2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

iste ben bu kuzumu nasil kiyip vericem, her seyi anlar hisseder, surekli yanimda patisiyle beni sever..
bizde boyle pozlarr coook, bavul icinde ,torba icinde, hep uyur:)))bu gidisle veremicez...

açlıktan şaşırdım gene

Ah o miinnnacık göbege ne tıkıstıryorsun bi bilsemm :1shok:

iste ben bu kuzumu nasil kiyip vericem, her seyi anlar hisseder, surekli yanimda patisiyle beni sever..
bizde boyle pozlarr coook, bavul icinde ,torba icinde, hep uyur:)))bu gidisle veremicez...

O zaman vermeyeceksın kuzum.. yapacak bişi yok.. o vicdan azabı da adamı öldürür.. benim de evde kuş var, balık var.. eger olsa ıdı 4 ayaklımm asla veremezdım bunu bılıyorum, miinacık lokma kadar kuş bile ne kadar kıymetlı bizim için, köpeklerimiz yarım saat uzaklıkta resmen özlüyorum görmediğim zamanlar.. cok koynumuzda uyuya uyuya büyüttük bizde köpeklerimisi, resmen kangal dıyorus ama patısını boynuma dolayıp uyudu cok cok uzun zaman benimle.. yataktan düşürdüğü çok olmuştur beni :))))

çok çok çooook şirin. eşimin de vardı kedisi eskiden. çinçilaydı. seninkine benziyordu. senin tüyyumağının cinsi nedir?

nazancim iran kedisi, hemide safkan ama ne yazikki kisirlastirdik, ne guzel bebeleri olurdu halbuki...

nora bu ne böle ya içme sokasım geldi çok tatlı bişi bu ya valla ayrılması zor olur artık sende bi pparça olmuş artık tüy dökmesi var mı...elitiminde var kesi evine gitmek istemniyorum ya her yer yumak yumak tüy.bende çok istedim kedi ama cesaret edmedim inşallah ilerde bahçeli evim olurda kedi köpek alırım çok seviyorum....

merhaba kızlar nasılsınız ben sabah doktora gitmiştim ayrıntılıya girdim. sonuçlarım iyi çıktı radyoloji uzmanı baktı renkli dopler de ama ben 4 boyutluda bakılacağını zannediyordum biraz moralim bozuldu radyoloji uzmanı bebeğimin cinsiyeti için kız dedi ama ben şu an sadece size söylüyorum kendi doktorum bi şey demediği için kimseye haber vermedim. bu doktor ilk başta karın yapısını falan göremediği için git biraz yürü sonra gel dedi. sonra yine gittim karın içi organlarına baktı bi problemimiz yok allaha şükür sonra sonuçları kendi doktoruma götürdüm oda sonuçların çok güzel dedi bide o ultrasondan baktı cinsiyet için ama uygun pozisyonda değil dedi. 10 gün sonra normal muyaneye tekrar gidicem

vermeyin bence. aşıları düzenliyse sorun olmayacaktır. ama tabi burun buruna da yatmayın yine de... çok şirin yauw... kıyılmaz ki bu sabiye....

bizim liz de uykuya dalınca iter bizi yataktan. ön ayaklarını geregere itiverir. dağdan gelir bağdaki kovar yani. bi de bizimkinin en sevdiği uykusu gelince ışık da rahatsız ediyorsa gelir burnunu senin koltukaltına sokar, zaten minnacıktır kafası, sokar öle kuytu yerlere uyur iç çeke çeke.

Nazan sizin liz hanım çok kokoş ya çok tatlı duruyor...ahh kıyamamm ya

nurdan ya ne kadar şirin maşallah...yumuşacıktır o...puf puf..:)

hayvanları çoook seviyorum hele minikken daha çok seviyorum hayvanat bahcesinde aslan yavrusuna bile hayran kalmıştım
ama sadece o kadar uzakdan hayran hayran bakarım ben.. konu aynı evde yaşamaya gelince nasl olr bilemem ama çok masumlar ya ben hiç kıyamıyorum onlara...bazen belgesellerde avlanan hayvnları görünce kurban olan hayvan için çok aglamışımdır....

hayvanların hisleri çok kuvvetlioluyor ve hemen sahipleniyorlar...annemlerin köpeği vardı ama evde değil...binanın önunde dururdu..yabancılar gelince kıyamet kopardı. ev halkında biri yürüyüşe falan gitse onunla gider gelirdi... ismi ATOM du hiç unutmamm minicikken almıştı babam...o kadar cabuk büyümüştüki kocamaaan omuştu ...bizi görunce hemen bacaklarımıza sırnaşırdı..

. yataktan düşürdüğü çok olmuştur beni :))))
:roflol::roflol::roflol: sizinki de çok tatlıymış ya bi an canlandırdımda sahneyi...:1hug:

ya doktor beni 16. hafta 3 boyutluya sokmuştu. sonra 4. boyuluya girmeyecekmiyim diye sordum bugün bizde 4.boyutlu yok dedi ama istersen başka bi yer var bildiğim orda girebilirsin dedi. ben bi şey söylemedim 3. boyutluya bida sokcakmısınız dedim sokarım gelcek haftalarda dedi

hoş geldin seerni cim.. bak ne güzel saglıklıymış bebişin..senin cinsiyet konusunda ilk tahminlermi?radyoloji uzmanı kesin gördüm dedimi yoksa tahmin mi etti...

umarım sonuna kadar hersey yolunda böyle mutlu haberlerle gelirsin...darısı benm başıma 8 nisanda benmderandevum ayrıntılı için.. bir de uyuşmazlık tahlilim var tabi ogun.hayırlısıyla herşey temiz çıkar umarım..Rabbim saglıkla kavusturur bebişlerimize bizi inş.:Saruboceq:

gözünaydın SEERNİ, neye canın sıkıldı anlamadım. 4d usg bakmadı diye mi? ahhh be kuzum, doktorlar 4d yi zaten sevmiyorlar. o sadece annenin fantazisi için yapılıyor. asıl ölçümler onunla yapılamıyor ki.... kendi doktorundan rica edersin o gösterir sana bebeğini 4d. zaten çok çirkin görünüyorlar bu haftalarda. 3-5 hafta sonra bakın 4d usgye. daha bi şekillenmiş olur suratı. bebek iyiymiş işte daha ne istiyorsun?
kız olma olasılığı yüksek miymiş? hadi söylesinler ama artık bi sen bi de nora kaldınız.

yok biz 3-4 ayda bir tras ettiriyoruz, tuyleri kisaltiyoruz, o resimdeki abartiydi, ama artik o kara uzun degil, onun yarisi kadar bide duzenli tariyorum,tuy dokulmuyor..

iyi haberlrle gelmene sevindim canim, onemli olan bebisin sagligi, cinsiyeti allah gonlune gore versin...

KIZLARR sizin fikrinizi almak istiyorum bir konuda..burada yer kaplamasin diye ciciler bolumune koydum, biara firsatiniz olursa bakabilirmisiniz, bebek odasi ile ilgili bisey danisicam...orada acikladim uzunca..bi bakiverin:)))

hoşgeldin glzfb aramıza oğluşun hayırlı olsun sorun çıkmaz inşallah detaylı ultrason sonuçlarında

canım geçmiş olsun yaa bol su iç bencede kızlarda söylemiş ben 3 günde bi damacana bitiryorum hatta dün akşam bi sürahi su kalmış unutmuşum aramayı sucuyu kociş dediki bu senin 1 saatlik suyun dur ben arim sucuyu dedii adamlarda dükkanı kapatıyomuş zar zor getirttik sanki kıtlık var memlektte ölcem susuzluktan delikafadulden
mercimekimmm sanada geçmiş olsun canım yaa dikkat kendine evrişime kulak ver bizim grip doktorumuz olurr biliyosunn kaydirigubbakcemile
canımcım atla gel bana metrobüsle zincirlikuyu ordanda istinyepark minibüsleri yakın sayılırız hem şişli kalabalık curcuna buralar sakin otururz çıkar sahile inerizz

kızlarr o resimler ne ölee benimki hayvan hastasııı bi insanaaa bittim yaa oyy oyy benimde boncuğum vardıı kedişimmm birlikte yatardık annem kovalardı ikimizide evden okula giderken otobüs durağına kadar benle gelir sonra eve dönerdi 4 sene sonunda bi mart ayında kaçtı kalleş ne ağladımm ne ağladımmm nüfus cuzdanı bile çıakrtmıştım ama oo azgın çıktı erkektii oyy oyy benimde oğluşum olsunn bende kedi alıcam eve taktım kafayaaa ama bir yaşını felan geçsin öle alcamm
hemde görümceler kayınvalide felan nefret ediyo kediden hatta hayvalardan diyolarki alırsan evine gelmeyizz özellikle onun içinde alcamm kaydirigubbakcemile3delikafadulden

Seerni bebeğin iyiymiş gözün aydın niye moralin bozulduki ?

Aftabru liz çok şirinmiş havalı şey : )
Nora kedine bayıldım çok sevimli negüzel uyuyor öyle

kızlarr pazara çıktım ya eve geldimkii sadeceee meyve almışımmm görmemiş gibi hangi meyveyi bulduysam almışımmm akşam kocaya yemek diye meyve vericem sanki ayy bidee çağla aldımm hemdee kilosu 5 tll geçen hafta carrefourdan 15 tlye aldımm iyi bi kazıkk yedimmm

çok sağolun kızlar hani burda koyuyosunuzya 4. boyutlu fotoları kıskandım bende işte yaaaa
ama aftabru açıklamış içim açıldı şimdi
bi dahiki kontrolümde 3. boyutluya alacak doktorum.
radyoloji uzmanı kesin olarak konuştu kesin kız dedi bi de kendi doktoru tastiklesin istedim ama ben zaten kız hissediyordum bence doğru

seernicim gözünaydın önemli olan sonuçlarr madem 4d istiyon demiş ya yönlnedireyim git diye bende öyle yapıcam benim doktorda bakmadı ama bende gidicem başka yerden bakıcamm merak ediyomm bendee esrakonun kızı kendisinee nazanın kızı kendisinee benziyoo yaa bakalım benim oğlum kime benziyo çekip fotosunu koycamm bendee hele bii sana benzemiyoo deyinn naparımm siziii ona göree klava:

bu arada fotoğraf yorumlarında yanıldınız malesef ben biraz zayıf olduğum için direk göbek çıkmış gibi gözüküyo ama her yanımdan kilo aldım aslında

seerni gozun aydın canım cok sevindim ii haberlerle gelmene. 4 d icinde sıkma canını gerek yokki nazan cok haklı bu konuda. kızçende hayırlı olsun canım

norra kedicik cok sevimli gercekten tuy yumagı resmen sarıl uyu aftabrunun kopecigi gibi

gypsy aksama meyve salatası yersiniz artık. benimde canım ismi lazım deil bi mezeden cekti patlıcanlı yaptım soguyo aksama kociste disarda olcak kendi basıma yerim artık :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…