3 ten sonra gec olur be annem.. aksama kalınır, neyse konusurus, bu arada şu mermersahı kenar ısleme olayını bana da ogretırsen cok sevınırım Burcum ya.. bende kendım yapmak ıstıyorumm...
Burcu o adam cok gusel seyler getırmıstı bu hafta.. hatta ılerıkı haftalarda daha cok cesıt getırıcem dedı.. havlu aldık yıne bır tane daha.. taş gıbı havlular, sana aldıgımızın desenlılerı falan gelmıs, yorganlar gelmıs, kendınden desenlı falan.. pike takımları vardı adamda cesıt cesıt.. haftaya da getırırse emınım kızlar bayram edecek :))) hatta Ozgur adamın telefonunu aldı, oyun mınderı getırecek Meryem e onu hatırlatmak ıcın.. ben adama dıyeyım ki, kafile geliyor, sen ceşit getir :)) nası ama :)))
akşa hava geç kararıyo ya.. 4 te konakta olsak 3-4 saat gezebiliriz dedik.. Uyarsa gel. Konuş Öziyle..Kenar işleme olayını gösteririm, zevkle :) Senin o salyalı ağzını yarim ben diye diye, sabırla... Gerçkten pek keyifli :)
Ay çok iyi fikir.. Kesin söyle :) Ne var ne yoksa getirsn. Gerçi benm sıpanın bir yığın pikesi ve battaniyesi oldu şimdiden :) Olsun. Oyun minderi lazım. Nevresim lazım...
bendede var azcık azcık acıyo hattaGöbek deliği ağrım var arkadaşlar.. bi Petrik te okudum bu ağrı olayını.. netten baktıgım kadarıyla rahim buyumesınden dolayı kaynaklanıyormuş, bazen cıddı cıddı sızlıyor.. neyse ki tadsız bişi değil.. şükür.
doktordan güzel habrelerle gelicen evrişimalkisalkisalkisalkisalkisalkis bal şekerimiz sadece esrakomuz oda fit hamile olarak kalcek be anam:jeyyar:Çarsamba pazar yapyıoruz ya.. bır de carsı yı benım bunye zor kaldırır.. derdım o.. neyse bı o zaman gelsın konsuuruss tabe..
Pazartesı kan, ıdrar,şeker vermeye gidiyorum Burcum.. doktor kendısı alacakmıs testlerı hastanede, onun yanınıza gıdecegız, bakalım bızım pıyangoya ne vuracak??
Salyalı agzını yirim diye diye işleniyor ole mı?? kaydirigubbakcemile3 yerim ben seni yaa..
minnoşlar gunaydın, ben ızmirdeyıi nihayet,, annemlerde milattan onceden kalan bir bilgisayar var onunla girmeye calsıyorum o yuzden pek kolay olmadı internete girmek,,
sızlerı ozledim, 2 gündür girememeiştim,,,
ben ve bebişim çok iyiyizzz,,
fırsat bulursam annemlerden tekrara girerim,burda kapanın elinde kalıyorum iki gündür,,
Evrim sana yolladığım tel çalışıyor,açıldı,yrn ararım seni,,,
hepinizi çok öptüm,,,
Günaydın kızlar. İzmir'in güzeli, hoşgeldina.s.E olacak o kadar kapanın elinde kalma. Özlemiştir herkes seni:1hug:
kim kim bebişinmi :uhm:Günaydın kıssslar,
3K1M, gözün aydın canım. Tosununa da maaşallahHerşeyin yolunda olmasına da sevindim. Kiloyu da bence çok dert etme. Benim kuzenim toplamda 30 kilo almıştı. Heryeri de ödemden şişmişti. Ama çok rahat bir normal doğum yaptı kızı da maaşallah 4.150 kg doğdu. Şimdi eski kilosunda.... O yüzden ben de çok kiloma dikkat etmiyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ne güssel örnek oluyorum di mi?
Evriş senin de sonuçların güssel çıkar inşallah...
Bir blmecem var bugün sizee. Rüyamda pikniğe gitmişiz ailecek ama çok kalabalığızzzz. Pikniği de dağda bayırda deil tarla kenarında yapıyoruz. Ama inanılmaz bir traktör gürültüsü var. Nasıl rahatsız ediyorr.. En sonunda dayanamıyorum diyorum ki "Biri şu traktörü sustursunnnnn" Sonra traktör susuyor ve ben uyanıyorum...
Bilin bakalım bu traktör kim???????????:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?