2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evrişciğim
kuzeye maşallah bayağı tombiş olacak sanırım.ben 25+0 iken gittiğimde 778 gr idi.iki hafta sonra ise 1100 gr olmuş.bi dahaki kontrolünde çok büyümüş görecek kilo olarak söyleyeceksin.

derya
bakalım kim önce doğum haberini verecek.sen ben kayra aftabru temmuz annesi olacağız gibi gözüküyor.ne heyecanlı bi bekleyiş olur son haftalarda kızlar

evrişciğim
kuzeye maşallah bayağı tombiş olacak sanırım.ben 25+0 iken gittiğimde 778 gr idi.iki hafta sonra ise 1100 gr olmuş.bi dahaki kontrolünde çok büyümüş görecek kilo olarak söyleyeceksin.

helin bizde 24+4 de 778dik beraberiz seninle ozaman benin kuzuda 1 kiloyu geçmiştir tabi şu enfeksiyon yavruyu etkilemediyse -tatlicadiarzu-

derya
bakalım kim önce doğum haberini verecek.sen ben kayra aftabru temmuz annesi olacağız gibi gözüküyor.ne heyecanlı bi bekleyiş olur son haftalarda kızlar

evet canım benim temmuz 17 gibi gözüküyor aslında heyecanda başladı
senin normal doğumu canım

Ayy ayy hoşgeldın kutsal topraklara.. :))) Demam kuzum.. aman sız ıyı olun da, bis burdayıs :))

doktordan güzel habrelerle gelicen evrişimalkisalkisalkisalkisalkisalkis bal şekerimiz sadece esrakomuz oda fit hamile olarak kalcek be anam:jeyyar:

Deryamm.. ınsallahh kuzum.

Tesekkur ederim kuzu guzel dıleklerın ıcın, ınsallah.

Ahh kıyamam sana.. as kalmıs ıste.. saglıkla sıhhatle kavusursunuz ınsallah.

Bende hıc dogum sancısından korkmuyorum.. sezeryan olucam ya sanırım o yuzden kaydirigubbakcemile3 Olmasam da emınım zerre korkmazdım..saglıklı ruha sahıp bır insan kac tane acıdan zevk alır hayatı boyunca, yeter ki evladımı saglıkla sıhhatle dunyaya getıreyım.. ne gusel soylemıssın sende Furkom.. agzına saglık.

evrişciğim

Ya var ya aslında hıc beklemıyordum acıkcası Helinim Kuzey ı bu kıloda.. ama sevındıgım taraf, bu kadar aldıgım kılomun sadece bana yaramaması.. evladımın da ıyı beslendıgını bılmem, yıne de aklımda hep Kuzey ın lokma gıbı bı cocuk olacagı ıdı.. o ıyı olsun da.. gerısı boş..

Bu arada doktorum bana temmuz sonu dedı dogum ıcın.. bır hafta daha gerıye aldı dogumu.. bu gidişle gercekten temmuzda topıgın yarısı dogurmus olacak.. sona dogru yaklasıtıgımızı hısssetmek acayıp bır duygu uyandırdı bende.. sankı hep boyle kalacakmısız duygusundan uyanmıs gıbıyım.. :))

Ben araya dalmayayım dedim
Deryacığım normal mi sence akşam bebişimin o kadar aşağıda oynaması:uhm:

kızlar niye kimse bişey yazmıyor evriş helin burko pinky burdasınız

Zıp zıp kurbaga.. :)) sabret yahu, okuyorum anca, yazıyorum. hamileyim ben.. mirmirmirmir benden hız fu kadar :)) evin içindeyim bu arada.. eşimle evle ılgılenıyoruz, ara ara gelıp yazarım.. ama buralardayım haberınıs olsun.

Ben araya dalmayayım dedim
Deryacığım normal mi sence akşam bebişimin o kadar aşağıda oynaması:uhm:

normal canım kutunun üstünden vuruyor yanlış anlamdıysam büyüyorlar elleri ayaklarıda uzadı güçlendi maşallah artık eskisi kadar geniş yerleri yok en ufak harektleride hissediliyor korkma yani kaydirigubbakcemile3

Yaramaz kızımkaydirigubbakcemile3Güldürdü de beni kerata, gıdıkladı sankialkisalkisalkis

hımmm bu durumda sevgimiz bölünmüş görünüyor ve kısaca siz ikinci plandasınız dimek istiyon doğru anladımmı :jeyyar:
neyse bizde ara ara seni beklerük yanlız ben saatlerdir burdayım işte filan çalışsam uf bi eve gitseydim de uzansaydımmı derdimki evin rahatlığından bi oturuyorum kalakmıyorumda sıpamda tekmeliyor kaburgama kaburgama çalışıyor en iyisi bende azcık uzanayım kaydirigubbakcemile3

Ya kızlar lekelenmem olmuş biraz. Moralim bozuldu:1no2:Uzattım ayaklarımı yattım. Umarım bir daha olmaz. Ama yatarken de bebişim bol bol oynadı, videosunu bile çektim kuzucuğumun:asigim:Annesini rahatlatmak ister gibiydi. Yavrummmm benim:asigim::asigim:

helinnn öle yazmışsın yaa seni dahada çok merak ettim yaaa albüm yapsanda avatar felan yapsan accık görsek sonra değiştirirsin ayy ben çok meraklıyımdırrrr alkisalkisalkis

burko nasıl lekelnme??kırmızımı;?

Yok canım kahverengi. Parlak değil. Marketten birşeyler alıp 4. kata taşımıştım. Çok ağır değildi ama hamile kaldığımdan beri ilk defa 1 kilonun üzerinde yük taşıdım. Bir de evdekilere kızmıştım markete beni gönderdiler diye. Sanırım sinirden oldu. Geçer umarım

mayıs annelerinde iki tane ikizi olan varmışş doğum yapanlar arasında bizde hiç ikiz yok :CüvCüv:

ayrıca göbek şovada artık eskisi gibi göbişler koyulmuyo nadiren koyuluyo küçük göbişler varken hepimiz koyuyoduk büyüdükçee koymayaya başladık -tatlicadiarzu-

canım tekrarlamaz inşallah.cinsel ilişki yaşadıysan olabiliyormuş.yada enfeksiyon da olabilir.istersen bi doktorunla görüş.yordunmu kendini acaba?dinlenmeye çalış.kan gibimi leke gibimi?bi ara enfefsiyondan lekelenmem olmuştu benim

helinnn öle yazmışsın yaa seni dahada çok merak ettim yaaa albüm yapsanda avatar felan yapsan accık görsek sonra değiştirirsin ayy ben çok meraklıyımdırrrr alkisalkisalkis
canım espiri tarzında yazdım.yoksa öyle bi güzelliğim yoktur sanırım ya.zaten son dönemlerde 11 kilo ile kendimi tanıyamıyorum.eşim bebek bana benzesin diye dua ediyor.ne yalan söyleyim bende bana benzesin istiyorum.:jeyyar:özellikle gözleri ve burnu bana benzesin istiyorum. ama son günlerde çok kötü gözüküyorum.saçlarımın beyazı iyice çıktı.bizde kalıtımsal bi durum beyaz saç.üniversite yıllarımdan bu yana var.hem önlerde de var.ne şekil yapsam gözüküyor.tombişim saçlarım beyazlamış kaşlarım çıkmış iyice.bi de ben kendi başıma bilgisayar işlerinin altından kalkamam.benim üyeliğimi tickerimi hep eşim yapar.teknoloji kusurluyum ben.

geçmiş olsun canım birşey olmaz merak etme muhtemeln sinirdendirde gerçekten 1 kilonun üstünde bişi taşımadınmıı :1shok: ben bütün pazar alışverişini yapıyorum siz napıyosunuz peki marketten bişi alınacağı zaman felan yada pazar ne bilim yada normal bi alışveriş??illaki taşınır birşeyler yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…