Aha!! Aynı anda :)) İnşallah bebeğim.
başakcım ne güzel bi insanın ya helal olsun en güzelini yapmışsın umarım senin kızlarında anneleri gibi ince düşünür ve hayırlı evlat ve gelin olurlar..
nazancım löp löp yağ olsun demişsn dua mı ediyon bedduamı ediyon güzelim hee sölee boll milktarda yağım var zatiiiklava:
evrişim haklısın valla ama denize karşı bi büyük korneti bi güzel götürdümm havada sıcacıktı en ufak bi esinti bile yoktuu :icecream:
mucizem yarın tetenoz olcakmışsın şimdiden geçmiş olsun umarım senin bünye bana benzemez ben 3 gün kolumu kaldıramadım valla zor atlattım ama bence gribi atlat öyle ol zaten sonrada kol ağrısı çekiyosun bide griple bi arada olmasın 2-3 gün geç olsan sorun olmaz zaten nacizane fikrim budur canım
ay bidee pantolona o kadarr para vermişsn öpüyorum seni ee biz hamileyiz normaldir böle şeyler a.s. bende mangodasn aldım tanesi 30 tlden :1hug:
kızlar bide bu cmrtsi bakırköy pazarına gidicemm havalarda ısındı talan etcem pazarı orda çok uyguna hamile kıyafetleri oluyomuşş eğer gerçekten güzel şeyler varsa buluşma günüde gidebilirz aslında buluşacağımız yerdenn çok uzak değil ama yürüyerek gidilimez tabii ben bu cmtsi bi geziimde size gözlemlerimi aktarırım :smiley-cool:
İnşallah annemm beaa.. muckkkk. Osledım seni fu arada.. :)))
başakcım ne güzel bi insanın ya helal olsun en güzelini yapmışsın umarım senin kızlarında anneleri gibi ince düşünür ve hayırlı evlat ve gelin olurlar..
nazancım löp löp yağ olsun demişsn dua mı ediyon bedduamı ediyon güzelim hee sölee boll milktarda yağım var zatiiiklava:
evrişim haklısın valla ama denize karşı bi büyük korneti bi güzel götürdümm havada sıcacıktı en ufak bi esinti bile yoktuu :icecream:
mucizem yarın tetenoz olcakmışsın şimdiden geçmiş olsun umarım senin bünye bana benzemez ben 3 gün kolumu kaldıramadım valla zor atlattım ama bence gribi atlat öyle ol zaten sonrada kol ağrısı çekiyosun bide griple bi arada olmasın 2-3 gün geç olsan sorun olmaz zaten nacizane fikrim budur canım
ay bidee pantolona o kadarr para vermişsn öpüyorum seni ee biz hamileyiz normaldir böle şeyler a.s. bende mangodasn aldım tanesi 30 tlden :1hug:
kızlar bide bu cmrtsi bakırköy pazarına gidicemm havalarda ısındı talan etcem pazarı orda çok uyguna hamile kıyafetleri oluyomuşş eğer gerçekten güzel şeyler varsa buluşma günüde gidebilirz aslında buluşacağımız yerdenn çok uzak değil ama yürüyerek gidilimez tabii ben bu cmtsi bi geziimde size gözlemlerimi aktarırım :smiley-cool:
selam arkadaşlar ben uzun zamandır siteye girip bişeyler yazamıyorum ama fırsat buldukça okuyorum sizi.ayrıntılıları yaptırdınız mı.ne var ne yok.ben bi 15 gün önce yaptırdım. çok şükür herşey yolundaydı. benim hep SAT a göre 3 gün geri çıkıyordu baştan berii. yalnız bugün gittiğim muayenede biraz zayıf buldu doktorum canım sıkıldı. yemiş yemiş kendime almışım kiloları
aramıza hoşgeldin.bazılarımız yaptırdı ayrıntıları.bende yaptırdım sorun yok her şey iyiydi.kaç haftalıksın tam olarak ve bebişin kaç gr olmuşki doktorun zayıf buldu.cinsiyeti ne bebeğininselam arkadaşlar ben uzun zamandır siteye girip bişeyler yazamıyorum ama fırsat buldukça okuyorum sizi.ayrıntılıları yaptırdınız mı.ne var ne yok.ben bi 15 gün önce yaptırdım. çok şükür herşey yolundaydı. benim hep SAT a göre 3 gün geri çıkıyordu baştan berii. yalnız bugün gittiğim muayenede biraz zayıf buldu doktorum canım sıkıldı. yemiş yemiş kendime almışım kiloları
Fuat AKERCAN ' a gidicem. Alanında çok uzmanmış. Dediğim gibi perinatologmuş. Umarım memnun kalırım. Nazan'ınki gibi bilgili bir öküz çıkmasından endişe ediyorum.:
aynen şekerim ben de seni özledim. Hatta yukarda bi yerde yazdım esraya mı ne..
SAT a göre 21+6 ancak 21+3 gibi çıkıyordu. son dönemlerde regl gecikmelerim olduğu için önemsememiştim. bu sefer 21+0 gibi dedi drum. bakalım 15 gün sonra doppler var rutinde de öneriyorum dedi. seninki önemsenecek bi durum sayılmaz ama takip ederiz dedi. eee hamileyken biraz daha pimpirikli oluyoruz haliyle.420 g. gibi olması beklenirken 380 g. miş. haftasına göre ağırlıklarını bilen arkadaşlar var mı?aramıza hoşgeldin.bazılarımız yaptırdı ayrıntıları.bende yaptırdım sorun yok her şey iyiydi.kaç haftalıksın tam olarak ve bebişin kaç gr olmuşki doktorun zayıf buldu.cinsiyeti ne bebeğinin
güzel haberlerini bekliyoruz.mutlu bi şekilde yazaesın bize artık ayrıntılarınıbende yarın 10.15 te ayrıntılıya giriyorum. ve cinsiyet öğrenicez inşallah çok heycanlıyım bu saatte uyumam gerekirdi ama uyku falan yok hiç
bence önemli bi sorun yok canım.bazı haftalar ileri bazı haftalar geri çıkabiliyor.21+0 günlükken 380 az değil bence.ben 20+2 iken 385 gr idi.bence çokda önmesenecek bi sorun yok ama doktorun takip diyorsa uyman iyi olur .kafana kiloyu çok takma amaSAT a göre 21+6 ancak 21+3 gibi çıkıyordu. son dönemlerde regl gecikmelerim olduğu için önemsememiştim. bu sefer 21+0 gibi dedi drum. bakalım 15 gün sonra doppler var rutinde de öneriyorum dedi. seninki önemsenecek bi durum sayılmaz ama takip ederiz dedi. eee hamileyken biraz daha pimpirikli oluyoruz haliyle.420 g. gibi olması beklenirken 380 g. miş. haftasına göre ağırlıklarını bilen arkadaşlar var mı?
ayrıca benim bebişim erkek.çok net herşey meydanda gösterdi valla.
bu arada bir listemiz vardı ve ben oradaydım başlarda ama pek yazmayınca sanırım diskalifiye olmuşum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?