evrişciğim
kuzeye maşallah bayağı tombiş olacak sanırım.ben 25+0 iken gittiğimde 778 gr idi.iki hafta sonra ise 1100 gr olmuş.bi dahaki kontrolünde çok büyümüş görecek kilo olarak söyleyeceksin.
derya
bakalım kim önce doğum haberini verecek.sen ben kayra aftabru temmuz annesi olacağız gibi gözüküyor.ne heyecanlı bi bekleyiş olur son haftalarda kızlar
minnoşlar gunaydın, ben ızmirdeyıi nihayet,, annemlerde milattan onceden kalan bir bilgisayar var onunla girmeye calsıyorum o yuzden pek kolay olmadı internete girmek,,
sızlerı ozledim, 2 gündür girememeiştim,,,
ben ve bebişim çok iyiyizzz,,
fırsat bulursam annemlerden tekrara girerim,burda kapanın elinde kalıyorum iki gündür,,
Evrim sana yolladığım tel çalışıyor,açıldı,yrn ararım seni,,,
hepinizi çok öptüm,,,
doktordan güzel habrelerle gelicen evrişimalkisalkisalkisalkisalkisalkis bal şekerimiz sadece esrakomuz oda fit hamile olarak kalcek be anam:jeyyar:
Günaydın kıssslar,
3K1M, gözün aydın canım. Tosununa da maaşallahHerşeyin yolunda olmasına da sevindim. Kiloyu da bence çok dert etme. Benim kuzenim toplamda 30 kilo almıştı. Heryeri de ödemden şişmişti. Ama çok rahat bir normal doğum yaptı kızı da maaşallah 4.150 kg doğdu. Şimdi eski kilosunda.... O yüzden ben de çok kiloma dikkat etmiyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ne güssel örnek oluyorum di mi?
Evriş senin de sonuçların güssel çıkar inşallah..
Yukarıda da yazdım benmişim kısslar yaf.. Eşim olsa keşke de uyuyamasam razıyımmm. Eşim askerde benimsenağlama Ama az kaldı son 3 haftaya girdik. Önümüzdeki pazar deil ondan sonraki değil ondan sonraki pazar burdaaaaaa inşallahhhhŞenizŞeniz Çok össledim ben kocamı çooookk:asigim::asigim:
Doğum sancıları bence hiç de korkulacak sancılar değil. Elbette ki şimdiye kadar çektiğimiz hiçbir ağrıyla boy ölçüşemeyecek kadar güçlü olacaklar ama bu beni hiiiiç korkutmuyor. Yeter ki herşey benim için de bebişim için de en sağlıklı şekilde olsun.
Düşünsenize, hangi ağrının sonunda bu kadar muhteşem birşeye kavuşur insan?:asigim::asigim::asigim:
evrişciğim
kuzeye maşallah bayağı tombiş olacak sanırım.ben 25+0 iken gittiğimde 778 gr idi.iki hafta sonra ise 1100 gr olmuş.bi dahaki kontrolünde çok büyümüş görecek kilo olarak söyleyeceksin.
kızlar niye kimse bişey yazmıyor evriş helin burko pinky burdasınız
Ben araya dalmayayım dedim
Deryacığım normal mi sence akşam bebişimin o kadar aşağıda oynaması:uhm:
normal canım kutunun üstünden vuruyor yanlış anlamdıysam büyüyorlar elleri ayaklarıda uzadı güçlendi maşallah artık eskisi kadar geniş yerleri yok en ufak harektleride hissediliyor korkma yani kaydirigubbakcemile3
Zıp zıp kurbaga.. :)) sabret yahu, okuyorum anca, yazıyorum. hamileyim ben.. mirmirmirmir benden hız fu kadar :)) evin içindeyim bu arada.. eşimle evle ılgılenıyoruz, ara ara gelıp yazarım.. ama buralardayım haberınıs olsun.
burko nasıl lekelnme??kırmızımı;?
canım tekrarlamaz inşallah.cinsel ilişki yaşadıysan olabiliyormuş.yada enfeksiyon da olabilir.istersen bi doktorunla görüş.yordunmu kendini acaba?dinlenmeye çalış.kan gibimi leke gibimi?bi ara enfefsiyondan lekelenmem olmuştu benimYa kızlar lekelenmem olmuş biraz. Moralim bozuldu:1no2:Uzattım ayaklarımı yattım. Umarım bir daha olmaz. Ama yatarken de bebişim bol bol oynadı, videosunu bile çektim kuzucuğumun:asigim:Annesini rahatlatmak ister gibiydi. Yavrummmm benim:asigim::asigim:
canım espiri tarzında yazdım.yoksa öyle bi güzelliğim yoktur sanırım ya.zaten son dönemlerde 11 kilo ile kendimi tanıyamıyorum.eşim bebek bana benzesin diye dua ediyor.ne yalan söyleyim bende bana benzesin istiyorum.:jeyyar:özellikle gözleri ve burnu bana benzesin istiyorum. ama son günlerde çok kötü gözüküyorum.saçlarımın beyazı iyice çıktı.bizde kalıtımsal bi durum beyaz saç.üniversite yıllarımdan bu yana var.hem önlerde de var.ne şekil yapsam gözüküyor.tombişim saçlarım beyazlamış kaşlarım çıkmış iyice.bi de ben kendi başıma bilgisayar işlerinin altından kalkamam.benim üyeliğimi tickerimi hep eşim yapar.teknoloji kusurluyum ben.helinnn öle yazmışsın yaa seni dahada çok merak ettim yaaa albüm yapsanda avatar felan yapsan accık görsek sonra değiştirirsin ayy ben çok meraklıyımdırrrr alkisalkisalkis
Yok canım kahverengi. Parlak değil. Marketten birşeyler alıp 4. kata taşımıştım. Çok ağır değildi ama hamile kaldığımdan beri ilk defa 1 kilonun üzerinde yük taşıdım. Bir de evdekilere kızmıştım markete beni gönderdiler diye. Sanırım sinirden oldu. Geçer umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?