2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Evet söylediğin gibi..Bu arada tarif de bana ait değil, bi yerden bulmuşum, haroşa nedir bilmiyom yani bakarak anlıyorum..Her sıra düz yapınca haroşa gibi oluyo..

ya telkırmacım canım işte sen gerisini görme.sadece şekerli su içcez annem sonra sinek ısıracak şekerli su içtin diye o kadar....

acısından korkmuyorum kayracım, ben narkozun etkisi geçmişken diş çektirdim, ama kan tutuyo işte napıyım elimde değil. Norraa saol rahatlattın beni:) olduda bitti olur hepimizin umarım..ne derler "tek avazda inşallah"

Gypsesra da gitti yürüyüşe...Off

ya anlamıyorum hıckırık ı nasıl hissediyorsunuz nası ayırt ediyorsunuz nası yani ben niye anlamıyorum ikinci hamilelik birde:))

canim internette okumustum bnde ordan anliyorum, tekmeler arasi sure duzenli egil mesela diger tekme 30 dk 1 saat sonra oluyor, ama hickirikta 5-10 sn arayla arka arkaya pit pit hissediyorum bi 5-6 tane:))sonra kesiliyor, bide daha sert oluyor o bi kere 10 tane hissettim, kesildi, sonra uzun muddet bisi yoktu yoruldu kuzum heralde:))bizimki su icmeyi bilmiyo daha heralde:))ben cok guluyorum:))

ILAÇ-RISK TANIMLARI(faydalı olur diye paylaşmak istedim.gerçi nora daha iyi bilir)
FDA (Food and Drug Administration) tarafından aşağıdaki ilaç-risk tanımları yayınlanmıştır. Bu
bilgiler döllenme öncesi ve sonrası kadınlar, doktorlar ve genetik danışmanlar için özellikle faydalıdır.
A KATEGORıSı:
Kadınlarda kontrollü çalışmalarda ilk trimestrde fetüse bir risk gösterilmemiştir.
Daha sonraki trimestrlerde de bir risk bulgusu yoktur. Fetal zarar ihtimali uzak
görünüyor.
B KATEGORıSı:
Hayvan-üreme çalışmaları fetal bir risk göstermemiştir. Fakat gebe kadınlarda kontrollü
çalışmalar yok. Hayvan-üreme çalışmaları yan etki göstermektedir (fertilitede
bir azalmadan ziyade). ılk trimestrde kadınlardaki kontrollü çalışmalarla konfirmasyon
yoktur. Daha sonraki trimestrlerde risk bulgusu yoktur,
C KATEGORıSı:
Hayvan çalışmaları fetüste yan etkileri (teratojenik, embryosidal ya da diğer) ortaya
çıkarmıştır ve kadınlarda kontrollü çalışmalar yoktur. ılaçlar yalnızca potansiyel
fayda fetüse potansiyel riskten fazla ise verilebilir.
D KATEGORıSı:
insan fetüsü riskinin pozitif bulguları var. Fakat riske rağmen gebe kadında kullanımından
fayda beklenebilir. Örneğin yaşamı tehdit eden bir durumda veya ağır
bir hastalıkta ilaç gerekebilir ve daha emniyetli ilaçlar kullanılamıyabilir veya etkisiz
olabilir.
X KATEGORıSı :
Hayvan ya da insan çalışmaları fetal anormallikler göstermiştir; ya da insan tecrübelerine
dayanan fetal risk bulguları vardır. Gebe kadında ilaç kullanımı riski herhangi
muhtemel bir faydadan açıkça fazladır, ilaç gebe ya da gebe olabilecek kadında
kontrendikedir.

anladım nurdancım.
bende oyle bazen pes pese hissediyorum o zaman onlar hıçkırık demektir.)

Herkese merhaba Güzel Anneler,
Önce biraz kendimden bahsedeyim. Bugün canım çok sıkkındı. 2-3 gündür her yemek yediğimde ve normalde de kalbim dışarı çıkacakmış gibi çarpıyor. Bu da beni korkutmaya yetti sanırım. ıki gündür ağlayıp duruyorum. Bir de kociş gitti, ben bir haftalığına annemde kalıyorum. O yok diye de canım sıkılıyor. Annemde internet yoktu. Sırf sizleri göreyim okuyayım içim açılsın diye eve geldim. Birazdan tekrar gideceğim anneme. Evde yalnız kalmamı istemiyor kociş.
Zaten bugün onun da canını sıktım. telefonda ağladım, ama sesini duydum rahatladım. Sonra bir de sizleri okudum, inanın bana ilaç gibi geliyorsunuz.

GıZZE,
Seni şimdi çok daha iyi anlayabiliyorum.
Kocası yanında olmayan tüm arkadaşlar inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz kocişlere...

HELıN,
Aşı konusunda verdiğin bilgi için sağol. Diğer arkadaşlar da bu konuda yaşadıklarını yazmışlar, önceden biraz bilgili olmak hem iyi oluyor, hazırlıklı oluyorsun, hem de kötü oluyor, korkuyorsun.
Hayırlısı olur inşallah...

ESRAKO,
BENıM TECRÜBELı ANNEM,
Ama beni güldürdün, bi hıçkırığı bile anlayamıyorum üstelik 2. annelik diye. Valla ben de sadece tekmeleri hissediyorum. Başka bişi anladığım yok. Bir arkadaş sormuştu. Ben 21+4'üm ve hala en aşağıda hissediyorum tekmeleri.
ESRAKO,
Şeker konusuna üzüldüm. ınşallah 100'lük test mi ne varmış ya onda iyi çıkar sonucun da herhangi bişeye gerek kalmaz.
HELıN,ıM,
ınşallah seninki de iyi çıkar canım sonucun. Veeee inşallah hepimizin ki de ıYı ÇIKAAAARRRRR...

EVRıŞ;ıM,
Bugün seni hiç göremedim. Gel de topikte kızılması gereken bi sürü arkadaş var. BUZLU KOLALAR MI DERSııııNNN; DONDURMALAR MI DERSıııNNNN...
Bak millet yokluğundan fırsat bilmiş vallahi...

Doğum günü olan yeni geçmiş olan arkadaşlar nice senelere. Seneye bebişlerinizle inşallah...

KIZLAR,
Şeker testinden sonra başka test yokmuymuş yani, ayyyy inanamadım. Ama benim ekolarım devam edicek ( Artık göğüsler büyüyor diye heralde çok acıtıyor.

ESRAKO,
Canım YAY'ım benim. YAY'daşım. Pusetin çok güzelmiş canım, bizi yine böyle her konuda bilgilendirmeye devam et olur mu?
Ben ne pusetten, ne markasından bişi anlamıyorum valla.

TELKIRMA,
Seninki de hayırlı olsun canım. Hepiniz iyi günlerde kullanın. AMA ŞU PORTBEBE, denilen şey ile ANAKUCAĞI denilen şeyin arasında ne fark var. Bu araba aynı zamanda üç modele birden nasıl giriyo, pek bişi anlayamadım valla...

Beni ve benim gibi bilgisiz anneleri bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

Şimdilk kaçıyorum, artık. Anneme bi duş alıp anneme gideceğim. yarın tekrar eve gelebilirsem sizleri okumaya çalışacağım. Hepinize HOŞÇAKALINNNN... Öpüldünüz güzel anneler...

kızlar merabalar ben geldim henüz geçmişe bkmadım hızlıva bakıp gelicem bu arada hava ne kadar güzel imkanı olanlar kaçırmasın valla yürüyüş için ideal...

nazanda yok bugun evrim de yok nerdeler acaba bir ara sanki nazanı gordum altta adını ama okudu çıktı heralde.

kıyamam ben sana..allah kavuştursun..biz hep yanındayıza.s.

ben de yürüyüşe çıkacağım...şimdi işten çıkıyorum..görüşürüz

gizzecim doğum günün kutlu olsun eşin ve bebeğinle nice nice yıllara

Teşekkürler Seernicim.

Geçmiş olsun sana da tatlım... Benim de canım çok kola çekiyor son günlerde ama ben hakkımı geçen hafta kullandım.. Biraz zaman geçsin bakalım...

Kaçakkedi, beni anladığın için saol güsselim...:1hug: ben de seni çok ii anlıyorum. 1,5 ayım kaldı benim. hayırlısıyla bakalım...

Bu arada bugün benim doğumgünümmmm. Kızımla beraber ama eşim ve ailemden ayrı ilk doğumgünüm olacak... :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIMa.s.
geçmiş olsun her ikinizede en kısa zamanda geçer inşallah

iste aldıgımız pusetin resmide asagıda

çok güzelmiş güle güle kullansın kızın fiyatıda iyiymiş ...

kızlar bende yarın dr gidiyorum detaylı ultrasonum var oğluşumu görücem heycanlıyım inşallah herşeyde yolunda gider dua edin kızlar

herkese selamm kızlarrrrrr... bebek arabalarınıza bayıldım güle güle kullanın kızlar. gizzecim doğum günün kutlu olsun seninde inşallah seneye çok çok kalabalık bir aile ortamında kutlarsın canım.
angeleyes senden de hayırlı haberler beklioruz inşallah. benimde ultrasonum haftaya darısı başıma inşallah. çıkıorum şimdi mecburen geçmiş okumaktan zamanımı tükettim yarın görüşürüz kızlar

Dualarımız seninle Angeleyes...
teşekkürler sağol canım ya..
hayirli haberlerle gel angeles....
inşallah sorunsuz geçer
sağol inşallah hepimizin haberleri güzel olur

ben geldim kızlarr ohh be rahatladım vallahi temiz hava,deniz havası gibi yok kaptırmışım kendimi bi baktım tarabyadayım çok yoruldum dönüşte minibüse binmek zorunda kaldım sözde yürüşe gittim ama napalım artık eski enerji yok..

angel canım güzel haberlere gel dualarımz seninle
telkırmacım sendende güzel haberler bekliyoruz

bugün girmeyenler kesin geziyolardırr ama nazan tatilmi ki gezsin CADIARZU
burcu ile evrim kesinn buluştu geziyolarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…