canım bıara kızlarla ortak bı karar aldık, gelmeyenlerı listeden silelim dedık.çünkü adını yazdırıp cıkan cok kişi oldu,sanırım sende arada kaynadın hayatım.muhtemel dogum tarıhını bılmıyorum adını yazıyımda bıara söylersın tarıhını olurmu canım
selam minik kelebek.her ne kadar girip mesajlar yazamasamda grubu genelde takip etmeye çalışıyorum.arada mesajda yazmıştım ağustos ayına anne adaylarına ilk mesaj yazanlardanım aslında.ama listeden silinmişim. beni de eklersen sevinirim. SAT a göre 4 Ağustos doğum erkek
kızlarr pazara çıktım ya eve geldimkii sadeceee meyve almışımmm görmemiş gibi hangi meyveyi bulduysam almışımmm akşam kocaya yemek diye meyve vericem sanki ayy bidee çağla aldımm hemdee kilosu 5 tll geçen hafta carrefourdan 15 tlye aldımm iyi bi kazıkk yedimmm
çok sağolun kızlar hani burda koyuyosunuzya 4. boyutlu fotoları kıskandım bende işte yaaaa
ama aftabru açıklamış içim açıldı şimdi
bi dahiki kontrolümde 3. boyutluya alacak doktorum.
radyoloji uzmanı kesin olarak konuştu kesin kız dedi bi de kendi doktoru tastiklesin istedim ama ben zaten kız hissediyordum bence doğru
seerni gozun aydın canım cok sevindim ii haberlerle gelmene. 4 d icinde sıkma canını gerek yokki nazan cok haklı bu konuda. kızçende hayırlı olsun canım
norra kedicik cok sevimli gercekten tuy yumagı resmen sarıl uyu aftabrunun kopecigi gibi
gypsy aksama meyve salatası yersiniz artık. benimde canım ismi lazım deil bi mezeden cekti patlıcanlı yaptım soguyo aksama kociste disarda olcak kendi basıma yerim artık :))))
aftabru senin bebişin fotosu 3 boyutlu mu 4 mü. 3 tede baya yüz görülüor diye biliorum 4 te artık nasıl olur bilemem. yalnız şunu biliorum gebelikte 1-2 kere 4 le bakılıormuş fazlası bebeğe zararlıymış vücut ısısını arttırdığı için
prensesim geliyomuş o kadar sevindimki ama eşim pek sevinmiş gözükmüyodu biraz mutluluğumu gölgeledi.. hazırlıklara diğer randevumdan sonra başlicam bende
minik kelebek benide listeye yazarmısın lütfen çok sevinirim...
doğum 13 ağustos erkek bebiş adını da doruk koyacağız inş Allah izin verirse.
bu arada eryaman civarında oturan kimseler yokmu tanışıp beraber yürüyüşler yapabileceğim. çok yalnız hissediyorum oturduğum yerdedepresyona girecem ya nerdeyse.. zaten yeni yeni düzelmeye başladım, alerjik rinitim nedeniyle evden çıkamıyorum sürekli bir geniz akıntısı ve bulantı.... neyse şimdi biraz hafifledi. kızlar bide bişey sorcam ben 21 haftamdayım ama hala -2 kiloda devam ediyorum..bebeğimde ufak mı doğar acaba bu yüzden ..
aftabru canım teşekkür ederim.. en son geçen ay gittim doktoruma boyunu ölçtü bide 3lü testi yaptı normal dedi..ama bana hiç bir zaman bebeğimin kilosunu söylemedi. bende acıkcası herhalde şimdilerde belli olmuyor diye sormadım hiç.nisanın 6sında da ayrıntılı ultrason çekimim olacak. sizler hep bebeklerinizin kilosunu yazmışsınız. bende okuyunca çok bozuldum. bu gidişimde ısrarla soracağım artık söyler heralde..bu arada eksi kiloda olmam ilk dört ayım sürekli bulantılarla geçtiğinden bişey yiyemiyordum ondanda kaynaklanıyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?