2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ya esrako, nedir bu dr.'la muayenende başına gelenler... adam tutturdu erkek diyip duruyor..
ama o kadar dr. kız diyorsa kızdır. Zaten erkek diyen dr da çok istekli söylemiyor yani pek umrunda değil sanki erkekmiş kızmış..
neyse tickerin pembe kalsın gene de :) ama bence de kız yani yüzü tam kız yüzü bebeğin, olur da erkek çıkarsa da ben de bu lafımı nasıl yerim bilmiyorum şakkıdı

bence de daha mütevazi mobilyacılar var ve 1500-2000 arası istediğiniz gibi bir oda bulabilirsiniz sanki... ha bir de şeyi söyliyeyim, bu mdf karyola ve dolapları boyayacaklar ya, işte o boya kokusunun geçmesi için 1 ay havalanması gerekiyormuş. Yani bebek eve gelmeden 1 ay önce evde olmasına ve havalanmış olmasına dikkat edin. Tabi bu sipariş üzerine olan mobilyalar için sözkonusu...

boyalı mobilyalarda su bazlı boya kullanılınca fiyat acayip artıyormuş. biz de o yüzden gardrobunu suntalem yaptıracağız. çilek mobilyanınkiler de hep öle ya... onlar zararlı değil. ama yatağında paraya kıyıp masif üzerine su bazlı boya olanlardan alalım ya da yaptıralım diyoruz. ben küçükken çok kemirirdim, belki kızım da bana çeker ve karyolanın çıtalarını kemirir diye...

çıtaların üstüne kemirme aparatı takılıyor aftabru.. yani kemirme aparatı benim uydurmam bir söz öbeği oldu ama şunu demek istiyorum, bebek o tahta ve boyalı kısma temas etmiyor. Oraya daha metalik görünümlü başka bişey koyuyorlar...

ben 170tl ye suntalem gardrop yaptırıyorum. eski bir raflı tekerlekli eşyamı kaplamak ve demirlerini boyamak 20tl ye mal olacak. onun üstüne bi de alt değiştirme tepsisi yaptıracağım , o da 60 tl ye mal olsa... yatağına da 700tl filan versek.... bebek odası bana 950 tl ye mal olacak... tabi badanasını ve mensucatlarını hiç saymıyorum... bence gayet makul...

adaşım öncelikle gözünaydın bebişin sağlıklıymış gr boyu posuu maşallah canım.. ama amaa bu cinsiyet işi ne olucak yaa adam nasıl erkek diyebiliyor yani adama deseydin bak oda boyuycam erkekse ona göre yapıcam felan diye bu kadar basitmi bu işler??istermisin erkek olsun -tatlicadiarzu-
nazanın dedği gibi sana acil bi paket yaparız sen hiç merak etme canım sağlıklı olsunda erkek kız önemi yok bi yerde..
birde tatilden bahsetmişsn bende sorucam doktora gittğimde aramızda hemen hemen 2 hafta var o zaman ben anca haziran ilk haftası gibi gidebilicem bodruma kesin karar verdinizmi araçla kaç saat sürer sence bodrum?

Günaydın kızlar. İzmir'in güzeli, hoşgeldina.s.E olacak o kadar kapanın elinde kalma. Özlemiştir herkes seni:1hug:

oh hoş geldin canım senden mutlusu yoktur şimdi doya doya hasret gider gez kaydirigubbakcemile5

herkese merhaba,
NORRAA,hoşgeldin,senin şerefine hava da düzeldi.iyi gezmeler...
...

Ayy ayy hoşgeldın kutsal topraklara.. :))) Demam kuzum.. aman sız ıyı olun da, bis burdayıs :))
:))

Hoşgeldin norraammm... Sana özelden numaramı atacağım, sen de bana at. Bende de bulunsun.

nurdannnn naber hoşgeldin ülkene memleketine rahat geçtimi yolculuk keyfin nasılll

hosbulduk minnoşlar,,
çok mutluyum, çok özlemişim tüm aileyı,ıkı gunudr dolu dolu gecıyor,bugun pıknık yaptık, dun bebısıme bısuru sey aldım,zıyaretlerdı falan derken zaman gectı.. cok girmeye vaktim olmuyor, 3 gun girmedim dünyayı yazmıssınız,ancak okudum hızlıca,konulardan geri kalmıyım diye,, insanın ulkesı ve ailesi giibisi yok,,,,

evet öyleymiş 3M1K ama o aparat da çok hoşuma gitmedi açıkçası. hoş çok da sanmıyorum kemireceğini sonuçta uyanınca çıkaracağım yatağından ama yine de diyorum madem ki gardrobunu çok ucuza mal ediyorum o zaman yatağında fark verebilirim

NORRAA yedin mi suböreği , semizotu, yeşil erik filan fişman... hani brükseldeyken canının çok çektiği ve bulamadığın şeyleri? birbir sırala annene de sen gidene kadar yedirsin sana.

Allah kısmet ederse bizim bebeğimizde ağustosta gelecek inşallah. Allah hepimizi sağlıklı bir şekilde kurtarsın...

serap
bebeğinin boyu ve kilosu gayet iyi canım.bebeğin iyi gelişiyorsa annenin kilosuna bakmıyor doktorlar

valla canım ben sizi okuyunca bana çok az geldi kilosu yaa 24.haftada 550 gr 28 cm ama sizin çoğunuzda 700 gr maaşallah yaaaa......afrabru sende aynı şey demişsin normal die dr.da normal dio m
ama aklıma takıldı çarşamba tekrar gidicem dr.a bakalım kaç olmuşş inş.sizinki kadar olmuştur ya
noraacım hoşgeldin canım tadını çıkar arrık bol oksijen topla şöyle özlem gider...
taze fasulyem sende normal doğumun dikişinden korkuyorum demişsin bende normal istiyorum ama çok tırsıyorum hayırlısı artık ama inş.normal olur korksamda
bu arada ii geceler kızlar anca gecmişi okudum uzun sürdü bende bugün tozunu attırdım izmirin valla

esrako
nedir bu doktordan çektiğin canım ya.800 gr ve 31 cm olan bi bebeğin cinsiyetini nasıl anlamıyor.erkek olmuş olsa pipisi ben burdayım derdi bence.herşeyin yolunda olması güzel bi haber ama.

serap
tam kaç hafta kaç günlük bebeğin.ben 23+0 iken gittiğimde 551 dı.25+0 da gittiğimde 778 gr idi.doktorun iyi diyorsa güven.ters giden bi şey olsa söylerdi

yanazan sizin bebegin odasını çokk merak ediyorum varya kendin kaplıyorsun birseyler yapıyorsun falanvalla ben ugrasamam sevmem oyle bir vakitde yaratamam sanırım su an hayatımda ama her zaman elisi boyama vs mobilyalar çokhosg elmistir bana kendine ozgu sonuçta sana ait senin eserin yap tamamla herseyi resmilerini merakla bekliyorum

artık kemirmemeleri içni boyalı yeleri plastik bir aparat gordum ben modakodakı mobilyalarda benimn oglum da kemiriyordu bol bol kurdela baglamıstık boydan boya satenden dolamıstık en ust kısmına korkulukların, bu arada ben uyanınca bebek hemen almıyordum uykuma çok duskunumdur aglamadıgı surce tutuyorduk bagırmaya sesler çıkarmaya baslıyordu aglamaya geçerse kalkıyorduk:))) oyuzdeno arada sinirlenpi kemirdigi oluyordu bir kalkıyorduk agzı burnu boya parcaları

sagol canım benim valla bilmiyorum erkek olcacagını hiç hiç sanmıyorum 4 dr deli değil hemde 3 tanesi acıbadem dr u ve 4 boyutlu koca ultrason ile bakıp diyorlar erkek diyenin ultrason dandirik otesi ve de adam ikitdk bakyor ama deli olcam niye erkek diyorrrrr

nurdancım hosgeldin memleketineeee

tatlı rüyalar herkese..

sandaa tatlı ruyalarrrrr

kızlar ben bugün doğumla ilgili fikrimi yazmıştım ama çıkmamış... yazar yazmam çıkmıştım topikten ama sonra bulamadım. kaydetmedi herhalde. tekrar yazayım;
geçen gün youtube da doğum görüntüleri izledik. ben hep normal doğum yapmak istiyordum. doktor da onayladı "sen istedikten sonra ben de tercih ederim" dedi. inşallah herşey yolunda giderse normal yapacağım. ama o youtube daki görüntüleri izleyince çok gözüm korktu. yani acı ve ağrı eşiğim yüksektir, dayanırım o kızmı sorun değil de... hani şu ıkınma olayı var ya, ya gücüm yetmez taakatim kalmaz da pes edersem doğumun ortasında? işte bu beni çok korkuttu , birden kendime olan güvenimi kaybedip sezeryana yöneldim. sonra birkaç sezeryan görüntüsü izledim... ki içim kalktı... ayyy o ne öle, mezbanedeymişsin gibi... tüylerim ürperdi... ayyyy yok yok valla ben sezeryandan da korktum...
eee napcaz şimdi? kafamçokkarıştı
bir üçüncü alternatif varmıdır ki? ben duymadım... ya sezeryan ya da normal di mi? nolcek şimdi? ben ikisini de istemiyorum kafamçokkarıştı allahım sen yardım et.... normal olsun diye çok isterim ama diyelim ki olmadı , güçlü ıkınamıyorum ve bebek yarı yolda kaldı, benim daha fazla gücüm kalmadı... devam edemeyeceğim. hemen o dakkada sezeryana filan alabiliyorlar mı acaba?

helincim ters bişey yok ama sizinkiler maaşallh tosuncuk bende öle istiyorum aslında nee yapmam lazım ya ne yiyeym herşeyde yiyiyorum aslında..
AFRABRU canım bende bebeğim tvden sürekli izledim sezeryan normal doğum yetmedi netttn nasıl kesip dikiyolar die baktım çok tırsmıştım ilk zamanlar ama sonradan gördümki herkesin acısı cocugu görünce geciyo dikişi falan anlamıyo kimse ayrıca sen ıkınamazsan dr.sana yardım ediyo karnından bastırıyo cocuk hemen çıkıyo bi zarkadasım yeni doğum yaptı ve ıkınamamış ama utanmış oda bi alem öle olunca hemen dr.müdehale etmiş o bastırır bastırmazda cocuk çıkmış zaten anlamamış bile sadece biraz karnı acımış dr.bastırınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…