2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

tetanozu ben de sorayım bari doktoruma. benimki biraz rahat adam. söylemedi valla, unuttu mu ki acaba? 22 haftam bitti. geç kalmamışımdır herhalde.... ayyy bi de ben iğneden bıktım arkadaşlar yaaa, göbeğim morluklarla dolu. bazı vurduğum yerler sızı bile yapıyor günlerce, içinde ilaç kristalleşiyor sanki nasıl sızı yapıyor bazen anlatamam. şimdi bi de tetanoz acısı çekeceğiz yani.... neyse canım kızımın resmine bakınca güç geliyor bana, katlanırım onun için en ağır ağrılara ben....

taze fasulye bende seninle aynı kilodayım ama benim anne senin kadar vicdanlı değil hem annem hemkayınvalidem telde sürekli çok kilo aldınmı diye soruyolar tabi bende deli oluyorum :tomato: dikkat et kilo alma çok falan ama ben:CüvCüv:

hemen moralini bozma arkadaşım. insan internetten okuyunca çok fazla kötü ihtimaller üzerinde odaklanıyor. ben de çok atlattım bu tarz endişeler. doktorun nasıl yaklaştı konuya? neden olmuş olabilirmiş? çok su içiyor musun? su içmekle alakası var mıdır acaba amniyon sıvısının?

aftabru ne guzeldir bebek akreditifi acmak dimi. ben nefret ederim L/C den ama bebek icin olanlar zevkli dir kesin :)

sağolun arkadaşlar.doktorum perinataloğa yönlendirdi..iki doktor ismi verdi..birisi ankarada diğeri istanbulda..istanbuldaki doktordan cuma gününe randevu aldık.eşim hacettepeden prof özgür berenden randevu almaya çalışıyo şimdi..alabilirsek oraya gidicezz...çok fazla su içmiyorum bende ilk başta ona bağladım ama netten okudukça onunla hiç ilgisi yokmuş..iki haftada nasıl sorun çıkabilirki...herşey ii gidiyodu..

a.s.aftabru ve gizze doğum günleriniz kutlu olsun nice yıllara eş ve bebşilerinizle inşallah a.s. üç gündür giremiyodum kusura bakmayı artık geç oldu ama:çok üzgünüm:

... neyse canım kızımın resmine bakınca güç geliyor bana, katlanırım onun için en ağır ağrılara ben....
ay gözlerim yaşardı ya bunu okuyunca..dimi şimdiden onlar için herşeye razıyız..kim bilir bizim annelerimiz neler yaşadı..Allahım bebişlerimizii bize bağışlasın saglıkla kavuşalım inş..

öncelikle strese girme nolur..herseyin bir çaresi vardır internetten okurken insan hep olumsuzluklara odaklanıyor sen iyi yönlerini düşün lütfen herşey yoluna girer inş. hep beaber dua edriz bebişine..sana...üzme sen tatlı canını...

çok teşekkür ederim arkadaşlar. 2 li test yapmamıştı doktorum ama ense kalınlığı normaldi. cuma detaylı ultrason umarım sorun cıkmaz. beni de aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim. aftaebru bu forumu yeni okumaya başladım. amniosentez sonucuna kadar benim bile nefesim kesildi. çok şükür sağlıklymış.. umarım hepimizin sağlıklı bebekleri olur. bu arada bursadan katılan var mı? varsa hangi doktora gidiyor

aftabru ne guzeldir bebek akreditifi acmak dimi. ben nefret ederim L/C den ama bebek icin olanlar zevkli dir kesin :)

yok be güzelim. resimleri yok ki proformada... hep kodlarla anlatılıyor mal tanımı... playyard , babystroller filan gibi sadece tanımı ve bir sürü kod filan yazıyoruz. zevkli mevkli değil. condom için de akreditif açıyoruz onun tanımı çok detaylı oluyor bak, çeşit çeşit yazıyorlar, yok meyvelisi yok tırtıklısı filan... onlar komik oluyor....

selam kıslar...
cmt.günü kırıklığım vardı..boğazıım ağrıyodu ya..seçim sabahı çok halsiz bitkin uyandım..acile gittik..çok önemli bişiyim yokmuş..grip başlangıcıymış..erken müdahale ettik...3 gün rapor verdi dr...evde yatıştayım o yüzden...dinleniyorum..ara ara bakıyorum sizlere...
önemli bişiyim yok merak etme Petrik'im...
herkesi öptüm...

aslında ikili test daha güvenilir. keşke onu atlamasaydınız. benim ikili çok iyiydi, üçlü sonucuma doktorlar da çok şaşırdı. 1/70 ne demek ya? çıldıracaktım. ama bu topiğin korkunç bir sinerjisi var, herşeyin üstesinden geliyorsun. sen bizden kopma....
evet canım bursadan SEERNİ var.

CANıNUSS detaylı ultrasonu ve ikili testi bir perinatalogun yapması daha iyi hem senin de için rahat eder ben bugün detaylı ultrasona bir perinataloga gidiyorum hiç üzme kendini bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alınca unutucaz hepsini inşallah

canım benim internette çok bilgi kirliliği var..doktorun ne dedi? su ile ilgisi olabilir mi?

geçmiş olsun..

geçmiş olsun mercimek, rapor süper olmuş. Istirahat et hemen geçer. Bizi de ihmal etme ara ara bakıver

kaçta gidiyorsun FASULYEKO doktora? iyi geçer umarım. eminim....
.
ESRAKO, nerde kaldın? sabah yaptırmayacak mıydın şeker yüklemeni? bütün gün mü izinlisin yoksa?

cnm çok geçmiş olsun umarım düselir...benim 13. haftamda suyum azdı bebk sıkışmıştuı ve ben günde 2 bardak su içiyodum o halini gördükten sonra günde 2.5 3 lt su içmeye başladım ve amnio sıvısı 3 saatte bir değişiyo bence başla sen zorla kendini her yarım saatte bir bir barkada içmyi dene ben pet şişe ile içiyorum ne kadar içtiğimi anlaıyorum ...sonrasında 1 ay sonra dr gittiğimde çok şükür suyu ii dedi dr rahatladım ...sıkma canını su içmeye gayret et tuzdan kaçın tuzlu yersende içtiğpin suyu vucudun toplar bebğe gitmes...idrarın açık sarı olsun ..benimki önceden koyu saRI İDİ SU İÇMEDİĞİM BARİZ BELLİ İDİ BUNLARA GAYRET ET ...ALLAHIN İZNİYLE BEBİŞİN SAĞLIKLA GELCEK...:1hug:

NORRAA ve 3K1M kedilerinizi vermekten bahsetmişsiniz. anladığım kadarıyla siz de ayrılmak istemiyorsunuz. bizim de 16 yaşında bir köpeğimiz var. bekar olan kızkardeşimin yanında kalıyor artık. önceden 4 kız kardeş gibiydik evde. adı LıZUYı. japon spitz. ablam hamileyken de doğurduktan sonra da hiç sakınmadı kendisini lizden. aşılı olduktan sonra petlerin bir zararı olmuyor diye biliyorum. hatta ablamın çocukları korurdu. onlar uyurken liz başlarından ayrılmazdı. anneleri dışında kimse yaklaşamazdı, ortalığı yıkardı... biz hepimiz de yatağımıza bile alırdık lizi. hiç tiksinmedik bugüne kadar. burun buruna yatmışlığımız vardır. ama hiçbirimizin toksoplazma bağışıklığı yok düşünün artık... demek ki hiç mikrop kapmamışız ondan. onun bize katkısı o kadar çoktur ki... tüm negatif yükümüzü bırakırdık tüylerine... yavrum benim, şimdi çok yaşlandı ama hala sağlıklı... benim doğumgünüm için flar takmış gelmişti kardeşimle... beraber çektiğimiz fotoyu ekliyorum şimdi.

saol canım.bayağı büyümüş maşallah iki hafta 385 idi iki hafta sonra 551 gr dedi doktorum.kordonda sorun değil şimdilik bi sıkıntı yaratmaz dedi.eğer böyle devam ederse sadece takip edeceğiz o kadar dedi.

bence riskin yüksek değil.1:200 altında ise amniyo istiyor doktorlar.kaygılanmana gerek yok bi sorun gözükmüyor

chee
oğlun hayırlı olsun canım

glzfb hoş geldin aramıza, testlerden hiç anlamam bilen arkadaşlar yrdımcı olurlar

Mercimek yok kaç gündür, hastamı acaba

Mercimekimin kayınvalidesi gelicekti belki ondan fırsat bulup girememiştir. Bi ses ver arkideş.

Hemen kötü şeyler getirme aklına canım Allah yardımcın olsun moralini yüksek tutmaya çalış harap etme kendini bebişini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…