kim kim bebişinmi :uhm:
herkese merhaba,
MORLAVANTA,hoşgeldin aramıza,sağlıkla kavuş bebeğine inşallah...
NORRAA,hoşgeldin,senin şerefine hava da düzeldi.iyi gezmeler...
GİZZE,korkarım o traktör sendin canım,o susunca sen uyandığına göre...
Yok canım daha ii tahminler bekliyorum delikafadulden
Ben de iim canım. Dışarısı çok güssel tam gezmelik ama ben bu pazarı evde ütüyle geçiricem galibaaabenneyaptımkibenneyaptımki Dağ kadar ütüm var... Sen napiyorsun?
günaydın cnmgünaydın eftelya
valla beni sorma ben bugün bunalımdayım hava çok güsel pazar pazar herkes dışarda ben evde pinekliyorummmmmmmÇok üzgünüm çoookGünaydınn Sakaleyn, Günaydın Eftelyaaa. Nasılsınız?
slm kızlarr
gizze ben bu bilmeceden hiç bişi anlamadım -tatlicadiarzu-
eşinmi horluyordu yoksa:dance:kim kim bebişinmi :uhm:
Evet canımmm.. delikafaduldendelikafadulden İnanamıyorum kendime. Ben horlamazdım aslında eşimde horladığımı sölememişti. Ama önce çok şaşırdım sonra çok güldüm :roflol: Ama burnum tıkanmışşş sebebim vaaaarrr
Bu arada mayıs anneleri topiğini okuyorum. Nisanda doğum yapan anneleri.. Çok tatlı yafruları var hepsinin. Maaşallah... Rabbim bizede o günleri göstersin inş..:Saruboceq:
Biz de temmuzun başından doğurmaya başlayacak mıyız acaba?
günaydın cnm
valla beni sorma ben bugün bunalımdayım hava çok güsel pazar pazar herkes dışarda ben evde pinekliyorummmmmmmÇok üzgünüm çoook
Traktör benmişim canım yaaaaa. Kendi horultumu rüyama traktör diye sokmuş beynimmm. Nasıl yaratıcı bir beynim var di mi?sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
Aynen canım ben de bugün evdeyim puffffff-tatlicadiarzu- Birazdan eşini kandır da dışarıya çıkın bari siz ben evde ütü yapıcammmYardıma gelen arkadiş olur mu acaba bana?
Yok canım daha ii tahminler bekliyorum delikafadulden
Ben de iim canım. Dışarısı çok güssel tam gezmelik ama ben bu pazarı evde ütüyle geçiricem galibaaabenneyaptımkibenneyaptımki Dağ kadar ütüm var... Sen napiyorsun?
ayy ne güsel söledinde eşim 7 gitti işe o hafta sonuda gidio kendi işi ama sezon açıldığı için hafta sonu kalmıo evde benimde bi ton ütüm varr ben en iisimi bendekileride alıp sana geliyim beraber yapalım konuşa konuşa daha ii geçer vakit:1hug:Aynen canım ben de bugün evdeyim puffffff-tatlicadiarzu- Birazdan eşini kandır da dışarıya çıkın bari siz ben evde ütü yapıcammmYardıma gelen arkadiş olur mu acaba bana?
Evet canımmm.. delikafaduldendelikafadulden İnanamıyorum kendime. Ben horlamazdım aslında eşimde horladığımı sölememişti. Ama önce çok şaşırdım sonra çok güldüm :roflol: Ama burnum tıkanmışşş sebebim vaaaarrr
Bu arada mayıs anneleri topiğini okuyorum. Nisanda doğum yapan anneleri.. Çok tatlı yafruları var hepsinin. Maaşallah... Rabbim bizede o günleri göstersin inş..:Saruboceq:
Biz de temmuzun başından doğurmaya başlayacak mıyız acaba?
eşinmi horluyordu yoksa:dance:
bende horluoyormuşum mirmirmirmirkaçgündür burnum tıkalı zaten zor nefes alıyorum halada öyle doğal olarakta ağzım kuruyor ve horluyorum eşim hiç bişey demedide kızım ve abim bizdeydi geçen o duymuş-tatlicadiarzu-:1shok:
kim bu traktör hadi söyle eşinmi kaynananmı :uhm:
ne güsel siz bitirdiniz benim eşimde gitmedi askere keşke gitseydide 3 haftası kalsaydı bebek doğunca daha zor olacak sanırım ama inş şu bedelli askerlik çıkarda bende bu dertten kurtulurumYukarıda da yazdım benmişim kısslar yaf.. Eşim olsa keşke de uyuyamasam razıyımmm. Eşim askerde benimsenağlama Ama az kaldı son 3 haftaya girdik. Önümüzdeki pazar deil ondan sonraki değil ondan sonraki pazar burdaaaaaa inşallahhhhŞenizŞeniz Çok össledim ben kocamı çooookk:asigim::asigim:
bi o zmnanlara gelseydik yaa ne güsel olurduu korku dolu haftalar yani en azından benim için öle ben doğumdan çok korkuommmmmm-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-mayıs anneleerinden baya doğuran var
bizdende ben kayra helin aftabru temmuz annesi olucaz sanırım benim 38. haftada sezeryan ve 17 temmuza denk geliyor ilk doğum haberi kimden gelicek bakalım
dur bi uçak bileti alayım hemen geliyorum eşim 5 den önce kalakmaz bisde o zamana kadar bitririz kaydirigubbakcemile3:teselli:
ayy ne güsel söledinde eşim 7 gitti işe o hafta sonuda gidio kendi işi ama sezon açıldığı için hafta sonu kalmıo evde benimde bi ton ütüm varr ben en iisimi bendekileride alıp sana geliyim beraber yapalım konuşa konuşa daha ii geçer vakit:1hug:
canım,hem daha çok yoruluyoruz hem de burnun tıkanmış,olacak tabi böyle şeyler :teselli:
doğumlara erken başlayabiliriz,ben de mart annelerinden biliyorum,ocak ayında başladılar.yine mart annesi olan bir dostum var burada,16 mart muhtemel doğumlu yaramaz 15 şubatta geldi 3,900 olarak,küveze falan alınmadı.önemli olan sağlıklı olmaları,inşallah hepimiz erken ya da geç,sağlıklı olarak alırız bebişlerimizi kucağımıza.
mayıs anneleerinden baya doğuran var
bizdende ben kayra helin aftabru temmuz annesi olucaz sanırım benim 38. haftada sezeryan ve 17 temmuza denk geliyor ilk doğum haberi kimden gelicek bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?