bu gün biraz dinlenin xxxxxx falan yiyin..sonra anlatırsınız xxxx şöyleydi böyleydi diye..cadılar..ben de bir gün arayla yürüyorum popom ağırıyor hemen..dolmuşla geri dönüyorum yarı yolda.Bugun cok güsel bir gündü.. Burcu dondurma yerken agzını, yüzünü, cantasını, esofmanını habıre temısledım falan filan.. oyleydı ıste.. laelaelaelaelae Bir de o kadar cok yürümüşüz ki resmen ayaklarımın tabanları hala sızlıyor hala hala hala :))))) Furcumm sen de durum nedir???
Didocumm.. ya bu cocuk dogmadan gosterır dı mı annem yaa :))) senın sıpa var ya cok dişli be yafrum :))
ayyynı bennn hamur olayında..ama frenliyorum kendimi..sonra rüyama kaçıyorayyy ne elması ne portakalı.... hiiiiç canım istemez. ben varsa yoksa hamur yiyeyim. yauw işte içinde un olsun yeter. kızım azcık akıllı olsun diye dizginliyorum hamur sevdamı ama birisi "hamur bebeğe çok faydalı" dese tutabilene aşkolsun beni. daha detaylı anlatırdım ama ESRAKO da şeker çıkmış. arkadaşımıza destek olmak lazım.
sana da iyi geceler HELİN.
"canım ailem" i izlerken uyumuşum. zaten yarısından başlamıştım, son çeyrekte de uyumuşum. iyice de almışım uykumu herhalde uyuyasım yok. ama kimse de kalmamış galiba. hadi ben de gidip yatayım.
Bugun cok güsel bir gündü.. Burcu dondurma yerken agzını, yüzünü, cantasını, esofmanını habıre temısledım falan filan.. oyleydı ıste.. laelaelaelaelae Bir de o kadar cok yürümüşüz ki resmen ayaklarımın tabanları hala sızlıyor hala hala hala :))))) Furcumm sen de durum nedir???
Didocumm.. ya bu cocuk dogmadan gosterır dı mı annem yaa :))) senın sıpa var ya cok dişli be yafrum :))
kızlar ben doymak nedir bilmiyorum.sürekli acıkıyorum.önceleri canım tatlı türü şeyler hiç istemezdi şimdilerde akşam yemeğinden sonra tatlı bi şeyler yemek istiyorum.24.haftamdayım 9 kilo almışım zaten bugün göbeğim dahada büyümüş gibi geldi.arkadaşımda asıl 24.haftandan sonra sen gör nasıl büyüyecek göbeğin dedi.
Saol helin hivda,
Evet şimdiden 1lt'ye yakın su içtim, akıllanmışım biraz..
Günaydın herkese.Dün akşam detaylı usg ye girdim.
Artık %100 kızım olacak, 20+5 günlükmüşüm dün ve muhtemel doğum tarihi 17 ağustos değil 13 ağustos oldu.Bebebim 398 gr mış ve 23,5 cm miş :))
Doktor bana tuzsuz ye dedi ilerleyen dönemlerde tansiyonum yükselebilirmiş ve doktorum önerirse günde bir tane bebe aspirini içebilirmişim.
Ayrıca kızımın kalbinde (kapakçık sanırım) kireçlenme gördü doktor tabii çok üzüldük ama ben başka bir ekstra işleme gerek görmüyorum dedi (amniyosentez yani) biz eşimle ısrar ettik gerçekten gerekirse yaptıralım dedik ben önermiyorum dedi. Bebekler doğumdan sonra bu kireçlenmeyi kalplerinden atabiliyorlarmış. Bakın sizden bir önceki hastanın olasılığı 1/300 çıktı ona amniyosentez önermek zorundayım bu benim görevim dedi.Sizde gerek görmüyorum dedi.
Bebeğim Allaha emanet artık. Dün eşimin doğumgünüydü ama kızım babasına bir poz veremedi yüzünü hiç net göstermedi eliyle kapattı kafasını eğdi vb. Çok utangaç olacak canım kızım.
Bu olumsuzluğun yanında ultrasonda bebeğin diğer tüm ölçümleri normal oran 1/10800 dedi. Allah tüm hamişleri korusun inşallah hepimize beden ve akıl sağlığı yerinde bebişler nasip etsin
Norraa, bu durumda benim tansiyonum yüksek gibi görünüyo, ama dr tansiyonumu ölçeceği sırada çok heyecanlanıyorum kalbim küt küt atıyo, ondan yüksek çıkıyo gibi geliyor. Evde tansiyon aleti olsa ne iyi olurdu..
Ben de dün dedim ki keşke 2 gün rapor verse dr da evde dinlensem..Ama senin ağrıların var tabi dinlenmen gerek biraz, ben keyiften evde kalayım istiyorum, uyku istiyorum Norracım..Çok yorma kendini sakın, mazeretin var sonuçta, kanguru gibi bebek taşıyosun üzmesinler ve yormasınlar seni..
Aa geldi mi puset Esrako,
Hadi bakalım erken erken aldık pusetleri. Güle güle kullan.
Büyük oğlanı fazla kıskandırmayın sakın. O şimdi bi taraftan sevinçlidir kardeş gelecek diye, öte taraftan kabuslar görüyodur, ilgi minik kıza kayacak diye..Pusetler alınıyo ona bak şimdiden..
günaydın kızlar bugun canım sıkkın...keşke anlatabilecegim birileri olsaydı yanımda.....senağlama şimdi biliyorum siz anlat biz varız diceksiniz ama eksik olmayaın burdan söliyebilcegim bişey değil..nasıl davranmam konusunda birinden fikir almam lazım.....bana dua edin..:)Rabbim en dogru şekiilde davranmayı göstersin bana...
gelelim benden haberlere
dun o kadar yazmıssınız ki bir gunluk okumayı iki saatte ancak yaptım))
evet dun 4 saatlik seker yuklemesinide yaptırdım fenalıklar geçirerek hastanede otur otur bir hal oldum. aclık sekeri için kan alınıyor sonra 100 gr glikoz yarım litre su ile karıstırılıp içiyorsun, 60 dk sonra 120 dk sonra ve 180 dk sonra kan alınıyor . malum kollarım delik desik oldu . ama o muhim değil sonuç iyi cıksın dedim maalesef. bu 4 olcumden 2 si yuksek çıkaras seker var adlediliyormus ve bende tam iki tane si yuksek çikti 60 ve 120 dk sonra sekerim yuksek. aclık dusuk 180 dk sonrada dusuyor ama ilk yedigimde tatlı birseyler iseker tavan yapıyor buda bebek için çok zararlı.
dr diyetisyene yonlendirdi ctesi ye randevu aldım bakalım neleri yiycem neler iyemiycem.
tabi diyetisyen gidene kadar ne yiyceğimi bilemidgimden surekli altınbasak grissini kepekli ve peynir falan yioyorum acıktıkca.
arkadaslar nazan yazmıs ama benim yuzumden lutfen yiycek adı yazmaktan sakınmayın. ben çok rahatsız oluyorum bu tarz ilgilerden fazla ilgide beni rahatsız ediyor.) hani esra gormesin mantıgı ile yaparsanız daha çok uzulurum. siz normal yazısmanıza yiycekleri anlatmanıza devam edin lutfen.
sen nasıl bir kadınsın ya..tipik yay burcu..çok severim yayları ben..konuşkan, hayat dolu.dosdoğru..yaydın sen değil mi? rezil olmayayım şimdi..inşallh kolay bir diyet verir diyetisyen sana.gelelim benden haberlere
dun o kadar yazmıssınız ki bir gunluk okumayı iki saatte ancak yaptım))
evet dun 4 saatlik seker yuklemesinide yaptırdım fenalıklar geçirerek hastanede otur otur bir hal oldum. aclık sekeri için kan alınıyor sonra 100 gr glikoz yarım litre su ile karıstırılıp içiyorsun, 60 dk sonra 120 dk sonra ve 180 dk sonra kan alınıyor . malum kollarım delik desik oldu . ama o muhim değil sonuç iyi cıksın dedim maalesef. bu 4 olcumden 2 si yuksek çıkaras seker var adlediliyormus ve bende tam iki tane si yuksek çikti 60 ve 120 dk sonra sekerim yuksek. aclık dusuk 180 dk sonrada dusuyor ama ilk yedigimde tatlı birseyler iseker tavan yapıyor buda bebek için çok zararlı.
dr diyetisyene yonlendirdi ctesi ye randevu aldım bakalım neleri yiycem neler iyemiycem.
tabi diyetisyen gidene kadar ne yiyceğimi bilemidgimden surekli altınbasak grissini kepekli ve peynir falan yioyorum acıktıkca.
arkadaslar nazan yazmıs ama benim yuzumden lutfen yiycek adı yazmaktan sakınmayın. ben çok rahatsız oluyorum bu tarz ilgilerden fazla ilgide beni rahatsız ediyor.) hani esra gormesin mantıgı ile yaparsanız daha çok uzulurum. siz normal yazısmanıza yiycekleri anlatmanıza devam edin lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?