2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

selam kızlar geçmişi okuyamadım zaten fazlada kalamıyıcagım bakıp çıkayım dedim birsüre giremessem merak etmeyin diye haber vermek istedim
sabah kayınvalidemi aramış eşim agır hastaymış eşiminde içine sinmedi beni aradı böyle diye gidicem dedi bende yanlız göndermem dedim o zaman hazırlan geliyorum dedi apartopar bergamaya gittik açıkçası kadını ölüm döşeginde bulucagımı zannediyordum gerçi pek bir farkıda yoktu bakımsızlıktan resmen ölmak üzeraydi şok oldum yakınında kızı ve oglu var ama kimse bakmamış bizde götürücegiz dedik izmire millet ayaklandı sanki onlar bakmıyorlarmıymı kadın ölüyor resmen eşimde kızdı eve getirdik 4 saatlik araba yolculugu stres mahfetti beni yola çıkmadan evi aradım biz gelmeden sagolsun gelinimiz evi hazırlamış çorba pisirmiş evleri süpürüp hasta yatagını hazırlamış kadını hemen banyo yaptırdım resmen kadın ölmüş kirden allah evladın hayırlısını versin kızı bakmamış birgüzel temiz eşyalar giydirdim saçlarını kuruttum yatagına yatırdım sonra karnını doyurdum kadıncaz gözlerini açtı kendine geldi birsüre bakıyım kendini toparlasın öyle dr götürücem bu halde dr götürürsem bana lanet ederler kadın neden bu halde diye bilmezlerki kendi öz evlatları bakmamış bendede kızlar moral sıfır kız olsun erkek olsun allah hayırlı evlatlar versin biraz uzun oldu ama sizlerden başka paylaşacagım kimse yok resmen kadının haline acıdım allah evlat eline baktırmasın

teşekkürler tazecim, yok yok öle nazarlık bi güzelliğim yoktur. fotojenik olduğum söylenir. ama kızımın yüzhatları bana benzeyecek gibi. gerçi kaşlarının ve dudaklaklarının eşime benzemesi daha iyi olur...

aftabru pastan ve sen çok güzelsin..açık hava değil di mi orası?

büyükada manzaralı bir otelin terası. etraf komple cam. açıkhava değil yani ama onun gibi bişey...
buarad senin göbek KIZ göbeği canım. ben anlıyorum, herkesinkini tutturdum bugüne kadar.

aslında pantolonu çok da ucuza alamıyorsun. üstüne alacağın şeylerde seçenek çok, yani hamile butiğine gitmek zorunda kalmıyorsun. ama pantolon öle değil. özel dikimi olması gerekiyor ve bu da fiyatı otomatik ikiye katlıyor canım. ben ATALAR dan şanseseri siyah tam istediğim gibi bir pantolon bulmuştum biray önce 40 tl ye almıştım. bir müddet daha giyebilirim. bel kısmı elastik lycralı bir kumaş. bacak kısmı sarıyor. doğumdan sonra da giyilir.

Nazanım.. o arkanda duran gercekten kadın mı?? :1shok: bakıyorum bakıyorum anlamlandıramadım.. Güzel yüzüne ve pastana gölge düşürememiş ama..

şımartıyorsunuz arkadaşlar... arkadaki kadının normal halini hatırlamıyorum, kimdir bilmiyorum. ama eminim normalde böle görünmüyordur, bence bu foto kurbanı olmuş. kötü yakalanmış. benim de vardır böle kabus bir iki pozum. saklıyorum özellikle bazen bakıp bakıp gülüyorum.

genelde erkekler öyledir ama, üzülme. ben galiba şanslı gruptanım. ama biz de daha yeni sayılırız. 3,5 yıl olmadı daha tanışalı. dikkat et bak TANIŞALI diyorum. belki zamanla benimki de değişir.

vah canım benim..Allah senden razı olsun..kaynanana da ders olsun.düşmez kalkmaz bir Allah..hayırlısı olsun inşallah..sen de demişsin zaten herşeyin hayırlısı evladın da tabii.

çok iyi yapmışsın BAŞAK CIM. ellerin dert görmesin. çok sevap olmuş. ein de çok mutlu olmuştur. hatırladığım kadarıyla çok kırgındın kayınvalidene, ama bu yaptığın sana çok yakışmış. kinci olmamak çok güzel. allah da sana hayırlı evlatlar ve hayırlı damatlar versin. kayınvalidene de allahtan şifalar dilerim.

tazefasulye
bulunduğum belde de bağımsız bi aday kazandı.ilçede DTPaldı ama belde de bağımsız aday kazandı.benim belde Bakan MEHDİ EKER'in eski Bakan SALİH SÜMER in beldeleri.bakan defalarca geldi gitti ama AKP yinede alamadı.bağımsız bi aday kazandı.

aftabrucum, evet pantolonlar öyle gerçekten de...

başak, bravo sana, takdir ettim arkadaşım, sen insanlığını yapmışsın. ılerde de yaptığın yatırımın meyvelerini elbette ki toplarsın...

evet aftabru çok kızgındım uzun süredir görüşmüyordum hamile oldugumu bile bilmiyor ama ne yaparsın benim annem bana nasılsa eşimde annesini o kadar sever en azından büyütüp bu yaşa getirmiş benim acım kinim yine içimde ama insan evladıyım duyarsız kalamam isterse ölene kadar bakarım bende anneyim yarın bende aynı durumda olabilirm bu yaşıma kadar kimseyi incitmedim mükafatınıda gördüm herzaman kendi istedigi sürece başımın üstünde yeri var

Ellerine sağlık Kadriye, sana yakışanı yapmışsın. Doğrusu da budur. Dediğin gibi kız erkek değil, hayırlı evlat önemlidir. Nasıl utanmıyor şimdi o kızlar. Hayret bir şey...

nesi var peki başak? çok mu yaşlı?

merhaba kızlar ben uzun süre giremeyeceğim haber vermek için uğradım annem geldi.nette fazla takılacağımı sanmıyorum.merak etmeyn diye girip haber vereyım dedim.

tazecim utanmaz o insanlar 3 gün evinde zor bakmış getirip kadını evine terk etmiş hayırlı evlat nede olsa kaynım desen para içinde yüzüyor ama insan degil evleri arabaları çok ama insanlıga gelince hiçbir eser yok kendilerininde evlatları var zaman ne gösterecek bakalım birde eşim hiç biriyle görüşmüyor ben tanımıyorum görümcemleri ve kaynımı şimdi onlar utansınlar izmirli gelin bakacak şimdi analarına

yiyemem anam hala boğazım ağrıyor olurmu yoksa çivi çiviyimi söker yok anam benim beynimi söker şu anda ağrılardan kurtulamıyorum zaten az daha beklesin .
bir ben mi kalıcam yani:çok üzgünüm:

benim de hep aşağılarda oluyor hareketi ama midemin oraya kadar şişti karnım..
benimde kocaman bir göbiş mideme doğru iyice yükseldi ama hala kuzm aşğıdan vuruyor
Evet söylediğin gibi..Bu arada tarif de bana ait değil, bi yerden bulmuşum, haroşa nedir bilmiyom yani bakarak anlıyorum..Her sıra düz yapınca haroşa gibi oluyo..
doğru sürekli düz örerseniz yani arkayıda önüde sürekli düz olarak haroşa olur canım.
kızlar bende yarın dr gidiyorum detaylı ultrasonum var oğluşumu görücem heycanlıyım inşallah herşeyde yolunda gider dua edin kızlar
hayırlı haberlerle gel canım .
MAŞALLAH NAZAN çok tatlısın tütütütütü nazar değmesin yeni yaşın tekrar hayırlı olsun canım.
kocişim bakıyor yanlız seçimden dolayı gece nöbetteydi sabh geldi yattı kalktı tekrar göreve gitti canım benim sabha kadar teslim olmayan sandıklar varmış köylerden gelmemiş onu beklemişlr.
gözün aydın çok güzel darısı geri kalanların başına
evet uyudum az hafifiledi ama geçmedi parol içmek zorunda kaldım şimdi daha iyiyim

benin eşimde öyle çocuk gibi sever ya bende minyon tipliyim .benim koçiş toptan alır heiyeyi yaş günü yıl dönümü yani hepsini tek seferde çıkarır.

nesi var peki başak? çok mu yaşlı?

canım 80 yakın olsa gerek tansiyonu yükseliyormuş durmadan ögürtü ile migde bulantısı varmış bildigim bunlar dr gidince ögrenicegim inşallah kadıncagız nerdeyse açlıktan ölücekmiş insanlıkmı bunların yaptıkları birde anneleri herkese araziler verdi satıp yemesini bildiler ama klava:

kadriye canim allah sana hayirli evlatlar versin, ki bu iyiliklerinin karsiligi muhakkak verir...
Fasulyem kime gidiyorsun ege den, ben taniyorumdur belki...

çok geçmiş olsun sen en doğru olanı yapmışsın eşin için .geçmişi boşver diyeceğim belkide kızacaksın ama yaşanan şeyler çok kötüde olsa geride bırakmak en doğrusu .sende kendini daha iyi hissedeksin başakcım mağdur bi insana yardım etmek manevi huzur verir.

Kralicem.. Allah katında yaptıgının kıymetı cok buyuk.. senin de evlatların sana yapsın inşallah Başakım.. ben de Nazan a katılıyorum, kin insana hıc yakısmayan bir duygu..

kadriye canim allah sana hayirli evlatlar versin, ki bu iyiliklerinin karsiligi muhakkak verir...
Fasulyem kime gidiyorsun ege den, ben taniyorumdur belki...

Fuat AKERCAN ' a gidicem. Alanında çok uzmanmış. Dediğim gibi perinatologmuş. Umarım memnun kalırım. Nazan'ınki gibi bilgili bir öküz çıkmasından endişe ediyorum.

Kralicem.. Allah katında yaptıgının kıymetı cok buyuk.. senin de evlatların sana yapsın inşallah Başakım.. ben de Nazan a katılıyorum, kin insana hıc yakısmayan bir duygu..

Naber yafrum?:1hug:

kızlar yarın sabah okul var erken kalkıcam minik kızmı yatırdım bend ebirazdan uyumayı düşünüyorum hepinizi öpüyorum güzel anne ve anne adayları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…