2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

benim ki kız adı ela naz arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrr benim ismim ece kızımın adı ela ayrıntılı usg oldum çoküzel çıktı arkadaşlar radyoleji uzmanı çok güzel bi kızın olcak dedi boyu uzun olcak dedi ama bende uzun boyluyum babasıda ben 1.78 boyundayım babasıda 1.75 yeterki bebiş sağlıklı olsun boyu falan önemli değil alah herkesin bebişlerini kucağına almak nasip etsin arkadaşlar hım bu arada bugün dr mle konuştum bi aksilik çıkmassa temmmuzun 28 bebeği sezeryanla aldırcam aslında doğum 4 ağustos ama benim haznem dar olduğu için allah kısmet nasip ederse epidural anesteziyle doğurmayı düşünüyorum aranızda benim gibi olan varmı bebeklerinizin hepsini öpüyorum hepsine allahtan sağlık diliyorum

o ne yaaaaaa, bis de gelelimmmm, bende istiyorum xxxxxx..cokacimcoook

inana bende ayni durumdayim, bi dur diyorum kendime, diyorum aciktikca elma iyeyim ama o da kesmiyor artik, ACIIIIMMMMMcokacimcoook

masallah kizina, hayirlisi olsun..

ecemi gözünaydın
noraa
bende elma yiyim portakal yiyim diyorum yiyorum ama benide kesmiyor.

ayyy ne elması ne portakalı.... hiiiiç canım istemez. ben varsa yoksa hamur yiyeyim. yauw işte içinde un olsun yeter. kızım azcık akıllı olsun diye dizginliyorum hamur sevdamı ama birisi "hamur bebeğe çok faydalı" dese tutabilene aşkolsun beni. daha detaylı anlatırdım ama ESRAKO da şeker çıkmış. arkadaşımıza destek olmak lazım.

iyi geceler kızlar ben yatmaya gidiyorum

sana da iyi geceler HELİN.
"canım ailem" i izlerken uyumuşum. zaten yarısından başlamıştım, son çeyrekte de uyumuşum. iyice de almışım uykumu herhalde uyuyasım yok. ama kimse de kalmamış galiba. hadi ben de gidip yatayım.

Geçmiş olsun canım. Anlıyorum tabii çok moral bozucu bir durum ama hemen ümitsizliğe kapılmamak lazım. Bildiğim kadarıyla durum çok acil olduğunda hemen yatırıp serum bağlıyorlar. 29. hafta gibi en yakın arkadaşımda olmuştu aynısı. Hemen serum bağladılar ve tuvalete gitmek dışında kalkmasına kesinlikle izin vermediler. Damacanalar dolusu su içti (arkadaşım Amerika'da yaşıyor bu arada). 2-3 gün önce de dünya tatlısı bebeği doğduMAŞALLAH diyeyim. Sen de suyu ihmal etme, egzersizden uzak dur ve doktorun ne derse harfiyen yap. Hayırlısıyla bunu da atlatırsınız inşallah
NORRAA ve 3K1M kedilerinizi vermekten bahsetmişsiniz. anladığım kadarıyla siz de ayrılmak istemiyorsunuz. bizim de 16 yaşında bir köpeğimiz var. ..............

Offf yaaaa! Bu bana yapılır mısenağlamaBen tam bir kürk bağımlısıyım. Hayatımın her döneminde elimin altında yumuşacık kürkünü mıncıklayacağım bir hayvan olmuştur. İlk defa hiçbir kürk yok ve benim ellerim kaşınıyorrrdelikafadulden

Ah o miinnnacık göbege ne tıkıstıryorsun bi bilsemm :1shok:
Lafı ağzımdan aldın be Evrişimkaydirigubbakcemile3Fındık yutmuş solucan gibi dolaşıyor hatun etrafta:mymeka:
Al bir solucan daha:bbo:Ben sizin üstünüze bir oturacağım.....kötükedihüso

Ah canııım, seni kendime çok yakın hissettim birden:asigim:Ben de 2 haftadır tartıyla köşe kapmaca oynuyorum 80i görür müyüm diye-tatlicadiarzu-
Evrim anne sen bizim herşeyimizsin!:hooray:
naber adaşçığım? özlüyoz kız bis seni :) aferin kocana!! erkek dediğin öyle olmalı tabe.. tebrikler..
Sorma adaşçığım yaa, uzun uzun muhabbetlerimiz burnumda tütüyor:çok üzgünüm:Az kaldı az. Annem haftasonu gidiyor muhtemelen. Ben bunun acısını çıkarmaz mıyımsengözlerimebaksanab

Hoşgeldin canım. Umarım tatlı kızını sağ salim kucağına alırsın. Burada birbirimize bebişlerimizin yaramazlıklarını anlatırız.

Ay kızlar sabah sabah harika bir haber aldım. Tanıyanınız vardık mutlaka. pretty women (funda) hamileymişhihoyyythihoyyyt

gunaydınnn herkese
nasılsınız bakalım ben idare eder dun o ismi lazım deil mezeyi ac gibi yiyince yedikten sonra karnım gazman gibi sisti sonrasindada limonlu sularla vs ile zor cıkardım o gazları Allahtan esim evde yoktu bu sabah iim cok sukur. karnıma kulaklıgı taktım bebişime yusuf suresini dinletiyorum . bebeiş hem cok guzel olurmus hemde hz.yusuf gibi ahlaklı. bugun dinlesin bakalım diger gunler Allah kerim.

esrakoya cok gecmiş olsun diliyorum ins iidir.ptesiden beri evde temizlikçii kızı bekliorum snir oldum sozde hergun gelio bugunde gelmezse gelme diycem onun yuzunden eve hapis oldum ya ...,

acaba bu kulaklıktaki ses bebişin kulaklarını incitirmiki gerci ben cok kısıkta dinletiorum muzik filanda dinleticem arada. buarada benim bebegim gunduzleri pek hareketi degil ama aksam babası gelince cok hareketleniyo sanırım onun sesini duyuyor yada hissediyor. diyelim esim basa sarılıo bi muddet sonra elinin altı hareketlenio henuz dısardan hissedemio esim ama ben iceriyi cok net hissediyorum.

Günaydıııın,
Pretty women kimki acaba.:1no2: Hayırlı olsun onaaa...

Sonunda dün doktora gidebildim. Hımm caninuss gibi oldum, bana da bebeğin sıvısı az ve kirli dedi. Çok su içmiyo musun diye de ekledi. ıçiyorum ama 3 lt değil dedim. ıç o zaman dedi. Endişeli davranmadı doktor çoook ciddi bir durum değil diye düşündüm.

Ve plesentada kistler çıktı. Hımm dedi dr, senden kan ve idrar tahlili istiyorum,bakalım enfeksiyon mu var?
Tahlilleri yaptırdım hemen saat akşamın 9'unda..Rapora göre idrarda bişey gözükmüyordu, kan değerim dahil bikaç değer normalin altında çıktı Dr'u bulup göstereyim dedim ama kürtaja girmiş, bekleyemedim..
Biz bebek için sevinirken birilerinin kürtaj olduğu fikrini garipsedim ve evimin yoluna koyuldum!!!!

Böyle işte..

Bu arada kızlar kedi ve kuçunuza bayıldım.ıran kedisi ve Liziyu değil mi..Ve şu xxxxx neyse ben deeeeeeeee istiyorum..Haaaa bu arada 15 gündür kilomu sabitlemişim çok mutlu oldum.70.5 çıktım tartıda.7.5 kilo almışım toplamda hayret, 2 kilo daha almışımdır dedim ama ıhhh..

günaydın bebeklere müzik dinletirken bi yerde okumuştum sizin duyacağınız kadar olsun sesi diye.aslında 24.haftada duymaya başlıyorlarmış ama erkek seslerini kalın oldukları için şimdilik duymuyorlarmış.kadın sesini ince sesleri daha iyi duyuyormuş

geçmiş olsun canım bol su içersen sorun çözülecektir.ciddi su azalmalarında serum tedavisi veriyorlar.kızkardeşimin son ayında böyle bi sorun çıktı bol su içimesini önerdi doktor.eğer bol su içmeylede su artmazsa serum edavisi yapacağız dedi.su içmeyle sorun çözülmüş oldu.suyunu ihmal etme.temiz olması içinde bol su gerekiyor.kesedeki su 3-4 saatte bi yeniliyor kendisini çünkü.kistlerde de inşallh sorun çıkmaz.enfeksiyon varsa antibiyotik tedavisi uygular

bu arada herkese günaydın kızlar

Saol helin hivda,
Evet şimdiden 1lt'ye yakın su içtim, akıllanmışım biraz..

Günaydın herkese.Dün akşam detaylı usg ye girdim.
Artık %100 kızım olacak, 20+5 günlükmüşüm dün ve muhtemel doğum tarihi 17 ağustos değil 13 ağustos oldu.Bebebim 398 gr mış ve 23,5 cm miş :))
Doktor bana tuzsuz ye dedi ilerleyen dönemlerde tansiyonum yükselebilirmiş ve doktorum önerirse günde bir tane bebe aspirini içebilirmişim.
Ayrıca kızımın kalbinde (kapakçık sanırım) kireçlenme gördü doktor tabii çok üzüldük ama ben başka bir ekstra işleme gerek görmüyorum dedi (amniyosentez yani) biz eşimle ısrar ettik gerçekten gerekirse yaptıralım dedik ben önermiyorum dedi. Bebekler doğumdan sonra bu kireçlenmeyi kalplerinden atabiliyorlarmış. Bakın sizden bir önceki hastanın olasılığı 1/300 çıktı ona amniyosentez önermek zorundayım bu benim görevim dedi.Sizde gerek görmüyorum dedi.
Bebeğim Allaha emanet artık. Dün eşimin doğumgünüydü ama kızım babasına bir poz veremedi yüzünü hiç net göstermedi eliyle kapattı kafasını eğdi vb. Çok utangaç olacak canım kızım.
Bu olumsuzluğun yanında ultrasonda bebeğin diğer tüm ölçümleri normal oran 1/10800 dedi. Allah tüm hamişleri korusun inşallah hepimize beden ve akıl sağlığı yerinde bebişler nasip etsin

Telkırma dikkat et canım su içmeye koy masaya şişeyi ve gördükçe ilaç niyetine iç herşey bebiş için.

Fasülyeko,
Gözün aydın. Doktorlar nelerle karşılaşıyorlar, en ufak bir risk görse bile yabana atmaz merak etme. Utangaç değildir de annesi o ışık onu rahatsız etmiştir belki.. Bizim oğluş da hep eliyle yüzünü kapattı dün:) Benim de tansiyonum 13-7 çıktı. Amann tuz yok dedi. Zaten tuzsuz yemeğe dikkat ediyorum..Ben de haftaya ayrıntılıya giricem, bakalım nolcak. Senin tansiyonun kaç çıktı..

Kızlar sizin tansiyonlarınız kaç çıkıyor dr kontrollerinde???

benim tansiyonum şimdilik normal ama bebeğe giden damarlardan birinde basınç yüksek görünüyormuş onun için tuzsuz ye dedi benim tansiyon 9,5- 5,5 falan genelde

kesinlikle katılıyorum gizze ye nazan profilden kizin ve sen aynısınızz burun ozellikle.

3k1m
dr lar sorun olmaz dedi ise içini ferah tutmaya calıs artık sende bunca dr yanlıs bilmiyor ya .

adascım ya

bakırkoy pazarında hamile kiyafeti varmıs yani oylemi ?? bluz falanmı pantalon varmıdır ? ya ben hamile pantalonu almalıyım. iki ay evel aldıgım dar geliyor dar ustume gore alırsam tabi follos gibi olmasın diye omru kısa oluyor neyse napalım artık tayt giymekten fenalık geldi adam gibi bir pantalon almalıyım ise giymeye de. pazarda varmıdır acaba ?

baby
gule gule kullanın insallah pusetinizi. bizimkid edun geldi çok guzel yaa.

Evet c.tesi günleri kuruluyor, güzel şeyler var minibüsle gidilir sadece uğrarız : )
Bizim bahsettiğimiz mado bakırköy sahile yakın olan değilmi İncirli caddesinde de mado varda karıştırmıyayım

petrik ben incirli cd falan bilmyorum sahilde ido ya hemen yakın olan mado da değilmi ??

nazancım sen kozyatagı acıbademde dogum yapacaksın dimi orda yataklı bolum var yani dimi hiç gormedim d e kozyatagı acıbademi evime yakın ama yolum dusmedi hiç :)

ay ilahi esracım ya
nerde oyle ik idk da dogum olsa op de basına koy kordonunuda hastane ortamında rkesersiniz artık tatanoz olmazsınız:) elinde kordonve bebekle hastaneye girersin.))) daha neler .
benim suyum 7 gibi gelmisti aksam 21,30 da oglum dogdu sezaryanla yani daha siddetli sancım falan yoktu 2,5 cm acılmam vardı. dusun saatlerce suren bir eylem yani

caninus netteki okudukları insanın moralini çok bozuyor tahmin edebiliyorum kisey gore yazmıyor tabi nette genel bilgiler var insallah gideceğiniz perinatoloji uzmanı için irahatlatır. kime gitmeye karar verdiniz ?

seernicim
foto almaksa amacın 3 boyutlu ile 4 boyutlu nun birbirinden farkı yok. ikisi arasındaki tek fark 3 boyutluda bebein hareketlerini birkaç saniye geçikmeli goruyorsun donuk donuk robot gibi biraz. 4 boyutluda es zamanlı goryuosun bebek kolunu kaldırıyor hemen ekranda goruyorsun fark bu resim yakalayıp çıktı almak için ikiside aynı isi goruyor yani.
yanlısım yoktur sanırım ben boyle biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…