2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ya benimde karnımı bi otarafa bi bu tarafa yamultup duruyo çok garip gözüküyo ama gerince canın acır karnın acımıyomu

İçeride biri parmağını kaldırıyormuş hissediyorsun canım ya öle çok bir acısı yokkk. Daha küçük belki o yüzden. Biraz daha büyüyünce acıtıcak gibi ama.. Şimdi çok hoşuma gidiyor... Yeni oyun buldu kızımkaydirigubbakcemile2

o tümseklerden bizdede mevcuttur doğrudur:lepi: canım öyle yapınca ben hemen elimle tutmaya çalışıyorum benimkinin totosu o duruşunu doktora sormuştum birde sağ tarafıma ayağıyla bi dayanıyor topuğunu veya dizi tam bilemiyorum tutuyorum :teytey:

evet acıtıyor ayağıyla itekleyince geçen yataktan kalkamadım ayağını diredi çekene kadar öylece kaldım baya canım yandı ona göre hazırlıklı olun ama insan ne mutlu oluyor kuzum güçlenmiş iyice diye seviniyorum

Oy oy çok hoş bişi dimi sakaleyn?? Ben tutmaya korkuyorumm okşuyorum sadeceeee. Ama bir kere elimi karnıma koyup yatmıştım birden totosunu dayadı kızım elimin altına... Bariss totosuydu yaniii yumuşacık küçücük avucumdan da küçük.. Çok güssel bir duyguyduuu:teytey::teytey: Minnoşum bennnnimmmmmmmmmm:asigim::asigim::asigim:

bende tutmaya korkuyorum dokunamıyrm hareket ederken..zaten insan hareket etsin die bekliyo yoksa tedirgin olurm sanırım

mayıs annelerinde bi doğum hikayesi okudum çok hoştu ya gözlerim doldu allahım bende oğlumu çok özledim sabah kızımda kardeşim doğduğu gün olsaydı bi diyor kendi dilince anlatmaya çalışıyor kuzularım benim evimin neşesi yavrucuklarım benim
ALLAH KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN

gizzecim sağ salim kavuşun inşallah kocişinle
bu arada ben ütüden nefret ediyorummm hatta en sevmediğim ev işi ütüüü ama kek börek varsa gelirim siz deryayla ütü yapın ben mamaları yerim cokacimcoook delikafadulden

kızlar bu arada size bişey sorucam 24.haftada dr gittim ben 5 kilo almışım şimdiye kadar toplam kızımda 550 gr.28 cm sizce normalmi dr normal dio ama bana az gb geldi

canım kilo alımı kişiye göre değişiyor bünyeyey göre iştaha göree bak bana 7. ayıma girdim 15 kilo aldım sana 10 kilo fark atarımmm normalmiii diil tabikii bu yüzden normale anormale bakmıyosss neye bakıyoss bebişlerin sağlığına bakıyoss gerisi boşş...:CüvCüv:

BİS HEM YAPAR HEM YERÜK CANIM BENİM AMAN SEN YORULMADAN ARALIKSIZ YEcokacimcoook-tatlicadiarzu-
YA ben ağlıyorum şu anda yeni bi doğum hikayesi daha okudum hiç bebeğin olmayacak denilen bi arkadaşın yeni oğlu olmuş adeti gecikmiş bi ihtimal yinede test yapmışlar negatif çıkınca doktor adet söktürücü vermiş içmişde kızacğız ama hala adet yok ve bi kontrol hem bebek hem kese görülmüş işte bu mucize ya tutunacaksa tutunuyor bu sıpalar maşallah bebişe alkisalkisalkis

kızlar bu arada size bişey sorucam 24.haftada dr gittim ben 5 kilo almışım şimdiye kadar toplam kızımda 550 gr.28 cm sizce normalmi dr normal dio ama bana az gb geldi

Anne kilosu çokda önemli değil aslında beslenme düzenin önemli bazı bebekler ben ve esrada olduğu gibi -tatlicadiarzu-anne metabolizmasını yavaşlatıyorlramış onun içinde çok kilo alınıyor sende tam tersi olmuştur bebeğin gelişim iyi olduğu sürece ve sağlığı yerindeyse sorun yok tatlımkaydirigubbakcemile3

caninuss, evriş, helin hivda, kayra42, pinky_42, sakaleynmaster hoşgeldiniz kızlar ama ben artıkk kaçıyorum eşim sabah geldi nöbetten şimdi onu uyandırcam beraber mamalar yicez sonra attttaaya götürcek kızıyla beni oohh bi pazar gününü kocamla geçiriyorum

kızlar selam
bi saat önce bi sürü alıntı yaptım cevap yazıyordumki elektrik gitti.aklımda kalanlara cevap yazacağım artık
KAYRA
benim aslında sat a göre 26+1 günlük ama ultrasonda hep bi hafta önde gidiyor.doğum tarihimi yinede sata göre söylüyorum ben.ultrasona göre 25 temmuz ama ben sezeryan olacağım için sezeryan tarihimede 25 temmuz diyorum.sata göre ağustosun ilk günleri sezeryan olunca 25 temmuz olacak.yani psikolojimi 25 temmuza ayarladım.soranlarada öyle diyorum ve üç ayım kaldı diyorum

3K1M
gözünaydın canım.bebğin iyi olsunda varsın kiloda alınsın.bende toplamda 11 kilo aldım ama doktorum bi şaey söylemiyor.şeker ve tansiyon iyi olduğu için takılmıyor kiloya.ama bende senin gibi ve senin haftalarında ayda 4 kilo almıştım.yalnız bu ay bir kilo almışım.özel hiç bi şey yapmadım demekki bazı aylar hızlanıp bazı aylar yavaşlıyor

NAZAN
oğlum gerçekten uyuz.her defasında bu sefer gösterecek diyorum öyle kapatmış oluyorki hiç göremiyoruz.insanlar bi kere dört boyutluya girip net görüyorlar ben iki haftada bi gidiyorum göremiyorum.bende kendi güzelim fotolarımı koyup güzelliğimi göstermek isterdim ama eşimden onay çıkmıyor.yerimsenibenşaka bi yana eşimin arkadaşlarından çoğu kadınlar kulubüne takılıyorlar.hatta ben onlardan birinden duyup üye olmuştum.eşimde burası küçük bi yer insanlar konuşur yadırgar diye izin vermiyor.yoksa fotolarımı eklemeyi çok istiyordum.kız anneleri belki beni görünce kızlarını verirler oğluma diye.sengözlerimebaksanab

kızlar benim göbek deliğim kararmaya başladı ve hani göğüslerden başlayıp kasıklara kadar inen o çizgida çok belirgin artık

biz kahvaltımızı beraber yaptık yattı kociş 5 gibi filan kaldırıcam bend eiyi gezmelr canım
bir bakıp çıkayım dedim.napıyonuz..

ben çıkıyorum kızlar.öpüldünüz...

hoş gelidn dur nereye gidsiyorsun hemenklava: nasılsın canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…