Belim feci benim. Malum hiç dinlenmeden yürüyüşe çıktık. Haşat oldum.. Ama havalar böyle artık bol bol yürürüz... Anneme dedim ki, anne bize bir ara xxxxxxx yapar mısın dedim. "Tamam, şu işlerimiz bitsin, yaparım bir ara" dedi. Hani akşam üstü kokusunu duymuştuk ya ? cokacimcoook
kızlar ben doymak nedir bilmiyorum.sürekli acıkıyorum.önceleri canım tatlı türü şeyler hiç istemezdi şimdilerde akşam yemeğinden sonra tatlı bi şeyler yemek istiyorum.24.haftamdayım 9 kilo almışım zaten bugün göbeğim dahada büyümüş gibi geldi.arkadaşımda asıl 24.haftandan sonra sen gör nasıl büyüyecek göbeğin dedi.
masallah kizina, hayirlisi olsun..benim ki kız adı ela naz arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrr benim ismim ece kızımın adı ela ayrıntılı usg oldum çoküzel çıktı arkadaşlar radyoleji uzmanı çok güzel bi kızın olcak dedi boyu uzun olcak dedi ama bende uzun boyluyum babasıda ben 1.78 boyundayım babasıda 1.75 yeterki bebiş sağlıklı olsun boyu falan önemli değil alah herkesin bebişlerini kucağına almak nasip etsin arkadaşlar hım bu arada bugün dr mle konuştum bi aksilik çıkmassa temmmuzun 28 bebeği sezeryanla aldırcam aslında doğum 4 ağustos ama benim haznem dar olduğu için allah kısmet nasip ederse epidural anesteziyle doğurmayı düşünüyorum aranızda benim gibi olan varmı bebeklerinizin hepsini öpüyorum hepsine allahtan sağlık diliyorum
ecemi gözünaydın
noraa
bende elma yiyim portakal yiyim diyorum yiyorum ama benide kesmiyor.
iyi geceler kızlar ben yatmaya gidiyorum
Geçmiş olsun canım. Anlıyorum tabii çok moral bozucu bir durum ama hemen ümitsizliğe kapılmamak lazım. Bildiğim kadarıyla durum çok acil olduğunda hemen yatırıp serum bağlıyorlar. 29. hafta gibi en yakın arkadaşımda olmuştu aynısı. Hemen serum bağladılar ve tuvalete gitmek dışında kalkmasına kesinlikle izin vermediler. Damacanalar dolusu su içti (arkadaşım Amerika'da yaşıyor bu arada). 2-3 gün önce de dünya tatlısı bebeği doğdusağolun arkadaşlar.doktorum perinataloğa yönlendirdi..iki doktor ismi verdi..birisi ankarada diğeri istanbulda..istanbuldaki doktordan cuma gününe randevu aldık.eşim hacettepeden prof özgür berenden randevu almaya çalışıyo şimdi..alabilirsek oraya gidicezz...çok fazla su içmiyorum bende ilk başta ona bağladım ama netten okudukça onunla hiç ilgisi yokmuş..iki haftada nasıl sorun çıkabilirki...herşey ii gidiyodu..
NORRAA ve 3K1M kedilerinizi vermekten bahsetmişsiniz. anladığım kadarıyla siz de ayrılmak istemiyorsunuz. bizim de 16 yaşında bir köpeğimiz var. ..............
Offf yaaaa! Bu bana yapılır mısenağlamaBen tam bir kürk bağımlısıyım. Hayatımın her döneminde elimin altında yumuşacık kürkünü mıncıklayacağım bir hayvan olmuştur. İlk defa hiçbir kürk yok ve benim ellerim kaşınıyorrrdelikafadulden
Lafı ağzımdan aldın be Evrişimkaydirigubbakcemile3Fındık yutmuş solucan gibi dolaşıyor hatun etrafta:mymeka:Ah o miinnnacık göbege ne tıkıstıryorsun bi bilsemm :1shok:
Al bir solucan daha:bbo:Ben sizin üstünüze bir oturacağım.....kötükedihüsokızlar ben az önce tartıldım iç çamaşırlarımla, veeeeeeee:hooray: 57,3 çıktım.:1shok:
bu da demektir ki sabah en da en az 56,5 çıkacağım. :tomato: göbeğim ne kadar büyük göründü bu akşam gözüme anlatamam. iyice şişti sanki.
Ah canııım, seni kendime çok yakın hissettim birden:asigim:Ben de 2 haftadır tartıyla köşe kapmaca oynuyorum 80i görür müyüm diye-tatlicadiarzu-vahh vahh kızlarrr ne kadar şişkosunuzzz nasıl vericeksinizz buu kilolarıı heee dalgamıı geçiyonuzz söleyinnn benn tamm 78 kg yum birinize 10 diğerinize 20 fark atarımmm
farkkk var seninle benim aramdaa farkk varrr delikafadulden
Evrim anne sen bizim herşeyimizsin!:hooray:Kıslar bugün çok komikti, dondurmamı aldım, yedim. Evrim yemedi tabii ama, yalamayı unutmuşuz malum :icecream: :)) Üstüme başıma döküp durdum. Ben yedikçe Evrim üstümü başımı temizledi. sırnaşık şey Dedim ki, sana antrenman yaptırıyorum :))
Sorma adaşçığım yaa, uzun uzun muhabbetlerimiz burnumda tütüyor:çok üzgünüm:Az kaldı az. Annem haftasonu gidiyor muhtemelen. Ben bunun acısını çıkarmaz mıyımsengözlerimebaksanabnaber adaşçığım? özlüyoz kız bis seni :) aferin kocana!! erkek dediğin öyle olmalı tabe.. tebrikler..
benim ki kız adı ela naz arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrr benim ismim ece kızımın adı ela ayrıntılı usg oldum çoküzel çıktı arkadaşlar radyoleji uzmanı çok güzel bi kızın olcak dedi boyu uzun olcak dedi ama bende uzun boyluyum babasıda ben 1.78 boyundayım babasıda 1.75 yeterki bebiş sağlıklı olsun boyu falan önemli değil alah herkesin bebişlerini kucağına almak nasip etsin arkadaşlar hım bu arada bugün dr mle konuştum bi aksilik çıkmassa temmmuzun 28 bebeği sezeryanla aldırcam aslında doğum 4 ağustos ama benim haznem dar olduğu için allah kısmet nasip ederse epidural anesteziyle doğurmayı düşünüyorum aranızda benim gibi olan varmı bebeklerinizin hepsini öpüyorum hepsine allahtan sağlık diliyorum
günaydın bebeklere müzik dinletirken bi yerde okumuştum sizin duyacağınız kadar olsun sesi diye.aslında 24.haftada duymaya başlıyorlarmış ama erkek seslerini kalın oldukları için şimdilik duymuyorlarmış.kadın sesini ince sesleri daha iyi duyuyormuşgunaydınnn herkese
nasılsınız bakalım ben idare eder dun o ismi lazım deil mezeyi ac gibi yiyince yedikten sonra karnım gazman gibi sisti sonrasindada limonlu sularla vs ile zor cıkardım o gazları Allahtan esim evde yoktu bu sabah iim cok sukur. karnıma kulaklıgı taktım bebişime yusuf suresini dinletiyorum . bebeiş hem cok guzel olurmus hemde hz.yusuf gibi ahlaklı. bugun dinlesin bakalım diger gunler Allah kerim.
esrakoya cok gecmiş olsun diliyorum ins iidir.ptesiden beri evde temizlikçii kızı bekliorum snir oldum sozde hergun gelio bugunde gelmezse gelme diycem onun yuzunden eve hapis oldum ya ...,
acaba bu kulaklıktaki ses bebişin kulaklarını incitirmiki gerci ben cok kısıkta dinletiorum muzik filanda dinleticem arada. buarada benim bebegim gunduzleri pek hareketi degil ama aksam babası gelince cok hareketleniyo sanırım onun sesini duyuyor yada hissediyor. diyelim esim basa sarılıo bi muddet sonra elinin altı hareketlenio henuz dısardan hissedemio esim ama ben iceriyi cok net hissediyorum.
geçmiş olsun canım bol su içersen sorun çözülecektir.ciddi su azalmalarında serum tedavisi veriyorlar.kızkardeşimin son ayında böyle bi sorun çıktı bol su içimesini önerdi doktor.eğer bol su içmeylede su artmazsa serum edavisi yapacağız dedi.su içmeyle sorun çözülmüş oldu.suyunu ihmal etme.temiz olması içinde bol su gerekiyor.kesedeki su 3-4 saatte bi yeniliyor kendisini çünkü.kistlerde de inşallh sorun çıkmaz.enfeksiyon varsa antibiyotik tedavisi uygularGünaydıııın,
Pretty women kimki acaba.:1no2: Hayırlı olsun onaaa...
Sonunda dün doktora gidebildim. Hımm caninuss gibi oldum, bana da bebeğin sıvısı az ve kirli dedi. Çok su içmiyo musun diye de ekledi. İçiyorum ama 3 lt değil dedim. İç o zaman dedi. Endişeli davranmadı doktor çoook ciddi bir durum değil diye düşündüm.
Ve plesentada kistler çıktı. Hımm dedi dr, senden kan ve idrar tahlili istiyorum,bakalım enfeksiyon mu var?
Tahlilleri yaptırdım hemen saat akşamın 9'unda..Rapora göre idrarda bişey gözükmüyordu, kan değerim dahil bikaç değer normalin altında çıktıDr'u bulup göstereyim dedim ama kürtaja girmiş, bekleyemedim..
Biz bebek için sevinirken birilerinin kürtaj olduğu fikrini garipsedim ve evimin yoluna koyuldum!!!!
Böyle işte..
Bu arada kızlar kedi ve kuçunuza bayıldım.İran kedisi ve Liziyu değil mi..Ve şu xxxxx neyse ben deeeeeeeee istiyorum..Haaaa bu arada 15 gündür kilomu sabitlemişim çok mutlu oldum.70.5 çıktım tartıda.7.5 kilo almışım toplamda hayret, 2 kilo daha almışımdır dedim ama ıhhh..
Aftabru,
Unutamayacağın bir doğumgünü yaşamışsın canım.. Pastan ve özellikle sen çok güsel görünüyorsunuz. Daha nice güzel doğumgünleri geçirmen dileğimle. 2. resimdeki profilin de kızın ile aynı: Aynı burun aynı ağız... Süper ya... İkinize de maşşallah canım
aftabrucum, benim hepatit b ye vücudum kendiliğinden bağışıklık geliştirmiş 1 ile 10 arası olması gereken değer 1000 den büyük çıkıyor kan tahlilinde. dolayısıyla hepatit b, bende sorun değil ama bebeğe bulaşır mı endişesi ile 1-2 dr.'a danıştım bugün. hayır dediler, bebek için sorun olmaz. zaten yeni doğan bebeklerin hepsi hepatit b'ye karşı aşılanıyorlarmış artık. benim de içim biraz olsun ferahladı... şimdi ailedeki diğer kişilere bakıyoruz var mı onlarda hepatit b diye.
başakcım ne güzel bi insanın ya helal olsun en güzelini yapmışsın umarım senin kızlarında anneleri gibi ince düşünür ve hayırlı evlat ve gelin olurlar..
nazancım löp löp yağ olsun demişsn dua mı ediyon bedduamı ediyon güzelim hee sölee boll milktarda yağım var zatiiiklava:
evrişim haklısın valla ama denize karşı bi büyük korneti bi güzel götürdümm havada sıcacıktı en ufak bi esinti bile yoktuu :icecream:
mucizem yarın tetenoz olcakmışsın şimdiden geçmiş olsun umarım senin bünye bana benzemez ben 3 gün kolumu kaldıramadım valla zor atlattım ama bence gribi atlat öyle ol zaten sonrada kol ağrısı çekiyosun bide griple bi arada olmasın 2-3 gün geç olsan sorun olmaz zaten nacizane fikrim budur canım
ay bidee pantolona o kadarr para vermişsn öpüyorum seni ee biz hamileyiz normaldir böle şeyler a.s. bende mangodasn aldım tanesi 30 tlden :1hug:
kızlar bide bu cmrtsi bakırköy pazarına gidicemm havalarda ısındı talan etcem pazarı orda çok uyguna hamile kıyafetleri oluyomuşş eğer gerçekten güzel şeyler varsa buluşma günüde gidebilirz aslında buluşacağımız yerdenn çok uzak değil ama yürüyerek gidilimez tabii ben bu cmtsi bi geziimde size gözlemlerimi aktarırım :smiley-cool:
herkese gunaydın arkadaslar umarım guzel bir gun buarada gecmişe gozattım biraz basakcım seni cok tebrik ediyorum yaptıgın buyukluk cok
Esrako, biz yigenime pier cardinden aldık puseti enigma 2020 diye bir model cift yonlu, cok hafif su geciermeyen ve cok kullanıslı saglam bir model. bende bebegime aynısından almayı dusunuyorum. normalde o model 400 ytl ama biz aksaraydan hasim iscan alt gecidinden aldık 275e. orda bisuru model ve marka var hemde piyasaya gore cok uygun . bizede bu modeli kullanan bir arkadasım tavsiye etmişti ona gore baktık ve aldık.
dide gobusun cok seker masallah
Evet c.tesi günleri kuruluyor, güzel şeyler var minibüsle gidilir sadece uğrarız : )
Bizim bahsettiğimiz mado bakırköy sahile yakın olan değilmi İncirli caddesinde de mado varda karıştırmıyayım
benim doktorum tetanoz aşısının adını bile anmadı bugüne kadar. ben de hep unutuyorum sormayı. şeker yüklemesi yapacağını filan söyledi ama hiç aşıdan bahsetmedi. demek ki gerek duymuyor. ama yine de sorarım. acıbademde yapacağım ben doğumu, gayet temiz bir hastane, herhalde gereksiz olur yaptırmak.
ayyy bana tetenoz demeyinn 2.doz 20 nisanda düşündükçe tüylerim diken diken oluyooo
ama yaptırmakta fayda var sonuçta aşı yanii..bide ben çok takıntılıyım ya hastane doğuramazsam falan gibi saçma sapan takıntılarım var ya yetişemezsem ya bişi olursa şimdiden onun hazırlığını yapıyorum taksi durakları kartları karşımda adamlara sordum bide böyle böyle olursa ne kadar zamanda yetiştirisnz dedim abla dediler 10 dkkda hastanedesin..ay dedim ben yokuşta oturuyorum gelip yokuştan alın ama dedim nasıl inerim yuvarlanırım ben dedim..kocişde kızıyo ne taksisi seni ben yetiştiricem diyor oldu dedim taa dudulludan gelcende beni doğuma götürücen,annemde diyor kafayımı yedin ha deyince doğurucakmsıın diyor peki kızlar suyumuz gelince doğum başlamıyomu her an doğuramazmıyız?
tecrübeli anneler ama normal doğum yapmışlar sizin nasıl oldu?evdemi yakalndınız yoksa hastanedemiydiniz?
meraba arkadaşlar..moralim çok bozuk..bugün doktor kontrolüm vardı.bebeğimin amnion sıvısı çok azalmış..çok riskli bi durummuş..iki hafta önce kontrole gitmiştim hem kendi doktorum bakmıştı hemde ayrıntılı ultrasona girmiştim..herşeyi normaldi..bugün bu sorun çıktı..internetten arştırdım hiç olmayan şeyler yazıyo..çok kötü hissediyorum allah hiç birinize yaşatmasın bu duyguyu...bu konuda bilgisi olan varsa benimle paylaşabilirmi..
merhaba kızlar nasılsınız ben sabah doktora gitmiştim ayrıntılıya girdim. sonuçlarım iyi çıktı radyoloji uzmanı baktı renkli dopler de ama ben 4 boyutluda bakılacağını zannediyordum biraz moralim bozuldu radyoloji uzmanı bebeğimin cinsiyeti için kız dedi ama ben şu an sadece size söylüyorum kendi doktorum bi şey demediği için kimseye haber vermedim. bu doktor ilk başta karın yapısını falan göremediği için git biraz yürü sonra gel dedi. sonra yine gittim karın içi organlarına baktı bi problemimiz yok allaha şükür sonra sonuçları kendi doktoruma götürdüm oda sonuçların çok güzel dedi bide o ultrasondan baktı cinsiyet için ama uygun pozisyonda değil dedi. 10 gün sonra normal muyaneye tekrar gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?