benim doktorum tetanoz aşısının adını bile anmadı bugüne kadar. ben de hep unutuyorum sormayı. şeker yüklemesi yapacağını filan söyledi ama hiç aşıdan bahsetmedi. demek ki gerek duymuyor. ama yine de sorarım. acıbademde yapacağım ben doğumu, gayet temiz bir hastane, herhalde gereksiz olur yaptırmak.
EYLEM, arkadaşlık teklif ettim, kabul edersen göreceksin fotolarımı.
günaydın kızlar
nesrinim sahildeki madoda buluşcazz tabiki kafalar karışmasın pazarada gitmek istersek ancak taksi yada minibüsle gideblirz..sen cmtsi kaça kadar çalışıyosun canm?
ben bir doz yaptırdım ama pişmanım biyolog arkadaşım hangi doktora sorduysam gereksiz olduğunu söyledi tetanoz aşısının ve bana çok acı verdi günlerce uyuyamadım nefret ediyorum o aşıdan !!!!!!!
nazancım kusura bakma şekerim biyologa senin aracılığınla cevap vermiş gibi oldumm delikafadulden
bu vesileyle sana "bu ne güzellik !!! nice yıllar !!! sağlıkla ve mutlulukla!!!" diyorummmmmm
ayyy bana tetenoz demeyinn 2.doz 20 nisanda düşündükçe tüylerim diken diken oluyooo
ama yaptırmakta fayda var sonuçta aşı yanii..bide ben çok takıntılıyım ya hastane doğuramazsam falan gibi saçma sapan takıntılarım var ya yetişemezsem ya bişi olursa şimdiden onun hazırlığını yapıyorum taksi durakları kartları karşımda adamlara sordum bide böyle böyle olursa ne kadar zamanda yetiştirisnz dedim abla dediler 10 dkkda hastanedesin..ay dedim ben yokuşta oturuyorum gelip yokuştan alın ama dedim nasıl inerim yuvarlanırım ben dedim..kocişde kızıyo ne taksisi seni ben yetiştiricem diyor oldu dedim taa dudulludan gelcende beni doğuma götürücen,annemde diyor kafayımı yedin ha deyince doğurucakmsıın diyor peki kızlar suyumuz gelince doğum başlamıyomu her an doğuramazmıyız?tecrübeli anneler ama normal doğum yapmışlar sizin nasıl oldu?evdemi yakalndınız yoksa hastanedemiydiniz?
benim doktorum tetanoz aşısının adını bile anmadı bugüne kadar. ben de hep unutuyorum sormayı. şeker yüklemesi yapacağını filan söyledi ama hiç aşıdan bahsetmedi. demek ki gerek duymuyor. ama yine de sorarım. acıbademde yapacağım ben doğumu, gayet temiz bir hastane, herhalde gereksiz olur yaptırmak.
ben bir doz yaptırdım ama pişmanım biyolog arkadaşım hangi doktora sorduysam gereksiz olduğunu söyledi tetanoz aşısının ve bana çok acı verdi günlerce uyuyamadım nefret ediyorum o aşıdan !!!!!!!
nazancım kusura bakma şekerim biyologa senin aracılığınla cevap vermiş gibi oldumm delikafadulden
bu vesileyle sana "bu ne güzellik !!! nice yıllar !!! sağlıkla ve mutlulukla!!!" diyorummmmmm
defnedamla çok sancılı geçiyor demek aşı sonrası, bende yaptırmıyayım ozman, doktorum ben istemiyorum sağlıkbakanlığını istiyor demişti
Herkeslere günaydın.
Arkadaşlar bu aralar EVRİŞ mesaisini aksatıyo mu bana mı öyle geliyo nerelerdesin sen yahu hu huuuu komşu komşu komşuuuuuuuuuuuuu????
BABY, evde olduğun için mi üzülüyorsun? yapma be kuzum, ahhhh keşke ben şimdi evde olsaydım, prison break izleseydim, şöööle tepsiye de pastamı böreğimi çöreğimi koyup.... sonra da azcık kestirip dışarı yürüyüşe çıksaydım.
ne de olsa bu geçici bir durum BABY, sen en iyisi sonuna kadar keyfini çıkar. eninde sonunda yine işkadını olacaksın.
ayyy bana tetenoz demeyinn 2.doz 20 nisanda düşündükçe tüylerim diken diken oluyooo
ama yaptırmakta fayda var sonuçta aşı yanii..bide ben çok takıntılıyım ya hastane doğuramazsam falan gibi saçma sapan takıntılarım var ya yetişemezsem ya bişi olursa şimdiden onun hazırlığını yapıyorum taksi durakları kartları karşımda adamlara sordum bide böyle böyle olursa ne kadar zamanda yetiştirisnz dedim abla dediler 10 dkkda hastanedesin..ay dedim ben yokuşta oturuyorum gelip yokuştan alın ama dedim nasıl inerim yuvarlanırım ben dedim..kocişde kızıyo ne taksisi seni ben yetiştiricem diyor oldu dedim taa dudulludan gelcende beni doğuma götürücen,annemde diyor kafayımı yedin ha deyince doğurucakmsıın diyor peki kızlar suyumuz gelince doğum başlamıyomu her an doğuramazmıyız?
tecrübeli anneler ama normal doğum yapmışlar sizin nasıl oldu?evdemi yakalndınız yoksa hastanedemiydiniz?
hepinize güzel bir hafta diliyorum.
bebeğimizin cinsiyeti belli oldu erkek.
:roflol::roflol::roflol::roflol:ayyy bana tetenoz demeyinn 2.doz 20 nisanda düşündükçe tüylerim diken diken oluyooo
ama yaptırmakta fayda var sonuçta aşı yanii..bide ben çok takıntılıyım ya hastane doğuramazsam falan gibi saçma sapan takıntılarım var ya yetişemezsem ya bişi olursa şimdiden onun hazırlığını yapıyorum taksi durakları kartları karşımda adamlara sordum bide böyle böyle olursa ne kadar zamanda yetiştirisnz dedim abla dediler 10 dkkda hastanedesin..ay dedim ben yokuşta oturuyorum gelip yokuştan alın ama dedim nasıl inerim yuvarlanırım ben dedim..kocişde kızıyo ne taksisi seni ben yetiştiricem diyor oldu dedim taa dudulludan gelcende beni doğuma götürücen,annemde diyor kafayımı yedin ha deyince doğurucakmsıın diyor peki kızlar suyumuz gelince doğum başlamıyomu her an doğuramazmıyız?
tecrübeli anneler ama normal doğum yapmışlar sizin nasıl oldu?evdemi yakalndınız yoksa hastanedemiydiniz?
selam herkese
bugün biz kızımla detaylı ultrasona gidicez akşam 6 da
ayrıntılı haberleri yarın aktarırım
kaç kilo göreceğiz bakalım
istanbul anneleri kimlerdi yahu 3k1m de istanbulluymuş fasulyeko sende geliosun dimi...bu arada bakırköy sahil madoya nasıl gelizem ben..metroyla bakırköy incirli duragında incem sonra???minubusmu? ben haftaiçi bi gun gideyim bari yerini ögrenmek için..hem mekanı bi kolaçan etmiş olurum nasıl biz sıgarmıyız..koltuklar rahatmı?sigara içiliyomu?sengözlerimebaksanab
canım bıara kızlarla ortak bı karar aldık, gelmeyenlerı listeden silelim dedık.çünkü adını yazdırıp cıkan cok kişi oldu,sanırım sende arada kaynadın hayatım.muhtemel dogum tarıhını bılmıyorum adını yazıyımda bıara söylersın tarıhını olurmu canımdaha önce benim isimim listede vardı şimdi niye yok acaba?
bu arada cinsiyetimiz erkek...
tekrar eklersen sevinirim canım...hihoyyyt
maşşalah maşşalah maşşalah dıyorum kuzuna.nazar degmesın.kızz yarım kılo olmus kızzzz.herseyde cok güzel cıkmıs neguzel.bı kordon meselesıde sıkmasın canını.biliyosun bebklerımızın eniyi arkadasları bu kordonlar.ondan enkısazamanda kurtulacaktır hiç dertetmebugün doktora gittik.kontrolüm vardı.doktorumuz önce ölçümleri aldı.ölçümlerin ortalamasını aldı.ortalamaya göre haftamız 22+6.yarın 24.haftaya giriyorum kızlar
bebişim 551 gr olmuş kızlardaha sonra doktor ayrıntılı olarak organlarını inceledi.kalp yapısına mesaneye akciğer karaciğer mide tüm iç organlarına baktı çok şükür her şeyi iyi dedi.testislerine bile baktı inmemiş testis sorunu varmı diye öyle bi sorun yok dedi.parmaklarını saydı el ve ayaklarda eksik fazla değil dedi.dudağına baktı yarıklık varmı diye öyle bi durumda yok dedi.burun yapısını inceledi.sorun yoktu.bacaklarına baktı içe dönüklük varmı diye ordada sorun çıkmadı.kalbini dinledi atışları çok iyi ddi.bebek gayet sağlıklı dedi.ayrıntılı ultrasonı sorunsuz atlattık kızlar çok şükür.sadece tek bi şey canımı sıktı.bi şey var dedi doktor oğlum kordonunu boynuna almış arkadan atkı gibi.şu an bi sorun sıkıntı yaratmaz dedi ilerki aylarda takip edeceğiz dedi.kafam ona takıldı.çıkarken tekrar sordum kordon sorun yaratırmı diye korkma bi sıkıntı yok yaratmıyor ilerki aylarda yaratırmı diye takip edeceğiz sadece dedi.inşallh bi sıkıntıyla karşılaşmayız kızlar ama ben yinede tedirgin oldum.ama doktorum rahattı yani.şeker testi için 50 gr glikoz alıp kan verdim.pazartesi sonucu alacağım.inşallh sorunsuz onuda atlatırız.bebeğim kıpır kıpırdı.çok hareketliydi.4 boyutlu ile görüntü almaya çalıştı ama hep yüzünü eliyle kapatıyor yüzünü dönüyordu sadece bi defa yandan profilini zar zor yakalayıp bize verdi.bu arada inanamadım ama şimdiye kadar 9 kilo almışım .20 ile tamamlarsam şükredeceğim.benden bu kadar kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?