kızlar ben doymak nedir bilmiyorum.sürekli acıkıyorum.önceleri canım tatlı türü şeyler hiç istemezdi şimdilerde akşam yemeğinden sonra tatlı bi şeyler yemek istiyorum.24.haftamdayım 9 kilo almışım zaten bugün göbeğim dahada büyümüş gibi geldi.arkadaşımda asıl 24.haftandan sonra sen gör nasıl büyüyecek göbeğin dedi.
Günaydıııın,
Pretty women kimki acaba.:1no2: Hayırlı olsun onaaa...
Sonunda dün doktora gidebildim. Hımm caninuss gibi oldum, bana da bebeğin sıvısı az ve kirli dedi. Çok su içmiyo musun diye de ekledi. İçiyorum ama 3 lt değil dedim. İç o zaman dedi. Endişeli davranmadı doktor çoook ciddi bir durum değil diye düşündüm.
Ve plesentada kistler çıktı. Hımm dedi dr, senden kan ve idrar tahlili istiyorum,bakalım enfeksiyon mu var?
Tahlilleri yaptırdım hemen saat akşamın 9'unda..Rapora göre idrarda bişey gözükmüyordu, kan değerim dahil bikaç değer normalin altında çıktıDr'u bulup göstereyim dedim ama kürtaja girmiş, bekleyemedim..
Biz bebek için sevinirken birilerinin kürtaj olduğu fikrini garipsedim ve evimin yoluna koyuldum!!!!Böyle işte..Bu arada kızlar kedi ve kuçunuza bayıldım.İran kedisi ve Liziyu değil mi..Ve şu xxxxx neyse ben deeeeeeeee istiyorum..Haaaa bu arada 15 gündür kilomu sabitlemişim çok mutlu oldum.70.5 çıktım tartıda.7.5 kilo almışım toplamda hayret, 2 kilo daha almışımdır dedim ama ıhhh..
Günaydın herkese.Dün akşam detaylı usg ye girdim.
Artık %100 kızım olacak, 20+5 günlükmüşüm dün ve muhtemel doğum tarihi 17 ağustos değil 13 ağustos oldu.Bebebim 398 gr mış ve 23,5 cm miş :))
Doktor bana tuzsuz ye dedi ilerleyen dönemlerde tansiyonum yükselebilirmiş ve doktorum önerirse günde bir tane bebe aspirini içebilirmişim.
Ayrıca kızımın kalbinde (kapakçık sanırım) kireçlenme gördü doktor tabii çok üzüldük ama ben başka bir ekstra işleme gerek görmüyorum dedi (amniyosentez yani) biz eşimle ısrar ettik gerçekten gerekirse yaptıralım dedik ben önermiyorum dedi. Bebekler doğumdan sonra bu kireçlenmeyi kalplerinden atabiliyorlarmış. Bakın sizden bir önceki hastanın olasılığı 1/300 çıktı ona amniyosentez önermek zorundayım bu benim görevim dedi.Sizde gerek görmüyorum dedi.
Bebeğim Allaha emanet artık. Dün eşimin doğumgünüydü ama kızım babasına bir poz veremedi yüzünü hiç net göstermedi eliyle kapattı kafasını eğdi vb. Çok utangaç olacak canım kızım.Bu olumsuzluğun yanında ultrasonda bebeğin diğer tüm ölçümleri normal oran 1/10800 dedi. Allah tüm hamişleri korusun inşallah hepimize beden ve akıl sağlığı yerinde bebişler nasip etsin
evet Esracım ido nun orada da var Mado telefon açtım sordum doğru yer : )petrik ben incirli cd falan bilmyorum sahilde ido ya hemen yakın olan mado da değilmi ??
Aklıma gelmişken
Kızlar DR Elevit multivitamin ilacını (çoğumuz alıyoruz sanırım) gün aşırıya çıkardı. Kilo almanı hızlandırmasın dedi..Bi bilgi paylaşayım dedim..
günaydın kızlar bugun canım sıkkın...keşke anlatabilecegim birileri olsaydı yanımda.....senağlama şimdi biliyorum siz anlat biz varız diceksiniz ama eksik olmayaın burdan söliyebilcegim bişey değil..nasıl davranmam konusunda birinden fikir almam lazım.....bana dua edin..:)Rabbim en dogru şekiilde davranmayı göstersin bana...
sen nasıl bir kadınsın ya..tipik yay burcu..çok severim yayları ben..konuşkan, hayat dolu.dosdoğru..yaydın sen değil mi? rezil olmayayım şimdi..inşallh kolay bir diyet verir diyetisyen sana.
a.s.
fasulyem burda yazin cogu sebze var, bitek semiz otu yok, bide isrgan otu cok severim(
buarad xxx uzeine hani sarmisakli yogurt ve domates sosu koydugumuz bir suru seyden yapilan bisi mi, sogukda guzel olur ekmekle:)))) mmmmmm
canım bozma moralını bırcok arkadas yazmıs.bol su iç die.ben 3.ayımda doktora gıtmıstım hersey normaldı ertesı sabah oda ne cook acık pembe leke geldı,lekede degıl baya sulu bıseydı anlayamadım.hemen tekrar doktora gıttık.doktor bol su iç ,bı sorun yok ama bebegın sıvısı olabılır dedı.sonra şükür hersey normale döndü.meraba arkadaşlar..moralim çok bozuk..bugün doktor kontrolüm vardı.bebeğimin amnion sıvısı çok azalmış..çok riskli bi durummuş..iki hafta önce kontrole gitmiştim hem kendi doktorum bakmıştı hemde ayrıntılı ultrasona girmiştim..herşeyi normaldi..bugün bu sorun çıktı..internetten arştırdım hiç olmayan şeyler yazıyo..çok kötü hissediyorum allah hiç birinize yaşatmasın bu duyguyu...bu konuda bilgisi olan varsa benimle paylaşabilirmi..
canım hemen eklıyorum,gercekten kasıtlı bişe değildi.kendı aldıgım bı karada degıldı.ortak alıdıgımız bı karardı.ama hemen eklıyorum canımselam minik kelebek.her ne kadar girip mesajlar yazamasamda grubu genelde takip etmeye çalışıyorum.arada mesajda yazmıştım ağustos ayına anne adaylarına ilk mesaj yazanlardanım aslında.ama listeden silinmişim. beni de eklersen sevinirim. SAT a göre 4 Ağustos doğum erkek
eklıyorum canım oglusun hayırlı olsunminik kelebek benide listeye yazarmısın lütfen çok sevinirim...
doğum 13 ağustos erkek bebiş adını da doruk koyacağız inş Allah izin verirse.
bu arada eryaman civarında oturan kimseler yokmu tanışıp beraber yürüyüşler yapabileceğim. çok yalnız hissediyorum oturduğum yerdedepresyona girecem ya nerdeyse.. zaten yeni yeni düzelmeye başladım, alerjik rinitim nedeniyle evden çıkamıyorum sürekli bir geniz akıntısı ve bulantı.... neyse şimdi biraz hafifledi. kızlar bide bişey sorcam ben 21 haftamdayım ama hala -2 kiloda devam ediyorum..bebeğimde ufak mı doğar acaba bu yüzden ..
bızım aramızda hıc fark yok amakaydirigubbakcemile3 bende 76yla hamıle kaldım suan 79 um.şimdilik iyi gidiyorum ama iştahım hergecen gun dahada artıyorvahh vahh kızlarrr ne kadar şişkosunuzzz nasıl vericeksinizz buu kilolarıı heee dalgamıı geçiyonuzz söleyinnn benn tamm 78 kg yum birinize 10 diğerinize 20 fark atarımmm
farkkk var seninle benim aramdaa farkk varrr delikafadulden
ayy bende öyleyimm ya.hele zaten kasarlı tostla akraba olduk.acıktıkca tost yıyesım gelıyorç.ve tatlının iticiliği gün gectıkce cazibeye dönüyo.çikolata manyagı olmasam iyikafamçokkarıştıkızlar ben doymak nedir bilmiyorum.sürekli acıkıyorum.önceleri canım tatlı türü şeyler hiç istemezdi şimdilerde akşam yemeğinden sonra tatlı bi şeyler yemek istiyorum.24.haftamdayım 9 kilo almışım zaten bugün göbeğim dahada büyümüş gibi geldi.arkadaşımda asıl 24.haftandan sonra sen gör nasıl büyüyecek göbeğin dedi.
hayırlı olsun prensesın canım.amanındogum konusunu acma.şiödilik ürküyorum hepsınden ama tercıhım normalden yana.tabı hersey yolunda giderse.valla sankı catım hıcde dar degıl gibi gelıyo,gercı doktorumla bu konuyu konusmadık ama bakalım bı kac ay sonra bı karara vararız heraldebenim ki kız adı ela naz arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrr benim ismim ece kızımın adı ela ayrıntılı usg oldum çoküzel çıktı arkadaşlar radyoleji uzmanı çok güzel bi kızın olcak dedi boyu uzun olcak dedi ama bende uzun boyluyum babasıda ben 1.78 boyundayım babasıda 1.75 yeterki bebiş sağlıklı olsun boyu falan önemli değil alah herkesin bebişlerini kucağına almak nasip etsin arkadaşlar hım bu arada bugün dr mle konuştum bi aksilik çıkmassa temmmuzun 28 bebeği sezeryanla aldırcam aslında doğum 4 ağustos ama benim haznem dar olduğu için allah kısmet nasip ederse epidural anesteziyle doğurmayı düşünüyorum aranızda benim gibi olan varmı bebeklerinizin hepsini öpüyorum hepsine allahtan sağlık diliyorum
buarada detaylidan iyi haberlerle gelirsin insallah burcucum, darisi benim basima...
Güzel haberlerle gel Tazecik, 20. haftadamı yapılıyor ayrıntılı ultason? aramız da 1 hafta var Elif. i arayıp sorayım : )
Kayra biz iyiyiz sen nasıl oldun?
hah norraam, üstüne bastın. İşte dün biz evrimle gezerken burnumuza bir koku geldi. Onun uzun, mor olanı yapılırken çıkan koku!!! Zaten o sebzeyi de çok severim. Pek faydalı değil ama, çok lezzetli bence.
İyi, çoğu sebzenin olmasına sevindim senin için. Noldu senin İzmir seferi? Hala gündemde mi?
.
hihoyyythihoyyyt hihoyyyt evet yaaa,sabah müthiş bı telefonla uyandım.cıglıklar atasım geldı konusurken,canım arkadasımda hamıle kaldı.içim içime sıgmıyo.sabahtan berı mutluluktan havalara ucmak üzereyim.Ay kızlar sabah sabah harika bir haber aldım. Tanıyanınız vardık mutlaka. pretty women (funda) hamileymişhihoyyythihoyyyt
günaydın arkadaşlar..nasılsınız bugün..geçmişi okuyamıyorum valla okusamda aklımda kalmıyo kafam yerinde değil..umarım herkes iyidir..hacettepeden prof özgür derenden randevu alabildik sonunda..sağolsun başhekimimizin tanıdığı varmış hallediverdi hemen randevuyu pazartesiye aldık..bugünde sevk alalım diye araştırma hastanesine gittik.muayene eden doktor gayet rahat bi şekilde nolcakki önemli bişey değil ankaraayamı gitceksiniz bunun için tarzı konuştu..adam sallamadı bile..bide üniversite hastanesi şaka gibi bi yer.allah kimseyi düşürmesin..tek içimi rahatlatan ultrasonda bebeğin böbreğini görmesi oldu..çünkü sıvı azalmasına böbrek probllemleri sebep oluyomuş çoğunlukla..hiç olmazsa onu görebildi..kan idrar tahlili verdik öğleden sonra alıcaz sonucu hocasıyla görüşücez sevk alabilmek için..alamazsakta çok önemli değil zaten her koşulda gidicem ankaraya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?