2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ben bir doz yaptırdım ama pişmanım biyolog arkadaşım hangi doktora sorduysam gereksiz olduğunu söyledi tetanoz aşısının ve bana çok acı verdi günlerce uyuyamadım nefret ediyorum o aşıdan !!!!!!!

nazancım kusura bakma şekerim biyologa senin aracılığınla cevap vermiş gibi oldumm delikafadulden

bu vesileyle sana "bu ne güzellik !!! nice yıllar !!! sağlıkla ve mutlulukla!!!" diyorummmmmm

defnedamla çok sancılı geçiyor demek aşı sonrası, bende yaptırmıyayım ozman, doktorum ben istemiyorum sağlıkbakanlığını istiyor demişti

EYLEM, arkadaşlık teklif ettim, kabul edersen göreceksin fotolarımı.

Baktım canım fotograflarına göbüşün şahane yemeni anlatışına rağmen börekler çöreklere rağmen yani maaşallah nerdeyse tığ gibisin yani Allah nazarlardan saklasın.

günaydın kızlar
nesrinim sahildeki madoda buluşcazz tabiki kafalar karışmasın pazarada gitmek istersek ancak taksi yada minibüsle gideblirz..sen cmtsi kaça kadar çalışıyosun canm?

günaydın kızlar
nesrinim sahildeki madoda buluşcazz tabiki kafalar karışmasın pazarada gitmek istersek ancak taksi yada minibüsle gideblirz..sen cmtsi kaça kadar çalışıyosun canm?

1'e kadar Esracım ama işim az olursa erken çıkabiliyorum durumu göre yani, pazardan aldıklarımı ekledim 2 de uzun bluz aldım akşam giyer resim çektiririm eşime

ayyy bana tetenoz demeyinn 2.doz 20 nisanda düşündükçe tüylerim diken diken oluyooo
ama yaptırmakta fayda var sonuçta aşı yanii..bide ben çok takıntılıyım ya hastane doğuramazsam falan gibi saçma sapan takıntılarım var ya yetişemezsem ya bişi olursa şimdiden onun hazırlığını yapıyorum taksi durakları kartları karşımda adamlara sordum bide böyle böyle olursa ne kadar zamanda yetiştirisnz dedim abla dediler 10 dkkda hastanedesin..ay dedim ben yokuşta oturuyorum gelip yokuştan alın ama dedim nasıl inerim yuvarlanırım ben dedim..kocişde kızıyo ne taksisi seni ben yetiştiricem diyor oldu dedim taa dudulludan gelcende beni doğuma götürücen,annemde diyor kafayımı yedin ha deyince doğurucakmsıın diyor peki kızlar suyumuz gelince doğum başlamıyomu her an doğuramazmıyız?
tecrübeli anneler ama normal doğum yapmışlar sizin nasıl oldu?evdemi yakalndınız yoksa hastanedemiydiniz?

ben iki dozu da yaptırdım.
ilk iğnede çok sancım oldu uyuyamadım ama ikincide hiç ağrımadı doktorum yaptırmam gerektiğini söyledi ben de yaptırdım.
bu haftada şeker yüklemesi yaptıracağım.

Esraa şimdiden stes yapma canım, öyle sancı gelince hemen doğurmuyorsun merak etme, annen doğru demiş üzme kendini şimdiden , tecrübem yok ama sancı gelince yada suyun gelince hemen doğum olmuyor , sakin olacaksın sakin a.s

Herkese selamlar,

Bugun İzmir de hava resmen sahane.. nası güsel, nasıııı.... Bugun muhakak dısarı cıkmalıyım.. ziyan edilmemeli bu hava :))

defnedamla çok sancılı geçiyor demek aşı sonrası, bende yaptırmıyayım ozman, doktorum ben istemiyorum sağlıkbakanlığını istiyor demişti

Alla alla.. iyice kafam karıstı benım :1no2: Doktorun ıster yaptır ıster yaptırma diyor, zaten okulda olmusum o asıdan, nette okudum 10 senede bır tekrarlanması lazım diyor, artı aşı olursanız bebegınız bu bagısıklık sistemi ile dogacak dıyor.. bende ozel hastane de dogum yapacagım, hani hijyen acısından sa bende de sorun yok.. ama aklım cok karıstı.. en azından bir dozunu mu vurulsam, bebege bagısıklık sıstemı kazandırsın diye??? Sanırım oyle yaparım..

Herkeslere günaydın.
Arkadaşlar bu aralar EVRİŞ mesaisini aksatıyo mu bana mı öyle geliyo nerelerdesin sen yahu hu huuuu komşu komşu komşuuuuuuuuuuuuu????

Yaf ben burdayımm Eylem hergun.. sen niye beni görmüyorsun, gece bile yazdım cıktım sengözlerimebaksanab iyi bak annem.. her gun muhakak yazıyorum buraya yafrum.

selam herkese
bugün biz kızımla detaylı ultrasona gidicez akşam 6 da
ayrıntılı haberleri yarın aktarırım
kaç kilo göreceğiz bakalım

canım evde oldugum icin uzulmuyorum dedigin gibi keyifli ama sonu yok hep hep aynı bide benim burda aynı kafadan arkadasım yok olan turklerde pek kafam uyusmuyo sırf cok icli dıslı olmayalım die onların oturdugu apartmana tasınmadım :)) ama idare edioz hic olmazsa kızım mutlu:)

bir arkadasım ruyasında beni gormus kızım tambir anakuzusuymus bacaklarımdan ayrılmıyomus dedim bende kendisine ayırdı hanfendi belkide dogru cıkar ruyası :)

Anammm Esraaa hayırdır yaaaaa :1shok: ay alemsın sen yaaaakaydirigubbakcemile3 yafrummm yapma gosunu sefeyim.. benim doktorumun bir sözü var, dogum evde yüzde 80 rahat rahat yapılabılecek kadar dogal bır doga olayı dıyor.. kaldı kı sen medenıyetın tam ortasında yasayan kadınsın.. ay yerımm ben senii yaaaa delikafadulden

hepinize güzel bir hafta diliyorum.
bebeğimizin cinsiyeti belli oldu erkek.

Hayırlı ugurlu olsun oğlun arkadasım.. Allah analı babalı büyütsün.

selam kızlar nbr? gecmısı azcık okuyum dedım ama fazla vaktım yok gesssmeye gıdıcemde size bı mrb dıyım dedım.gelmedım süredekı ilk 10 sayfayı okuyabıldım sadece gerıde 45 sayfadaha kaldı yıne okuyamıyacagım maalesef :1no2: inşallah sadece güzel haberler kacırmısımıdr.listeyı güncellıyım ben cıkayım kızlar

Son düzenleme:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ayy esra ne çk güldüm kız sana...öle hemencik dogurmıcazki canım benim..sancılarımızın aralıklarını sayıcaz dakika hesabı ..lız yokuşdan yuvarlanmak falan demişsin ya ayyy orda koptum seni hayal ettimde bir an:roflol:

valla benmde hastanem çok yakın değil aslında ama üstelik eşim sürekli şirkettede durmuyor aksilik ya ben doguma gideceğim zaman karşıda işi olursa.....:1shok: neyhseki annemle babam yanımda olcak kayınvalidemde var napalım atlar gideris taksiye...umarım dogum yapacagımız gun bi aksilik olmaz sabah ve akşam trafiği dışında dguma giderim inş...

ayyy yaa istanbulda yaşamak insanın dualarını bile değiştiriyor...hiç aklıam trafikle ilgili dua edecegim gelmezdi...

bu arada tetanoz aşısından bahsedilmiş benm dktorumda önermiyorillaki hastanede dourcaksın diye ama benim ablam ebe hemşire devlet hastanesinde ve ablam kesnlıkle yaptırmamm gerektiğini ve devletin aşılar konuunda çok çaba sarfettiğini söyledi..bend eolcam..ama ben sadece 1 tane olcas biliodum.....tırstım şimdi

yasakkelime

selam herkese
bugün biz kızımla detaylı ultrasona gidicez akşam 6 da
ayrıntılı haberleri yarın aktarırım
kaç kilo göreceğiz bakalım

Güzel haberlerle gel Fasulyeko

Che hayılır olsun oğluşun

Minik kelebek hoşgeldin benim oğlumun adınıda eklermisin ÇAĞAN KEMAL : )

istanbul anneleri kimlerdi yahu 3k1m de istanbulluymuş fasulyeko sende geliosun dimi...bu arada bakırköy sahil madoya nasıl gelizem ben..metroyla bakırköy incirli duragında incem sonra???minubusmu? ben haftaiçi bi gun gideyim bari yerini ögrenmek için..hem mekanı bi kolaçan etmiş olurum nasıl biz sıgarmıyız..koltuklar rahatmı?sigara içiliyomu? şakkıdısengözlerimebaksanab

:roflol: fizibilite çalışması mı yapacaksın Pinky??? Ay bugun herkes bı alem bu topikte kaydirigubbakcemile3

daha önce benim isimim listede vardı şimdi niye yok acaba?
bu arada cinsiyetimiz erkek...
tekrar eklersen sevinirim canım...hihoyyyt
canım bıara kızlarla ortak bı karar aldık, gelmeyenlerı listeden silelim dedık.çünkü adını yazdırıp cıkan cok kişi oldu,sanırım sende arada kaynadın hayatım.muhtemel dogum tarıhını bılmıyorum adını yazıyımda bıara söylersın tarıhını olurmu canım
maşşalah maşşalah maşşalah dıyorum kuzuna.nazar degmesın.kızz yarım kılo olmus kızzzz.herseyde cok güzel cıkmıs neguzel.bı kordon meselesıde sıkmasın canını.biliyosun bebklerımızın eniyi arkadasları bu kordonlar.ondan enkısazamanda kurtulacaktır hiç dertetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…