2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar çok sağolun ilginiz için..doktor ultrasona bakarken daha yüz ifadesinden anladım bi sorun olduğunu.ilk sorduğu sıvı gelip gelmediğiydi..son zamanlarda normalden fazla akıntım oluyodu iç çamaşırımda ıslaklık hissediyodum durduk yere bunları söyledim.ama gelen amnio sıvısı olsa bi anda çok miktarda gelir o şekilde az az gelmez dedi doktorum..sebebini öğrenmek içinde perinatoloğa yönlendirdi..su içmekle pek alakası yok dedi..peki tuanacım senin sorun yaratacaz kadar azalmışmıydı suyun..

geçmiş olsun mercimekcim, iyi olmana sevindim uzan dinlen yavrunlar :1hug:

mutlaka bi çözümü vardır.kızkardeşimde son ayında suyu azalmaıştı.doltor bol su içmesini önerdi serum tedavisi ve ilaç verdi .her şey düzeldi.geçici bi durum olabilir sen bl bol su iç yinede.

geçmiş olsun canım.kendine iyi bak

güzel haberlerini bekliyoruz canım heyecanla

caninus evet eğer su içmesydim dr düşüğe sebebp olur dedi çok dikkat etmen gerek dedi bende kokudan su içmeye gayret ettim dr bana su iç dedi bol bol akıntım var demişsin su ile yine alaklı diyorum ben ben su içmediğim zamnada çok akıntı olmuştum ve çamaşırın hiç nemlkli bile kalmasın sık sık değiş...idrarını hiç tutma

Son düzenleme:

Gecmiş olsun kuzum benim.. olabildiğince uyumaya bak.. en güzel ilacı.. bol suyunu ıc, kiviye yüklen.. iyi olacaksın inşallah, ıctıgın her sıcak seyın ıcıne karabıber bal at, bır de atomumuzdan yap.. ıyı olacaksın.

Ya ben yerim onu, yerim..nası güsel, ne de gusel ozetlemıssın.. ınsanın tüm negatıf enerjısını alıyor bu ozel varlıklar.. bizde de ıkı tane var cıftlıkte babamlar da.. biri kangal, biri domestic cinsi.. kayınpederlerım de Kuzey dogduktan sonra Kuzey ıcın Golden alacaklar bir sene içerisinde.. su an kı kararımız oyle. Katılıyorum sana can-ı gönülden..

Çok çok geçmiş olsun.. benim de aklıma hemen Tuana geldi.. bence onun dedıklerıni de cıddıye al, doktorun su ıcmekle alakası yok dese de bence de ıc.. en az 3 lıtre.

Esracim ilk gebeliklerde sanci basladiktan genelde acikligin olusmasi ve dogumun baslamasi 12-16 saati buluyor, yani ilk sancidan 5dk sonra dogurmazsin merak etme, suyun gelde bile daha vakit var, ikinci gebelikte bu sure cok daha azaliyor 4-6 saate iniyor..

İzmir i sevmemek mi.. "her acıdan" gurur duyuylacak bir şehir burası yaaa :)))) Burada yasamak her acıdan ınsana mutluluk veriyor, ne mutlu bisee :))
ama ama ama ben izmir'i cok ozledim, yarama basmayin(((

canim hemen moralini bozma, sen yinede suyunu ihmal etme, icebildigin kadar ic..umarim en kisa zamanda duzelir..

gecmis olsun kuzumm; evde olmanin keyfini cikar...

ayyy yerim ben onun flariniiii, cok tatli ya, ay sabah bi uyandim benim kedi yanimda, ay sanki kocam, bi sarilmisiz birbirimiseek, her sabah esim gidince benim yanima gelir direk ben biraz daha gec kalkiyorum diye, ama bugun yine evdeydim, nasil satismisiz, yerim ben onu...

of kızlar yaa çok sağolun moral veriyosunuz..deli oldum sabahtan beri..cuma gününe randevu aldık istanbulda doktorumun tavsiye ettiği doçentten..işallah bi sorun çıkmazda düzelir..gerekirse günde beş litre bile içerim
bebeğim iyi olsunda yeter..

burda çok güsel bir hava var ve ben evdeyim yalnız dışarı çıkmayı hiç sevmem ya arkadaşımda yok of ya şişli çevresinde oturan ve ev hm olan kimse yokmu yawwwwwww....sanırım yok ben en isi akşama eşimi işten almaya gidiyim dışarı çıkmış olurum ne edim

ahh guzelim sorma yaa burdada hava cok guzelll..bu havada evde tikilip kalmak gibisi yok, dun aksamustu gaza geldim, kayinvalidemle bulustuk bize 1 sokak ote bicafede, yurudugum 10dk mesafe, eve felc sekilde geldim(offfffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffff..... yalniz bile olsan cik dolas, keyfini cikar...

teşekkür ederim kızlar LıZUYı adına...
NORRAAcım vur dedikse öldürme sen de... tamam ayrılma kedinden ama tadbir olarak beraber de yatmayın. garibim kendisini kötü hissedecektir, mana da vermez ama bebek doğana kadar tüylerinden biraz uzak durmaya çalış, bişey olacağından değil de tadbir maksatlı...
EVRıM, gerçekten eve golden mi alacaksınız? bahçeli mi eviniz? benim hayalim bahçeli küçücük bir evimiz (cottage gibi) olması, ve çocuklarımızın bahçede golden ımızla yata yuvarlana oynamaları , eve pasaklı pasaklı gelmeleri...

aftabru liz hanımda cok havalıymıs laf aramızda :)

sorma BABY, sen bi de onu gençliğinde görecektin. bir kırıtarak yürürdü, arkasından bakmayan laf atmayan kalmazdı. bir 3 kız kardeşiz, içimizde en çok ilgiyi hep 4. kız kardeşimiz LİZUYİ çekmiştir.

doktora gidicek ne kadar çok kişi var bugün. herkes güsel haberlerle gelir inşallah. suyu aalan arkadaş için ben de aynı fikirdeyim. su içmesi en az 2.5 - 3 lt. aramızda yaşayanlar var her doktor farklı konuşuor ancak su azalması konusunda hepimizin doktoru suyu tavsiye etti yani bu konuda en azından hemfikirlerdi.
tetanozu ben de sordum doktoruma o bana sölemedi çünkü. gerek yok dedi. evde doğurmayı planlamıorsan yaptırma dedi. ben de istedim her ihtimale karşı. 31 . hafta olucam ben de tetanozu . doktorum istediğin zaman yaparız dedi. ben de izmire dönünce yaptıraım dedim.

Hayır, bisim evimis de bahceli değil o yüzden kayınpederlerım alacak, zaten neredeyse onlar da yasıyor gbıyıs bizde :)) ondan dolayı onlar alacak, Izmır ı bılırsın, genelde yılın 6 ayı yazlıklarda yasanır, orada da olacaklar, boylece Kuzey de alacagımız golden la büyümüş olacak, aslında bu sene alınacaktı, Kuzey ortaya cıkınca bır sene daha erteledıler:))

Benim de doktor gerek yok dedı Lalim.. bende bebek ıcın bır doz yaptırcam kuzu senin gibi.

canim kovsakta biz uyurken gelir girer koynumuza, en kotu ayak ucunda uyur, eger kapiyi kapatirsak biz acana kadar aglar...o yuzden koyvrdik artik, cocuk gibi yaa...dur bak resmini ekliyim bende

cok sirin dimi:)))insan gibi uyur yatakta boyle:))delikafadulden

geçmiş olsun mercimekim iyi dinlenmeler öpüyorumm

Allaaammmm Norraaaa bu ne yaaaa... yastık gibi bu yaaaa, al başının altına koy.. Ay bayıldımm resmen, yatışa bak, koca adamlar gibi... ay ayayayayayay çok güsel bişi bu, çokkkkk

çok masum hayvanlar nasıl muhtaçlar ve nassı sevgi dolularrrrr.... yerim ısıırırımmm ben siiizzziiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…