DUNKU DR KONTROLLERİM
merhabalar arkadaslar
geç misi ancakokudum cumadan buyana epey kaynatmıssınız
cuma gunu 11 de asıl dr umla krandevum vardı yani dogumumu yapacak olan dr umla, cinsiyeti hani 16,erkek diyen sonra ki haftalarda da hiç pozisyon vermedigini soyleyip hiç birsey diyemeyen dr umla idi randevum , gelmisiz24 e artık dedik cinsiyet falan filan bakalım dedi pozisyonu çok uygun değil popo ustuoturuyor ama buyuk oranda erkek bence dedi. gorumcemde bizleydi ama biz kiz bekliyorduk falan dedi hani arzu ediyoruz hesabı uçuncu olur insalah efendim napalım erkek diyor , ay inanmadım bu sefer bozulmadım 4 farklı dr biri docent perinatolog biri riskli gebelik uzmanı onun harici acıbadmin kadrolu dr u haftalarca bakıp kız dedi ayrıc a leventte sirketin orda gittigim birhastaneni dr u bir hafta ara ile iki kez bakıp kız dedi benim bu dr erkek diyor onuda zorla diyor yani aslındahiç demeye niyeti yok gostermiyor deyip geçiyor deli olacagımmmm ondan kızı duymassam ben nası pembe oda suslemesi falanyapacagım hastanede çokm erak ediyorumçok komik oyle deilmi:))
neyse bu dr un olcumlernie gore bebek 2,5 hafta onde gidioyrmus 890 gr 32 cm dedi , ordan çıktıkk
14,30 da acıbadem hast dr umla kontrol randevum vardı oraya gittim dedik adama yine cinsiyetine bir baksak o 4 boyutlu ile bakıyor bu arada digeri eskisistem siyah beyazla bebek silueti bile gornumyor neyse adama paronayak aile gibi gorunuyoruz eminim habire kiz değilmi dyie sorarak bilse bize baska dr erkek diyor diye:)))) neyse adama dedik mobilya alcaz aman yine baksak falan adam yine baktı bizde oyle değisiklik olmaz zaten dedi hafta 24 mumkun değ3il kiz diyoruz daha otesi yokmodundayine bakalım ama dedi baktı etti bakın dedi bacak arası burası bos falan anladıgım kadarıyla baktım çok iyi anladıgımı soyleyemem tabi ama dr çok emin, detaylıyı çeken docent dr ve onun isi çikinca detaylıçekimine devam eden diger acıbadem dr u dakız dedi yaniaklım almıyor
anrtık size yazmaya bile yuzum yok komik oluyorum biliyorum ama içimide kusku yinede dusuyor bu adam beni deli edyior:)
kararımı verdim iki dr devam edeceğim kendi dogum yaqptırcak dr umayuzde yuz guvenemedigim surece ki hiç guvenemiycem heralde iki dr la devam etmeyi surdureceğim alt tarafi iki kez daha muayneucreti oderim gelirim 8 aya ondan sonra da gerek olmaz ikili gitmeye ne yapayım;(
kendi dr uma dedim idrar tahlili falan yapsakmı arada hani enfeksiyonçokçıkan var falan filan gerekyokhayır diiyip kestirip atıyor
onun uzerine rahimagzı olc falanhayatta diyemezdim zaten demedimde aman lanet olsun acıbadem dr uma derim dedim
acıbadem dr una dedim rahim agzı sikayetin yoksa gerek yok dedi olcmeye olsa sikayetlerin olur bası olur fala dedi dedim olsun içim rahatetsin bakalım baktı ben artık sayıyı soramadım gayet normal dedi benim içni yeterli yani adam içimi rahatlatyıor obuuru ben boyel diyorum dr benim niyeg uvenmiyorsunmodunda, neyse artık kaldı 3 ay digerinde dogum yapmakistiyoru ohastaneni fiyatları uygun hastane guzel dr un ameliyat zamanı tavırları gayet guzel falan oyuzden mecbur ona devam edecğğim yapacak birsey yok, bu arad acıbadem dr u bebegi 31cm ve 800 gr olarak olctu ikisi arasında yuzde 10luk fark niye var bilmiyorumneyse artık,
cok pardon yarım gitti mesaj
masif olanlar 5 milyar civarı hadi onları eledik ne gerek masif e
mdf uzeri kaplama yuzde 90 ı mobilyaların
insan elinde ne varsa tersine bayılır ya allahım butun denizci modeli mobilyalar gozume ilisti erkek mobilyaları nasılguzel geldi) neysekızım içni beyaz mobilya baktım mat beyaz duz birmodel istiyoruz iki kapılı ama genis iki kapılı tullukapaklarıfalan olan nakit 2200 civarı taksitli genlde 2500 gibi 5 taksıt falan
tarzlar aynı gibi fiyatlar aynı gibi
yukluklu modeller çıkmısy ani bebek dolabı olarak alcak değil epey yuksekligi var uste yatak yorgan vs buyuk parca esyalar koymak için yeriçok olmayanlar için guzel olabilir onlardan alacagız sanırımn, ama ben bir ay daha almaya korkuyorum acıkcası su erkek muhabeti dr un beni yine sinir eti bir ayda teslimyapılıyor hadi sarksa etse falan 40 gun diyelim tatil oncesi siparisi versem haziran basında yani temmuz basında gelseyeterli benim için
Günaydın kızlar. İzmir'in güzeli, hoşgeldina.s.E olacak o kadar kapanın elinde kalma. Özlemiştir herkes seni:1hug:
oh hoş geldin canım senden mutlusu yoktur şimdi doya doya hasret gider gez kaydirigubbakcemile5
herkese merhaba,
NORRAA,hoşgeldin,senin şerefine hava da düzeldi.iyi gezmeler...
...
Ayy ayy hoşgeldın kutsal topraklara.. :))) Demam kuzum.. aman sız ıyı olun da, bis burdayıs :))
:))
Hoşgeldin norraammm... Sana özelden numaramı atacağım, sen de bana at. Bende de bulunsun.
nurdannnn naber hoşgeldin ülkene memleketine rahat geçtimi yolculuk keyfin nasılll
serap
bebeğinin boyu ve kilosu gayet iyi canım.bebeğin iyi gelişiyorsa annenin kilosuna bakmıyor doktorlar
Allah kısmet ederse bizim bebeğimizde ağustosta gelecek inşallah. Allah hepimizi sağlıklı bir şekilde kurtarsın...
boyalı mobilyalarda su bazlı boya kullanılınca fiyat acayip artıyormuş. biz de o yüzden gardrobunu suntalem yaptıracağız. çilek mobilyanınkiler de hep öle ya... onlar zararlı değil. ama yatağında paraya kıyıp masif üzerine su bazlı boya olanlardan alalım ya da yaptıralım diyoruz. ben küçükken çok kemirirdim, belki kızım da bana çeker ve karyolanın çıtalarını kemirir diye...
adaşım öncelikle gözünaydın bebişin sağlıklıymış gr boyu posuu maşallah canım.. ama amaa bu cinsiyet işi ne olucak yaa adam nasıl erkek diyebiliyor yani adama deseydin bak oda boyuycam erkekse ona göre yapıcam felan diye bu kadar basitmi bu işler??istermisin erkek olsun -tatlicadiarzu-
nazanın dedği gibi sana acil bi paket yaparız sen hiç merak etme canım sağlıklı olsunda erkek kız önemi yok bi yerde..
birde tatilden bahsetmişsn bende sorucam doktora gittğimde aramızda hemen hemen 2 hafta var o zaman ben anca haziran ilk haftası gibi gidebilicem bodruma kesin karar verdinizmi araçla kaç saat sürer sence bodrum?
hosbulduk minnoşlar,,
çok mutluyum, çok özlemişim tüm aileyı,ıkı gunudr dolu dolu gecıyor,bugun pıknık yaptık, dun bebısıme bısuru sey aldım,zıyaretlerdı falan derken zaman gectı.. cok girmeye vaktim olmuyor, 3 gun girmedim dünyayı yazmıssınız,ancak okudum hızlıca,konulardan geri kalmıyım diye,, insanın ulkesı ve ailesi giibisi yok,,,,
tatlı rüyalar herkese..
esrako
nedir bu doktordan çektiğin canım ya.800 gr ve 31 cm olan bi bebeğin cinsiyetini nasıl anlamıyor.erkek olmuş olsa pipisi ben burdayım derdi bence.herşeyin yolunda olması güzel bi haber ama.
serap
tam kaç hafta kaç günlük bebeğin.ben 23+0 iken gittiğimde 551 dı.25+0 da gittiğimde 778 gr idi.doktorun iyi diyorsa güven.ters giden bi şey olsa söylerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?