NUTELLA.... ben bundan 3 sene önce haftanın en az 3 günü sabah açardım nutella kavanozunu gece yatarken de yıkardım aynı kavanozu. yani haftada 3 kavanoz nutella bitirirdim. hiç kilo da aldırmazdı. örneğin kolestrol filan çıkar korkumdan kesince nutellayı (aynı zamanda her gece yediğim bir paket cipsi) zannetmiştim ki 46 kiloya filan düşerim. ama hiç de öle olmadı. kilo filan vermedim. o zaman anladım ki; NUTELLA VE CİPS KİLO ALDIRMIYOR. ama yine de HERŞEYİN FAZLASI SAĞLIĞA ZARARLIDIR diyerek bu muhabbeti kapatalımlal cuku konusunda cok iradesizim ben , daha yeni nutella aldım actım bir kasık yedim kesmedi kavanozu aldım yanıma off cok kotu ama durduramdım napayım
Ya kızlar lekelenmem olmuş biraz. Moralim bozuldu:1no2:Uzattım ayaklarımı yattım. Umarım bir daha olmaz. Ama yatarken de bebişim bol bol oynadı, videosunu bile çektim kuzucuğumun:asigim:Annesini rahatlatmak ister gibiydi. Yavrummmm benim:asigim::asigim:
geçmiş olsun canım birşey olmaz merak etme muhtemeln sinirdendirde gerçekten 1 kilonun üstünde bişi taşımadınmıı :1shok: ben bütün pazar alışverişini yapıyorum siz napıyosunuz peki marketten bişi alınacağı zaman felan yada pazar ne bilim yada normal bi alışveriş??illaki taşınır birşeyler yaa..
ben çıkıyorum kızlar .biraz ütüm var
Gecmıs olsun Burkom.. kıyamam,dıkkat et kendıne annem ya.. kımseye, hıc bır seye degmez bılıyorsun.. su an tek kıymetlı sey sen ve bebegın.. bırak mıllet gerekırse ac kalsın, gıtme, tasıma..
Esram.. tasımıyorum acıkcası ben hıcbırsey.. pazarı falan esımle yapıyoruz artık.. ole tasıdıgım agrılıgı olmayan seyler, o da artık tasımam gerekırse..
Hele hele sımdı bır de gobek delıgımın orada ara ara seyreden agrılar basladı.. resmen dokunamuıyorum bıle delıgın oraya.. bır de agır bısı tasımak hayra alamet olmaz dıye dusunuyoru.. saolsun eşim de o konuda cok yardımcı, Allah razı olsun ondan da.
minnoşlar gunaydın, ben ızmirdeyıi nihayet,, annemlerde milattan onceden kalan bir bilgisayar var onunla girmeye calsıyorum o yuzden pek kolay olmadı internete girmek,,
sızlerı ozledim, 2 gündür girememeiştim,,,
ben ve bebişim çok iyiyizzz,,
fırsat bulursam annemlerden tekrara girerim,burda kapanın elinde kalıyorum iki gündür,,
Evrim sana yolladığım tel çalışıyor,açıldı,yrn ararım seni,,,
hepinizi çok öptüm,,,
Evet canımmm.. delikafaduldendelikafadulden ınanamıyorum kendime. Ben horlamazdım aslında eşimde horladığımı sölememişti. Ama önce çok şaşırdım sonra çok güldüm :roflol: Ama burnum tıkanmışşş sebebim vaaaarrr
bi o zmnanlara gelseydik yaa ne güsel olurduu korku dolu haftalar yani en azından benim için öle ben doğumdan çok korkuommmmmm-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Bebişim gece çok şaşırttı beni. Hiç aklıma gelmeyece biryerde oynadı birkaç saat. Tam cinsel organımın kabarık kısmında:1shok:Fazla aşağıda değil mi sizce?:uhm:Şu anda midemin oralarda oynuyor ama gece çok şaşırdım
o tümseklerden bizdede mevcuttur doğrudur:lepi: canım öyle yapınca ben hemen elimle tutmaya çalışıyorum benimkinin totosu o duruşunu doktora sormuştum birde sağ tarafıma ayağıyla bi dayanıyor topuğunu veya dizi tam bilemiyorum tutuyorum :teytey:
Ya kızlar lekelenmem olmuş biraz. Moralim bozuldu:1no2:Uzattım ayaklarımı yattım. Umarım bir daha olmaz. Ama yatarken de bebişim bol bol oynadı, videosunu bile çektim kuzucuğumun:asigim:Annesini rahatlatmak ister gibiydi. Yavrummmm benim:asigim::asigim:
valla bizde durum farklı. eşim korkmuyor ben de korkmuyorum... ama yapmak için inanılmaz bir istek de duymuyor olmalıyız ki yapmayalım artık diye bir karar aldık 2-3 hafta önce. özellikle de SAKALEYNin anlattığından sonra ben riske atmak istemedim. eşim de anlayışlı bu konuda. yoksa onun hiç korktuğu filan yok, hatta o iyi geleceğini düşünen azınlıktan....Bir de bakıyorum libido tavanlarda yine topikte.. herkes saldırı pozısyonunu almıs.. :)))) soguk duş alın hanımlar.. kendınıze gelırsınızz,nedır bu yaff.. adamlar sakinn,kadınlar sapıtıkk.. dunya tersıne mı donuyor neeaaa kaydirigubbakcemile3
bebeğin iyi gelişmiş sen de çok az kilo almışsın... var mı bundan güzeli yauw.... süper bir durum.... hamileliğini toplamda 8-9 kiloyla tamamlayıp da nurtopu gibi bebek dünyaya getiren bir sürü kadın var... sen o şanslı kesimdensin.... kilo almak için özel çaba harcama bence... elzem gıdaları tüketmeye devam....kızlar bu arada size bişey sorucam 24.haftada dr gittim ben 5 kilo almışım şimdiye kadar toplam kızımda 550 gr.28 cm sizce normalmi dr normal dio ama bana az gb geldi
hava sonradan güzelleşti buarada GYPSY, yoksa biz sabah kahvaltıya açıkhava biryere gitmeyi düşünüyorduk ama sabah hava kapalıydı evde yaptık. sonra da alışverişe.... şimdi eşim kestiriyor ben de size bakiim dedim... sen neden evdesin? hayırdır?
3K1M,
gözünaydın canım. bence bebeğin kilosu haftasına göre çok çok iyi.... benimki 23+4 de 650gr dı. sen 4 kilo almışsın ama bebeğini de iyi beslemişsin. hiç dert etme... senin bebek biraz önde gidiyor bence, beklediğinden erken de doğurabilirsin belki... erken döllenme filan olmuş olmasın... maşallah kuzuna....
aslında senin aldığın kilo toplamda çok değil ama 1 ayda 4 fazla gliyor kulağa... yani durmuş durmuş bu ay almışsın gibi...
kızlar selam
3K1M
gözünaydın canım.bebğin iyi olsunda varsın kiloda alınsın.bende toplamda 11 kilo aldım ama doktorum bi şaey söylemiyor.şeker ve tansiyon iyi olduğu için takılmıyor kiloya.ama bende senin gibi ve senin haftalarında ayda 4 kilo almıştım.yalnız bu ay bir kilo almışım.özel hiç bi şey yapmadım demekki bazı aylar hızlanıp bazı aylar yavaşlıyor
Günaydın kıssslar,
3K1M, gözün aydın canım. Tosununa da maaşallahHerşeyin yolunda olmasına da sevindim. Kiloyu da bence çok dert etme. Benim kuzenim toplamda 30 kilo almıştı. Heryeri de ödemden şişmişti. Ama çok rahat bir normal doğum yaptı kızı da maaşallah 4.150 kg doğdu. Şimdi eski kilosunda.... O yüzden ben de çok kiloma dikkat etmiyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ne güssel örnek oluyorum di mi?
tabe canım. Al sen, sonra 3K1M gibi azar işit :)
Benim gibi yaklaşık her ay 2 şerden alsaydın 9 kilo, alışırdın her gittiğinde azar işitmeye ve artık yalama olup böreğe tatlıya devam ederdin :)))) Bebişin iyiyse, şeker tansiyon problemin yoksa korkma. Sonradan vericez artık napalım. Zaten bebişler verdirecek bize. Buna inanıyorum ben. (ya da inanmak istiyorum diyelim) Bu arada gözün aydın canım, bebişin iyiymiş :)
hoşgeldin seerni yeniden..benim de sırt ağrılarım çok arttı..ansızlık ilaçla önlenebilecek bir durum iyiki..sen biraz olsun yatabiliyorsun demek ki yüzüstü ben düşünemiyorum bile.
mucizem valla bebiş tosuncuk gibi eminmisin 700-800 dediğine..yanlış anlamışsındır şeker..ama normal sınırlar içindedir bilemem ben..ben tam 23te gittiğimde 550 grdı ve tam satoyla uyumlu demişti doktor.belki 2 hafta farkediyordur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?