DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIMa.s.
allah kavuştursun neyseki çok bişey kalmamış senin sayılı çabuk geçer derler ya biran önce biter inşallah..
kızlar bende yarın dr gidiyorum detaylı ultrasonum var oğluşumu görücem heycanlıyım inşallah herşeyde yolunda gider dua edin kızlar
sağol teşekkür ettim ...ben geldim kızlarr ohh be rahatladım vallahi temiz hava,deniz havası gibi yok kaptırmışım kendimi bi baktım tarabyadayım çok yoruldum dönüşte minibüse binmek zorunda kaldım sözde yürüşe gittim ama napalım artık eski enerji yok..
angel canım güzel haberlere gel dualarımz seninle
telkırmacım sendende güzel haberler bekliyoruz
sağol teşekkür ederim inşallah güzel haberlrle gelirim seninde artık bişey kalmamış zamanı düşünmemeye çalış o zaman zor olmaz bişey kalmamış çoğu bitmiş canım bee...Çok teşekkür ederim Angeleyes. Evet az kaldı ama az kaldıkça daha zor geçiyor sanki günler. Son 1 haftayı nasıl geçiricem hiç bilmiyorummm... Şafak 48 bugün. 17 Mayısta burda inşallah.
İyi haberlerini bekliyoruz canımm
ohhhh be adam gibi foto ekleyebildim nihayet. bir tane ekliyorum şimdi bu gazla.... ARKAMDA GÖRÜNEN KADINI TANIMIYORUM
herkese selamm kızlarrrrrr... bebek arabalarınıza bayıldım güle güle kullanın kızlar. gizzecim doğum günün kutlu olsun seninde inşallah seneye çok çok kalabalık bir aile ortamında kutlarsın canım.
angeleyes senden de hayırlı haberler beklioruz inşallah. benimde ultrasonum haftaya darısı başıma inşallah. çıkıorum şimdi mecburen geçmiş okumaktan zamanımı tükettim yarın görüşürüz kızlar
Aftabru,
Unutamayacağın bir doğumgünü yaşamışsın canım.. Pastan ve özellikle sen çok güsel görünüyorsunuz. Daha nice güzel doğumgünleri geçirmen dileğimle. 2. resimdeki profilin de kızın ile aynı: Aynı burun aynı ağız... Süper ya... İkinize de maşşallah canım
nazancim fotolar cok hos, ciden profilen kizinla aynisiniz:))nice mutlu yillar minnosunla ve esinle....
aftabru oh ne güsel pastada kestiniz hımmm biraz ağsımın suyu aksada sildim hemcecik...bu arada yüzün yeşim salıkam benzettim duru bi güsellğin var maşallah diyim sana..daha nice nice senelere sevdiklerinle inşallah
bugün girmeyenler kesin geziyolardırr ama nazan tatilmi ki gezsin CADIARZU
burcu ile evrim kesinn buluştu geziyolarrr
kızlar bende yarın dr gidiyorum detaylı ultrasonum var oğluşumu görücem heycanlıyım inşallah herşeyde yolunda gider dua edin kızlar
Aftabru, yaşpastanda biberon mu var. Çok esprili olmuş, bayıldım..İnsan kesmeye kıyamaz ya.. Paket halinde eve götürüp pastayı dondursaydın ve sonsuza kadar öyle kalsaydı..
nazanda yok bugun evrim de yok nerdeler acaba bir ara sanki nazanı gordum altta adını ama okudu çıktı heralde.
gözünaydın canım. bunu da atlattın demek? darısı başımıza. ben şahsen şekerden korkmuyorum, yani çıkacağını sanmıyorum.... çıkarsa da mecburen diyet yaparım artıkselam kızlar nasılsınız bakalım bugün okul tatildi bende bol bol dinlendim uyudum sonra eşimle alışverişe gittik ordanda yemeğe gittik.bugün yeni girdim siteye.eşim seçimde görevliydi sandık başkanıydı gece 3,5 ta geldi zavallım.ama bugün bol bol uyudu.
kızlar çok şükür şeker testim iyi çıkmış.doktoru aradım bi sorun yok güzel çıkmış dedi.119 çıkmış değerim.ben korkuyordum testten iki saat önce şekerli süt içmiştim ama etkilemez demişti doktorum.neyse buda bitti.aryık test yoktur herhalde.geçmişi okuyup geleceğim
nazan ne güzel hatunsun sen yaa maşalahhh tüü tüüü nazar değmesin arkadaki korkunç figür bile güzelliğine gölge düşürememişş delikafadulden
pastada süperr biberonda var bebekte var galiba bittim yaa
maviş geçmiş olsun
benimde canım buzz gibi kola istedi
sahile inicem biraz yürüyüş yapayım dondruma alıcam yicem oda soğuk ama en azından asitli diil ay napsam koladamı içsemm yok yok içmem ama dondruma yicemm ay ne pisboğaz oldum yaaa
doğum günün kutlu olsun.kızın ve eşinle güzel yıllaraBu arada bugün benim doğumgünümmmm. Kızımla beraber ama eşim ve ailemden ayrı ilk doğumgünüm olacak... :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
geçmiş olsun canım.biri bitityor biri başlıyor.baş ağrısına uyumak ve dinlenmek iyiygelirgünaydın arkadaşlar naslısınız .
benim sinüzitten başım çatlıyor ve zonkluyor ilaçta içmiyorum kızımda hala düzelmedi dünden bu gün için plan yapmıştım kızımla alışverişe gidip gezecektim ama oda hasta bende yani gezmemiz yatmış durumda.geçmiş bakıp gelicem bakalım ne var ne yokmuş.
24 ile 28. haftalarda yapılıyor.daha erken yaptıranda var.ben 23+0 iken 24.haftaya yeni girmişken yaptırdımkızlar şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyorr?Doktorum 28. hafta dedi ama sanki çok ilerde geldi bana.şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar ne zaman yaptırdınız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?