bu vesileyle sana "bu ne güzellik !!! nice yıllar !!! sağlıkla ve mutlulukla!!!" diyorummmmmm
tığ gibi mi? delikafadulden teşekkürler canım. son fotomu da koyarsam göreceksiniz tığı siz....:1shok:Baktım canım fotograflarına göbüşün şahane yemeni anlatışına rağmen börekler çöreklere rağmen yani maaşallah nerdeyse tığ gibisin yani Allah nazarlardan saklasın.
ayyy bana tetenoz demeyinn 2.doz 20 nisanda düşündükçe tüylerim diken diken oluyooo
ama yaptırmakta fayda var sonuçta aşı yanii..bide ben çok takıntılıyım ya hastane doğuramazsam falan gibi saçma sapan takıntılarım var ya yetişemezsem ya bişi olursa şimdiden onun hazırlığını yapıyorum taksi durakları kartları karşımda adamlara sordum bide böyle böyle olursa ne kadar zamanda yetiştirisnz dedim abla dediler 10 dkkda hastanedesin..ay dedim ben yokuşta oturuyorum gelip yokuştan alın ama dedim nasıl inerim yuvarlanırım ben dedim..kocişde kızıyo ne taksisi seni ben yetiştiricem diyor oldu dedim taa dudulludan gelcende beni doğuma götürücen,annemde diyor kafayımı yedin ha deyince doğurucakmsıın diyor peki kızlar suyumuz gelince doğum başlamıyomu her an doğuramazmıyız?
tecrübeli anneler ama normal doğum yapmışlar sizin nasıl oldu?evdemi yakalndınız yoksa hastanedemiydiniz?
hepinize güzel bir hafta diliyorum.
bebeğimizin cinsiyeti belli oldu erkek.
havadandır evrişcim..hava böle güzel güneşli olunca enerjik olup esprilerimle kasıp kavuruyorum ortalıgı...:roflol:yerimseniben:roflol: fizibilite çalışması mı yapacaksın Pinky??? Ay bugun herkes bı alem bu topikte kaydirigubbakcemile3
istanbul anneleri kimlerdi yahu 3k1m de istanbulluymuş fasulyeko sende geliosun dimi...bu arada bakırköy sahil madoya nasıl gelizem ben..metroyla bakırköy incirli duragında incem sonra???minubusmu? ben haftaiçi bi gun gideyim bari yerini ögrenmek için..hem mekanı bi kolaçan etmiş olurum nasıl biz sıgarmıyız..koltuklar rahatmı?sigara içiliyomu?şakkıdısengözlerimebaksanab
Herkese selamlar,
Yaf ben burdayımm Eylem hergun.. sen niye beni görmüyorsun, gece bile yazdım cıktım sengözlerimebaksanab iyi bak annem.. her gun muhakak yazıyorum buraya yafrum.
ismini duymustum ama staj yapmadim onunla, pek tanimiyorum, ama iyi oldugunu duymustum, ama egenin kadin dogum servisi iyidir ve temizdir..dogum icin ideal yani..
PETRİK naber şekerim? Elif'e mesaj attım geçen gün. Uzuuuuunn bir mesaj :) Sonra o da cevap yazmış sağolsun. Güzel düşünceleriniz için teşekkürler, ikinizin de iyi olmasına sevindim, yazmış. Mutlu oldum.
[MİNİK KELEBEK yaa çok kötüsün. Demek gezmeye gidiyorsun? Ev gezmesi değildir umarım. Havayı değerlendir...
Güzel haberlerle gel Fasulyeko
Che hayılır olsun oğluşun
Minik kelebek hoşgeldin benim oğlumun adınıda eklermisin ÇAĞAN KEMAL : )
kız esra sen bendende betersin heee allah iyiliğini versin 12 kişi muhabbetten fırsat bulupda geleni geçenimi islices..:)ay gülistan alemsin kızz içerde sigara içilmiyor bildiğim kadarı ile içerdeki koltuklrda rahat ama dışarısı daha güzel olur bence hem geleni geçenide izleriz delikafadulden
en de sordum öyle dedi yaptırsan iyi olur ama elzem değil diye..ben yine de yaptırdım.bebişimizi de koruyormuş..hastaneler temiz ama tedbiri elden bırakmayayım dedim..5. ayın içinde yapılıyor..şimdi yaptırabilirsin..1 ay sonra bir doz daha yaptıracaksın..doğumdan sonra 3 doz daha varherkese merhaba arkadaşlar size bişey danışacağım benim doktoruma tetanoz aşısını sordum bazı hastalarda yan etkisini gördüğüm için hiç önermiyorum dedi ve zaten hastane koşullarında doğum yapacaksın buna gerek yok dedi güya aksarayın bilindik doktoru ama ben tatmin olmadım herkes yaptırıyo sizin doktorlar gerekliliği için herhangi bişey söyledimi şimdi 20+3 üm ne zaman yaptırdınız yaptıranlar cevaplar mısınız
ben bir doz yaptırdım ama pişmanım biyolog arkadaşım hangi doktora sorduysam gereksiz olduğunu söyledi tetanoz aşısının ve bana çok acı verdi günlerce uyuyamadım nefret ediyorum o aşıdan !!!!!!!
evet benim de kolum çok ağrıdı yüzümü bile yıkayamıyordum..saçımı eşime toplattırıyordum..bu gün geçmeye başladı.kafamçokkarıştı
nazancım kusura bakma şekerim biyologa senin aracılığınla cevap vermiş gibi oldumm delikafadulden
bu vesileyle sana "bu ne güzellik !!! nice yıllar !!! sağlıkla ve mutlulukla!!!" diyorummmmmm
havadandır evrişcim..hava böle güzel güneşli olunca enerjik olup esprilerimle kasıp kavuruyorum ortalıgı...:roflol:yerimseniben
İyide anacım ben hep sabahınan baktığımda gece yazdıklarını görüyorum gece mesaisi sanki daha çok yapıyosun gündüsleride aksatma ösletme gendini
evet kıslar, Evrim'in de belirttiği gibi, hava acayip güzel. Fakat bizim okul soğukklava: Okul çıkışı yürüyüş yapacağız artık hatunla. Bu havayı değerlendirmek lazım. Evrim, tweety bebeye gelmeden önce bir dondurmacı var ya, oraya gidelim mi? Dondurma yemek istiyorum. Ordan da tweety'ye gideriz? Falan filan?
.
ay gülistan alemsin kızz içerde sigara içilmiyor bildiğim kadarı ile içerdeki koltuklrda rahat ama dışarısı daha güzel olur bence hem geleni geçenide izleriz delikafadulden
burcuuu ne dondurmasııı evrim yemezkinee daha dün bana kızdııı bakk yerse söle ama tamammmıı yerimseniben
bu kadar olur 2 isim seçti ikiside aynı : ) oğluşlarımız adaş oluyor negüzelPetrikcim benim oğluşumun adıda Allah izin verirse Kemal Çağan olucak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?