2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

GİZZEcim senin de doğumgünün kutlu olsun. inşallah seneye kızlarımızla üfleyeceğiz mumlarımızı.... allah sevdiklerinle nice mutlu yıllar göstersin.... sen kaça girdin? ben 36...

İnşallah Aftabrum, ben de o günleri sabırsızlıkla bekliyorum 364 gün kaldıkafamçokkarıştı
Bu arada ben de 26 yı bitirmiş oluyorum...

Gözün aydın canım... Şeker testine sabah aç karnına gitmek gerekiyor deil mi?

doğum günün kutlu olsun.kızın ve eşinle güzel yıllara

İnşallah canım. Bu son ayrılık olur inşallah.

inşallah tatlım teşekkür ederim. Ben bir perinatolog gördüyse eğer mutlaka seni bukonuda bilgilendirirdi diyecektim önemli birşey deil demekki diye düşünmüştüm ki sen de öğrenmişssin tatlım..

Kutluyorum seni Başak. Bu iyiliğinin mükafatını inşallah sen de prenseslerinden görürsün canım. İçindeki kızgınlığına rağmen bunları yapabilmişsen ne mutlu sana. Gerçekten çok güzel bir kalp taşıyorsun... Ama kayınvalideni bir an önce doktora götürseniz ii olur tatlım ya. Umarım ciddi değildir ama tansiyon ve mide bulantısı ii değil canım. Bence hiç beklemeyin..

Ben de ben de gelecem. Ben de bu cumartesi Bakırköye gitmek istiyordum.. Hem annemde gelecek ama dr randevumda var. Bakalım gidebilecek miyiz?

bende yarın 10.15 te ayrıntılıya giriyorum. ve cinsiyet öğrenicez inşallah çok heycanlıyım bu saatte uyumam gerekirdi ama uyku falan yok hiç

Güzel haberlerini bekliyoruz canım...

Bu arada Evriş ve Taze ii dilekleriniz çok teşekkür ederim canlarım.. a.s.

BU arada herkese GÜNAYDINNNN....

Gününüz güzel geçsn arkadaşlar... Ben de göbüş şova göbüşümü ekleyeceğim şimdi.. Bakabilirsiniz...

baby tetenozu yaptır canım ne olur ne olmaz..ben de mayıs bşında yükleneceğim şekerleri.ben de pierre cardin2den beğendim puseti..kullanan arkadaşlar tavsiye etmişti..göbüşüm için yaptığın iltifatlara teşekkür ederim..sen de eklesene
BU arada herkese GÜNAYDINNNN....

Gününüz güzel geçsn arkadaşlar... Ben de göbüş şova göbüşümü ekleyeceğim şimdi.. Bakabilirsiniz...

gördüm canım ben

günaydın kızlar...

aftabru doğumgünün tekrar kutlu olsun çok güsel çıkmışsın inşallah yüzündeki gülümseme aydınlık hiç eksilmez.
gizzecim senin de dgünün tekrar kutlu olsun bu arada göbişin de çok şeker. artık belli hamile olduğun ama sadece göbekten.dier taraflar maşallah kilo almamış. aldıysa da garip durmuor. sen kendin daha ii bilirsin şişip şişmediğini ama burdan zayıf duruorsun baya.
ben de haftaya gidicem ayrıntılıya. bebişimin kaç gr olduğunu öğreneceğim. haftada 1 kilo alan annesinden gram almadıysa yediklerimi değiştirmem ya da yeni bir düzen kurmam gerekecek. nasıl oluor hala anlamadım.

Günaydın herkese

bende yarın 10.15 te ayrıntılıya giriyorum. ve cinsiyet öğrenicez inşallah çok heycanlıyım bu saatte uyumam gerekirdi ama uyku falan yok hiç

Seerni güzel haberlerle gel canım, herkes erkek diye tahmin etti bakalım tahminler doğrumu :)
angel, telkırma sizden güzel haberler bekliyoruz :)
Aftabru resimde çok güzel çıkmışsın

Esracım ben gittim geçen gün pazara hamile kıyafeti almak niyetiyle gitmedim belki ondan göremedim ama çok güzel bebek kıyafetleri var aldıklarımı eklerim şimdi, birde önübol yarı elbise aldım çok şirin : )
sen git bu hafta araştır hatta buluşalım benim işyerime çok yakın pazar

günaydın kızlar bugün yoğunum ara ara bakabilirim artık

gizze
şeker testi için aç olarak gidiyorsun.50 gr glikozu suya karıştırıp içiyorsun.bi saat bekliyorsun o bekelme anında hiç bi şey yemiyor su dahi içmiyorsun.bi saat sonra kan veriyorsun

Günaydın,
Dün eve gittim, yemek yedik sonrasında yorgunluktan sızmışım. Doktora gidemedim yani. Bu akşam artık. :1no2:

herkese merhaba arkadaşlar size bişey danışacağım benim doktoruma tetanoz aşısını sordum bazı hastalarda yan etkisini gördüğüm için hiç önermiyorum dedi ve zaten hastane koşullarında doğum yapacaksın buna gerek yok dedi güya aksarayın bilindik doktoru ama ben tatmin olmadım herkes yaptırıyo sizin doktorlar gerekliliği için herhangi bişey söyledimi şimdi 20+3 üm ne zaman yaptırdınız yaptıranlar cevaplar mısınız

günaydın LALECE, teşekkürler iltifatın için.
bebek hiç kilo almamış olur mu güzelim? muhakkak alıyorlar onlar. sen hiç almamış olsan bile alıyorlar.

teşekkürler canım.
ne güzel ya, işyerinin pazara yakın olması. cmtsleri mi kuruluyor bakırköy pazarı? belki buluşmadan sonra da gideriz o zaman. madoya yakın mı?

Tekrar teşekkür ederim Lalcim. Ben tam 8 kilo aldım tatlım yaaaa. Ki gayet de tombul oldummm. Dün eşime göndermiştim resimlerimi msnden konuşuyorduk hatunnn sen ne olmuşsun:1shok::1shok: dediii... Sonra anladı tabi düzeltmeye çalıştı fotoğraf makinesinin ayarlarını ii yapamamışsın arkadaki sandalye bile tombul çıkmış filan dedi ama ben almıştım mesajıbenneyaptımkibenneyaptımki Ben bebişimi büyütüyorum walla benim için problem deil kilolar ama aldım tatlım hem de çoook kilo aldım aynı hızla da devam ediyorumm

teşekkürler canım.
ne güzel ya, işyerinin pazara yakın olması. cmtsleri mi kuruluyor bakırköy pazarı? belki buluşmadan sonra da gideriz o zaman. madoya yakın mı?

Evet c.tesi günleri kuruluyor, güzel şeyler var minibüsle gidilir sadece uğrarız : )
Bizim bahsettiğimiz mado bakırköy sahile yakın olan değilmi İncirli caddesinde de mado varda karıştırmıyayım

benim doktorum tetanoz aşısının adını bile anmadı bugüne kadar. ben de hep unutuyorum sormayı. şeker yüklemesi yapacağını filan söyledi ama hiç aşıdan bahsetmedi. demek ki gerek duymuyor. ama yine de sorarım. acıbademde yapacağım ben doğumu, gayet temiz bir hastane, herhalde gereksiz olur yaptırmak.

saola aftabru bu arada doğum gününde kutlu olsun a.s.

Herkeslere günaydın.
Arkadaşlar bu aralar EVRıŞ mesaisini aksatıyo mu bana mı öyle geliyo nerelerdesin sen yahu hu huuuu komşu komşu komşuuuuuuuuuuuuu???

Aftabru senin fotolarını göremiyorum ben neden ama neden ((

Aradığınız sayfaya malesef ulaşamıyoruz : (
Bunun muhtemel sebebi,
- Konu kaldırılmış olabilir !
- Konu başka bir başlığa taşınmış olabilir ! yazıyor arkadaş listende olmadığım içinmi acaba?

biyolog83 ameliyathanedeki aletler steril olduğu için çoğu doktor pek gerek görmüyormuş. bende geçen gittiğimde sormuştum doktoruma.

BABY, evde olduğun için mi üzülüyorsun? yapma be kuzum, ahhhh keşke ben şimdi evde olsaydım, prison break izleseydim, şöööle tepsiye de pastamı böreğimi çöreğimi koyup.... sonra da azcık kestirip dışarı yürüyüşe çıksaydım.
ne de olsa bu geçici bir durum BABY, sen en iyisi sonuna kadar keyfini çıkar. eninde sonunda yine işkadını olacaksın.

Bilgilendirme için teşekkür ederim Helin.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…