenim toplamda 30 kilo almıştı. Heryeri de ödemden şişmişti. Ama çok rahat bir normal doğum yaptı kızı da maaşallah 4.150 kg doğdu. Şimdi eski kilosunda.... O yüzden ben de çok kiloma dikkat etmiyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ne güssel örnek oluyorum di mi?

Evriş senin de sonuçların güssel çıkar inşallah...

Bir blmecem var bugün sizee. Rüyamda pikniğe gitmişiz ailecek ama çok kalabalığızzzz. Pikniği de dağda bayırda deil tarla kenarında yapıyoruz. Ama inanılmaz bir traktör gürültüsü var. Nasıl rahatsız ediyorr.. En sonunda dayanamıyorum diyorum ki "Biri şu traktörü sustursunnnnn" Sonra traktör susuyor ve ben uyanıyorum...

Bilin bakalım bu traktör kim???????????:CüvCüv:

kim kim bebişinmi :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…