Yukarıda da yazdım benmişim kısslar yaf.. Eşim olsa keşke de uyuyamasam razıyımmm. Eşim askerde benimsenağlama Ama az kaldı son 3 haftaya girdik. Önümüzdeki pazar deil ondan sonraki değil ondan sonraki pazar burdaaaaaa inşallahhhhŞenizŞeniz Çok össledim ben kocamı çooookk:asigim::asigim:
Saoulun kısslar ya walla çok sevinirimmm. Zaten yalnızım evde kimsecikler yokk süper olur walla:lepi::lepi: Gelin ben size kekler börekler hazırlıyım... Ütüyü sonrada yaparıss..:1hug::1hug:
Oy oy maaşallah. Tam tosuncukmuş arkadaşınınki.. Bakalım bizden kimler ilk doğuracak? Çok heyecanlandım ben yaff...:sm_cool:
Ben deee varımmm. Beni unutuyorsunuz heppp. Benim satıma göre 3 Ağustos. Ama ultrasona göre en son 28 temmuzdu. Ben satımı dikkate alıyorum.. Normalde olursa çok sevinicem... Ama bakalım kuzum ne zaman gelmek isteyecek??
Şimdilik en erken seninki görünüyor canım. Sağlıkla gelsinler de inşallah...
bi o zmnanlara gelseydik yaa ne güsel olurduu korku dolu haftalar yani en azından benim için öle ben doğumdan çok korkuommmmmm-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ne güsel siz bitirdiniz benim eşimde gitmedi askere keşke gitseydide 3 haftası kalsaydı bebek doğunca daha zor olacak sanırım ama inş şu bedelli askerlik çıkarda bende bu dertten kurtulurum
bi o zmnanlara gelseydik yaa ne güsel olurduu korku dolu haftalar yani en azından benim için öle ben doğumdan çok korkuommmmmm-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
vallahi maşallah tosuncukmuş gerçekten tamam kuzu sende gel RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN
BAKGELİYORUM HAZIRLA KEKLERİ PASTALARI AZCIK ŞU AĞUTOS ANALARINI ÇEKİŞTİREK -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemileBOŞVER İŞİ- ÜTÜYÜ lülülülülülü
KORKAM KIZI NE KORKUCAN OLURVECEK BİTECEK HEMEN alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Kimsenin kötü doğum hikayesini dinleme sakın o ohatunun hikayesi senin değil olumsuzda düşünme :1hug:10 dk doğum yapan var nekadar kendini hazırlarsan okadar rahat doğum yaparsın canım benim :lepi:
ben bi koşu çamaşır asıcam kızlar hemen geliyorum
inş canım hep birbirimize dua edelimKORKAM KIZI NE KORKUCAN OLURVECEK BİTECEK HEMEN alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Kimsenin kötü doğum hikayesini dinleme sakın o ohatunun hikayesi senin değil olumsuzda düşünme :1hug:10 dk doğum yapan var nekadar kendini hazırlarsan okadar rahat doğum yaparsın canım benim :lepi:
saol canımm ben normal istiyorum ama isterkende hep korkuyorum doktorumda çok güsel gidiyorsun dedi bi şekerde aksilik çıktı onun dışında herşey çok güsel şuan içinde durum normal görünüyormuş canım ama son duruma bağlıymış allah hepimizin hakkında hayırlısını versin:Saruboceq:İnş gönlüne göre olur tatlımmm. Walla asker beklemek zormuş ama sen belki daha rahat geçirirsin.. oğluşunla ilgilenirken vaktin geçtiğini anlamassın bilee. Ben de takiplerim testlerim derken aktı işte zaman 5 ayı bitirdik... Belki bebişimi beklemeseydim daha zor gelicekti... Sen de anlamassın inşallah..
Normal mi istiyordun eftelya sen? Ben normal istiyorum da...
İyiyim tatlım sağol. Öyle bir yazıp içeri geçmiştim, şimdi gördüm yazdıklarınıgünaydın burko nasılsın
Sorma canım. Benim de burnum felaket tıkanıyor. Çoğu zaman ağızdan nefes almaya ihtiyaç duyuyorum uyurken. Gitgide artacak mı ki bu tıkanıklık?Günaydın kıssslar,
"Biri şu traktörü sustursunnnnn" Sonra traktör susuyor ve ben uyanıyorum...
Bilin bakalım bu traktör kim???????????:CüvCüv:
Az kaldı hayatım, biraz daha sabır. Çok yakında senin için en değerli olan iki insana kavuşacaksın inşallah sağ salim:teselli:Yukarıda da yazdım benmişim kısslar yaf.. Eşim olsa keşke de uyuyamasam razıyımmm. Eşim askerde benimsenağlama Ama az kaldı son 3 haftaya girdik. Önümüzdeki pazar deil ondan sonraki değil ondan sonraki pazar burdaaaaaa inşallahhhhŞenizŞeniz Çok össledim ben kocamı çooookk:asigim::asigim:
ben sancıdan korkmuyorum hatta annem dioki çok rahat çekersin o sancıyı dio çünkü ben regli günlerimi hep hastanede geçiriodum 2 büklüm gidiodum okadar sancım vardı ben sadecedoğumhaneye gözüm kapalı gitmek istiyorum oturacağım yeri aletleri filan görmekten korkuyorumDoğum sancıları bence hiç de korkulacak sancılar değil. Elbette ki şimdiye kadar çektiğimiz hiçbir ağrıyla boy ölçüşemeyecek kadar güçlü olacaklar ama bu beni hiiiiç korkutmuyor. Yeter ki herşey benim için de bebişim için de en sağlıklı şekilde olsun.
Düşünsenize, hangi ağrının sonunda bu kadar muhteşem birşeye kavuşur insan?:asigim::asigim::asigim:
Burcu o adam cok gusel seyler getırmıstı bu hafta.. hatta ılerıkı haftalarda daha cok cesıt getırıcem dedı.. havlu aldık yıne bır tane daha.. taş gıbı havlular, sana aldıgımızın desenlılerı falan gelmıs, yorganlar gelmıs, kendınden desenlı falan.. pike takımları vardı adamda cesıt cesıt.. haftaya da getırırse emınım kızlar bayram edecek :))) hatta Ozgur adamın telefonunu aldı, oyun mınderı getırecek Meryem e onu hatırlatmak ıcın.. ben adama dıyeyım ki, kafile geliyor, sen ceşit getir :)) nası ama :)))
Doğum sancıları bence hiç de korkulacak sancılar değil. Elbette ki şimdiye kadar çektiğimiz hiçbir ağrıyla boy ölçüşemeyecek kadar güçlü olacaklar ama bu beni hiiiiç korkutmuyor. Yeter ki herşey benim için de bebişim için de en sağlıklı şekilde olsun.
Düşünsenize, hangi ağrının sonunda bu kadar muhteşem birşeye kavuşur insan?:asigim::asigim::asigim:
Doğum sancıları bence hiç de korkulacak sancılar değil. Elbette ki şimdiye kadar çektiğimiz hiçbir ağrıyla boy ölçüşemeyecek kadar güçlü olacaklar ama bu beni hiiiiç korkutmuyor. Yeter ki herşey benim için de bebişim için de en sağlıklı şekilde olsun.
saol canımm ben normal istiyorum ama isterkende hep korkuyorum doktorumda çok güsel gidiyorsun dedi bi şekerde aksilik çıktı onun dışında herşey çok güsel şuan içinde durum normal görünüyormuş canım ama son duruma bağlıymış allah hepimizin hakkında hayırlısını versin:Saruboceq:
Bebişim gece çok şaşırttı beni. Hiç aklıma gelmeyece biryerde oynadı birkaç saat. Tam cinsel organımın kabarık kısmında:1shok:Fazla aşağıda değil mi sizce?:uhm:Şu anda midemin oralarda oynuyor ama gece çok şaşırdım
Sorma canım. Benim de burnum felaket tıkanıyor. Çoğu zaman ağızdan nefes almaya ihtiyaç duyuyorum uyurken. Gitgide artacak mı ki bu tıkanıklık?
Az kaldı hayatım, biraz daha sabır. Çok yakında senin için en değerli olan iki insana kavuşacaksın inşallah sağ salim:teselli:
ben sancıdan korkmuyorum hatta annem dioki çok rahat çekersin o sancıyı dio çünkü ben regli günlerimi hep hastanede geçiriodum 2 büklüm gidiodum okadar sancım vardı ben sadecedoğumhaneye gözüm kapalı gitmek istiyorum oturacağım yeri aletleri filan görmekten korkuyorum
sakaleyn cim insan bizi de davet eder. pasta börek hasreti çekiosss.... gizze giderken çaldır aşağı ineim geleim ben deeeee
aaaaaaaaaaaaaaa çamaşırı astım bulaşık makinasını çalıştırdım şimcik oturdunki yağmur başladıBırak şincik çamaşırları... Hazırlanın sizzzz..
bukadar şiddetli adet sancısına doğum sancısı hiç kalır öyle saatlrca ve çok şidetli çekmiyoprsunki ara ara giriyor sancı doğum anında tam şiddetleniyor ozaman sen antremanlısın zaten hiç korkma kaydirigubbakcemile5ben sancıdan korkmuyorum hatta annem dioki çok rahat çekersin o sancıyı dio çünkü ben regli günlerimi hep hastanede geçiriodum 2 büklüm gidiodum okadar sancım vardı ben sadecedoğumhaneye gözüm kapalı gitmek istiyorum oturacağım yeri aletleri filan görmekten korkuyorum
ben de istiom o amcanın mallarındannnnn.... ben de oyun minderi istiommmdelikafadulden kızlarrr bana da haber verinnn.. ya izmirde olsam keşkee ne güsel beraber alışverişler yapardıkkkk... havlu pike takımı ve oyun minder iiii alkisalkisalkis
ben de aynı fikirdeyim o güzelliği ancak o acılarla anlıcaz belki de baksana nazlana nazlana gelcekler.
yeni gelen arkadaşlar var . hoışgeldinizzz..
tazecim dün gece rüamda saçlarım yapılıydı bikinili filan güneş kremleri sürüordum bronzlaşıcam. -tatlicadiarzu- hayyallerime girio artık. 27 yıllık hayatımın en çirkin dönemi. güsel giyinmek fit olmak makyaj yapıpp gezinmek istiorum benneyaptımki zaten bu dediklerim bu ülkede olmuo kaydirigubbakcemile2 bebişim doğunca acil kurtarma operasyonunla kendime olan saygımı kurtericemmm hemennn... bebeişimin böle bakımsız annesi olamaazzzzzzz
sakaleyn cim insan bizi de davet eder. pasta börek hasreti çekiosss.... gizze giderken çaldır aşağı ineim geleim ben deeeee
Bu arada kızım yeni bişi keşfetti kısslarr. Artık vurup kaçmıyorrrkaydirigubbakcemile2 Karnımı gerebildiği kadar geriyorrrr. Ayağıyla mı yapıyor elleriyle mi bilmiyorum. Karnımı bir yerden geriyor geriyor geriyor karnımda bir tümsek oluşuyor sonra bırakıyorrr.. Bir de sanırım büyük hareketler yaparkenn dönerken filan karnım öle bir sallanıyorki sormayınnndelikafaduldendelikafadulden Dışarıdan çok komik görünüyor... İşyerindeki arkadalarım bile farketmiş olabilirler :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?