2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Arkadaşlar hepinize günaydın, belki burası yeri değildir ama kafama takılıo
bende ağustos annesi olucam hayırlısıyla.. Kafama takılan tetanoz aşısı...
hepiniz yaptırdınızmı... bi yerden duyduğuma göre 2-3 gün kol çok ağrıomuş,
ben çalışıorum çok etkilermi acaba... haa birde 1 kezmi yapılıo hamilelikte bu aşı?

bu gün biraz dinlenin xxxxxx falan yiyin..sonra anlatırsınız xxxx şöyleydi böyleydi diye..cadılar..ben de bir gün arayla yürüyorum popom ağırıyor hemen..dolmuşla geri dönüyorum yarı yolda.
bu bebiş bana çekmiş kaliba.manyak bir şey ya.zıplayıp duruyor karnımda elimi koyunca duruyor tam çekiyorum bir daha koyuyorum tık yok..
ayyynı bennn hamur olayında..ama frenliyorum kendimi..sonra rüyama kaçıyor

gunaydin kizlar,
uff bugun ise geldim, 2 gun cok rahattim evde((
Fasulyeko-Telkirma umarim bu minik aksilikler disinda baska hicbir sarun cikmaz ve atlatirsiniz en kisa zamanda..
Telkirma bol bol su ic canim, bazen benim icim disim su oluyor..
Benim tansiyon 9-6.ama bazen kalbim in kulaklarimda attigini hissediyorum, ozellikle yatinca, ozeliiklede sol tarafima yatinca..kan basinci gittikce artiyor sanirim..

Norraa, bu durumda benim tansiyonum yüksek gibi görünüyo, ama dr tansiyonumu ölçeceği sırada çok heyecanlanıyorum kalbim küt küt atıyo, ondan yüksek çıkıyo gibi geliyor. Evde tansiyon aleti olsa ne iyi olurdu..

Ben de dün dedim ki keşke 2 gün rapor verse dr da evde dinlensem..Ama senin ağrıların var tabi dinlenmen gerek biraz, ben keyiften evde kalayım istiyorum, uyku istiyorum Norracım..Çok yorma kendini sakın, mazeretin var sonuçta, kanguru gibi bebek taşıyosun üzmesinler ve yormasınlar seni..

Aa geldi mi puset Esrako,
Hadi bakalım erken erken aldık pusetleri. Güle güle kullan.
Büyük oğlanı fazla kıskandırmayın sakın. O şimdi bi taraftan sevinçlidir kardeş gelecek diye, öte taraftan kabuslar görüyodur, ilgi minik kıza kayacak diye..Pusetler alınıyo ona bak şimdiden..

Aklıma gelmişken
Kızlar DR Elevit multivitamin ilacını (çoğumuz alıyoruz sanırım) gün aşırıya çıkardı. Kilo almanı hızlandırmasın dedi..Bi bilgi paylaşayım dedim..

evrisim ya sen niye dondurma yemiyorsun kilo almamak içinmi baska bir nedenimi vardı ??

helincim senin seker olcumu sonucun normal çıkmıstı dimi ??

Saol helin hivda,
Evet şimdiden 1lt'ye yakın su içtim, akıllanmışım biraz..

telkirma ihmal etme su içmeyi gorev gibi dusun yarım bardak yarım bardak iç oyle olunca rahatsız etmiyor

fasulyeko hersey çokg uzel desyedi dr unuz tabiki daha mutlu olunurdu ama dr madem gerek gormuoyrum demis ornekde vermis size deminki hasta 1/300 falan ama amniyo demis demek sizde gerekcekten gerek yok emin ol gerek olsa yaptırırlar para kazanıyorlarsonuçta. ama insanin içi kurtlanıyor birkere çok iyi anlıyroum ama takmamaya calısmalısın.

eger bugun cok agrim olursa raporumu uzatirim zaten...cunku dinlendikce geciyor gibi..gerci 2 gundur de patladim, disari da cikamiyorum, havada super, evde otur baydi biraz, disari cikip gezebilsem hic sorun degil..ama uyku super bisi, geldim bugun 8.30da buraya, uff

sorma canım puset geldi oglum bindi ustune beni gezdirin diyor evde:)) oha falan oldum allahtan oglum zayıf 26 kilo kadar yani 50 kiloya kadar tasıyormus puset arkada abla abi ayakta dikilsin diye yeri var bebek otururken o yuzden toplam 50 kilo ya kadar tasıyormus kırılır diye korktu oturduktan sonra ama kırılmaz otur dedik .) evde gezdircez artık onu hevesini alsın .))) içinden firtinalar kopuodur bende oyle tahmin ediyorum surekli puset kac para o kac bara onları soruyor kendine o paralaar birsey alınabilceğini kardese gittigin falanmı idrak etti ne.)))

günaydın kızlar bugun canım sıkkın...keşke anlatabilecegim birileri olsaydı yanımda.....senağlama şimdi biliyorum siz anlat biz varız diceksiniz ama eksik olmayaın burdan söliyebilcegim bişey değil..nasıl davranmam konusunda birinden fikir almam lazım.....bana dua edin..:)Rabbim en dogru şekiilde davranmayı göstersin bana...

Esracim senin sonuclar nasil cikti, dun doktordaydin degilmi????

canim benim nolduu? icini rahatlaticaksa anlatmak ozelden mesaj at...yardimci olabilecegim bisey varsa, seve seve..ama kendini ve bebegini uzme...

gelelim benden haberlere
dun o kadar yazmıssınız ki bir gunluk okumayı iki saatte ancak yaptım))

evet dun 4 saatlik seker yuklemesinide yaptırdım fenalıklar geçirerek hastanede otur otur bir hal oldum. aclık sekeri için kan alınıyor sonra 100 gr glikoz yarım litre su ile karıstırılıp içiyorsun, 60 dk sonra 120 dk sonra ve 180 dk sonra kan alınıyor . malum kollarım delik desik oldu . ama o muhim değil sonuç iyi cıksın dedim maalesef. bu 4 olcumden 2 si yuksek çıkaras seker var adlediliyormus ve bende tam iki tane si yuksek çikti 60 ve 120 dk sonra sekerim yuksek. aclık dusuk 180 dk sonrada dusuyor ama ilk yedigimde tatlı birseyler iseker tavan yapıyor buda bebek için çok zararlı.
dr diyetisyene yonlendirdi ctesi ye randevu aldım bakalım neleri yiycem neler iyemiycem.
tabi diyetisyen gidene kadar ne yiyceğimi bilemidgimden surekli altınbasak grissini kepekli ve peynir falan yioyorum acıktıkca.

arkadaslar nazan yazmıs ama benim yuzumden lutfen yiycek adı yazmaktan sakınmayın. ben çok rahatsız oluyorum bu tarz ilgilerden fazla ilgide beni rahatsız ediyor.) hani esra gormesin mantıgı ile yaparsanız daha çok uzulurum. siz normal yazısmanıza yiycekleri anlatmanıza devam edin lutfen.

pinkicim bu sekil anlatımla tabi bir yorum yapamayız. umarım iç inden çıkamaycagın bir durum değildir

günaydın kızlar
fasülyekocum hayırlı uğurlu gelsin kızın gözünaydın ,
telkırmacım bol bol su içmeler:)))) detaylıya kadar temizle bebeğin suyunu lütfennn

4 saat hastanede kaldıktan sonra kendime odul verdim eve tarihi kadıkoy salı pazarına gittim. istanbullular bilirler tasındı salı pazarı ama benim için daha kolay bir yere gelmis. saatlerce pazarda gezdim sonra yoruldum dedim biryerler eoturayım ne oturmak için yer var sandalye vs cafe var birtane ama yer yok. nede bkenarda bir tas agac kavguu hani dayanbilceğin birsey var bayılcaktım belimin sırtımın agrğısından. sonra zabıta amirliginin kapısındaki basamaklara oturudm.) içeri grip otursam ki sandalyeler çoktu ama utandım eminim kims eniye oturdun demezdi ama iste cekindim.)

ben her minibuse bindigimde ki kirk yilad bir minibuse biniyorum hep onumed yaslı teyzeler oturuyor oluyor haliyle kalkıp yaslı teyzeler hamile diye bana yer vermiyorlar .)))
sans iste

pusetimiz geldi dun kargo dan heyecanla actık tamamen aynısımı kazık yemis olmayalım bu kadar fiyat farkına bu kadar indirime baska modeli falan çıkmasın diye ama birebir aynısı orjinal kutusunad ithal edilmis olraka geldi vala çok memnun kaldık. kiraz bebe favori mekanımdır artık meger çok kisi biliormus bir ben bilmiyormus ukiraz bebe diye bir magaza oldugunu.

petrik bakırkoyde yeri nerde kiraz bebe nin ??

birde bakırkoy pazarını ido nun ordan tarif falan edebimlirmisin tam nerde kalıyor ??neyle nası gidilir pazara ??

canim benim dun nazan bahsetti ama sen gelince daha detayli anlatirisn dedim..umarim hafif bir diyetle atlatabilirsin, hem uzulme diyetle kilo alimini da sinirlamis olucaksin..en kotu bikac ay insulin kullanirsin, bebge bi zarari yok insulinin, ama dogumdan sonra hepsi duzeliyor, benim is arkadasimda da cikti seker, gunde 2 kere olcumunu yapti, diyetini yapti, dogumdan sonra biseyi kalmadi, 4100gr oglusu oldu, cin gibi masallah..bikac ay disini sikicaksin, uzulme..

buarad biz 20.haftamizi doldurduk, yolu yariladik cok sukur.....allahim diger yarida cabucak sorunsuz geciversin insallah....

Esrako,
Dikkat edersin diyetine biraz napacaksın..Norra sana faydalı şeyler söyledi bak üzülme..

Bu arada Capasity'i az geçip Carousel'e doğru yürürken karşıya geçtik ara yollardan birine daldık ta karşımıza çıktı Kirazbaby. Tesadüf bulduk biz. Bi mağazası daha varmış oralarda yine. Biz yeni açılana gittik, aman aman çok büyük bi yer değil. Diğer mağaza büyük olabilir bilmiyorum. Haaa bu arada kirazbaby'nin internet sitesinde harita var ordan baksana bi
Defnedamla evet ayrıntılıya kadar temizlemem lazım haklısın ha gayret içiyorum su, işyerinde diyecekler bu kız Wc'yi aşındırıyo ama napalım..
Pinky üzülmek yasaaaaaaak. Anlat işte özel değilse çok ya da birimize özel msj at yaa..

sen nasıl bir kadınsın ya..tipik yay burcu..çok severim yayları ben..konuşkan, hayat dolu.dosdoğru..yaydın sen değil mi? rezil olmayayım şimdi..inşallh kolay bir diyet verir diyetisyen sana.
a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…