2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

başakcım ne güzel bi insanın ya helal olsun en güzelini yapmışsın umarım senin kızlarında anneleri gibi ince düşünür ve hayırlı evlat ve gelin olurlar..

nazancım löp löp yağ olsun demişsn dua mı ediyon bedduamı ediyon güzelim hee sölee boll milktarda yağım var zatiii klava:

evrişim haklısın valla ama denize karşı bi büyük korneti bi güzel götürdümm havada sıcacıktı en ufak bi esinti bile yoktuu :icecream:

mucizem yarın tetenoz olcakmışsın şimdiden geçmiş olsun umarım senin bünye bana benzemez ben 3 gün kolumu kaldıramadım valla zor atlattım ama bence gribi atlat öyle ol zaten sonrada kol ağrısı çekiyosun bide griple bi arada olmasın 2-3 gün geç olsan sorun olmaz zaten nacizane fikrim budur canım
ay bidee pantolona o kadarr para vermişsn öpüyorum seni ee biz hamileyiz normaldir böle şeyler a.s. bende mangodasn aldım tanesi 30 tlden :1hug:
kızlar bide bu cmrtsi bakırköy pazarına gidicemm havalarda ısındı talan etcem pazarı orda çok uyguna hamile kıyafetleri oluyomuşş eğer gerçekten güzel şeyler varsa buluşma günüde gidebilirz aslında buluşacağımız yerdenn çok uzak değil ama yürüyerek gidilimez tabii ben bu cmtsi bi geziimde size gözlemlerimi aktarırım :smiley-cool:

Aha!! Aynı anda :)) İnşallah bebeğim.

İnşallah annemm beaa.. muckkkk. Osledım seni fu arada.. :)))

Maşşşaaalllaaahhhhh annemm.. götür tabe.. sonra furnum akıoo die gel, ben sorarımm sana Esra.. dediydi di de di di dersin artık.. yasdım buraya.CADIARZU

selam arkadaşlar ben uzun zamandır siteye girip bişeyler yazamıyorum ama fırsat buldukça okuyorum sizi.ayrıntılıları yaptırdınız mı.ne var ne yok.ben bi 15 gün önce yaptırdım. çok şükür herşey yolundaydı. benim hep SAT a göre 3 gün geri çıkıyordu baştan berii. yalnız bugün gittiğim muayenede biraz zayıf buldu doktorum canım sıkıldı. yemiş yemiş kendime almışım kiloları

esram ah esram, geçse grip bekliyeyim de kronikleşti bende bu hastalık... geçmiyor kaç zamandır :S ben de ikisi bir arada çıksın diyorum aklımca hani şu doğar doğmaz sünnet mevzusunda olduğu gibi :roflol: demek 120/30=4 tane alabilirmişim başka bir yerlerden şakkıdı

sen de yeme güzel arkadaşım öyle dondurmaları soğuk soğuk, az ısıt öyle ye bari cokacimcoook

selam canım... 3 gün geride çıkması o kadar ciddi bir fark değil bence, sen gönlünü ferah tut, dert etme kendine bence....

benim gücüm kalamdı kızlar, istirahat edeyim, iyi geceler herkese....

aramıza hoşgeldin.bazılarımız yaptırdı ayrıntıları.bende yaptırdım sorun yok her şey iyiydi.kaç haftalıksın tam olarak ve bebişin kaç gr olmuşki doktorun zayıf buldu.cinsiyeti ne bebeğinin

Fuat AKERCAN ' a gidicem. Alanında çok uzmanmış. Dediğim gibi perinatologmuş. Umarım memnun kalırım. Nazan'ınki gibi bilgili bir öküz çıkmasından endişe ediyorum.:

ismini duymustum ama staj yapmadim onunla, pek tanimiyorum, ama iyi oldugunu duymustum, ama egenin kadin dogum servisi iyidir ve temizdir..dogum icin ideal yani..

bende yarın 10.15 te ayrıntılıya giriyorum. ve cinsiyet öğrenicez inşallah çok heycanlıyım bu saatte uyumam gerekirdi ama uyku falan yok hiç

SAT a göre 21+6 ancak 21+3 gibi çıkıyordu. son dönemlerde regl gecikmelerim olduğu için önemsememiştim. bu sefer 21+0 gibi dedi drum. bakalım 15 gün sonra doppler var rutinde de öneriyorum dedi. seninki önemsenecek bi durum sayılmaz ama takip ederiz dedi. eee hamileyken biraz daha pimpirikli oluyoruz haliyle.420 g. gibi olması beklenirken 380 g. miş. haftasına göre ağırlıklarını bilen arkadaşlar var mı?
ayrıca benim bebişim erkek.çok net herşey meydanda gösterdi valla.
bu arada bir listemiz vardı ve ben oradaydım başlarda ama pek yazmayınca sanırım diskalifiye olmuşum :)

bende yarın 10.15 te ayrıntılıya giriyorum. ve cinsiyet öğrenicez inşallah çok heycanlıyım bu saatte uyumam gerekirdi ama uyku falan yok hiç
güzel haberlerini bekliyoruz.mutlu bi şekilde yazaesın bize artık ayrıntılarını

bence önemli bi sorun yok canım.bazı haftalar ileri bazı haftalar geri çıkabiliyor.21+0 günlükken 380 az değil bence.ben 20+2 iken 385 gr idi.bence çokda önmesenecek bi sorun yok ama doktorun takip diyorsa uyman iyi olur .kafana kiloyu çok takma ama

bence önemli bi sorun yok canım.bazı haftalar ileri bazı haftalar geri çıkabiliyor.21+0 günlükken 380 az değil bence.ben 20+2 iken 385 gr idi.bence çokda önmesenecek bi sorun yok ama doktorun takip diyorsa uyman iyi olur .kafana kiloyu çok takma ama[/QUOTE]
yorumun için sağol canım. evet internette bir gebelik sitesinde belli aralıklar verilmiş sınırlar içinde çok şükür. ama bu ay kendim kilo alıp bebeğe yaramayınca sinir oldum işte. bu arad tetanozumu da oldum arkadaşlar.sağlık ocaklarına kayıtlarınızı yaptırdınız mı. takip için istiyorlar ve çok içten davranıyorlar. tavsiye ederim.
şeker yükleme testini kaçıncı haftalarda yaptrımış oldunuz bazı arkadaşlar yaptırmış bile anladığım kadarıyla

badibadi bence gr sorun yok benimde bikaç hafta önce 380 gr dı şekeride 24. haftamda yaptırıcam 28. haftaya kadar oluyomuş

kızlar iyi geceler ben yatıyorum sabah okula gideceğim.saatler ileri alındı ben uyum sağlayamadım saat bire geliyor ama uykum yok uyumaya çalışacağım artık.hepinize tatlı rüyalar

herkese gunaydın arkadaslar umarım guzel bir gun gecirrisiniz benim 2 gundur netim yoktu dun evde boguldum resmen ya cok sıkıcıydı sanırım yavas yavas bu durumdan sıkılmaya basladım. dun ondan cok hassastım aglayasım geldi aksam esim eve gelince..neyse bugun daha iim dunyaya iletisime acıgım :)

buarada gecmişe gozattım biraz basakcım seni cok tebrik ediyorum yaptıgın buyukluk cok sevindim canım evine almana buyukluk sende kaldı sonucta.

Aftabru, nekadar guzelsin fotolarında oyle pastanda. ins seneye kucagında pembiş elbiseli bir kızla mum ufleyeceksin:)

Esrako, biz yigenime pier cardinden aldık puseti enigma 2020 diye bir model cift yonlu, cok hafif su geciermeyen ve cok kullanıslı saglam bir model. bende bebegime aynısından almayı dusunuyorum. normalde o model 400 ytl ama biz aksaraydan hasim iscan alt gecidinden aldık 275e. orda bisuru model ve marka var hemde piyasaya gore cok uygun . bizede bu modeli kullanan bir arkadasım tavsiye etmişti ona gore baktık ve aldık.

bende gunde 1 saat yuruyus yapıyorum ama agzım cok kuruyo gun icinde ya deli gibi su iciyorum ve wcden cıkamıyorum. geceleri 2 olan kalkmalarım 3-4e cıktı . bebek buyudukce rahme mesane baskıs artıyo sanırım.

buarada hepiniz tetanoz oldunuzmu ben olmadım turkiyeydi buraydı karıstı randevular simdilerdede gitmeyi dusunmuyorum doktora.ben ne seker yuklemesi nede tetanoz oldum acıkcası bakalm dra gidince ne olcak.

dide gobusun cok seker masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…