açlıktan şaşırdım gene
iste ben bu kuzumu nasil kiyip vericem, her seyi anlar hisseder, surekli yanimda patisiyle beni sever..
bizde boyle pozlarr coook, bavul icinde ,torba icinde, hep uyur:)))bu gidisle veremicez...
iste ben bu kuzumu nasil kiyip vericem, her seyi anlar hisseder, surekli yanimda patisiyle beni sever..
bizde boyle pozlarr coook, bavul icinde ,torba icinde, hep uyur:)))bu gidisle veremicez...
O zaman vermeyeceksın kuzum.. yapacak bişi yok.. o vicdan azabı da adamı öldürür.. benim de evde kuş var, balık var.. eger olsa ıdı 4 ayaklımm asla veremezdım bunu bılıyorum, miinacık lokma kadar kuş bile ne kadar kıymetlı bizim için, köpeklerimiz yarım saat uzaklıkta resmen özlüyorum görmediğim zamanlar.. cok koynumuzda uyuya uyuya büyüttük bizde köpeklerimisi, resmen kangal dıyorus ama patısını boynuma dolayıp uyudu cok cok uzun zaman benimle.. yataktan düşürdüğü çok olmuştur beni :))))
:roflol::roflol::roflol: sizinki de çok tatlıymış ya bi an canlandırdımda sahneyi...:1hug:. yataktan düşürdüğü çok olmuştur beni :))))
hoş geldin seerni cim.. bak ne güzel saglıklıymış bebişin..senin cinsiyet konusunda ilk tahminlermi?radyoloji uzmanı kesin gördüm dedimi yoksa tahmin mi etti...merhaba kızlar nasılsınız ben sabah doktora gitmiştim ayrıntılıya girdim. sonuçlarım iyi çıktı radyoloji uzmanı baktı renkli dopler de ama ben 4 boyutluda bakılacağını zannediyordum biraz moralim bozuldu radyoloji uzmanı bebeğimin cinsiyeti için kız dedi ama ben şu an sadece size söylüyorum kendi doktorum bi şey demediği için kimseye haber vermedim. bu doktor ilk başta karın yapısını falan göremediği için git biraz yürü sonra gel dedi. sonra yine gittim karın içi organlarına baktı bi problemimiz yok allaha şükür sonra sonuçları kendi doktoruma götürdüm oda sonuçların çok güzel dedi bide o ultrasondan baktı cinsiyet için ama uygun pozisyonda değil dedi. 10 gün sonra normal muyaneye tekrar gidicem
merhaba kızlar nasılsınız ben sabah doktora gitmiştim ayrıntılıya girdim. sonuçlarım iyi çıktı radyoloji uzmanı baktı renkli dopler de ama ben 4 boyutluda bakılacağını zannediyordum biraz moralim bozuldu radyoloji uzmanı bebeğimin cinsiyeti için kız dedi ama ben şu an sadece size söylüyorum kendi doktorum bi şey demediği için kimseye haber vermedim. bu doktor ilk başta karın yapısını falan göremediği için git biraz yürü sonra gel dedi. sonra yine gittim karın içi organlarına baktı bi problemimiz yok allaha şükür sonra sonuçları kendi doktoruma götürdüm oda sonuçların çok güzel dedi bide o ultrasondan baktı cinsiyet için ama uygun pozisyonda değil dedi. 10 gün sonra normal muyaneye tekrar gidicem
yok biz 3-4 ayda bir tras ettiriyoruz, tuyleri kisaltiyoruz, o resimdeki abartiydi, ama artik o kara uzun degil, onun yarisi kadar bide duzenli tariyorum,tuy dokulmuyor..nora bu ne böle ya içme sokasım geldi çok tatlı bişi bu ya valla ayrılması zor olur artık sende bi pparça olmuş artık tüy dökmesi var mı...elitiminde var kesi evine gitmek istemniyorum ya her yer yumak yumak tüy.bende çok istedim kedi ama cesaret edmedim inşallah ilerde bahçeli evim olurda kedi köpek alırım çok seviyorum....
merhaba kızlar nasılsınız ben sabah doktora gitmiştim ayrıntılıya girdim. sonuçlarım iyi çıktı radyoloji uzmanı baktı renkli dopler de ama ben 4 boyutluda bakılacağını zannediyordum biraz moralim bozuldu radyoloji uzmanı bebeğimin cinsiyeti için kız dedi ama ben şu an sadece size söylüyorum kendi doktorum bi şey demediği için kimseye haber vermedim. bu doktor ilk başta karın yapısını falan göremediği için git biraz yürü sonra gel dedi. sonra yine gittim karın içi organlarına baktı bi problemimiz yok allaha şükür sonra sonuçları kendi doktoruma götürdüm oda sonuçların çok güzel dedi bide o ultrasondan baktı cinsiyet için ama uygun pozisyonda değil dedi. 10 gün sonra normal muyaneye tekrar gidicem
ya doktor beni 16. hafta 3 boyutluya sokmuştu. sonra 4. boyuluya girmeyecekmiyim diye sordum bugün bizde 4.boyutlu yok dedi ama istersen başka bi yer var bildiğim orda girebilirsin dedi. ben bi şey söylemedim 3. boyutluya bida sokcakmısınız dedim sokarım gelcek haftalarda dedi
hoşgeldin glzfb aramıza oğluşun hayırlı olsun sorun çıkmaz inşallah detaylı ultrason sonuçlarındakızlarrr yeni keşfettim ağostos anneleri 20 haftalık hamileyim. oğlum olacak. 17. haftada 3 lü test yaptırdım. sonuçları;
AFP 43,92 - 0,84 CORR.MOM
ue3 1,98 - 1,26 corr mom
HCG 41,969 - 1,96 corr.mom
tr.21 risk at term 1:910
age risk at term 1:959
testi yaptırdım doktorum şehir dışına yerleşti. başka bi doktora cıktım. o da amniosentez yaptırabilirsin deyip korkuttu beni. şimdi cuma kapsamlı ultrasona gireceğim. sonra da yeni bir doktor bulup sonuçlarımı göstereceğim. ama cok korkuyorum. bir iki uzmana sordum riskli değil sonucun dedi ama hamilelik işte biri böyle deyince dünyam yıkıldı başıma. sizin sonuçlar nasıldı.
canım geçmiş olsun yaa bol su iç bencede kızlarda söylemiş ben 3 günde bi damacana bitiryorum hatta dün akşam bi sürahi su kalmış unutmuşum aramayı sucuyu kociş dediki bu senin 1 saatlik suyun dur ben arim sucuyu dedii adamlarda dükkanı kapatıyomuş zar zor getirttik sanki kıtlık var memlektte ölcem susuzluktan delikafaduldenmeraba arkadaşlar..moralim çok bozuk..bugün doktor kontrolüm vardı.bebeğimin amnion sıvısı çok azalmış..çok riskli bi durummuş..iki hafta önce kontrole gitmiştim hem kendi doktorum bakmıştı hemde ayrıntılı ultrasona girmiştim..herşeyi normaldi..bugün bu sorun çıktı..internetten arştırdım hiç olmayan şeyler yazıyo..çok kötü hissediyorum allah hiç birinize yaşatmasın bu duyguyu...bu konuda bilgisi olan varsa benimle paylaşabilirmi..
mercimekimmm sanada geçmiş olsun canım yaa dikkat kendine evrişime kulak ver bizim grip doktorumuz olurr biliyosunn kaydirigubbakcemileselam kıslar...
cmt.günü kırıklığım vardı..boğazıım ağrıyodu ya..seçim sabahı çok halsiz bitkin uyandım..acile gittik..çok önemli bişiyim yokmuş..grip başlangıcıymış..erken müdahale ettik...3 gün rapor verdi dr...evde yatıştayım o yüzden...dinleniyorum..ara ara bakıyorum sizlere...
önemli bişiyim yok merak etme Petrik'im...
herkesi öptüm...
canımcım atla gel bana metrobüsle zincirlikuyu ordanda istinyepark minibüsleri yakın sayılırız hem şişli kalabalık curcuna buralar sakin otururz çıkar sahile inerizzburda çok güsel bir hava var ve ben evdeyim yalnız dışarı çıkmayı hiç sevmem ya arkadaşımda yok of ya şişli çevresinde oturan ve ev hm olan kimse yokmu yawwwwwww....sanırım yok ben en isi akşama eşimi işten almaya gidiyim dışarı çıkmış olurum ne edim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?