meraba arkadaşlar..moralim çok bozuk..bugün doktor kontrolüm vardı.bebeğimin amnion sıvısı çok azalmış..çok riskli bi durummuş..iki hafta önce kontrole gitmiştim hem kendi doktorum bakmıştı hemde ayrıntılı ultrasona girmiştim..herşeyi normaldi..bugün bu sorun çıktı..internetten arştırdım hiç olmayan şeyler yazıyo..çok kötü hissediyorum allah hiç birinize yaşatmasın bu duyguyu...bu konuda bilgisi olan varsa benimle paylaşabilirmi..
taze fasulye bende seninle aynı kilodayım ama benim anne senin kadar vicdanlı değil hem annem hemkayınvalidem telde sürekli çok kilo aldınmı diye soruyolar tabi bende deli oluyorum :tomato: dikkat et kilo alma çok falan ama ben:CüvCüv:
selam kıslar...
cmt.günü kırıklığım vardı..boğazıım ağrıyodu ya..seçim sabahı çok halsiz bitkin uyandım..acile gittik..çok önemli bişiyim yokmuş..grip başlangıcıymış..erken müdahale ettik...3 gün rapor verdi dr...evde yatıştayım o yüzden...dinleniyorum..ara ara bakıyorum sizlere...
önemli bişiyim yok merak etme Petrik'im...
herkesi öptüm...
masallah nazanim, bende sabah tartildim 68.1 ciktim, hadi 0.1 kiyafet olsa 8 kilo almisimm.(((( 20 haftada..heryerim sis, kalca, bacak, kollar, gidigim cikti...neyse bebise yarasin, vericez sonra napalim...senin kacti baslangic kilon??
kızlar ben az önce tartıldım iç çamaşırlarımla, veeeeeeee:hooray: 57,3 çıktım.:1shok:
bu da demektir ki sabah en da en az 56,5 çıkacağım. :tomato: göbeğim ne kadar büyük göründü bu akşam gözüme anlatamam. iyice şişti sanki. yağlanmaya da tam olarak başlamadım. iki günde bir sürüyorum ama, inşallah yeterli olur. emmiyor ki benim cildim. kuru değil demek ki....:dance:
masallah nazanim, bende sabah tartildim 68.1 ciktim, hadi 0.1 kiyafet olsa 8 kilo almisimm.(((( 20 haftada..heryerim sis, kalca, bacak, kollar, gidigim cikti...neyse bebise yarasin, vericez sonra napalim...senin kacti baslangic kilon??
vahh vahh kızlarrr ne kadar şişkosunuzzz nasıl vericeksinizz buu kilolarıı heee dalgamıı geçiyonuzz söleyinnn benn tamm 78 kg yum birinize 10 diğerinize 20 fark atarımmm
farkkk var seninle benim aramdaa farkk varrr delikafadulden
ohh fasulyem afiyet olsun:)))
buarada evine gecebilmene cok sevindim, biran once insallah biter...
Selam kızlar. Bugün ilk defa biri bana hamileyim diye yer verdi otobüstedelikafaduldenArtık bizim kuzucuklar kendini göstermeye başladı anlaşılankaydirigubbakcemile2Cuma günü de eşimle gidip hastaneyi basacağız:1shok:Ne demekmiş bize randevu vermemek, her çeşit kanuni hakkımı kullanırım diyor kocacığım. Dişlidir biraz. Kendisine güveniyorus bis kızımla:lepi::hooray:Bu arada detaylıyı ne zaman yaptırmam lazım? Haberim olsun da kaçırırsam özele gideyim barifisfisfis
70 le başladım canımcanim benim sen kacla basladin??
ne güzelll dimi banada veriyolar bazen bi garip oluyorum bi zamanlar ben yer verirdim şimdi bize veriliyor detaylıda 18-22 araqsı yapılıyor diye biliyorum canımSelam kızlar. Bugün ilk defa biri bana hamileyim diye yer verdi otobüstedelikafaduldenArtık bizim kuzucuklar kendini göstermeye başladı anlaşılankaydirigubbakcemile2Cuma günü de eşimle gidip hastaneyi basacağız:1shok:Ne demekmiş bize randevu vermemek, her çeşit kanuni hakkımı kullanırım diyor kocacığım. Dişlidir biraz. Kendisine güveniyorus bis kızımla:lepi::hooray:Bu arada detaylıyı ne zaman yaptırmam lazım? Haberim olsun da kaçırırsam özele gideyim barifisfisfis
merhaba kızlar nasılsınız ben sabah doktora gitmiştim ayrıntılıya girdim. sonuçlarım iyi çıktı radyoloji uzmanı baktı renkli dopler de ama ben 4 boyutluda bakılacağını zannediyordum biraz moralim bozuldu radyoloji uzmanı bebeğimin cinsiyeti için kız dedi ama ben şu an sadece size söylüyorum kendi doktorum bi şey demediği için kimseye haber vermedim. bu doktor ilk başta karın yapısını falan göremediği için git biraz yürü sonra gel dedi. sonra yine gittim karın içi organlarına baktı bi problemimiz yok allaha şükür sonra sonuçları kendi doktoruma götürdüm oda sonuçların çok güzel dedi bide o ultrasondan baktı cinsiyet için ama uygun pozisyonda değil dedi. 10 gün sonra normal muyaneye tekrar gidicem
bir sen bir de ben kaldık canım kesin öğrenemyen..ben de ilk renkli dopplerde erkek olduğunu öğrenmiştim..söyleyen kendi doktorum değildi..sonra kendi doktorum iki kere kz olabilir dedi..pozisyon uygun değildi...ben taaa mayısta gideceğim.ama bu hafta sınu giderim belki çok duramazsam..
Bugun cok güsel bir gündü.. Burcu dondurma yerken agzını, yüzünü, cantasını, esofmanını habıre temısledım falan filan.. oyleydı ıste.. laelaelaelaelae Bir de o kadar cok yürümüşüz ki resmen ayaklarımın tabanları hala sızlıyor hala hala hala :))))) Furcumm sen de durum nedir???
Belim feci benim. Malum hiç dinlenmeden yürüyüşe çıktık. Haşat oldum.. Ama havalar böyle artık bol bol yürürüz... Anneme dedim ki, anne bize bir ara xxxxxxx yapar mısın dedim. "Tamam, şu işlerimiz bitsin, yaparım bir ara" dedi. Hani akşam üstü kokusunu duymuştuk ya ? cokacimcoook
gözünaydın.güzel haberlerle dönmüşsün.prensesinde hayırlı olsunmerhaba kızlar nasılsınız ben sabah doktora gitmiştim ayrıntılıya girdim. sonuçlarım iyi çıktı radyoloji uzmanı baktı renkli dopler de ama ben 4 boyutluda bakılacağını zannediyordum biraz moralim bozuldu radyoloji uzmanı bebeğimin cinsiyeti için kız dedi ama ben şu an sadece size söylüyorum kendi doktorum bi şey demediği için kimseye haber vermedim. bu doktor ilk başta karın yapısını falan göremediği için git biraz yürü sonra gel dedi. sonra yine gittim karın içi organlarına baktı bi problemimiz yok allaha şükür sonra sonuçları kendi doktoruma götürdüm oda sonuçların çok güzel dedi bide o ultrasondan baktı cinsiyet için ama uygun pozisyonda değil dedi. 10 gün sonra normal muyaneye tekrar gidicem
20 ile 22.haftalar arası diye biliyorum.benim doktorum 23+0 da yaptı.anladığım şey 24.haftayı geçmemesi.sonra bebek büyüyor ve organlar net gözükemiyorSelam kızlar. Bugün ilk defa biri bana hamileyim diye yer verdi otobüstedelikafaduldenArtık bizim kuzucuklar kendini göstermeye başladı anlaşılankaydirigubbakcemile2Cuma günü de eşimle gidip hastaneyi basacağız:1shok:Ne demekmiş bize randevu vermemek, her çeşit kanuni hakkımı kullanırım diyor kocacığım. Dişlidir biraz. Kendisine güveniyorus bis kızımla:lepi::hooray:Bu arada detaylıyı ne zaman yaptırmam lazım? Haberim olsun da kaçırırsam özele gideyim barifisfisfis
Allaahhhhhhhhhh delikafadulden,şaşasın... ne saman biter işleri, yarın uygun olur mu ??? ne saman geleyimm, hangi ara?? ogleden sonra yıyelım di mi??? geliyimm ben, geliorum, feklee hihoyyyt melek annammmm benimmmmm:Saruboceq:
kızlar ben doymak nedir bilmiyorum.sürekli acıkıyorum.önceleri canım tatlı türü şeyler hiç istemezdi şimdilerde akşam yemeğinden sonra tatlı bi şeyler yemek istiyorum.24.haftamdayım 9 kilo almışım zaten bugün göbeğim dahada büyümüş gibi geldi.arkadaşımda asıl 24.haftandan sonra sen gör nasıl büyüyecek göbeğin dedi.
kızlar ben doymak nedir bilmiyorum.sürekli acıkıyorum.önceleri canım tatlı türü şeyler hiç istemezdi şimdilerde akşam yemeğinden sonra tatlı bi şeyler yemek istiyorum.24.haftamdayım 9 kilo almışım zaten bugün göbeğim dahada büyümüş gibi geldi.arkadaşımda asıl 24.haftandan sonra sen gör nasıl büyüyecek göbeğin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?