2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Gecmıs olsun Burkom.. kıyamam,dıkkat et kendıne annem ya.. kımseye, hıc bır seye degmez bılıyorsun.. su an tek kıymetlı sey sen ve bebegın.. bırak mıllet gerekırse ac kalsın, gıtme, tasıma..

Esram.. tasımıyorum acıkcası ben hıcbırsey.. pazarı falan esımle yapıyoruz artık.. ole tasıdıgım agrılıgı olmayan seyler, o da artık tasımam gerekırse..

Hele hele sımdı bır de gobek delıgımın orada ara ara seyreden agrılar basladı.. resmen dokunamuıyorum bıle delıgın oraya.. bır de agır bısı tasımak hayra alamet olmaz dıye dusunuyoru.. saolsun eşim de o konuda cok yardımcı, Allah razı olsun ondan da.

Nazan aklıma geldı, annenler Almanya ya gıdecektı sanırım; oradan Zara nın tulumlarına ve de chıcco nun aklına ne gelırse o urunlerı baktırt.. cıddı ucuz olacaktır buraya gore.. ve de kalıtelerı şaşmaz tabıkı.. ozellıkle banyo setlerı (tırnak makası falan fılan) onları oradan alabılırler uygun fıyata..

lal cuku konusunda cok iradesizim ben , daha yeni nutella aldım actım bir kasık yedim kesmedi kavanozu aldım yanıma off cok kotu ama durduramdım napayım
NUTELLA.... ben bundan 3 sene önce haftanın en az 3 günü sabah açardım nutella kavanozunu gece yatarken de yıkardım aynı kavanozu. yani haftada 3 kavanoz nutella bitirirdim. hiç kilo da aldırmazdı. örneğin kolestrol filan çıkar korkumdan kesince nutellayı (aynı zamanda her gece yediğim bir paket cipsi) zannetmiştim ki 46 kiloya filan düşerim. ama hiç de öle olmadı. kilo filan vermedim. o zaman anladım ki; NUTELLA VE CİPS KİLO ALDIRMIYOR. ama yine de HERŞEYİN FAZLASI SAĞLIĞA ZARARLIDIR diyerek bu muhabbeti kapatalım

canım, geçmiş olsun, uzan yat, bugün pek kalkma mecbur olmadıkça. bir daha gelmez inşallah. ama madem kırmızı parlak bir leke değil o zaman içini de sıkma, stres olma... ben önemli bir sorun olduğunu sanmıyorum. tekrarlarsa mutlaka doktorunu ara ama....

ben de 3-4 kiloya kadar taşıyorum paketleri. yormuyor beni. ama genelde alışverişe eşimle gittiğimiz için zaten gerek kalmıyor. banka çıkışı taşıyorsam da zaten arkadaşlar en ufak bişey taşıtmıyorlar servise kadar bile... hatta bu konuda eşimden çok daha özenli ve pimpirikliler. sürekli aşırı bir ihtimam var bankada bana... iki düşüğüm olduğu için midir nedir, herkes benim için pervane oluyor....

ben çıkıyorum kızlar .biraz ütüm var

kolay gelsin canım, benim de bir sürü ütüm var ama yapmayacağım.

EVRıŞcim ben de zaten bugüne kadar özellikle onun için almadım bu tarz şeyleri. annemler şuan almanyadalar. ben internetten araştırıp alacağım ve onların adresine gönderteceğim. onlar gelirken getirecekler. ben bulamazsam o zaman onların zevkine güveneceğim. herhalde modeller arasında atla deve farkı yoktur. elbet işe yarar. kıyafet pek almazlar zira ben çok çok aldım. ayrıca burda daha ucuz. ama ayakkabı istiyorum. onu da temmuzda almanyaya tatile gidecek arkadaşım var papuç manyağıdır kendisi o almak istiyor. ille de "sakın ayakkabı alma, ayakkabıları benden" diyor. ortopedik alacakmış. gerçi şimdiden 3-4 papucu oldu bizimkinin ama olsun bir iki tane de o alsın bakalım. temmuz da büyük indirim oluyor ondan faydalanacak....

canım benim öyle bir şansım yok maalesef benim koca sabah 7 de gidiyo akşam 9 da anca geliyo yani pazara ve diğer tüm alışverillere mecbur tek çıkıyorum bazen carrefourdan aldıklarım buzdolaplık değilse arabada bırakıyorum o yukarı taşıyor..hayranım böyle eşlerinizle birlkte alışveriş temizlik vs yapmalırınıza maalesef öyle bir şansım hiç ama hiç yok senağlama

nazann naber canım nasılsın evdesin bir yere çıkmadınmı??havada güzel bende evde kalakaldım bugün mirmirmirmir

GYPSY cim bu haftasonu ev miskinliği ve alışveriş yapalım dedik. aslında ben bursaya gidelim istemiştim ama eşim balkondaki çiçekleri elden geçirmek ve biraz da miskinlik yapmak istedi. benim de canıma minnet. PıNKY de şaşırmış haftasonu evde olmamıza. gerçi yine gezdik tozduk, mesela dün akşam dışarda arkadaşlarla yemekteydik... iki gündür de alışveriş yapıyoruz, mobilyacıları filan dolaşıyoruz. örneğin dün E-BEBEK diye bir mağaza var, çok büyük bir bebek mağazası , bizim eve çok yakın, oraya gittik gezdik. çok pahalı bir mağaza ama. aynı şeyler başka yerlerde daha ucuz...

hava sonradan güzelleşti buarada GYPSY, yoksa biz sabah kahvaltıya açıkhava biryere gitmeyi düşünüyorduk ama sabah hava kapalıydı evde yaptık. sonra da alışverişe.... şimdi eşim kestiriyor ben de size bakiim dedim... sen neden evdesin? hayırdır?

Selam kızlar. Bu ne biçim nisan havası yaaa? Hatta mayısa geldik sayılır. Akşamları kombiyi yakıyoruz gene! Yetmedi mi soğuklar? Allaaamm yeter artık lütfen! Bi dünya yemek yaptım. Yarın ve yarından sonra idare etsin diye. Akşama gene rakısız balık var :) Ütü de yapmam lazım azcık. Hemen bi dalıp çıkayım diye geldim. Ayyy deniz mevsimi gelsin artık...

Hoşgeldin norraammm... Sana özelden numaramı atacağım, sen de bana at. Bende de bulunsun.

2 hafta önce hastayken Onurcuğum kaç geceyi uykusuz geçirmiş :) Gecenin bir yarısı uyanıyordum (Onur beni sarsmış) Ben ona sevgi dolu gözlerle bakarken o bana kızgın kızgın bakıyordu. Anlamıyordum. Meğer af edersiniz ayı gibi horluyormuşum. :) Dedim, beni dürtmedin mi, diye. "dürtmek ne, seni bi bec...mediğim kaldı ama gene de uyanmadın" demişti. kaydirigubbakcemile3

Ayrıca 3 haftanız kalmış :) Ne heyecanlısınızdır :)

bi o zmnanlara gelseydik yaa ne güsel olurduu korku dolu haftalar yani en azından benim için öle ben doğumdan çok korkuommmmmm-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Normal doğumla ilgili beni korkutan şey sancı değil. Sancı çekilir. Herkes öyle doğuruyor. Binyıllardır. Beni korkutan "normal doğum dikişi" . Sadece bunun yüzünden sezaryen olmak istiyorum. Bir dikişim olacaksa karnıma olsun lütfen :)

Bende de o kadar aşağılarda oynadığı oluyor. Bir keresinde doktora girmeden hemen önce kasıklarımda oynuyordu sıpa. Usg de gördük ki, oradakiler ayakları :) Yani başı yukarda duruyor, ayakları ile kasıklarımı depikliyormuş Doruk Bey :) Olumsuz bir şey söylemedi doktor.

1 kere bende de oldu. Gece 3 tü :) Aynanın karşısındaydım. Şok oldum :) Çok hoştuuu. Devamını bekliyoruz annecim, babaya da gösterelim :) Bir de sabah Onur gelip karnımı öptü, ben daha kalkmamıştım. Öpücüğün hemen ardından tekme geldi. Çok hoştu :)

Ya neden gidiyosun Burcu? Yuh yani... 4 kat yukarı çıkarmak durumunda olman ayrıca yük! Nasıl gönderirler seni???? Ben de taşıyorum arada GYPSY gibi, o ayrı ama. Kimse olmayınca mecbur! Ama evde birileri varsa "ben zaten gidemem" edası takınırım. Buse hareket ettiğine göre korkulacak bişi yoktur. DERYA demiş zaten, ilişki ya da enfeksiyondan da oluyormuş. Dikkat et aman diyim....

Son düzenleme:
valla bizde durum farklı. eşim korkmuyor ben de korkmuyorum... ama yapmak için inanılmaz bir istek de duymuyor olmalıyız ki yapmayalım artık diye bir karar aldık 2-3 hafta önce. özellikle de SAKALEYNin anlattığından sonra ben riske atmak istemedim. eşim de anlayışlı bu konuda. yoksa onun hiç korktuğu filan yok, hatta o iyi geleceğini düşünen azınlıktan....

3K1M,
gözünaydın canım. bence bebeğin kilosu haftasına göre çok çok iyi.... benimki 23+4 de 650gr dı. sen 4 kilo almışsın ama bebeğini de iyi beslemişsin. hiç dert etme... senin bebek biraz önde gidiyor bence, beklediğinden erken de doğurabilirsin belki... erken döllenme filan olmuş olmasın... maşallah kuzuna....
aslında senin aldığın kilo toplamda çok değil ama 1 ayda 4 fazla gliyor kulağa... yani durmuş durmuş bu ay almışsın gibi...

kızlar bu arada size bişey sorucam 24.haftada dr gittim ben 5 kilo almışım şimdiye kadar toplam kızımda 550 gr.28 cm sizce normalmi dr normal dio ama bana az gb geldi
bebeğin iyi gelişmiş sen de çok az kilo almışsın... var mı bundan güzeli yauw.... süper bir durum.... hamileliğini toplamda 8-9 kiloyla tamamlayıp da nurtopu gibi bebek dünyaya getiren bir sürü kadın var... sen o şanslı kesimdensin.... kilo almak için özel çaba harcama bence... elzem gıdaları tüketmeye devam....

bizimkinin bugün garaj temizliyeceği tuttu sonra çalışma masasaını felan topladı kaç saat bende 5 karış surat yaptım geziyorum evin içinde zaten haftanın 6 günü ayrıyız bide bugün böle işlerle uğraştı hepten sinir oldum

Sağolun kızlar. Bir daha gelmedi leke bakalım. O saatten beri ayaklarım havada yatıyorum zaten. ılişki konusuna gelince, ben hep demiyor muyum aylaaardır kardeş kardeş yatıyoruz diye. Dünya ahret kardeşim o benim-tatlicadiarzu-
Kendi kendime sinir yaptım şart mı pirinç pilavı, bulgur pilavı yiyiversinler diye de o sinirden kasıldım sanırsam. Sevgilimin bir suçu yok

Geçmiş olsun burko'cum, kasılma hiçbir şey için ben de hamileliği boyunca çok sinir stres yapanlardan biriyim. Ama ne yapalım önceliklerimizi bebek olmalı bu dönemde...

gypsy'm, sen de takılma eşinin bu davranışı için sıkma canını, sen de kendi işine bak, bize yaz buradan falan, olmaz mı :)

Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler...

Teşekkür ederim canım. 6 gün önde çıkıyoruz zaten aftabrucum. Belki erken döllenmedir bilemiyorum ama sata göre evet 6 gün daha ileride gözüküyor. Yani dediğin gibi erken döllenme ise, sanırım haftasına göre normal oluyor. İstikrarlı gidiyordum aslında ama bu ay bi çılgınlık geldi, çok yedim alkisalkisalkis

Teşekkür ederim Helin... Benim şekerim sınırda, tansiyonda sorun yok çok şükür. Ben de 1 kilo bilemedin 2 kilo alıyordum ama bu ay böyle oldu işte. Şimdi kontrol etmeye çalışacağım boğazımı senağlama

Traktör gizze'cim kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederim canım... Maşallah kuzeninin bebişine. Güzel örnek oluyorsun evet :) Ne yesem acaba şimdi CADIARZU

Teşekkürler taze fasulyecim. Elimde olsa senin gibi yapabilirdim belki :) Şimdilik tatlıdır börektir ara vereceğiz sanırım. En azından bir ay sonraki randevuya kadar kendimi toparlamış olmam gerek, yoksa fırça ile kurtulamayacağım kaydirigubbakcemile

geçmiş olsun dide'm. magnezyum alıyor musun, benim de ağrılarım çok şiddetliydi de magnezyum iyi geldi sanırım.
Teşekkür ederiz dide'cim. Aslında didecim bebek 6 gün önde de olabilir. Öyleyse haftasıyla uyumlu gözüküyor. Belki aftabrunun dediği gibi erken döllenmedir. Bilemiyorum ki... Bir de ben bu ara 1 ayda 4 kilo aldım da belki ondan bebek de nasibini almıştır bilemiyorum...

Kızlar temmuz annelerinin sayfasına biraz göz attım da bu NTS denen aygıta bağlanmaktan çok bahsediyorlar. 1 ay sonra bizim de gündemimize bu NTS mi gelecek acaba CADIARZU

haha nerden aklına geldi bu :)) güzel bi tarih benim tarih belli değil ne zmaan doğacağı hem SAT belli değil hemde bebek haftasına göre büyük

:) anladım tigerbox. SAT belli değilken bebeğin kaç haftalık olduğu ölçümlerle anlaşılıyor değil mi? Hakkınızda hayırlısı... sağlıkla olur inşallah...

inşallah tşk ederim.ultrasona göre anlasılıyor evet ..ilk öğrendiğimizde 7 haftalıktı.o tarihi takiben dr kontrollerinde 21. hafta gittiğimizde 23 haftalık görünüyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…