selam kıslar...
cmt.günü kırıklığım vardı..boğazıım ağrıyodu ya..seçim sabahı çok halsiz bitkin uyandım..acile gittik..çok önemli bişiyim yokmuş..grip başlangıcıymış..erken müdahale ettik...3 gün rapor verdi dr...evde yatıştayım o yüzden...dinleniyorum..ara ara bakıyorum sizlere...
önemli bişiyim yok merak etme Petrik'im...
herkesi öptüm...
mutlaka bi çözümü vardır.kızkardeşimde son ayında suyu azalmaıştı.doltor bol su içmesini önerdi serum tedavisi ve ilaç verdi .her şey düzeldi.geçici bi durum olabilir sen bl bol su iç yinede.meraba arkadaşlar..moralim çok bozuk..bugün doktor kontrolüm vardı.bebeğimin amnion sıvısı çok azalmış..çok riskli bi durummuş..iki hafta önce kontrole gitmiştim hem kendi doktorum bakmıştı hemde ayrıntılı ultrasona girmiştim..herşeyi normaldi..bugün bu sorun çıktı..internetten arştırdım hiç olmayan şeyler yazıyo..çok kötü hissediyorum allah hiç birinize yaşatmasın bu duyguyu...bu konuda bilgisi olan varsa benimle paylaşabilirmi..
geçmiş olsun canım.kendine iyi bakselam kıslar...
cmt.günü kırıklığım vardı..boğazıım ağrıyodu ya..seçim sabahı çok halsiz bitkin uyandım..acile gittik..çok önemli bişiyim yokmuş..grip başlangıcıymış..erken müdahale ettik...3 gün rapor verdi dr...evde yatıştayım o yüzden...dinleniyorum..ara ara bakıyorum sizlere...
herkesi öptüm...
güzel haberlerini bekliyoruz canım heyecanlaCANİNUSS detaylı ultrasonu ve ikili testi bir perinatalogun yapması daha iyi hem senin de için rahat eder ben bugün detaylı ultrasona bir perinataloga gidiyorum hiç üzme kendini bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alınca unutucaz hepsini inşallah
selam kıslar...
herkesi öptüm...
NORRAA ve 3K1M kedilerinizi vermekten bahsetmişsiniz. anladığım kadarıyla siz de ayrılmak istemiyorsunuz. bizim de 16 yaşında bir köpeğimiz var. bekar olan kızkardeşimin yanında kalıyor artık. önceden 4 kız kardeş gibiydik evde. adı LİZUYİ. japon spitz. ablam hamileyken de doğurduktan sonra da hiç sakınmadı kendisini lizden. aşılı olduktan sonra petlerin bir zararı olmuyor diye biliyorum. hatta ablamın çocukları korurdu. onlar uyurken liz başlarından ayrılmazdı. anneleri dışında kimse yaklaşamazdı, ortalığı yıkardı... biz hepimiz de yatağımıza bile alırdık lizi. hiç tiksinmedik bugüne kadar. burun buruna yatmışlığımız vardır. ama hiçbirimizin toksoplazma bağışıklığı yok düşünün artık... demek ki hiç mikrop kapmamışız ondan. onun bize katkısı o kadar çoktur ki... tüm negatif yükümüzü bırakırdık tüylerine... yavrum benim, şimdi çok yaşlandı ama hala sağlıklı... benim doğumgünüm için flar takmış gelmişti kardeşimle... beraber çektiğimiz fotoyu ekliyorum şimdi.
sağolun arkadaşlar.doktorum perinataloğa yönlendirdi..iki doktor ismi verdi..birisi ankarada diğeri istanbulda..istanbuldaki doktordan cuma gününe randevu aldık.eşim hacettepeden prof özgür berenden randevu almaya çalışıyo şimdi..alabilirsek oraya gidicezz...çok fazla su içmiyorum bende ilk başta ona bağladım ama netten okudukça onunla hiç ilgisi yokmuş..iki haftada nasıl sorun çıkabilirki...herşey ii gidiyodu..
Esracim ilk gebeliklerde sanci basladiktan genelde acikligin olusmasi ve dogumun baslamasi 12-16 saati buluyor, yani ilk sancidan 5dk sonra dogurmazsin merak etme, suyun gelde bile daha vakit var, ikinci gebelikte bu sure cok daha azaliyor 4-6 saate iniyor..Anammm Esraaa hayırdır yaaaaa :1shok: ay alemsın sen yaaaakaydirigubbakcemile3 yafrummm yapma gosunu sefeyim.. benim doktorumun bir sözü var, dogum evde yüzde 80 rahat rahat yapılabılecek kadar dogal bır doga olayı dıyor.. kaldı kı sen medenıyetın tam ortasında yasayan kadınsın.. ay yerımm ben senii yaaaa delikafadulden
.
ama ama ama ben izmir'i cok ozledim, yarama basmayinİzmir i sevmemek mi.. "her acıdan" gurur duyuylacak bir şehir burası yaaa :)))) Burada yasamak her acıdan ınsana mutluluk veriyor, ne mutlu bisee :))
canim hemen moralini bozma, sen yinede suyunu ihmal etme, icebildigin kadar ic..umarim en kisa zamanda duzelir..meraba arkadaşlar..moralim çok bozuk..bugün doktor kontrolüm vardı.bebeğimin amnion sıvısı çok azalmış..çok riskli bi durummuş..iki hafta önce kontrole gitmiştim hem kendi doktorum bakmıştı hemde ayrıntılı ultrasona girmiştim..herşeyi normaldi..bugün bu sorun çıktı..internetten arştırdım hiç olmayan şeyler yazıyo..çok kötü hissediyorum allah hiç birinize yaşatmasın bu duyguyu...bu konuda bilgisi olan varsa benimle paylaşabilirmi..
gecmis olsun kuzumm; evde olmanin keyfini cikar...selam kıslar...
herkesi öptüm...
NORRAA ve 3K1M kedilerinizi vermekten bahsetmişsiniz. anladığım kadarıyla siz de ayrılmak istemiyorsunuz. bizim de 16 yaşında bir köpeğimiz var. bekar olan kızkardeşimin yanında kalıyor artık. önceden 4 kız kardeş gibiydik evde. adı LİZUYİ. japon spitz. ablam hamileyken de doğurduktan sonra da hiç sakınmadı kendisini lizden. aşılı olduktan sonra petlerin bir zararı olmuyor diye biliyorum. hatta ablamın çocukları korurdu. onlar uyurken liz başlarından ayrılmazdı. anneleri dışında kimse yaklaşamazdı, ortalığı yıkardı... biz hepimiz de yatağımıza bile alırdık lizi. hiç tiksinmedik bugüne kadar. burun buruna yatmışlığımız vardır. ama hiçbirimizin toksoplazma bağışıklığı yok düşünün artık... demek ki hiç mikrop kapmamışız ondan. onun bize katkısı o kadar çoktur ki... tüm negatif yükümüzü bırakırdık tüylerine... yavrum benim, şimdi çok yaşlandı ama hala sağlıklı... benim doğumgünüm için flar takmış gelmişti kardeşimle... beraber çektiğimiz fotoyu ekliyorum şimdi.
burda çok güsel bir hava var ve ben evdeyim yalnız dışarı çıkmayı hiç sevmem ya arkadaşımda yok of ya şişli çevresinde oturan ve ev hm olan kimse yokmu yawwwwwww....sanırım yok ben en isi akşama eşimi işten almaya gidiyim dışarı çıkmış olurum ne edim
aftabru liz hanımda cok havalıymıs laf aramızda :)
teşekkür ederim kızlar LıZUYı adına...
NORRAAcım vur dedikse öldürme sen de... tamam ayrılma kedinden ama tadbir olarak beraber de yatmayın. garibim kendisini kötü hissedecektir, mana da vermez ama bebek doğana kadar tüylerinden biraz uzak durmaya çalış, bişey olacağından değil de tadbir maksatlı...
EVRıM, gerçekten eve golden mi alacaksınız? bahçeli mi eviniz? benim hayalim bahçeli küçücük bir evimiz (cottage gibi) olması, ve çocuklarımızın bahçede golden ımızla yata yuvarlana oynamaları , eve pasaklı pasaklı gelmeleri...
doktora gidicek ne kadar çok kişi var bugün. herkes güsel haberlerle gelir inşallah. suyu aalan arkadaş için ben de aynı fikirdeyim. su içmesi en az 2.5 - 3 lt. aramızda yaşayanlar var her doktor farklı konuşuor ancak su azalması konusunda hepimizin doktoru suyu tavsiye etti yani bu konuda en azından hemfikirlerdi.
tetanozu ben de sordum doktoruma o bana sölemedi çünkü. gerek yok dedi. evde doğurmayı planlamıorsan yaptırma dedi. ben de istedim her ihtimale karşı. 31 . hafta olucam ben de tetanozu . doktorum istediğin zaman yaparız dedi. ben de izmire dönünce yaptıraım dedim.
teşekkür ederim kızlar LİZUYİ adına...
NORRAAcım vur dedikse öldürme sen de... tamam ayrılma kedinden ama tadbir olarak beraber de yatmayın. garibim kendisini kötü hissedecektir, mana da vermez ama bebek doğana kadar tüylerinden biraz uzak durmaya çalış, bişey olacağından değil de tadbir maksatlı...
EVRİM, gerçekten eve golden mi alacaksınız? bahçeli mi eviniz? benim hayalim bahçeli küçücük bir evimiz (cottage gibi) olması, ve çocuklarımızın bahçede golden ımızla yata yuvarlana oynamaları , eve pasaklı pasaklı gelmeleri...
selam kıslar...
herkesi öptüm...
çok masum hayvanlar nasıl muhtaçlar ve nassı sevgi dolularrrrr.... yerim ısıırırımmm ben siiizzziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?