meraba arkadaşlar..moralim çok bozuk..bugün doktor kontrolüm vardı.bebeğimin amnion sıvısı çok azalmış..çok riskli bi durummuş..iki hafta önce kontrole gitmiştim hem kendi doktorum bakmıştı hemde ayrıntılı ultrasona girmiştim..herşeyi normaldi..bugün bu sorun çıktı..internetten arştırdım hiç olmayan şeyler yazıyo..çok kötü hissediyorum allah hiç birinize yaşatmasın bu duyguyu...bu konuda bilgisi olan varsa benimle paylaşabilirmi..
ay gözlerim yaşardı ya bunu okuyunca..dimi şimdiden onlar için herşeye razıyız..kim bilir bizim annelerimiz neler yaşadı..Allahım bebişlerimizii bize bağışlasın saglıkla kavuşalım inş..... neyse canım kızımın resmine bakınca güç geliyor bana, katlanırım onun için en ağır ağrılara ben....
öncelikle strese girme nolur..herseyin bir çaresi vardır internetten okurken insan hep olumsuzluklara odaklanıyor sen iyi yönlerini düşün lütfen herşey yoluna girer inş. hep beaber dua edriz bebişine..sana...üzme sen tatlı canını...sağolun arkadaşlar.doktorum perinataloğa yönlendirdi..iki doktor ismi verdi..birisi ankarada diğeri istanbulda..istanbuldaki doktordan cuma gününe randevu aldık.eşim hacettepeden prof özgür berenden randevu almaya çalışıyo şimdi..alabilirsek oraya gidicezz...çok fazla su içmiyorum bende ilk başta ona bağladım ama netten okudukça onunla hiç ilgisi yokmuş..iki haftada nasıl sorun çıkabilirki...herşey ii gidiyodu..
aftabru ne guzeldir bebek akreditifi acmak dimi. ben nefret ederim L/C den ama bebek icin olanlar zevkli dir kesin :)
çok teşekkür ederim arkadaşlar. 2 li test yapmamıştı doktorum ama ense kalınlığı normaldi. cuma detaylı ultrason umarım sorun cıkmaz. beni de aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim. aftaebru bu forumu yeni okumaya başladım. amniosentez sonucuna kadar benim bile nefesim kesildi. çok şükür sağlıklymış.. umarım hepimizin sağlıklı bebekleri olur. bu arada bursadan katılan var mı? varsa hangi doktora gidiyor
canım benim internette çok bilgi kirliliği var..doktorun ne dedi? su ile ilgisi olabilir mi?meraba arkadaşlar..moralim çok bozuk..bugün doktor kontrolüm vardı.bebeğimin amnion sıvısı çok azalmış..çok riskli bi durummuş..iki hafta önce kontrole gitmiştim hem kendi doktorum bakmıştı hemde ayrıntılı ultrasona girmiştim..herşeyi normaldi..bugün bu sorun çıktı..internetten arştırdım hiç olmayan şeyler yazıyo..çok kötü hissediyorum allah hiç birinize yaşatmasın bu duyguyu...bu konuda bilgisi olan varsa benimle paylaşabilirmi..
selam kıslar...
cmt.günü kırıklığım vardı..boğazıım ağrıyodu ya..seçim sabahı çok halsiz bitkin uyandım..acile gittik..çok önemli bişiyim yokmuş..grip başlangıcıymış..erken müdahale ettik...3 gün rapor verdi dr...evde yatıştayım o yüzden...dinleniyorum..ara ara bakıyorum sizlere...
önemli bişiyim yok merak etme Petrik'im...
herkesi öptüm...
selam kıslar...
Cmt.günü kırıklığım vardı..boğazıım ağrıyodu ya..seçim sabahı çok halsiz bitkin uyandım..acile gittik..çok önemli bişiyim yokmuş..grip başlangıcıymış..erken müdahale ettik...3 gün rapor verdi dr...evde yatıştayım o yüzden...dinleniyorum..ara ara bakıyorum sizlere...
önemli bişiyim yok merak etme petrik'im...
Herkesi öptüm...
sağolun arkadaşlar.doktorum perinataloğa yönlendirdi..iki doktor ismi verdi..birisi ankarada diğeri istanbulda..istanbuldaki doktordan cuma gününe randevu aldık.eşim hacettepeden prof özgür berenden randevu almaya çalışıyo şimdi..alabilirsek oraya gidicezz...çok fazla su içmiyorum bende ilk başta ona bağladım ama netten okudukça onunla hiç ilgisi yokmuş..iki haftada nasıl sorun çıkabilirki...herşey ii gidiyodu..
saol canım.bayağı büyümüş maşallahcanım bıara kızlarla ortak bı karar aldık, gelmeyenlerı listeden silelim dedık.çünkü adını yazdırıp cıkan cok kişi oldu,sanırım sende arada kaynadın hayatım.muhtemel dogum tarıhını bılmıyorum adını yazıyımda bıara söylersın tarıhını olurmu canım
maşşalah maşşalah maşşalah dıyorum kuzuna.nazar degmesın.kızz yarım kılo olmus kızzzz.herseyde cok güzel cıkmıs neguzel.bı kordon meselesıde sıkmasın canını.biliyosun bebklerımızın eniyi arkadasları bu kordonlar.ondan enkısazamanda kurtulacaktır hiç dertetme
bence riskin yüksek değil.1:200 altında ise amniyo istiyor doktorlar.kaygılanmana gerek yok bi sorun gözükmüyorkızlarrr yeni keşfettim ağostos anneleri 20 haftalık hamileyim. oğlum olacak. 17. haftada 3 lü test yaptırdım. sonuçları;
AFP 43,92 - 0,84 CORR.MOM
ue3 1,98 - 1,26 corr mom
HCG 41,969 - 1,96 corr.mom
tr.21 risk at term 1:910
age risk at term 1:959
testi yaptırdım doktorum şehir dışına yerleşti. başka bi doktora cıktım. o da amniosentez yaptırabilirsin deyip korkuttu beni. şimdi cuma kapsamlı ultrasona gireceğim. sonra da yeni bir doktor bulup sonuçlarımı göstereceğim. ama cok korkuyorum. bir iki uzmana sordum riskli değil sonucun dedi ama hamilelik işte biri böyle deyince dünyam yıkıldı başıma. sizin sonuçlar nasıldı.
glzfb hoş geldin aramıza, testlerden hiç anlamam bilen arkadaşlar yrdımcı olurlar
Mercimek yok kaç gündür, hastamı acaba
meraba arkadaşlar..moralim çok bozuk..bugün doktor kontrolüm vardı.bebeğimin amnion sıvısı çok azalmış..çok riskli bi durummuş..iki hafta önce kontrole gitmiştim hem kendi doktorum bakmıştı hemde ayrıntılı ultrasona girmiştim..herşeyi normaldi..bugün bu sorun çıktı..internetten arştırdım hiç olmayan şeyler yazıyo..çok kötü hissediyorum allah hiç birinize yaşatmasın bu duyguyu...bu konuda bilgisi olan varsa benimle paylaşabilirmi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?