2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

burkooo cok gecmis olsun uzme sinirlenme yıpratma kendini.bebisi dusun.

bende gypsy , taze ve aftabru gibi poset tasıyorum 1kg neki esim aksam 8de gelio o yokken bisey lazım olursa gidip alıyorum yani cokta kasmıyorum ama berabersek hicc bisi tasımıyorum

kasıntılarım basladı yine nekadar dikkat edersem edeyim yine kasınıo bacaklarım yine kasınıo sanırım hormonal bisey bu. az oncede uyudum bi 20dk uyandım ama cok asabi hissediorum kendimi

helinciğim benim de çok belirginleşti linea negra denilen çizgi ve karardı göbüş deliğim de.
helinnn öle yazmışsın yaa seni dahada çok merak ettim yaaa albüm yapsanda avatar felan yapsan accık görsek sonra değiştirirsin ayy ben çok meraklıyımdırrrr alkisalkisalkis
o yiyecek değil esra insan o helin helinn.

kıyamam size dikkaty edin taşırken bari..ya baby çözümü yok mu bu kaşıntının..bazı antihistaminikler kullanılabiliyormuş hamileyken..çok sinir bozucu olmalı

Çok geçmiş olsun canım

didooooo helinn yiycekk diil amaaa seni yiyebilirmmm yemekten kalktımm tatlı niyetineee ona göreeee delikafadulden

benimde aynen oyle kuruyunca beyazleke birakan turden sanırımn bu normal birsey

gozun aydın helincim massallahhhh

bu arada ben senin guzel biri olduuguna eminim asılanları falan yazmıstın ya guzel olmasanolmaz asılanf alan oyle bolca ya ben seni adasım gibiçok merak edyorum ozelden falan mail ile resmini falan atmazmısın bak ben ulu orta koyuyorum bana at ena zından:) ben arkadaslara anlatırım seni:)))

tazem fasulyem ne demek mesafeli duruyüor bazı arkadaslarr askol yanii olurmu oyle sey ben sahsen seni kendime yakın bulanlardanım eminim benim gibi dusunen pekçok arkadas vardır samimiyetherseyden onemli benim için içtenlik sendede bunlar var ,
ben sahsen seni tanımadan seviyomm ve ist dan kaçırdıgımızı için de sahsım adına uzgunum ;(

pinkyicim sagol varol guuzel iltifatların için o senin guzelligin:)

Çanım çok geçmis olsun lekelenme demissin çokhafifolsa gerek ama yinede dr unu haberdar etmelisin bence

DUNKU DR KONTROLLERıM

merhabalar arkadaslar
geç misi ancakokudum cumadan buyana epey kaynatmıssınız

cuma gunu 11 de asıl dr umla krandevum vardı yani dogumumu yapacak olan dr umla, cinsiyeti hani 16,erkek diyen sonra ki haftalarda da hiç pozisyon vermedigini soyleyip hiç birsey diyemeyen dr umla idi randevum , gelmisiz24 e artık dedik cinsiyet falan filan bakalım dedi pozisyonu çok uygun değil popo ustuoturuyor ama buyuk oranda erkek bence dedi. gorumcemde bizleydi ama biz kiz bekliyorduk falan dedi hani arzu ediyoruz hesabı uçuncu olur insalah efendim napalım erkek diyor , ay inanmadım bu sefer bozulmadım 4 farklı dr biri docent perinatolog biri riskli gebelik uzmanı onun harici acıbadmin kadrolu dr u haftalarca bakıp kız dedi ayrıc a leventte sirketin orda gittigim birhastaneni dr u bir hafta ara ile iki kez bakıp kız dedi benim bu dr erkek diyor onuda zorla diyor yani aslındahiç demeye niyeti yok gostermiyor deyip geçiyor deli olacagımmmm ondan kızı duymassam ben nası pembe oda suslemesi falanyapacagım hastanede çokm erak ediyorumçok komik oyle deilmi:))

neyse bu dr un olcumlernie gore bebek 2,5 hafta onde gidioyrmus 890 gr 32 cm dedi , ordan çıktıkk

14,30 da acıbadem hast dr umla kontrol randevum vardı oraya gittim dedik adama yine cinsiyetine bir baksak o 4 boyutlu ile bakıyor bu arada digeri eskisistem siyah beyazla bebek silueti bile gornumyor neyse adama paronayak aile gibi gorunuyoruz eminim habire kiz değilmi dyie sorarak bilse bize baska dr erkek diyor diye:)))) neyse adama dedik mobilya alcaz aman yine baksak falan adam yine baktı bizde oyle değisiklik olmaz zaten dedi hafta 24 mumkun değ3il kiz diyoruz daha otesi yokmodundayine bakalım ama dedi baktı etti bakın dedi bacak arası burası bos falan anladıgım kadarıyla baktım çok iyi anladıgımı soyleyemem tabi ama dr çok emin, detaylıyı çeken docent dr ve onun isi çikinca detaylıçekimine devam eden diger acıbadem dr u dakız dedi yaniaklım almıyor
anrtık size yazmaya bile yuzum yok komik oluyorum biliyorum ama içimide kusku yinede dusuyor bu adam beni deli edyior:)

kararımı verdim iki dr devam edeceğim kendi dogum yaqptırcak dr umayuzde yuz guvenemedigim surece ki hiç guvenemiycem heralde iki dr la devam etmeyi surdureceğim alt tarafi iki kez daha muayneucreti oderim gelirim 8 aya ondan sonra da gerek olmaz ikili gitmeye ne yapayım;(

kendi dr uma dedim idrar tahlili falan yapsakmı arada hani enfeksiyonçokçıkan var falan filan gerekyokhayır diiyip kestirip atıyor
onun uzerine rahimagzı olc falanhayatta diyemezdim zaten demedimde aman lanet olsun acıbadem dr uma derim dedim
acıbadem dr una dedim rahim agzı sikayetin yoksa gerek yok dedi olcmeye olsa sikayetlerin olur bası olur fala dedi dedim olsun içim rahatetsin bakalım baktı ben artık sayıyı soramadım gayet normal dedi benim içni yeterli yani adam içimi rahatlatyıor obuuru ben boyel diyorum dr benim niyeg uvenmiyorsunmodunda, neyse artık kaldı 3 ay digerinde dogum yapmakistiyoru ohastaneni fiyatları uygun hastane guzel dr un ameliyat zamanı tavırları gayet guzel falan oyuzden mecbur ona devam edecğğim yapacak birsey yok, bu arad acıbadem dr u bebegi 31cm ve 800 gr olarak olctu ikisi arasında yuzde 10luk fark niye var bilmiyorumneyse artık,

TATıL MEVZUU

bu arada asıl dr uma tatili sordum large bir adam oldugu için temuz ilk haftasına kadar gidebilrisin dedi nerey ki dedi dedik guney iste olur dedi , acıbadem deki dr um daha evel 36 da dogurmussun haziran 22 si haftası eder 34haftalık yine dogurmayacagının garantisi yokama ben muayneni yapar yollarım herseyyolunda ise giersin olurda biraksilik olrusa orda dogurursun sorun olcak birhafta değil dedi:) hehe ne egzantirikolur dimi bodrum dogumlub ir çocuk pek havalı geliyor kulaga ama yinede ben yerimde yurdumda semtimde dogurmayı tercih ederim:)) bu sartlarda sanrıımg ideceğiz haziranın 22 si haftası yani 34 haftalıkken iki uçsaatte bir durup 10 dk yuruyusler yaparak gidebilirmisiz boyle iste

MODAKO TURUMUZ

nazancım simdi yazcaktım sen soyledin tam :)
cumartesi dr lardan sonra modakoyada gittik,
bir sokakta bebek mobilyaları bir arada zaten hepsi tarz model olraak aynı fiyatlarda hemen hemen aynı masi

cok pardon yarım gitti mesaj

masif olanlar 5 milyar civarı hadi onları eledik ne gerek masif e

mdf uzeri kaplama yuzde 90 ı mobilyaların

insan elinde ne varsa tersine bayılır ya allahım butun denizci modeli mobilyalar gozume ilisti erkek mobilyaları nasılguzel geldi ) neysekızım içni beyaz mobilya baktım mat beyaz duz birmodel istiyoruz iki kapılı ama genis iki kapılı tullukapaklarıfalan olan nakit 2200 civarı taksitli genlde 2500 gibi 5 taksıt falan
tarzlar aynı gibi fiyatlar aynı gibi
yukluklu modeller çıkmısy ani bebek dolabı olarak alcak değil epey yuksekligi var uste yatak yorgan vs buyuk parca esyalar koymak için yeriçok olmayanlar için guzel olabilir onlardan alacagız sanırımn, ama ben bir ay daha almaya korkuyorum acıkcası su erkek muhabeti dr un beni yine sinir eti bir ayda teslimyapılıyor hadi sarksa etse falan 40 gun diyelim tatil oncesi siparisi versem haziran basında yani temmuz basında gelseyeterli benim için

Ayyy inanmıyorum ESRAKO kaydirigubbakcemile3 senin kızı yine erkek mi sandı doktorun? merak ettim o adam ne görüyor acaba? şu medical park taki doktor di mi erkek diyen? çok tuhaf ya... neyse canım sen boşver onu, o kadar kişi kız diyorsa kızdır. ha olur da doğumda süprizle karşılaşırsanız, aldığın pembeler için üzülme. dağıtırsın biz kız annelerine. EVRıŞ gibi GYPSY gibi EFTELYA gibi alışverişte cozutmuş SPARTA ANNELERınden de sana belki acil yardım paketi ulaşır. herkes iki body iki tulum gönderse bir müddet idare eder seninki.... kaydirigubbakcemile3
odaya gelince... istersen pembe boyamayın. unisex bir renk seç şeker.... -tatlicadiarzu-

ESRAKO, bence bebek odası geç de gelse dert değil. sanki bebek 2 ay senin odanda idare etse ne olur? ben hiç acele etmiyorum şahsen. çok pahalı değil mi ya mdf için 2.200? e-bebek e baktınız mı? çok güzel mobilyalar var. onlar da pahalı gerçi. ama modeli ordan kapıp mütevazi bir mobilyacıya yaptırabilirsiniz.

valla artık mahalle arası mobilyacılarada bakarız diyoruz nazan fiyat karsılastırması yapacak kıvamdayız artık detaylı baktık biliyoruz ama sonuçta yıllarca kullanacaız bençok gormuyorum bu fiyatalr hep çunku, çok hos seyler vardı genc odasına cevriliyor bumobilyalarsonuçta ben 2milyarı gozden çıkardım oda için

oda boyama konusuna gelince bir ay sonra tekrar dr lardayım. belkide uç hafta soünra:)) yani acıbadem dr u uç hafta sonra gorusuruz dediçunku, yine teyit ettircem falan filan sonrasında artık obur dr u asla ve asla kaale almam yani ama adam dogum anına kadar erkek derse naparım onu dusunoyrum oda suslemesi olsun bebek sekeri olsun yapcaz pembe adam diycek erkek ne bunlar boyle:)))) yani garip bir durumla karsı karsıyayım adam ne goruyorda nası soyluyor anlamak mumkun deil

biz tatilden vazgeçtik gibi. hiç konuşmuyoruz bile. ben uzun yola cesaret edemem. e ben hazirandan itibaren beklediğim için ve de haziranda yıllık izin kullanamayacağım için (bunu daha önce açıklamıştım) mayısta da ege denizi çok soğuk olacağı için, antalya ise çok uzak olacağı için, bi de bebekle ilgili çok fazla hazırlıık yapmam gerektiği için, için için için için.... BıZ BU YAZ BEBEK DOĞMADAN TATıL YAPMIYORUZ.... zaten haftasonlarını çok iyi değerlendiren bir çiftiz. saroza filan gideriz en kötü.

canım böle muhabbete katılmayıp katılmayıp zank die arada girip soru soruyorum kusura bakmayın ben muhabbete katılmıyorum çünkü sizin sohbet bayağı ilerlemiş ama sizi sürekli okuyup takip ediyorum bizimde giysi konusunda pek eksiğimiz kalmadı ama nevresim battaniye hele pike hiç yok siz pazardanmı alıyorsunuz bunları ben mağazalarda baktım bayağı pahalı bu malzemeleri nerden alıyorsunuz bir fikir verirseniz sevinirim siz galiba izmirdesiniz de ben yalovada oturuyorum sık sık istanbula geçiyorum istanbulda olan arkadaşlar hep eminönünde bir han varya orayı tavsiye ediyor başka bildiğiniz bir yer varmı fiyatlar ne kadar bilinçli olarak gidersem daha iyi olur en azından zamanımı iyi kullanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…