helinciğim benim de çok belirginleşti linea negra denilen çizgi ve karardı göbüş deliğim de.kızlar selam
bi saat önce bi sürü alıntı yaptım cevap yazıyordumki elektrik gitti.aklımda kalanlara cevap yazacağım artık
KAYRA
benim aslında sat a göre 26+1 günlük ama ultrasonda hep bi hafta önde gidiyor.doğum tarihimi yinede sata göre söylüyorum ben.ultrasona göre 25 temmuz ama ben sezeryan olacağım için sezeryan tarihimede 25 temmuz diyorum.sata göre ağustosun ilk günleri sezeryan olunca 25 temmuz olacak.yani psikolojimi 25 temmuza ayarladım.soranlarada öyle diyorum ve üç ayım kaldı diyorum
3K1M
gözünaydın canım.bebğin iyi olsunda varsın kiloda alınsın.bende toplamda 11 kilo aldım ama doktorum bi şaey söylemiyor.şeker ve tansiyon iyi olduğu için takılmıyor kiloya.ama bende senin gibi ve senin haftalarında ayda 4 kilo almıştım.yalnız bu ay bir kilo almışım.özel hiç bi şey yapmadım demekki bazı aylar hızlanıp bazı aylar yavaşlıyor
NAZAN
oğlum gerçekten uyuz.her defasında bu sefer gösterecek diyorum öyle kapatmış oluyorki hiç göremiyoruz.insanlar bi kere dört boyutluya girip net görüyorlar ben iki haftada bi gidiyorum göremiyorum.bende kendi güzelim fotolarımı koyup güzelliğimi göstermek isterdim ama eşimden onay çıkmıyor.yerimsenibenşaka bi yana eşimin arkadaşlarından çoğu kadınlar kulubüne takılıyorlar.hatta ben onlardan birinden duyup üye olmuştum.eşimde burası küçük bi yer insanlar konuşur yadırgar diye izin vermiyor.yoksa fotolarımı eklemeyi çok istiyordum.kız anneleri belki beni görünce kızlarını verirler oğluma diye.sengözlerimebaksanab
kızlar benim göbek deliğim kararmaya başladı ve hani göğüslerden başlayıp kasıklara kadar inen o çizgida çok belirgin artık
o yiyecek değil esra insan o helin helinn.helinnn öle yazmışsın yaa seni dahada çok merak ettim yaaa albüm yapsanda avatar felan yapsan accık görsek sonra değiştirirsin ayy ben çok meraklıyımdırrrr alkisalkisalkis
burkooo cok gecmis olsun uzme sinirlenme yıpratma kendini.bebisi dusun.
bende gypsy , taze ve aftabru gibi poset tasıyorum 1kg neki esim aksam 8de gelio o yokken bisey lazım olursa gidip alıyorum yani cokta kasmıyorum ama berabersek hicc bisi tasımıyorum
kasıntılarım basladı yine nekadar dikkat edersem edeyim yine kasınıo bacaklarım yine kasınıo sanırım hormonal bisey bu. az oncede uyudum bi 20dk uyandım ama cok asabi hissediorum kendimi
Çok geçmiş olsun canımSağolun kızlar. Bir daha gelmedi leke bakalım. O saatten beri ayaklarım havada yatıyorum zaten. İlişki konusuna gelince, ben hep demiyor muyum aylaaardır kardeş kardeş yatıyoruz diye. Dünya ahret kardeşim o benim-tatlicadiarzu-
Kendi kendime sinir yaptım şart mı pirinç pilavı, bulgur pilavı yiyiversinler diye de o sinirden kasıldım sanırsam. Sevgilimin bir suçu yok
canım ben kültür testi yaptırdım mantar çıkmadı.perşembede idrar kültürü yapılacak,evet benimde çamaşırımda kuruyunca iz bırakıyor.sorunca banada anlat.endişeleniyorum.bende uzanacağım canım.görüşürüz.çok geçmiş olsun.
kızlar ben geldim ve güzel haberler getirdim.bugün doktora gittim.oğlum iyiydi.tam 1100 gr idiboyuda 34-35 cm civarıydı maşallah bayağı büyümüştü.27+0 günlük haftası.27.haftayı bitirip 28.haftaya giriyoruz yarın çok şükür.gelişimi gayet iyi dedi doktorum.kalbini dinledi çok iyi dedi.ama benim minik yine elleriyle yüzünü kapattığı yetmiyor gibi bi de sol ayağını getirip yüzüne dayamıştı.o yüzden yine yüzünü göremedik.yan yatıyormuş oğlum sırtüstü.doktora hafif sulu akıntım oluyor bazen dedim korkulacak bi şey değil dedi.hafif kasık ağrılarım var dedim şiddetli değilse normal dedi.bana bol bol kırmızı et balık nohut mercimek kurufasulye yememi önerdi.oğlum sağlıklı ve gelişimi iyi diyince yüzünü gösterip göstermemesini umursamadan çıktım.bu arada bi ay boyunca bir kilo almışım.toplamda 11 kilo oldu ama bu ay bir kilo almışım.en azından bu ay kilo aliş hızım düşmüş.özel hiç bi çaba sarfetmedim ama demekki bazı dönemler hızlı bazı dönemeler yavaş alınıyor.tansiyonumda iyiydi.11 e 8 idi.doktordan çıkınca çılgınlar gibi diyarbakırı gezip oğluma bayağı bi alışveriş yaptım.benden bu kadar.geçmişi okuyacağım biraz
Kızım yaa... Böyle duygusala bağlama, valla gözlerim doldu :) Ama demek buluşasın yoktu benimle ha :))) Buna çok güldüm. Bundan mıdır yoksa bazı arkadaşların bana mesafeli durmasıBen de seni çok sevdim canım arkadaşım. :1hug: Beeen de seniiiii seeeeevgııııııliiiiiiimmmmm kaydirigubbakcemile3
maşallah maşallah oğluna helincim. Çok sevindim. Demek bizim sıpalar da o zman 2 hafta sonra 1 kg ı geçecekler, öyle mi? Doktorun -tazefasulye ye- demedi mi :) Tekrar gözün aydın diyorum. Ne mutlu sana...
MORLAVANTA hoşgeldin cicim. Şimdi sen bize bakma, bizim burası -zamanla göreceksin- kimsenin kimseyi kasmadığı, benim de üstün (!) katkılarımla gayet large bir topik. Kimse kimseye küsmez, herkes birbirini hoşgörmeye çalışır. Bu topikte küsmek yasaktır. Bu nedenle (bak Serap'a) sen dal muhabbete bir yanından özel ilgi bekleme, buyur, istediğin yere geç otur :)
ayyyy gunaydın kızlar bissürüm alıntı yapmıştım yanlış bir tuşl mahvettim hepsini.. kusra bakmasın unuttuklarım ama kısaca aklımda kalanları yazayım..
fasulyeye benzer halini ve şimdi nerdeyiz inş. Rabbim saglıkla kavusturur hepimizi bebeklerimize.[/COLOR]
fasulyeko can baktım cicilerine güle güle kullansın kızın ayy bayılıyorum pembiş pembiş ya
esrako oglunla olan resimleriniz ne kadar şen çıkmış ayy berke bide kardeşini okşuyo tatlım ya maşallah parmagıda yaralı kıyamam..ben hep diyorum sende tatlı çocuk dogurma ppotansiyeli var..:)kızına talip olmak gerek..bak telkirma serapın kızına kerteme yapmış gel sende ver kıznı benm ogluşuma..:)
petrikim ayy sende ayrıntılıya gtmiştin dimi gözun aydın canım maşallah ogluna.. ne mutlu sana.:)
Ya kızlar lekelenmem olmuş biraz. Moralim bozuldu:1no2:Uzattım ayaklarımı yattım. Umarım bir daha olmaz. Ama yatarken de bebişim bol bol oynadı, videosunu bile çektim kuzucuğumun:asigim:Annesini rahatlatmak ister gibiydi. Yavrummmm benim:asigim::asigim:
Burcu o adam cok gusel seyler getırmıstı bu hafta.. hatta ılerıkı haftalarda daha cok cesıt getırıcem dedı.. havlu aldık yıne bır tane daha.. taş gıbı havlular, sana aldıgımızın desenlılerı falan gelmıs, yorganlar gelmıs, kendınden desenlı falan.. pike takımları vardı adamda cesıt cesıt.. haftaya da getırırse emınım kızlar bayram edecek :))) hatta Ozgur adamın telefonunu aldı, oyun mınderı getırecek Meryem e onu hatırlatmak ıcın.. ben adama dıyeyım ki, kafile geliyor, sen ceşit getir :)) nası ama :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?