2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Günaydın herkese

sevinchim hoşgeldin aramıza hayırlı olsun oğluşun

Helin bende doydugumu hissetmiyorum hep açım, düm akşam yemeğini çok güzel yedim üstüne dondurma onu üstüne çorba ays normalde bu kdar karışık yimem çok şaşırdım kendime :1shok: ve 65 kilo olmuşum 70 kiloyla tamamlarım diyordum ama öyle olmayacak sanırım

Telkırma çok su iç zorla kendini, olumsuz birşey olsa doktorun söylerdi dimi

Fasulyeko gözün aydın hayırlı olsun prensesin maşallah ona kocaman olmuş : )
doktorun iyi biriymiş para kazanmak için birsürü test isteye bilirdi gerek görmediğine göre olumsuz birşey yok ozman

petrik ben incirli cd falan bilmyorum sahilde ido ya hemen yakın olan mado da değilmi ??
evet Esracım ido nun orada da var Mado telefon açtım sordum doğru yer : )
B.köy pazarında hamile kıyafeti adı altında bi tezgah görmedim ama önü bol çok rahat 2 tane bluz aldım giyinip resmini çeker eklerim üşendim akşam söz bu akşam göstericem size : )
Kiraz bebenin yerini buluruz bilmiyorum : )

ben kaçırdım glaiba senin şeker testi yüksekmi çıktı yoksa yalnışmı anladım? geçmişe baktım ama göremedim :uhm:

Günaydın kızlar. Bugün saat 16.00 da ayrıntılı usg var. Çok heyecanlanıyorum. İnşallah her şey yolundadır.

TELKIRMA canım, su içmekle halledilecek bir problem olsun tek sorunumuz. Ben de senin gibi 3 lt değil belki ama 2 lt içiyorumdur. Okulda veya dışarda wc ye girmekten hiç hoşlanmıyorum. Aslında eskiden böyle değildim. Çok hijyen bir insan olmamaya çalışıyordum ama, bebiş geldiğinden beri dışarıda wc ye girmekten korkuyorum. Bu nedenle dışarı çıkacaksam pek su içmiyorum mesela. Bakalım bize ne diyecek doktor amca?

Aklıma gelmişken
Kızlar DR Elevit multivitamin ilacını (çoğumuz alıyoruz sanırım) gün aşırıya çıkardı. Kilo almanı hızlandırmasın dedi..Bi bilgi paylaşayım dedim..

İşte buna çok sevindim çünkü benim midemi rahatsız ettiği için ben kafadan azaltmıştım eleviti de demiri de. Zaten kan değerlerim iyi çıkıyor, doktorlar demire ihtiyaç duymuyorlar pek. Ben de 2 günde 1 içiyorum. Bugün de doktora soracağım bakalım...

E canım, anlatsana? Derdini söylemeyen derman bulamaz... Hay allah!!

NORRAA ne kadar şeker bir kediymiş o öyle. Kıyamam... Ben atlamışım sanırım, dün görmedim.

DİDE xxxxxx i bugün değil canım, muhtemelen haftasonu yiycez.. Bulunamayacak, yapılamayacak bir şey değil canım. Bir yaz yemeği, çoğunlukla yazın yeriz. Fazlaca yağ içerdiği için bize pek önerilmiyor. Ama arada kaçamak yapmazsak olmaz ki :))

Norraa, orada yazın hangi sebzeler oluyor? Merak ettim..

ESRAKO, çok eziyet olmuş arkadaşım sana yaaa... Neyse ki çözümü var. Mehmet Öz'ün Dİyettesiniz diye bir kitabı çıkmıştı ya, bulabilirsen onu baştan sona oku. Ben oradan çok şey öğrendim. Şekerle ilgili de güzel bilgiler vardı, kilo ile ilgili de.. Hem böylece kilonu da kontrol altında tutmuş olacaksın. İyi yönünden bak... Pusetinizi de güle güle kullanın bakalım... Sahi senin kızın adı ne olacak??

Esrako idonun ordan b.köy meydana kadar yürüyüp oradan minibüsle gidiliyor pazara yani ben yolu biliyorum sadece
Geçmiş olsun yeni gördüm gebelik şekerini, diyetle düzelir üzülme biraz dikkat edeceksin okadar

sen nasıl bir kadınsın ya..tipik yay burcu..çok severim yayları ben..konuşkan, hayat dolu.dosdoğru..yaydın sen değil mi? rezil olmayayım şimdi..inşallh kolay bir diyet verir diyetisyen sana.
a.s.

didecim sagol varol guzel sozlerin içni:)
yay ım evet yanlıs yok:))
bende çok severim yayları ve koçları. çokda konusurum çok yazdım ya pespese ondan bu ozelligim dikkatini çekti sanırım.)))) e dunun acısını çıkarmak gerek tum gun yazamadım :))

fasulyecim ne guzel ya aksam detaylın var demek çok keyifli izun uzun bebegi gorecek olman.

evet artık iyi yonunden bakmaya calısmak en iyisii basa gelen çekilcek.
isin kotusu ayda bir bu yuklemeler tekrar ediliyor sanrıım kan vere ver kanım kalmıycak:))

isim valla aklımıza en çok takılan ece oldu sanırım ece olarak kalacak. ece odabas nası fena gelmiyor kulaga kısa oz .

günaydın kızlar.nasılsınız?
ESRAKO geçmiş olsun canım ya,bebiş iyi olsunda ne yapalım diyette yaparız.bendede çıkacak biliyorum ama hayırlısı...

fasulyem burda yazin cogu sebze var, bitek semiz otu yok, bide isrgan otu cok severim(
buarad xxx uzeine hani sarmisakli yogurt ve domates sosu koydugumuz bir suru seyden yapilan bisi mi, sogukda guzel olur ekmekle:)))) mmmmmm

iyiyiz kayra sen nasilsin, ben bugun ise geldim(( senin aagrilar nasil oldu?

buarada detaylidan iyi haberlerle gelirsin insallah burcucum, darisi benim basima...

kayrcım nerden biliyorun yahu çıkacagını ? ole kuruntu yapmayın ama kızlar sakın seker olcumu olayını 28 e sarkıtmayın.
benim dr herkesin aksine 16+ yapmaya baslıyor sekeri ben 20 de yaptırdım ve çıktı. 24-28 de falan yaptırsam sayet bundan bir ik iay sonra bu bir iki ay içinde normal yemege devam edecektim ve bu bir brisk bebek için çok buyuk riski var. dusununce del oluoyurm bu dr erken yapan birtip olmasa ben iki ay daha normal yemege devam e decektim tatlılar çikolatalar falan allah korusun dusunmek bile istemiyorum sonucmlarını olasiliklari. iyiki erken yaptırdım diyorum.

Güzel haberlerle gel Tazecik, 20. haftadamı yapılıyor ayrıntılı ultason? aramız da 1 hafta var Elif. i arayıp sorayım : )
Kayra biz iyiyiz sen nasıl oldun?

kızlar ben geldim buraya uğramayalı 50 sayfa olmuş baya birikmiş valla nasılsınız güsel anne adaylarıhihoyyyt

fasulyem burda yazin cogu sebze var, bitek semiz otu yok, bide isrgan otu cok severim(
buarad xxx uzeine hani sarmisakli yogurt ve domates sosu koydugumuz bir suru seyden yapilan bisi mi, sogukda guzel olur ekmekle:)))) mmmmmm

hah norraam, üstüne bastın. İşte dün biz evrimle gezerken burnumuza bir koku geldi. Onun uzun, mor olanı yapılırken çıkan koku!!! Zaten o sebzeyi de çok severim. Pek faydalı değil ama, çok lezzetli bence.

İyi, çoğu sebzenin olmasına sevindim senin için. Noldu senin İzmir seferi? Hala gündemde mi?

Evet ESRACIM oğlumu uzun uzun göreceğim için sabırsızlanıyorum, ama korkuyorum da. İnşallah olumsuz şeyler duymam. Kim bilir ne kadar büyümüştür sıpam. Bu arada Ece Odabaş güzel olmuş :) Biz de Deniz Ilgaz'dan vaz geçip Doruk Ilgaz mı koysak diyoruz :) Doruk ismini de çok beğenirim.

günaydın arkadaşlar..nasılsınız bugün..geçmişi okuyamıyorum valla okusamda aklımda kalmıyo kafam yerinde değil..umarım herkes iyidir..hacettepeden prof özgür derenden randevu alabildik sonunda..sağolsun başhekimimizin tanıdığı varmış hallediverdi hemen randevuyu pazartesiye aldık..bugünde sevk alalım diye araştırma hastanesine gittik.muayene eden doktor gayet rahat bi şekilde nolcakki önemli bişey değil ankaraayamı gitceksiniz bunun için tarzı konuştu..adam sallamadı bile..bide üniversite hastanesi şaka gibi bi yer.allah kimseyi düşürmesin..tek içimi rahatlatan ultrasonda bebeğin böbreğini görmesi oldu..çünkü sıvı azalmasına böbrek probllemleri sebep oluyomuş çoğunlukla..hiç olmazsa onu görebildi..kan idrar tahlili verdik öğleden sonra alıcaz sonucu hocasıyla görüşücez sevk alabilmek için..alamazsakta çok önemli değil zaten her koşulda gidicem ankaraya..

canım bozma moralını bırcok arkadas yazmıs.bol su iç die.ben 3.ayımda doktora gıtmıstım hersey normaldı ertesı sabah oda ne cook acık pembe leke geldı,lekede degıl baya sulu bıseydı anlayamadım.hemen tekrar doktora gıttık.doktor bol su iç ,bı sorun yok ama bebegın sıvısı olabılır dedı.sonra şükür hersey normale döndü.
canım hemen eklıyorum,gercekten kasıtlı bişe değildi.kendı aldıgım bı karada degıldı.ortak alıdıgımız bı karardı.ama hemen eklıyorum canım
eklıyorum canım oglusun hayırlı olsun
bızım aramızda hıc fark yok amakaydirigubbakcemile3 bende 76yla hamıle kaldım suan 79 um.şimdilik iyi gidiyorum ama iştahım hergecen gun dahada artıyor
ayy bende öyleyimm ya.hele zaten kasarlı tostla akraba olduk.acıktıkca tost yıyesım gelıyorç.ve tatlının iticiliği gün gectıkce cazibeye dönüyo.çikolata manyagı olmasam iyikafamçokkarıştı
hayırlı olsun prensesın canım.amanındogum konusunu acma.şiödilik ürküyorum hepsınden ama tercıhım normalden yana.tabı hersey yolunda giderse.valla sankı catım hıcde dar degıl gibi gelıyo,gercı doktorumla bu konuyu konusmadık ama bakalım bı kac ay sonra bı karara vararız heralde

buarada detaylidan iyi haberlerle gelirsin insallah burcucum, darisi benim basima...

Güzel haberlerle gel Tazecik, 20. haftadamı yapılıyor ayrıntılı ultason? aramız da 1 hafta var Elif. i arayıp sorayım : )
Kayra biz iyiyiz sen nasıl oldun?

Sağolun kızlar... PETRİK 20 ile 22. haftalar arası yapılıyormuş. Sen şu anda 20. haftadasın. 19+... olunca 20. hafta diyorsun. Ben de 21. haftadayım artık. En iyi sonuç 22. haftada alınıyormuş.

Daha önce burada gittiğim bir prof bana 28 Mart'ta gel, ayrıntılıya alalım seni, demişti. Ben onu iptal ettim, bugüne (1 Nisan) başka bir doktordan randevu aldım. Çünkü bir üni hastanesinde doğum yapmak istiyorum. Sağlık güvencem de varken, bunu kullanmak istiyorum. Özel hastaneye para vermek istemiyorum. Bu nedenle ünide bir doçente ücretli olarak görüneceğim. O da doğumumu ünide yaptıracak. Böylece ben sadece doktora muayene ve doğum ücreti ödemiş olacağım.

buarada herkeze günaydın kızlar,dünün o güzel havcasından sonra bugun puslu sisli ve soguk bı havaya uyandım.amaneysekı bebegım benımle oldugu için bu havada bıle cok mutluyum :))

neyse ben bıkac mesaja daha cvp yazıyım gelıyorum tekrar

ayy bende cok severim onu bak, haftasonu yapayim bende...
benim izmir seferi hala gundemde, su kalcam bi iyilesse yuruyebilsem rahat rahat, haftaya detayli var, sonra da doktorla randevum var eger hic bi sorun yok derse ya nisan sonu ya mayis basi oradayim insallah...
buarada esim beni avrupa yakasindaki dilber hanima benzetiyor bu badi badi yuruyusumle, napiim diyorum agirlik veremeyince bi tarafa topalliyorum:)))ayy terledim haaasırnaşık şey

Ay kızlar sabah sabah harika bir haber aldım. Tanıyanınız vardık mutlaka. pretty women (funda) hamileymişhihoyyythihoyyyt
hihoyyythihoyyyt hihoyyyt evet yaaa,sabah müthiş bı telefonla uyandım.cıglıklar atasım geldı konusurken,canım arkadasımda hamıle kaldı.içim içime sıgmıyo.sabahtan berı mutluluktan havalara ucmak üzereyim.

Allah allaaahh... Ne enteresan? Balık mıyız biz yaaa, sanki 50 bin tane doğurup 5 binini mi yaşatacağız? Hepi topu 2, bilemedin 3 ? Tabii ki önemli. Çok kızdım o doktora. Anasını da alsın gitsin klava: Caninuss canım sen moralini boza, bak ne güzel, böbreği görebilmiş doktor. Hem ankaraya da gideceksiniz. En iyisi bir perinatoloğa görünmek!! ıçin % 100 rahat olur. Nerede yaşıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…