2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

TAZEcim bence de EVRıM dondurma yemez de yedirmez de... bir kilo çağla alın, gidin bir banka oturun, tuza banıp banıp yiyin kuzular... ben de burada akreditif açıp durayım, çok zevkli....

Ahh ahh Burcunun zayıf noktası tuzlanmıs çağla :))) Falla o yerse yer fişi dıyemem, ama ben yemem dogru :)))

Akreditifin de tadından yenmes şimdi.. ne özendimm yaff :)))

ne zamandır cicilere bakmıyorum. kimbilir neler neler eklendi .... kaydirigubbakcemile5
buarada be çok acıktım. daha yeni bitirdim bir kavanoz erik kompostosunu ama bana mısın demedi... cokacimcoook yemek de pek içaçıcı değil ama ne yapalım işte, sizle biraz daha vakit geçirmek için dışarı da çıkmıyorum yemeğe, aşağıda hızlıca yiyip çıkıyorum yerime....

Ama burada bir dondurmacı var, valla Mado'nun dondurmasını ezer geçer! İstanbul'dayken mado'dan yerdim hep, burada mado'nun yüzüne bakmıyorum. Hem de daha ucuz. İzmir'i seviyorum, söylemiş miydim?? kaydirigubbakcemile2

önce arkadasa ugrıycam az bi karnımızı doyurduktan sonra cokacimcoook ver elını sahıl turuuuuudelikafadulden delikafaduldendelikafadulden hava burdada süper
evdeharcanmaz bu havasırnaşık şey

Ohh süper..

burcuuu ne dondurmasııı evrim yemezkinee daha dün bana kızdııı bakk yerse söle ama tamammmıı yerimseniben

Yok artık! Bas - kı - lar biiiii - ziiiiii yıl - dı - raaaaaaa - maz! Her şey özgürce dondurma yemek için. :icecream: Ben sezonu açtım. Tutmayın beni

Bu arada kızlar, ben şimdi 73 kg oldum. Dün anneme dedim ki, 80 kg ile kapatmayı planlıyordum, şimdiden 73 oldum, napıcam ben, dedim. Ne dedi biliyor musunuuuuuz, "olsun kızım, sağlığınız iyi ya, sonra verirsin, ben çocuğuna bakarım, sen sporuna gidersin" dedi. :1shok: :1shok: :1shok: Ben ne dedim? "annneeeeee, iyi misin? Nasıl yani, beni diyete falan sokmayacak mısın delikafadulden ?????" dedim. "Sırf zayıf kalman için sana baskı mı yapayım, yavrum. İştahın var, normal, sonra verirsin" dedi. Şok şok şok oldum :) delikafadulden Annem benim yaaa, buydu işte gerçeği. Meğer kadının içine şeytan girmiş herhalde :)) Melek oldu annem melek hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

MıNıK sizin pc hala yapılmadı mı? sen hala eşinin işyerinden mi bağlanıyorsun topiğe?

evet canım baglanmadı.bakalım kocıs bugun bıse siparişi vercek onla olurinşallah,pc nın bişeyi bozulmusmu ne anlamıyom ben.

neyse kızlar öpüyorum ben kactım.azcukk sokakları fetedelımdelikafadulden

bu kadar olur 2 isim seçti ikiside aynı : ) oğluşlarımız adaş oluyor negüzel

Evet eşimin aklında biz daha bebiş düşünmeden erkek olursa ismi kesin Kemal olucak fikri vardı bebiş erkek olunca bende 2 isim olsun dedim aklımda hep Baran vardı sonra Çağan geldi aklıma baktım daha hoş oldu sanki daha çok kanım kaynadı isme Kemal Çağan oldu. Adlarıyla yaşasınlar inşallah kaydirigubbakcemile5

TAZEcim bence de EVRİM dondurma yemez de yedirmez de... bir kilo çağla alın, gidin bir banka oturun, tuza banıp banıp yiyin kuzular... ben de burada akreditif açıp durayım, çok zevkli....

Simdi annen senin melek mi oldu kaydirigubbakcemile3 Son kararın mı??? Doru sole bak kaydirigubbakcemile3

İzmir i sevmemek mi.. "her acıdan" gurur duyuylacak bir şehir burası yaaa :)))) Burada yasamak her acıdan ınsana mutluluk veriyor, ne mutlu bisee :))

bizde evlenmeden önce eşimle birlikte seçtik Çağan 'ı , hep içime doğuyordu ilk bebeğim erkek olacak diye kısmet işte, Kemal'de eşimin babasının adı ben istedim Kemal olmasını öyle işte... sağlıkla mutlulukla adlarıyla yaşasınlar

Ahh ahh Burcunun zayıf noktası tuzlanmıs çağla :))) Falla o yerse yer fişi dıyemem, ama ben yemem dogru :)))

Akreditifin de tadından yenmes şimdi.. ne özendimm yaff :)))

artık açtığım akreditiflerde gelen mal bebek ürünüyse daha dikkatli bakıyorum birim fiyatlarına. kaça geliyormuş diye.... kazıklanmayalım di mi?

Kıslar, size doyum olmuyor. Benim saat de yaklaşıyor. Hem kocam bizim evde yalnız (usta gelecek diye bekliyor), gideyim de bir kışkırtayım şunu. sositososito Hayde akşama görüşürüz. :smiley-cool:

TAZEcim bence de EVRİM dondurma yemez de yedirmez de... bir kilo çağla alın, gidin bir banka oturun, tuza banıp banıp yiyin kuzular... ben de burada akreditif açıp durayım, çok zevkli....

akreditif mi? bence yazılı kağıdı okumak daha zevkli :) Yazık sana aftabrum :teselli:

kızlarrr yeni keşfettim ağostos anneleri 20 haftalık hamileyim. oğlum olacak. 17. haftada 3 lü test yaptırdım. sonuçları;
AFP 43,92 - 0,84 CORR.MOM
ue3 1,98 - 1,26 corr mom
HCG 41,969 - 1,96 corr.mom
tr.21 risk at term 1:910
age risk at term 1:959
testi yaptırdım doktorum şehir dışına yerleşti. başka bi doktora cıktım. o da amniosentez yaptırabilirsin deyip korkuttu beni. şimdi cuma kapsamlı ultrasona gireceğim. sonra da yeni bir doktor bulup sonuçlarımı göstereceğim. ama cok korkuyorum. bir iki uzmana sordum riskli değil sonucun dedi ama hamilelik işte biri böyle deyince dünyam yıkıldı başıma. sizin sonuçlar nasıldı.

bence amniyoya gerek yok. riskin yüksek değil. benimki 1/70 çıkmıştı:bbo: ertesi gün sabah amniyo yaptırdım. 4 gün hayatı zindan ettim kendime amniyo sonucunu alana kadar ve herşey çok normal çıktı. kızım gayet sağlıklı gelişiyor, testle de tastik edilmiş oldu. ama amniyosentez de riskli biraz 1/350 gibi düşük riski var. ikili sonucun nasıldı?

ıZMıRLıLER, izmiri ben de çok seviyorum. hatta nisanda birkaç günlüğüne geliriz diye düşünüyordum ama 4 günlük dalaman-dalyan turu çıktı nisanda. ona katılacağız bizim grupla. 18-19 nisanda da 1 gece konaklamalı bolu aladağlar organizasyonumuz var. e 11 nisanda da büyük buluşma olunca nisan komple kapanmış oldu. izmir hayalim yattı gibi.

glzfb üzme kendini sonuca bakarak bence de gerek yok 20-22 haftalar arası detaylı ultrason yaptırırsın. risk 1/270 in altına amniyo yapıyorlar diye biliyorum

bazı dokttorlar öneriyor bazıları önermiyor ama sağlık bakanlığı yapılmalı diye sağlık ocaklrına yazı gönderiyor.diyarbakırdaki sürekli gittiğim doktorum hiç konuyu bile açmadı.bi ara adanadayım doktora gittim o doktorda yapmamı önerdi.ben her ihtimale karşı yaptırdım.türkiyede asla hiç bi hastaneye güvenmem marka olanlar bile sonradan skandala karışabiliyorlarbende hiç ağrı sızı olmadı.şanslıydım sanırım.bi hafta sonra ikinci dozu yaptıracağım.haftan uygun yaptıracaksan bi an önce yaptır derim

hepinize güzel bir hafta diliyorum.
bebeğimizin cinsiyeti belli oldu erkek.
hayırlı olsun canım

Son düzenleme:
glzfb hoş geldin aramıza, testlerden hiç anlamam bilen arkadaşlar yrdımcı olurlar

Mercimek yok kaç gündür, hastamı acaba

meraba arkadaşlar..moralim çok bozuk..bugün doktor kontrolüm vardı.bebeğimin amnion sıvısı çok azalmış..çok riskli bi durummuş..iki hafta önce kontrole gitmiştim hem kendi doktorum bakmıştı hemde ayrıntılı ultrasona girmiştim..herşeyi normaldi..bugün bu sorun çıktı..internetten arştırdım hiç olmayan şeyler yazıyo..çok kötü hissediyorum allah hiç birinize yaşatmasın bu duyguyu...bu konuda bilgisi olan varsa benimle paylaşabilirmi..

geçmiş olsun caninus, peki doktor ne dedi bu duruma ? ne yapılması gerekiyormuş bilgi vermedimi ? İnşallah bi sorun olmaz kendi doktoruna tekrar git ondan ayrıntılı bilgi al, dualarım seninle iyi olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…