ya benimde karnımı bi otarafa bi bu tarafa yamultup duruyo çok garip gözüküyo ama gerince canın acır karnın acımıyomu
Bu arada kızım yeni bişi keşfetti kısslarr. Artık vurup kaçmıyorrrkaydirigubbakcemile2 Karnımı gerebildiği kadar geriyorrrr. Ayağıyla mı yapıyor elleriyle mi bilmiyorum. Karnımı bir yerden geriyor geriyor geriyor karnımda bir tümsek oluşuyor sonra bırakıyorrr.. Bir de sanırım büyük hareketler yaparkenn dönerken filan karnım öle bir sallanıyorki sormayınnndelikafaduldendelikafadulden Dışarıdan çok komik görünüyor... İşyerindeki arkadalarım bile farketmiş olabilirler :roflol::roflol:
İçeride biri parmağını kaldırıyormuş hissediyorsun canım ya öle çok bir acısı yokkk. Daha küçük belki o yüzden. Biraz daha büyüyünce acıtıcak gibi ama.. Şimdi çok hoşuma gidiyor... Yeni oyun buldu kızımkaydirigubbakcemile2
o tümseklerden bizdede mevcuttur doğrudur:lepi: canım öyle yapınca ben hemen elimle tutmaya çalışıyorum benimkinin totosu o duruşunu doktora sormuştum birde sağ tarafıma ayağıyla bi dayanıyor topuğunu veya dizi tam bilemiyorum tutuyorum :teytey:
Oy oy çok hoş bişi dimi sakaleyn?? Ben tutmaya korkuyorumm okşuyorum sadeceeee. Ama bir kere elimi karnıma koyup yatmıştım birden totosunu dayadı kızım elimin altına... Bariss totosuydu yaniii yumuşacık küçücük avucumdan da küçük.. Çok güssel bir duyguyduuu:teytey::teytey: Minnoşum bennnnimmmmmmmmmm:asigim::asigim::asigim:
gizzecim sağ salim kavuşun inşallah kocişinle
bu arada ben ütüden nefret ediyorummm hatta en sevmediğim ev işi ütüüü ama kek börek varsa gelirim siz deryayla ütü yapın ben mamaları yerim cokacimcoook delikafadulden
kızlar bu arada size bişey sorucam 24.haftada dr gittim ben 5 kilo almışım şimdiye kadar toplam kızımda 550 gr.28 cm sizce normalmi dr normal dio ama bana az gb geldi
biz kahvaltımızı beraber yaptık yattı kociş 5 gibi filan kaldırıcam bend eiyi gezmelr canımcaninuss, evriş, helin hivda, kayra42, pinky_42, sakaleynmaster hoşgeldiniz kızlar ama ben artıkk kaçıyorum eşim sabah geldi nöbetten şimdi onu uyandırcam beraber mamalar yicez sonra attttaaya götürcek kızıyla beni oohh bi pazar gününü kocamla geçiriyorum
bir bakıp çıkayım dedim.napıyonuz..
ben çıkıyorum kızlar.öpüldünüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?