2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

az kalmış canım sabret bitirmişsiniz hem en heycanlı günleri beraber geçireceksiniz :teselli:

vallahi maşallah tosuncukmuş gerçekten tamam kuzu sende gel RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN
BAKGELİYORUM HAZIRLA KEKLERİ PASTALARI AZCIK ŞU AĞUTOS ANALARINI ÇEKİŞTİREK -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemileBOŞVER İŞİ- ÜTÜYÜ lülülülülülü

bi o zmnanlara gelseydik yaa ne güsel olurduu korku dolu haftalar yani en azından benim için öle ben doğumdan çok korkuommmmmm-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

KORKAM KIZI NE KORKUCAN OLURVECEK BİTECEK HEMEN alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Kimsenin kötü doğum hikayesini dinleme sakın o ohatunun hikayesi senin değil olumsuzda düşünme :1hug:10 dk doğum yapan var nekadar kendini hazırlarsan okadar rahat doğum yaparsın canım benim :lepi:

ne güsel siz bitirdiniz benim eşimde gitmedi askere keşke gitseydide 3 haftası kalsaydı bebek doğunca daha zor olacak sanırım ama inş şu bedelli askerlik çıkarda bende bu dertten kurtulurum

İnş gönlüne göre olur tatlımmm. Walla asker beklemek zormuş ama sen belki daha rahat geçirirsin.. oğluşunla ilgilenirken vaktin geçtiğini anlamassın bilee. Ben de takiplerim testlerim derken aktı işte zaman 5 ayı bitirdik... Belki bebişimi beklemeseydim daha zor gelicekti... Sen de anlamassın inşallah..

bi o zmnanlara gelseydik yaa ne güsel olurduu korku dolu haftalar yani en azından benim için öle ben doğumdan çok korkuommmmmm-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Normal mi istiyordun eftelya sen? Ben normal istiyorum da...

Bence de geç bilem kaldıkk.. Br güssel dedikodu yaparıs önce dolu sonra boş tabakları çekeriss buraya da fotoları kocaman kocaman koyarıss olmas mı? Du ben uçak saatlerine bakim geliyorum tatlım.. Siz kızınla hazırlanmaya başlayınnnn...

Ağzına sağlık tatlımmm.Çok güssel demişsin. Kendimizi iyiye hazırlamak lazımm. İyi olacak herşey 10 dakika da biticek... Zaten adet sancısı gibiymiş... Bennim zaten çok ağrım olurdu adet döneminde. ben alışığım o yüüssdenn kafamçokkarıştı

Doğum sancıları bence hiç de korkulacak sancılar değil. Elbette ki şimdiye kadar çektiğimiz hiçbir ağrıyla boy ölçüşemeyecek kadar güçlü olacaklar ama bu beni hiiiiç korkutmuyor. Yeter ki herşey benim için de bebişim için de en sağlıklı şekilde olsun.
Düşünsenize, hangi ağrının sonunda bu kadar muhteşem birşeye kavuşur insan?:asigim::asigim::asigim:

inş canım hep birbirimize dua edelim
saol canımm ben normal istiyorum ama isterkende hep korkuyorum doktorumda çok güsel gidiyorsun dedi bi şekerde aksilik çıktı onun dışında herşey çok güsel şuan içinde durum normal görünüyormuş canım ama son duruma bağlıymış allah hepimizin hakkında hayırlısını versin:Saruboceq:

günaydın burko nasılsın
İyiyim tatlım sağol. Öyle bir yazıp içeri geçmiştim, şimdi gördüm yazdıklarını
Bebişim gece çok şaşırttı beni. Hiç aklıma gelmeyece biryerde oynadı birkaç saat. Tam cinsel organımın kabarık kısmında:1shok:Fazla aşağıda değil mi sizce?:uhm:Şu anda midemin oralarda oynuyor ama gece çok şaşırdım

Günaydın kıssslar,

"Biri şu traktörü sustursunnnnn" Sonra traktör susuyor ve ben uyanıyorum...

Bilin bakalım bu traktör kim???????????:CüvCüv:
Sorma canım. Benim de burnum felaket tıkanıyor. Çoğu zaman ağızdan nefes almaya ihtiyaç duyuyorum uyurken. Gitgide artacak mı ki bu tıkanıklık?

Az kaldı hayatım, biraz daha sabır. Çok yakında senin için en değerli olan iki insana kavuşacaksın inşallah sağ salim:teselli:

ben sancıdan korkmuyorum hatta annem dioki çok rahat çekersin o sancıyı dio çünkü ben regli günlerimi hep hastanede geçiriodum 2 büklüm gidiodum okadar sancım vardı ben sadecedoğumhaneye gözüm kapalı gitmek istiyorum oturacağım yeri aletleri filan görmekten korkuyorum

ben de istiom o amcanın mallarındannnnn.... ben de oyun minderi istiommmdelikafadulden kızlarrr bana da haber verinnn.. ya izmirde olsam keşkee ne güsel beraber alışverişler yapardıkkkk... havlu pike takımı ve oyun minder iiii alkisalkisalkis

ben de aynı fikirdeyim o güzelliği ancak o acılarla anlıcaz belki de baksana nazlana nazlana gelcekler.

yeni gelen arkadaşlar var . hoışgeldinizzz..

tazecim dün gece rüamda saçlarım yapılıydı bikinili filan güneş kremleri sürüordum bronzlaşıcam. -tatlicadiarzu- hayyallerime girio artık. 27 yıllık hayatımın en çirkin dönemi. güsel giyinmek fit olmak makyaj yapıpp gezinmek istiorum benneyaptımki zaten bu dediklerim bu ülkede olmuo kaydirigubbakcemile2 bebişim doğunca acil kurtarma operasyonunla kendime olan saygımı kurtericemmm hemennn... bebeişimin böle bakımsız annesi olamaazzzzzzz

sakaleyn cim insan bizi de davet eder. pasta börek hasreti çekiosss.... gizze giderken çaldır aşağı ineim geleim ben deeeee

Ne güssel anlatmışsın Burkoa.s.... Hangi ağrının, acının mükafatı bu kadar büyük olur ki?

neyse kızlar ben çıkıyorum gidiyimde ütümü yapıyım barii sonra yine gelirim:a015:

Amin canım:Saruboceq:

Saol canım az kaldı evet. 2 sine birden kavuşucam inşallahŞenizŞeniz Benim için en zor ve en güssel geçen yıl bu olacak inşallah:Saruboceq:

Seninki de ilginçmiş canım ya. Doğum değilde hastane korkun var sanırımCADIARZU

sakaleyn cim insan bizi de davet eder. pasta börek hasreti çekiosss.... gizze giderken çaldır aşağı ineim geleim ben deeeee

Gelin gelin hepinizi bekliyom. Keşek olsa böle bişi süper olurdu... Bu arada Lalece sen 27 yaşında mısın? Çok şaşırdım.. Çok küçük görünüyordun fotolarda inanamadım... Maaşşallah diyim

Bu arada kızım yeni bişi keşfetti kısslarr. Artık vurup kaçmıyorrrkaydirigubbakcemile2 Karnımı gerebildiği kadar geriyorrrr. Ayağıyla mı yapıyor elleriyle mi bilmiyorum. Karnımı bir yerden geriyor geriyor geriyor karnımda bir tümsek oluşuyor sonra bırakıyorrr.. Bir de sanırım büyük hareketler yaparkenn dönerken filan karnım öle bir sallanıyorki sormayınnndelikafaduldendelikafadulden Dışarıdan çok komik görünüyor... İşyerindeki arkadalarım bile farketmiş olabilirler :roflol::roflol:

Bırak şincik çamaşırları... Hazırlanın sizzzz..
aaaaaaaaaaaaaaa çamaşırı astım bulaşık makinasını çalıştırdım şimcik oturdunki yağmur başladı
çamaşırı topladım balkonda tele astım güneş açtı -tatlicadiarzu-kafamçokkarıştıdelikafadulden
bukadar şiddetli adet sancısına doğum sancısı hiç kalır öyle saatlrca ve çok şidetli çekmiyoprsunki ara ara giriyor sancı doğum anında tam şiddetleniyor ozaman sen antremanlısın zaten hiç korkma kaydirigubbakcemile5

şu amca malları bizede nasip olurmikine yav izmirede uçak bi ara
gel anam gel inerken seslenirim keki pastayı duyduk herşeyi unuttuk yaf-tatlicadiarzu-naniknaniksırnaşık şey

ya benimde karnımı bi otarafa bi bu tarafa yamultup duruyo çok garip gözüküyo ama gerince canın acır karnın acımıyomu

Burda saatlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum ama benim işim vaaarrrr. Ben de çıkayım biras ütü yapayım-tatlicadiarzu- Herkese ii pazarlarr. Akşama gelirim belki...alkisalkisalkisalkisalkisalkis Görüşürüzza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…