- 14 Ocak 2009
- 438
- 143
- 628
GİZZEcim senin de doğumgünün kutlu olsun. inşallah seneye kızlarımızla üfleyeceğiz mumlarımızı.... allah sevdiklerinle nice mutlu yıllar göstersin.... sen kaça girdin? ben 36...
İnşallah Aftabrum, ben de o günleri sabırsızlıkla bekliyorum 364 gün kaldıkafamçokkarıştı
Bu arada ben de 26 yı bitirmiş oluyorum...
selam kızlar nasılsınız bakalım bugün okul tatildi bende bol bol dinlendim uyudum sonra eşimle alışverişe gittik ordanda yemeğe gittik.bugün yeni girdim siteye.eşim seçimde görevliydi sandık başkanıydı gece 3,5 ta geldi zavallım.ama bugün bol bol uyudu.
kızlar çok şükür şeker testim iyi çıkmış.doktoru aradım bi sorun yok güzel çıkmış dedi.119 çıkmış değerim.ben korkuyordum testten iki saat önce şekerli süt içmiştim ama etkilemez demişti doktorum.neyse buda bitti.aryık test yoktur herhalde.geçmişi okuyup geleceğim
Gözün aydın canım... Şeker testine sabah aç karnına gitmek gerekiyor deil mi?
doğum günün kutlu olsun.kızın ve eşinle güzel yıllara
İnşallah canım. Bu son ayrılık olur inşallah.
gizze'cim, teşekkür ederim, kendi dr um yapmadı detaylı ultrasonu, görüntüleme merkezinde yaptırdık, dr. perinatolog muydu bilmiyorum...
ayrıca doğum günün de kutlu olsun :) Nice mutlu yıllara kızın eşin sevdiklerin ve ailenle inşallah :)
inşallah tatlım teşekkür ederim. Ben bir perinatolog gördüyse eğer mutlaka seni bukonuda bilgilendirirdi diyecektim önemli birşey deil demekki diye düşünmüştüm ki sen de öğrenmişssin tatlım..
selam kızlar geçmişi okuyamadım zaten fazlada kalamıyıcagım bakıp çıkayım dedim birsüre giremessem merak etmeyin diye haber vermek istedim
sabah kayınvalidemi aramış eşim agır hastaymış eşiminde içine sinmedi beni aradı böyle diye gidicem dedi bende yanlız göndermem dedim o zaman hazırlan geliyorum dedi apartopar bergamaya gittik açıkçası kadını ölüm döşeginde bulucagımı zannediyordum gerçi pek bir farkıda yoktu bakımsızlıktan resmen ölmak üzeraydi şok oldum yakınında kızı ve oglu var ama kimse bakmamış bizde götürücegiz dedik izmire millet ayaklandı sanki onlar bakmıyorlarmıymı kadın ölüyor resmen eşimde kızdı eve getirdik 4 saatlik araba yolculugu stres mahfetti beni yola çıkmadan evi aradım biz gelmeden sagolsun gelinimiz evi hazırlamış çorba pisirmiş evleri süpürüp hasta yatagını hazırlamış kadını hemen banyo yaptırdım resmen kadın ölmüş kirden allah evladın hayırlısını versin kızı bakmamış birgüzel temiz eşyalar giydirdim saçlarını kuruttum yatagına yatırdım sonra karnını doyurdum kadıncaz gözlerini açtı kendine geldi birsüre bakıyım kendini toparlasın öyle dr götürücem bu halde dr götürürsem bana lanet ederler kadın neden bu halde diye bilmezlerki kendi öz evlatları bakmamış bendede kızlar moral sıfır kız olsun erkek olsun allah hayırlı evlatlar versin biraz uzun oldu ama sizlerden başka paylaşacagım kimse yok resmen kadının haline acıdım allah evlat eline baktırmasın
Kutluyorum seni Başak. Bu iyiliğinin mükafatını inşallah sen de prenseslerinden görürsün canım. İçindeki kızgınlığına rağmen bunları yapabilmişsen ne mutlu sana. Gerçekten çok güzel bir kalp taşıyorsun... Ama kayınvalideni bir an önce doktora götürseniz ii olur tatlım ya. Umarım ciddi değildir ama tansiyon ve mide bulantısı ii değil canım. Bence hiç beklemeyin..
kızlar bide bu cmrtsi bakırköy pazarına gidicemm havalarda ısındı talan etcem pazarı orda çok uyguna hamile kıyafetleri oluyomuşş eğer gerçekten güzel şeyler varsa buluşma günüde gidebilirz aslında buluşacağımız yerdenn çok uzak değil ama yürüyerek gidilimez tabii ben bu cmtsi bi geziimde size gözlemlerimi aktarırım :smiley-cool:
Ben de ben de gelecem. Ben de bu cumartesi Bakırköye gitmek istiyordum.. Hem annemde gelecek ama dr randevumda var. Bakalım gidebilecek miyiz?
bende yarın 10.15 te ayrıntılıya giriyorum. ve cinsiyet öğrenicez inşallah çok heycanlıyım bu saatte uyumam gerekirdi ama uyku falan yok hiç
Güzel haberlerini bekliyoruz canım...
Bu arada Evriş ve Taze ii dilekleriniz çok teşekkür ederim canlarım.. a.s.