2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Kıslar bugün çok komikti, dondurmamı aldım, yedim. Evrim yemedi tabii ama, yalamayı unutmuşuz malum :icecream: :)) Üstüme başıma döküp durdum. Ben yedikçe Evrim üstümü başımı temizledi. sırnaşık şey Dedim ki, sana antrenman yaptırıyorum :))

Bir de yarın ustalar geleceği için evde birinin kalması gerekiyor. Yarın ayrıntılı için randevum vardı. Annemle gidecektik. Onur'un okulu var, babamın da işi. Mecburen annem kalacak ustalar için. Biz de Onur la gideceğiz ama, Onur göremeyecek yarın oğlumuzu. Çünkü devlet hastanesi olduğu için, usg odası bayan hastaların girip çıktığı bir yermiş. Bu yüzden erkekleri almıyorlarmış. Ne güzel forum Bornova'ya da gidecektik. Neyse evime 1 gün daha erken geçmek uğruna bu seferlik böyle olsun diyorum

canım bozma moralini hemen. Dur bakalım perinatolog ne diyecek? Ayrıca internette yazanları okudukça moralini bozma. Oraya kalsa çoğumuz topun ağzındayız. Sakin ol, soğukkanlı ol. Yapılabilecek bir şeyler mutlaka vardır.

Valla ben de şoktayım evros. Benim annem hep kiloma takıktır. Tamam de sen de :)

geçmiş olsun canım. bol bol yat, tavuk suyu çorba diyorum :) Bol limonlu, az yağlı... yerimseniben

masallah nazanim, bende sabah tartildim 68.1 ciktim, hadi 0.1 kiyafet olsa 8 kilo almisimm.(((( 20 haftada..heryerim sis, kalca, bacak, kollar, gidigim cikti...neyse bebise yarasin, vericez sonra napalim...senin kacti baslangic kilon??

eee iyi bari, moral verdin. ben 50 ile başlamıştım. sabah kesin 56,5 çıkarım. 22 haftada 6,5 fena değil o zaman. fisfisfis ama benim boyum da kısa, aynada kendimi çok komik gördüm birden... :roflol: neyse canım buna da gözümüz alışacak... bu daha ne ki... göbek bir metre önden gidecek son aylarda laelaelaelaelae

buarada evine gecebilmene cok sevindim, biran once insallah biter...

masallah nazanim, bende sabah tartildim 68.1 ciktim, hadi 0.1 kiyafet olsa 8 kilo almisimm.(((( 20 haftada..heryerim sis, kalca, bacak, kollar, gidigim cikti...neyse bebise yarasin, vericez sonra napalim...senin kacti baslangic kilon??

vahh vahh kızlarrr ne kadar şişkosunuzzz nasıl vericeksinizz buu kilolarıı heee dalgamıı geçiyonuzz söleyinnn benn tamm 78 kg yum birinize 10 diğerinize 20 fark atarımmm
farkkk var seninle benim aramdaa farkk varrr delikafadulden

canim benim sen kacla basladin??

Selam kızlar. Bugün ilk defa biri bana hamileyim diye yer verdi otobüstedelikafaduldenArtık bizim kuzucuklar kendini göstermeye başladı anlaşılankaydirigubbakcemile2Cuma günü de eşimle gidip hastaneyi basacağız:1shok:Ne demekmiş bize randevu vermemek, her çeşit kanuni hakkımı kullanırım diyor kocacığım. Dişlidir biraz. Kendisine güveniyorus bis kızımla:lepi::hooray:Bu arada detaylıyı ne zaman yaptırmam lazım? Haberim olsun da kaçırırsam özele gideyim barifisfisfis

detayli 20-22 hafta en iyi sonuc 22.haftaymis.

naber adaşçığım? özlüyoz kız bis seni :) aferin kocana!! erkek dediğin öyle olmalı tabe.. tebrikler..

canim benim sen kacla basladin??
70 le başladım canım
ne güzelll dimi banada veriyolar bazen bi garip oluyorum bi zamanlar ben yer verirdim şimdi bize veriliyor detaylıda 18-22 araqsı yapılıyor diye biliyorum canım

bir sen bir de ben kaldık canım kesin öğrenemyen..ben de ilk renkli dopplerde erkek olduğunu öğrenmiştim..söyleyen kendi doktorum değildi..sonra kendi doktorum iki kere kz olabilir dedi..pozisyon uygun değildi...ben taaa mayısta gideceğim.ama bu hafta sınu giderim belki çok duramazsam..

Bugun cok güsel bir gündü.. Burcu dondurma yerken agzını, yüzünü, cantasını, esofmanını habıre temısledım falan filan.. oyleydı ıste.. laelaelaelaelae Bir de o kadar cok yürümüşüz ki resmen ayaklarımın tabanları hala sızlıyor hala hala hala :))))) Furcumm sen de durum nedir???

Didocumm.. ya bu cocuk dogmadan gosterır dı mı annem yaa :))) senın sıpa var ya cok dişli be yafrum :))

Belim feci benim. Malum hiç dinlenmeden yürüyüşe çıktık. Haşat oldum.. Ama havalar böyle artık bol bol yürürüz... Anneme dedim ki, anne bize bir ara xxxxxxx yapar mısın dedim. "Tamam, şu işlerimiz bitsin, yaparım bir ara" dedi. Hani akşam üstü kokusunu duymuştuk ya ? cokacimcoook

Allaahhhhhhhhhh delikafadulden,şaşasın... ne saman biter işleri, yarın uygun olur mu ??? ne saman geleyimm, hangi ara?? ogleden sonra yıyelım di mi??? geliyimm ben, geliorum, feklee hihoyyyt melek annammmm benimmmmm:Saruboceq:

gözünaydın.güzel haberlerle dönmüşsün.prensesinde hayırlı olsun

20 ile 22.haftalar arası diye biliyorum.benim doktorum 23+0 da yaptı.anladığım şey 24.haftayı geçmemesi.sonra bebek büyüyor ve organlar net gözükemiyor

kızlar ben doymak nedir bilmiyorum.sürekli acıkıyorum.önceleri canım tatlı türü şeyler hiç istemezdi şimdilerde akşam yemeğinden sonra tatlı bi şeyler yemek istiyorum.24.haftamdayım 9 kilo almışım zaten bugün göbeğim dahada büyümüş gibi geldi.arkadaşımda asıl 24.haftandan sonra sen gör nasıl büyüyecek göbeğin dedi.

Allaahhhhhhhhhh delikafadulden,şaşasın... ne saman biter işleri, yarın uygun olur mu ??? ne saman geleyimm, hangi ara?? ogleden sonra yıyelım di mi??? geliyimm ben, geliorum, feklee hihoyyyt melek annammmm benimmmmm:Saruboceq:

ahahahahaha :))) Çok güldüm kısım yaaa.. İlahi :)))

Aynen yaaa... Doymak bilmez tavuklar gibi oldum helin. Midemin kapasitesi hakkında endişelerim var

Hah.. dedene rahmet... bende tokluk sınırımı kaybettim HÜKÜMSÜSDÜRRR delikafadulden cokacimcoook delikafadulden cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…