2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

akaşam girmeye çalışacağım. sizleri çok merak ediyorum ama yoğunluktan giremiyorum. akşam inşallah girer ve okurum. umarım hep güzel haberler okurum, herkes iyidir.
ben yeni foto eklemeye çalışıyorum şimdi bankadan ve sonra çıkıyorum.

Son düzenleme:
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIMa.s.
allah kavuştursun neyseki çok bişey kalmamış senin sayılı çabuk geçer derler ya biran önce biter inşallah..

Çok teşekkür ederim Angeleyes. Evet az kaldı ama az kaldıkça daha zor geçiyor sanki günler. Son 1 haftayı nasıl geçiricem hiç bilmiyorummm... Şafak 48 bugün. 17 Mayısta burda inşallah.

kızlar bende yarın dr gidiyorum detaylı ultrasonum var oğluşumu görücem heycanlıyım inşallah herşeyde yolunda gider dua edin kızlar

İyi haberlerini bekliyoruz canımm

Aftabru, yaşpastanda biberon mu var. Çok esprili olmuş, bayıldım..ınsan kesmeye kıyamaz ya.. Paket halinde eve götürüp pastayı dondursaydın ve sonsuza kadar öyle kalsaydı..

ohhhh be adam gibi foto ekleyebildim nihayet. bir tane ekliyorum şimdi bu gazla.... ARKAMDA GÖRÜNEN KADINI TANIMIYORUM

sağol teşekkür ettim ...
sağol teşekkür ederim inşallah güzel haberlrle gelirim seninde artık bişey kalmamış zamanı düşünmemeye çalış o zaman zor olmaz bişey kalmamış çoğu bitmiş canım bee...
ohhhh be adam gibi foto ekleyebildim nihayet. bir tane ekliyorum şimdi bu gazla.... ARKAMDA GÖRÜNEN KADINI TANIMIYORUM

valla süper çıkmışın pastanda çok şirin bebekli biberonlu ohh ne güzella.s.a.s.

aftabru oh ne güsel pastada kestiniz hımmm biraz ağsımın suyu aksada sildim hemcecik...bu arada yüzün yeşim salıkam benzettim duru bi güsellğin var maşallah diyim sana..daha nice nice senelere sevdiklerinle inşallah

Aftabru,

Unutamayacağın bir doğumgünü yaşamışsın canım.. Pastan ve özellikle sen çok güsel görünüyorsunuz. Daha nice güzel doğumgünleri geçirmen dileğimle. 2. resimdeki profilin de kızın ile aynı: Aynı burun aynı ağız... Süper ya... İkinize de maşşallah canım

nazancim fotolar cok hos, ciden profilen kizinla aynisiniz:))nice mutlu yillar minnosunla ve esinle....

Çook teşekkürler Lal...a.s.

şimdi geldim eve ve hemen topiğe girdim. neler olmuş bitmiş bir gözatacağım.
ama önce kendime yemek ısıtayım, kızım galiba çok acıktı.

nazancim fotolar cok hos, ciden profilen kizinla aynisiniz:))nice mutlu yillar minnosunla ve esinle....

teşekkürler kızlar. zaten ikinci fotoyu özellikle profilimi göstermek için koydum. söyledğim gibi değil mi, siz de benzetmişsiniz bak kızımı bana.... allah çok heyecan verici birşey içinde kendine benzer bir insan büyütüyor olmak.

bugün girmeyenler kesin geziyolardırr ama nazan tatilmi ki gezsin CADIARZU
burcu ile evrim kesinn buluştu geziyolarrr

yok be esracım ne tatili. öğretmenlere tatildi bugün, bankacıya asla ama asla tatil olmaz. görülmüş duyulmuş şey değildir. yoğunluktan giremiyorum ben. saat nasıl 6 oluyor anlamıyorum bile.

kızlar bende yarın dr gidiyorum detaylı ultrasonum var oğluşumu görücem heycanlıyım inşallah herşeyde yolunda gider dua edin kızlar

çok çok güzel haberlerle döneceğinden hiç şüphem yok. hadi sen de inşallah hayırlısıyla atlatırsın. ondan sonra değmesinler keyfine....

MAVİŞ, sen öksürük mü olmuşsun? geçmiş olsun canım. buzlu kola içmişsin... ayıp ayıp... yazma bari

ESRAKO, sen bebekarabası mı almışsın? hayırlı olsun canım, güle güle kullansın kızın. ne marka o? neyse boşver ben geriye doğru gidiyorum ne de olsa okurum birazdan....

aftabru nice mutlu senelere.pastada gerçekten cok güzelmiş.ne kadar uğrasmıslardır o pasta için...arkadas işte baska bişe

GıZZEcim senin de doğumgünün kutlu olsun. inşallah seneye kızlarımızla üfleyeceğiz mumlarımızı.... allah sevdiklerinle nice mutlu yıllar göstersin.... sen kaça girdin? ben 36...

bu arada arkandaki ablada her çekimde aynı pozu nasıl vermiş hayret yani.hahaha

GİZZEcim senin de doğumgünün kutlu olsun. inşallah seneye kızlarımızla üfleyeceğiz mumlarımızı.... allah sevdiklerinle nice mutlu yıllar göstersin.... sen kaça girdin? ben 36...

nazan ne güzel hatunsun sen yaa maşalahhh tüü tüüü nazar değmesin arkadaki korkunç figür bile güzelliğine gölge düşürememişş delikafadulden
pastada süperr biberonda var bebekte var galiba bittim yaa

selam kızlar nasılsınız bakalım bugün okul tatildi bende bol bol dinlendim uyudum sonra eşimle alışverişe gittik ordanda yemeğe gittik.bugün yeni girdim siteye.eşim seçimde görevliydi sandık başkanıydı gece 3,5 ta geldi zavallım.ama bugün bol bol uyudu.
kızlar çok şükür şeker testim iyi çıkmış.doktoru aradım bi sorun yok güzel çıkmış dedi.119 çıkmış değerim.ben korkuyordum testten iki saat önce şekerli süt içmiştim ama etkilemez demişti doktorum.neyse buda bitti.aryık test yoktur herhalde.geçmişi okuyup geleceğim

KAÇAKKEDİ, GİZZE, eşlerinizin yokluğunu biraz olsun bizlerle hafifletebiliyorsanız ne mutlu bize.... KAÇAKKEDİ, sen kalp kontrollerini düzenli yaptırıyorsun di mi? geçmiş olsun canım. bozma moralini.

Aftabru, yaşpastanda biberon mu var. Çok esprili olmuş, bayıldım..İnsan kesmeye kıyamaz ya.. Paket halinde eve götürüp pastayı dondursaydın ve sonsuza kadar öyle kalsaydı..

üzerindeki süslerin bazıları aldım zaten hatıra olarak saklayacağım. gerçekten çok tatlı bir pastaydı. tadı da görüntüsü de çok hoştu. keşke sizler de olsaydınız.... üzerimdeki pembe bluz da yeni buarada.... kendime hediye aldım. çok bol bişey. 9 aylıkken de giyebilirim.

nazanda yok bugun evrim de yok nerdeler acaba bir ara sanki nazanı gordum altta adını ama okudu çıktı heralde.

birara okuyabilir miyim acaba diye niyetlendim ama olmadı işte. öle altta pencere olarak açık kaldı ama gözucuyla bile bakamadım.
ESRAKO, henüz oralara gelmedim ama senin şeker yüksek mi çıkmış, sanki ona benzer bir yorum okudum. dur bi emin olayım...

gözünaydın canım. bunu da atlattın demek? darısı başımıza. ben şahsen şekerden korkmuyorum, yani çıkacağını sanmıyorum.... çıkarsa da mecburen diyet yaparım artık

şımartıyorsun yine gypsy sırnaşık şey makyajlıyım da onadan öle güzel gibi çıkmış. yoksa cildim çok bozuldu, dalga dalga resmen....
arkadaki kadını hiç hatırlamıyorum, belki de güzel bir kadındır da bu fotoda yamuk çıkmıştır. ne yapsın garibim foto çekildiğinden habersiz galiba....

ohhhhh millet gezeceğim, yiyeceğim, içeceğim....diye nispet yapmış... iyi güzelim gözümüz yok, bizim için de gez toz, ye iç.... ama hepsi sana yarasın, löp löp yağ olsun

Bu arada bugün benim doğumgünümmmm. Kızımla beraber ama eşim ve ailemden ayrı ilk doğumgünüm olacak... :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
doğum günün kutlu olsun.kızın ve eşinle güzel yıllara

geçmiş olsun canım.biri bitityor biri başlıyor.baş ağrısına uyumak ve dinlenmek iyiygelir

kızlar şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyorr?Doktorum 28. hafta dedi ama sanki çok ilerde geldi bana.şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar ne zaman yaptırdınız???
24 ile 28. haftalarda yapılıyor.daha erken yaptıranda var.ben 23+0 iken 24.haftaya yeni girmişken yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…