Bugün de doğal gaz tesisatını yapan firma gelecekti. Ustanın çocuğu hasta olmuş, doktora götürmüşler. Ama bunu, adamlar bizi 3 saat beklettikten sonra, -biz arayınca- öğrendik !!! İnternete başvurduk, dedemleri ziyarete gittik vs vs.. Her tarafım ağrıdı valla.
allah kolaylık versin, ustalar genelde böledir. biz de evimize tadilat yaptırırken çok çekmiştik. temmuz sıcağında , eşimin bir bacağı alçıda ölece bekletmişti dört duvar arasında bizi sattlerce.... eşimden gizli arayıp adamı ağzına s....mıştım. işe yaradı ama toparladı adam kendini.
Ben deee, ben deeee.. Arkadaşım ben de inanmam nazara ama, maşallah diyorum. Fıstık gibisin kızım yaa. Ayrıca evet, kızın şimdiden benziyor sana. Tabii yanaklar falan daha dolacağı için belki bebeklik - çocukluk döneminde değil ama, genç kız olunca kesin sana benzeyecek...
aftabru pastan ve sen çok güzelsin..açık hava değil di mi orası?
kazıklandım işte aftabrucum napiym, ben çok kazıklanırım öyle... bir de ne bileyim başta, hamile pantolonları hep benzer fiyalardır diye araştırmadan olsun diyip almıştım...
hatta o ebru maternity nin esprili bir üstü var, bebek bakıyor tam göbek hizasından, onu da aldım, onda da kazıklandım sanırım... :mymeka:
biri bana kazıklanmamayı öğretsiiin canımm
Nazanım.. o arkanda duran gercekten kadın mı?? :1shok: bakıyorum bakıyorum anlamlandıramadım.. Güzel yüzüne ve pastana gölge düşürememiş ama..
NAZANcım, benim kocam da sürekli dibimdedir. Eli sürekli yanağımdadır. Gelir sürekli öper, mıncıklar yanaklarımı falan ama, öyle hediyelermiş, inceliklermiş, onlardan çok anlamaz. Bir kaç defa çok güzel hediye aldım ama, hepi topu 4 - 5'tir. (10 yıldır flört + evlilik olamk üzere birlikteyiz)
selam kızlar geçmişi okuyamadım zaten fazlada kalamıyıcagım bakıp çıkayım dedim birsüre giremessem merak etmeyin diye haber vermek istedim
sabah kayınvalidemi aramış eşim agır hastaymış eşiminde içine sinmedi beni aradı böyle diye gidicem dedi bende yanlız göndermem dedim o zaman hazırlan geliyorum dedi apartopar bergamaya gittik açıkçası kadını ölüm döşeginde bulucagımı zannediyordum gerçi pek bir farkıda yoktu bakımsızlıktan resmen ölmak üzeraydi şok oldum yakınında kızı ve oglu var ama kimse bakmamış bizde götürücegiz dedik izmire millet ayaklandı sanki onlar bakmıyorlarmıymı kadın ölüyor resmen eşimde kızdı eve getirdik 4 saatlik araba yolculugu stres mahfetti beni yola çıkmadan evi aradım biz gelmeden sagolsun gelinimiz evi hazırlamış çorba pisirmiş evleri süpürüp hasta yatagını hazırlamış kadını hemen banyo yaptırdım resmen kadın ölmüş kirden allah evladın hayırlısını versin kızı bakmamış birgüzel temiz eşyalar giydirdim saçlarını kuruttum yatagına yatırdım sonra karnını doyurdum kadıncaz gözlerini açtı kendine geldi birsüre bakıyım kendini toparlasın öyle dr götürücem bu halde dr götürürsem bana lanet ederler kadın neden bu halde diye bilmezlerki kendi öz evlatları bakmamış bendede kızlar moral sıfır kız olsun erkek olsun allah hayırlı evlatlar versin biraz uzun oldu ama sizlerden başka paylaşacagım kimse yok resmen kadının haline acıdım allah evlat eline baktırmasın
selam kızlar geçmişi okuyamadım zaten fazlada kalamıyıcagım bakıp çıkayım dedim birsüre giremessem merak etmeyin diye haber vermek istedim
sabah kayınvalidemi aramış eşim agır hastaymış eşiminde içine sinmedi beni aradı böyle diye gidicem dedi bende yanlız göndermem dedim o zaman hazırlan geliyorum dedi apartopar bergamaya gittik açıkçası kadını ölüm döşeginde bulucagımı zannediyordum gerçi pek bir farkıda yoktu bakımsızlıktan resmen ölmak üzeraydi şok oldum yakınında kızı ve oglu var ama kimse bakmamış bizde götürücegiz dedik izmire millet ayaklandı sanki onlar bakmıyorlarmıymı kadın ölüyor resmen eşimde kızdı eve getirdik 4 saatlik araba yolculugu stres mahfetti beni yola çıkmadan evi aradım biz gelmeden sagolsun gelinimiz evi hazırlamış çorba pisirmiş evleri süpürüp hasta yatagını hazırlamış kadını hemen banyo yaptırdım resmen kadın ölmüş kirden allah evladın hayırlısını versin kızı bakmamış birgüzel temiz eşyalar giydirdim saçlarını kuruttum yatagına yatırdım sonra karnını doyurdum kadıncaz gözlerini açtı kendine geldi birsüre bakıyım kendini toparlasın öyle dr götürücem bu halde dr götürürsem bana lanet ederler kadın neden bu halde diye bilmezlerki kendi öz evlatları bakmamış bendede kızlar moral sıfır kız olsun erkek olsun allah hayırlı evlatlar versin biraz uzun oldu ama sizlerden başka paylaşacagım kimse yok resmen kadının haline acıdım allah evlat eline baktırmasın
selam kızlar geçmişi okuyamadım zaten fazlada ...................................................................................................................................................................allah hayırlı evlatlar versin biraz uzun oldu ama sizlerden başka paylaşacagım kimse yok resmen kadının haline acıdım allah evlat eline baktırmasın
evet aftabru çok kızgındım uzun süredir görüşmüyordum hamile oldugumu bile bilmiyor ama ne yaparsın benim annem bana nasılsa eşimde annesini o kadar sever en azından büyütüp bu yaşa getirmiş benim acım kinim yine içimde ama insan evladıyım duyarsız kalamam isterse ölene kadar bakarım bende anneyim yarın bende aynı durumda olabilirm bu yaşıma kadar kimseyi incitmedim mükafatınıda gördüm herzaman kendi istedigi sürece başımın üstünde yeri var
yiyemem anam hala boğazım ağrıyor olurmu yoksa çivi çiviyimi söker yok anam benim beynimi söker şu anda ağrılardan kurtulamıyorum zaten az daha beklesin .ben gittim tüm çalışanlar içinde gezicem..deryacımmm valla yicem dondurmayıı sende dondurucan çıkar biraz erisin yada ağzında eritip yee ay bende ne kötü örnek oluyorum evriş dövcekk beniii evriş gelmedenn kaçimmmmmklava:
benimde kocaman bir göbiş mideme doğru iyice yükseldi ama hala kuzm aşğıdan vuruyorbir ben mi kalıcam yani:çok üzgünüm:
benim de hep aşağılarda oluyor hareketi ama midemin oraya kadar şişti karnım..
doğru sürekli düz örerseniz yani arkayıda önüde sürekli düz olarak haroşa olur canım.Evet söylediğin gibi..Bu arada tarif de bana ait değil, bi yerden bulmuşum, haroşa nedir bilmiyom yani bakarak anlıyorum..Her sıra düz yapınca haroşa gibi oluyo..
hayırlı haberlerle gel canım .kızlar bende yarın dr gidiyorum detaylı ultrasonum var oğluşumu görücem heycanlıyım inşallah herşeyde yolunda gider dua edin kızlar
MAŞALLAH NAZAN çok tatlısın tütütütütü nazar değmesin yeni yaşın tekrar hayırlı olsun canım.akaşam girmeye çalışacağım. sizleri çok merak ediyorum ama yoğunluktan giremiyorum. akşam inşallah girer ve okurum. umarım hep güzel haberler okurum, herkes iyidir.
ben yeni foto eklemeye çalışıyorum şimdi bankadan ve sonra çıkıyorum.
gözün aydın çok güzel darısı geri kalanların başınaselam kızlar nasılsınız bakalım bugün okul tatildi bende bol bol dinlendim uyudum sonra eşimle alışverişe gittik ordanda yemeğe gittik.bugün yeni girdim siteye.eşim seçimde görevliydi sandık başkanıydı gece 3,5 ta geldi zavallım.ama bugün bol bol uyudu.
kızlar çok şükür şeker testim iyi çıkmış.doktoru aradım bi sorun yok güzel çıkmış dedi.119 çıkmış değerim.ben korkuyordum testten iki saat önce şekerli süt içmiştim ama etkilemez demişti doktorum.neyse buda bitti.aryık test yoktur herhalde.geçmişi okuyup geleceğim
evet uyudum az hafifiledi ama geçmedi parol içmek zorunda kaldım şimdi daha iyiyimdoğum günün kutlu olsun.kızın ve eşinle güzel yıllara
geçmiş olsun canım.biri bitityor biri başlıyor.baş ağrısına uyumak ve dinlenmek iyiygelir
24 ile 28. haftalarda yapılıyor.daha erken yaptıranda var.ben 23+0 iken 24.haftaya yeni girmişken yaptırdım
NAZANcım, benim kocam da sürekli dibimdedir. Eli sürekli yanağımdadır. Gelir sürekli öper, mıncıklar yanaklarımı falan ama, öyle hediyelermiş, inceliklermiş, onlardan çok anlamaz. Bir kaç defa çok güzel hediye aldım ama, hepi topu 4 - 5'tir. (10 yıldır flört + evlilik olamk üzere birlikteyiz)
nesi var peki başak? çok mu yaşlı?
kadriye canim allah sana hayirli evlatlar versin, ki bu iyiliklerinin karsiligi muhakkak verir...
Fasulyem kime gidiyorsun ege den, ben taniyorumdur belki...
Kralicem.. Allah katında yaptıgının kıymetı cok buyuk.. senin de evlatların sana yapsın inşallah Başakım.. ben de Nazan a katılıyorum, kin insana hıc yakısmayan bir duygu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?