2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

neye bağışıklığın var kuzum senin, ben anlayamadım? birkaç sayfa geri gittim ama göremedim. lalle yazışmışsınız bişeyler...

hayyyy maşallah oğluna ben de çok güzel besleniyorum aslında, fazladan bile yiyorum ama benim kız cimcime olacak galiba.... annesine çekmiş kızım, minyon olacak. varsın olsun. BODUR TAVUK HER DAİM PİLİÇ:dance: di mi ama?

kızlar bende yarın dr gidiyorum detaylı ultrasonum var oğluşumu görücem heycanlıyım inşallah herşeyde yolunda gider dua edin kızlar
güzel haberlerini bekliyoruz.dualarımız seninle

pastan çok güzel görünüyor pembede sana çok yakışmış

gizze'cim, teşekkür ederim, kendi dr um yapmadı detaylı ultrasonu, görüntüleme merkezinde yaptırdık, dr. perinatolog muydu bilmiyorum...
ayrıca doğum günün de kutlu olsun :) Nice mutlu yıllara kızın eşin sevdiklerin ve ailenle inşallah :)

angeleyes_3, inşallah her şey yolunda gider detaylıda. Hadi iyi haberlerini bekliyoruz...

aftabrucum, benim hepatit b ye vücudum kendiliğinden bağışıklık geliştirmiş 1 ile 10 arası olması gereken değer 1000 den büyük çıkıyor kan tahlilinde. dolayısıyla hepatit b, bende sorun değil ama bebeğe bulaşır mı endişesi ile 1-2 dr.'a danıştım bugün. hayır dediler, bebek için sorun olmaz. zaten yeni doğan bebeklerin hepsi hepatit b'ye karşı aşılanıyorlarmış artık. benim de içim biraz olsun ferahladı... şimdi ailedeki diğer kişilere bakıyoruz var mı onlarda hepatit b diye.

aftabru; bu arada fotoların ne kadar hoş :) çok yakışmış pembeler bence. profilden olan fotonu da çok beğendim. kızın da senin gibi olursa maşallah :)

hiç sıkma canını, ne var canım diyet yaparsın. benim arkadaşımda da yüksek çıkmıştı diyetle tamamladı, sapasağlam güzeller güzeli de kızı doğdu. hem de zorla da olsa diyet anneye de yaradı yani... yoksa çok kilo almıştı benim arkadaşım. aslında sen öle fazla bir kilo da almadın ama demek ki olabiliyormuş. zaten ben bilmiyorum bu şekerin neyle alakalı olduğunu, neye bağlı olduğunu. kilo etken midir ki?

evet canım öyleymiş. zaten hediye paketinden de belli oluyor pahalı bir yer olduğu. değiştirmeye gittik cmts sabah, o zaman fiyatları görünce eşime içimden epey kızdım aslında. normalde yarı fiyatına hatta 1/3 fiyatına alabileceğim şeylere o kadar para vermiş. hem de şu kriz ortamında. üstelik de şimdi giyemeyeceğim bile. sözümona small ama sanki doğuma giderken bile giyebilirim gibi büyük oldu. küçük bedeni olmadığı için eşimin aldıklarını değiştirmedim. madem onları beğenmiş bari onun zevkine göre olsun dedim kaldı. ama hiçbirşey almam GEBEden normalde. gerçekten çok kazık. eşimin iki parça için verdiği paraya ben 8 parça kıyafet aldım cmts günü. hem de hepsini bayılarak aldım. doğumgünümde de giydim hatta o pembe şifon bluz mesela biri....

hepatit b ye mi baktılar sende? bende hiç bakmadılar. belki bizim de vardır bağışıklığımız. ne diyorum ben ya, tabi vardır benim, ben üniversitedeyken aşı olmuştum 3 kere mi ne... sorun olmaz arkadaşım inşallah, aklına kötü şeyler getirme.

sağol canım, yok kötü şeyler getirmiyorum aklıma... sadece ben aşı olmamıştım da ondan şaşırdım.. bir de araşltırma ihtiyacı hissettim haliyle...
gebe'den ben de hamileliğin ilk zamanlarında rahat olsun diye bir kumaş pantolon almıştım, 2-3 ay da kullandım. Ama artık o bel kısmı oturunca sıkıyor yani giyemiyorum resmen o pantolonu... canım sıkıldı tabii bu duruma çünkü 120 lira civarı bir şey vermiştim sanırım. Ama ben onu en azından 7. aya kadar falan giyerim diye tahmin ediyordum. O göbeği kaplayan elastik kumaşın altındaki bel kısmı rahatsız etmeye başlayınca kaldı bir kenarda :1shok:

geçmiş olsun canım... kızına da sana da.... eşin bakıyor mu bari size?

Off kızlar ya ben doktorsuz kaldımsenağlamaÜniversite hastanesine devam edeceğim diye doktorumu bırakmıştım. Sabah aradım, onlar da yeni hasta kabul etmiyormuş, çok yoğunlarmış.Ne olacak benim bu halim
haydaaaa, koca izmirde doktor mu kalmadı BURKO cum? şimdi izmirin gülleri bir olup sana hemen bi doktor buluverirler, sen sıkma o tatlı canını....

.....daha çok erken puset almak için ama bu fiyatı birdaha bulamayız resmen yarı yarıya gibi nerdeyse diye aldık. hiç kullanmadan cinsiyet konusunda bir supriz vs olursa değisim yaparlarmıs ki zaten nerde kullancaz :)
di mi ya? insan bebek arabasını bebek doğmadan ne diye kullansın ki.... çok komiksin ESRAKO yauwww :roflol:

ayyyy yine çok güldüm, kırılıyorum şuan, yazık olan kızıma oluyor, iki büklüm oldum katıla katıla gülüyorum... gözümün önüne getiriyorum da.... gerçekten 7 yaşında bir çocuk sığıyor mu o arabalara?

çok şanslısın NORAA, bizden çok daha uygun fiyatlara alabileceksin. keşke annemler temmuzda çıksalardı yurtdışına...

kılar eşimin telefonunda dün bi foto buldum ilk hamile kaldığım zamanlar hasta yatıyorum hep yorgunum sanki çok geride kalmış o günler gibi hissettim bi garip oldum albüme bakabilirsiniz oraya koydum

hemen bakacağım, çok merak ettim.

hayatta vermem bir pantolona 130 tl. içim cız eder. kaliteyi severim, ama kaliteyi ucuza almayı severim, kazıklanmaktan nefret ederim. eskiden çok kazıklanırdım. 3 sene önce alışveriş yapmayı öğrendim. artık ucuza da güzel şeyler bulunabileceğini biliyorum. ya da belki tekstil çok ucuzladı eskiye oranla..

ben de duydum inegölün methini. çilek in indirim mağazası varmış , çok ucuzmuş. inegöle bir tur mu düzenlesek acaba? seerni sen de bursadan kalkar gelirsin.

kelebeğim benim oğluşumun ismide Yahya Celil olucak vaktin varsa eklersin tatlım
bence renk o kadarda önemli değil hepsi pembe olsada olur

benim CELİL diye kuzenim var, çok güzel bir isim bence.

evet canım, eşim gerçekten çok çok incedir. ben ona göre daha kaba kalıyorum. sık sık eve çiçekle gelen tipler vardır ya onlardan... çok seviyorum onu, inşallah herşey hep böyle devam eder. eşi hamile olan erkeklerin aklı daha kolay çelinirmiş. şimdilik güvenimi sarsacak bişey yapmadı ama yine de hiçbir zaman "asla yapmaz" demedim.
senin eşin de bence ortamdan dolayı salıvermiştir kendisini. kolay değil kayınvalideyle birarada yaşamak. kısa süre de olsa, hele ki sen bile sıkılmışsın artık annenden, onun da değişmesi normaldir. inşallah kendi evinize geçince yine kumrular gibi olursunuz

İnşallah canım sağol. Bu 1 hafta meselesi yaklaşık 1 aydır sürüyor da, ona gülüyorum. 1 aydır ben "1 hafta içinde" eve yerleşiyorum. İnşallah bu sefer son 1 hafta deyişim olur :)

bu perşembe inşallah geçmiş olursunuz. bu son BİR HAFTA İÇİNDE n olsun....

Bu arada bugün benim doğumgünümmmm. Kızımla beraber ama eşim ve ailemden ayrı ilk doğumgünüm olacak... :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Nice senelere Gizzecim :)

ay canim benim ya, cok zor universitede yer bulmak, niye birakmistin doktorunu, memnun degilmiydin??Bide egeyi dene istersen, dokuz eylulde cok sira varsa..egenin doktorlarini sidetle onerririm, ne de olsa benim hocalarim di:)))

Off kızlar ya ben doktorsuz kaldımsenağlamaÜniversite hastanesine devam edeceğim diye doktorumu bırakmıştım. Sabah aradım, onlar da yeni hasta kabul etmiyormuş, çok yoğunlarmış.Ne olacak benim bu halim

Nasıl yani?? 9 eylül'de yeni gebelik takibine başlamıyorlar mı? :1shok: :1shok: Ben çarşamba günü egede yeni bir doktora gideceğim adaşçığım. Adam perinatologmuş. Fetüs uzmanı yani. Hem doğumu da egede yaptırabileceğim. Hastaneye para bayılmak istemiyorum. Özel oda seçeneğini düşününce de gayet cazip geliyor..

Teşekkür ederim defnecin. Biliyorum o kremi epilasyon sonrasında kullanmıştım. Yanık kremi sanırm o. Bana Furacin adında bir krem vermişti doktor, tırnak batmasında kullanmıştım. Zorunda kalmadıkça kullanmak istemiyorum.

aa fasulyede yok bugun okul tatil gezmeye gittler heralde:))

esracım kızın güle güle kullansın. Bol bol gezin, dilerim :) Kalite konusunda sana tamamen katılıyorum. Ben de düzgün bir şey alıp canını çıkarana kadar kullanmayı sevenlerdenim. Benim beğendiklerim de 600 den başlıyor. Bakalım, bir yığın model, bir yığın marka.. Seçmek zor.

Bugün de doğal gaz tesisatını yapan firma gelecekti. Ustanın çocuğu hasta olmuş, doktora götürmüşler. Ama bunu, adamlar bizi 3 saat beklettikten sonra, -biz arayınca- öğrendik !!! İnternete başvurduk, dedemleri ziyarete gittik vs vs.. Her tarafım ağrıdı valla.

kızlar bende yarın dr gidiyorum detaylı ultrasonum var oğluşumu görücem heycanlıyım inşallah herşeyde yolunda gider dua edin kızlar

Her şey yolunda gidecek canımcım, yarın akşam buraya çok güzel haberlerle döneceksin. Bebişim şöyle güzeldi, böyle tatlıydı diyeceksin. (Yarından sonra da ben :)

bugün girmeyenler kesin geziyolardırr ama nazan tatilmi ki gezsin CADIARZU
burcu ile evrim kesinn buluştu geziyolarrr

Yok anam, ösledim falla hatunu. Naber kıs evrim? Şeniz Yukarıda esraya anlattım bir dolu iş, dışarıdaydım.

Ohh ne güzel, gözün aydın arkadaşım. Eşine de geçmiş olsun diyorum. DTP aldı değil mi orada? Sizin köy hangi ilçeye bağlıydı?

Ben deee, ben deeee.. Arkadaşım ben de inanmam nazara ama, maşallah diyorum. Fıstık gibisin kızım yaa. Ayrıca evet, kızın şimdiden benziyor sana. Tabii yanaklar falan daha dolacağı için belki bebeklik - çocukluk döneminde değil ama, genç kız olunca kesin sana benzeyecek...

aftabru pastan ve sen çok güzelsin..açık hava değil di mi orası?

kazıklandım işte aftabrucum napiym, ben çok kazıklanırım öyle... bir de ne bileyim başta, hamile pantolonları hep benzer fiyalardır diye araştırmadan olsun diyip almıştım...
hatta o ebru maternity nin esprili bir üstü var, bebek bakıyor tam göbek hizasından, onu da aldım, onda da kazıklandım sanırım... :mymeka:

biri bana kazıklanmamayı öğretsiiin canımm

Cizommmmmmm, canım ciğerim, kuzuların kuzusu.. nice mutlu yıllara annemm.. sevdiklerinle daha nice yaşlar kutlayasın inşallah.

ayy açılın açılın bende ağustosun sonunda anne olacağım inşallah :) :CüvCüv: ayy çook mutluyum

açıldık açıldık :1shok: buyrun..

kızlar benim kuzu hala aşağılarda vuruyor sizlerde durum nasıl

Valla genelde asagıdan vuruyo.. bu aralar yukarıdan da vuruyor yafrum.

Ayağını kaldır bebişim.. aynen üstüne bastın.. daha havalar dısarıda dondurma yemek uygun degıl kı.. tamam evde yiyin de yanınızda ılık su olsun, yudum yudum ıcın barı.

Didomm.. ellerine saglık, gercekten de cok cok ıyı bır paylasım.

nazanda yok bugun evrim de yok nerdeler acaba bir ara sanki nazanı gordum altta adını ama okudu çıktı heralde.

Bugun gezmeğe gıttım ben.. ama oglen yazdım da gittim dostlar.. yanı ugramıstım sıze.

En guzel haberlerle doneceksın ınanıyorum buna..

bugün girmeyenler kesin geziyolardırr ama nazan tatilmi ki gezsin CADIARZU
burcu ile evrim kesinn buluştu geziyolarrr

Hemen de günahımısı alıyorsunusss haaa :))))

Nazanım.. o arkanda duran gercekten kadın mı?? :1shok: bakıyorum bakıyorum anlamlandıramadım.. Güzel yüzüne ve pastana gölge düşürememiş ama..

NAZANcım, benim kocam da sürekli dibimdedir. Eli sürekli yanağımdadır. Gelir sürekli öper, mıncıklar yanaklarımı falan ama, öyle hediyelermiş, inceliklermiş, onlardan çok anlamaz. Bir kaç defa çok güzel hediye aldım ama, hepi topu 4 - 5'tir. (10 yıldır flört + evlilik olamk üzere birlikteyiz)

hayırlı ılsum mucizEM..İÇİNE SİNEN cicilerse hiç takma.olmuşla ölmüşe çare yok..canın sağolsun kazık yiye yiye öğrenilir boşverrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…